Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:37:51
|
|
|
|
martina27
|
Bok! Oprostite sto upadam kao padobranac. Citam vas povremeno i vidim da imate odlicne savjete pa rekoh da vas pitam nesto. Naime, pijem duphaston i danas je 14.dan od zadnje tablete i menstruacije jos uvijek nema. Da li je koja od vas bila u slicnoj situaciji, tj. da li da joj dam fore jos par dana ili da se narucim kod ginekologice?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:40:01
|
|
|
|
Tajci66
|
Najgore je to cekanje Noemma, jelda? Ciste vise nema, hvala Bogu . Hvala Perlice . Zao mi je za pad BT
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:41:08
|
|
|
|
martina27
|
Ne mjerim inace bazalnu temperaturu, ali sam danas nekih sat vremena nakon budenja mjerila i bila je 36,9. Sad ne znam koliko je to pouzdano jer sam vec bila popila kavu i mjerila sam ispod pazuha
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:41:27
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna papučica - 01.02. Sunshine28 - 10.02. - ponosna Snjeguljica_83 - 19.02. Vilić zuba - 22.02. mali andeo - 23.02. daxy - 25.02. tina24 - 25.02. perlica55 - 26.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:49:18
|
|
|
|
daxy
|
vilić sretno TM na s-gramu! tajci ajde super vijest! perlicesama si rekla da je gatanje iz grafa jednako kao i gatanje iz kave. martina zbog čega piješ Duphaston? Ako je točno da je prošlo 14 dana od zadnje tablete,onda je već debelo zakasnila. Jesi radila test?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:49:27
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA mali andeo gin 20.02.? buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV OŽUJAK hipo TSH, početkom mjeseca mali andeo gin 05.03.? perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK vilić zuba muž ide na spermiogram SUTRA 17.02.2015 perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA chrna 18.02. folikulometrija Noemma 19.02. endokrinolog katy 20.02. ide kod ginekologa vidit hipo 20.02. folikulometrija daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK chrna prvi AIH foletto IVF hipo drugi AIH daxy nam čeka svoj drugi AIH štrumfeta čeka pa kreće na IVF
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:51:57
|
|
|
|
hipo
|
tajci super što je cista zbrisala martina ako ti je test na trudnoću negativan mislim da se moraš javit ginekologu. daxy koliko je tužno što nas ima sve više u toj čekaoni i bilo bi bolje da je prazna, točno to što si rekla - imamo s kim izmjenit iskustva. Danas me nešto potežu sa svih strana, ