Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 15:52:53
|
|
|
|
hipo
|
daxy neka si ga sprašila vilić wok mmmmmmm obožavam, naručimo često od Matije njam njam njam I neka si PUPO. to je skroz ok, meni je prazno ako netko nije pupo. Još 8 minuta do kraja robije. Idem do sestre od gin.a da mi isprinta uputnice za ovomjesečnu AIH avanturu. Klomiće mi srećom prošli put dali kutiju viška pa sad imam taman.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 15:55:11
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram SUTRA 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA chrna 18.02. folikulometrija Noemma 19.02. endokrinolog katy 20.02. ide kod ginekologa vidit hipo 20.02. folikulometrija daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH foletto IVF hipo drugi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH štrumfeta čeka pa kreće na IVF
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 16:08:27
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. Sunshine28 - 10.02. - ponosna Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 16:16:36
|
|
|
|
buba m
|
Evo ja opet na poslu, al ste se raspisale
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 16:24:23
|
|
|
|
martina27
|
Da malo bolje pojasnim situaciju: grudi su mi uzasno teske i bolne, 3 dana vec imam povremene bolove u trbuhu i leđima, vrti mi se ali to oprvdavam niskim tlakom, danas mi nije bas nesto pasala kava a inace obozavam kavu, od jucer me muci zgaravica, vecinom nakon obroka, stalno je prisutan osjecaj da imam povisenu temperaturu te se uz sve to jos danas ujutro pojavio herpes na usni
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 16:38:01
|
|
|
|
hipo
|
martina, mozda mi je promaknulo, jesi radila test? svi ti simptomi mogu bit i jedno i drugo nemoj se mucit, napravi test i odi doktoru noema, jesi nam ziva? buba= udarnica ja pokupila uputnice, sad idem doma
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 17:04:25
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, MRZIM lažljivce, više od lopova, al najozbiljnije Imamo PUPU Hipo ja ti htjela napisati da tražiš recept za Klomiće, možda bi opet dobila dva paketa, pa da krenes s preprodajom Martina, simptomi mogu biti od trudnoće ili nadolazeće menge, tak da, mi na forumu ti ne možemo pomoći... Odi vaditi betu, odi kod G na pregled ili piški test, četvrta opcija za doznati kaj ne štima, ne postoji.... Ja tek idem s posla... Hvala nebesima završila sam kaj sam trebala... Idući tjedan me neće biti na poslu, pa da mi se ne gomila papirologija... Tipkamo kasnije...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 17:46:52
|
|
|
|
hipo
|
Perlice skoro sam i pitala drugu kutiju al vjerojatno bi ih poklonila nekom, jer nakon ovog idem na IVF i teže droge.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 18:12:43
|
|
|
|
Tajci66
|
Noemma jesi nam dobro?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 19:31:28
|
|
|
|
daxy
|
martina ja bih voljela da mogu reći trudna si ili nisi trudna,al istina je da jednostavno ne znamo. Ponekad ni ginekolozi ne znaju što se dogodilo s menstruacijom (prvi primjer moja gin). noemaa mislim na tebe. Mene je tako bolila glava popodne. Sad sam čitala da to može biti rani simptom trudnoće. Mogu i ja biti PUPO?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 19:40:15
|
|
|
|
hipo
|
Daxy a bas si mogla odradit jednu Pupo smjenu odvalila si pola, jos pola, pa plus
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 20:21:22
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ma tko se to gura prije mene? Moje je aktualno vrijeme za biti PUPO! Evo, ja se držim toga što me trbuh ne boli. Bolio me u srijedu, znači na 7 DPO i nešot sitno na 8 DPO, od tada ništa. Moja teorija je da se beba tada gnijezdila...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 20:26:12
|
|
|
|
noemaa
|
Pupice,puno vas je,neka, nek urodi plodom i tebi,daxy,snjeguljice i vilic ja lezim.tek u 15h dosla nared. Do onda ni jest ni pit.do onda sam mrvu svako toliko ,alstalno imam na umu da nije nista strasno i da vec iducu turu mogu opet biti ono sto me malo smeta jest da je sa mnom u sobi trudnica koja kuka kako je dosadno. I stalno me
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 20:28:50
|
|
|
|
perlica55
|
Evo još jedne PUPE navijamooo Ja išla na yogu, takav mi pritisak u trbuhu, kao da će menga krenut Kak je krenulo, kod mene će svaki tjedan jedna.... Užas
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 20:30:51
|
|
|
|
noemaa
|
Pita jesam li bas morala to radit i gdje mi je slika s uzv.tipa,zasto abortiram. lijepo joj objasnim.dodejoj muz,onamu sapuce: njoj su rekli da pobaci dijete. Hallo?! Tko je tu lud? Ugl,prespavat cu tu.sve je ok.,samo me ruka boli jer imam ono za igle. Grlim vas sve,uzivajte u akcijnju,papanju pa se tipkam
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 20:43:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, joj, kao da ti nije dovoljno teško, još i ta ženska u sobi... Mogu misliti koja je to sol na rani... Perlice, pa nije valjda?!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 20:56:36
|
|
|
|
hipo
|
noema bas mi je zao sto si imala tu najgoru cimericu na svijetu!!!! kako je bezobzirna, neempaticna, glupa i ne znam sto jos! Nadam se da ces sutra ujutro sto prije dona da se maknes od te tuke! perlice, nadam se da ti ta tvoja ipak nece doc a pogotovo tako uranit! snjeguljice pupo kraljica
< Poruku je uredio hipo -- 16.2.2015 20:58:07 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 22:34:40
|
|
|
|
noemaa
|
Cure,ma cak mislimda cimerica nije namjerno neempaticna,vec da je malo tukasta ko sto ste primijetile.i iskreno,plod od 6 tj ja ne mogu zvat djetetom. To je prakticki mrvica od 2mm. Al da je tesko,je. Svi su ljubazni tu,al stalno mi bjeze suze kadsu me pitali sto trebam.kiretazu. pa u sali dr.jesam li dobro.ajesam,da.jer mislila sam da ponovno nocenje ovdje ce biti u drustvu malog vristavca. a i hoce,kadtad.ovo je kao privikavanje za mm i miceka da spavaju bez mene.bas me zanima kako ce im biti.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 22:39:28
|
|
|
|
noemaa
|
I samo da rezimiram da vidim jesam li dobro shvatila - hipic, ides na insem.opet ilidrugo? A perlici zelim da zaobide u sirokom luku. Noc svima
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 6:54:29
|
|
|
|
hipo
|
Noema Evo je vec jutro, nadam se da su te izdrogirali i da si mogla spavat, skoro ce vizita pa ces brzo doma svom muzu i sinu. snjeguljice temp mi jos lijepo izgleda!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 7:14:20
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, ljudi nisu zlobni namjerno, ali svojim postupcima ponekad tako djeluju... Tvojoj cimerici nisu loše namjere, ali je nehotice učinila nešto što nije za pohvalu. Dobro pa brzo odlaziš... Hipo, BT se drži gore...više visi držeći se jednom rukom! Vilić zuba, sretno TM na S-gramu danas! Neka nalaz bude uredan!!! Sunčano i prekrasno, toplo, predproljetno vrijeme će me natjerati da uživam danas! Ako bude sve po planu, večeras idemo gledati spaljivanje pusta!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.2.2015 7:16:46 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 7:35:49
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro drage moje, pozdrav svima koliko vas ima! idem popit kavicuu, mozak mi još nije proradio, a da li će, ne zna se...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 7:50:54
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure evo Nakon mjerenja BT, nastavila spavati kao beba, probudila se prekasno za kavicu doma , mrzim to... Noema, nadam se da ćeš nakon vizite domeka... Vilić, čekamo nalaze TM
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:07:25
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro,drage! Ja cekam dorucak i vizitu i doma. Veselim se jer tu sve podsjeca na nezeljene dogadaje. Jedva cekam zagrliti svog miceka. Ugl,odmah sam isla skicati snjeg.graf,super je ,a i perlicin je za 10. Onaj padje dobar,dip definitivno moze bit. Navijam da se skulira skroz i dane bude prevarant
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 17.2.2015 8:07:30
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Dobro jutro trudilice i pozdrav iz spermio-kafica Ovo nam je vec treci spermiogram pa smo jutros imali spermio-alarm (stvarno stoji pod tim nazivom od zadnjeg puta), MM obavio i sad pijemo kavu prije posla u kaficu za kojeg kad prodemo kraj njega inace uvijek govorio: aaaa pa tu pijemo kavu nakon spermiograma Idem po nalaz u 14h. Zagrljaj svima
|
|
|
Anketa
noely,noelie za curicu?daneryisto se izgovara,ali pisano je bolje:a)noely (
62%)
b)noelie (
38%)
Broj svih glasova: 63Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!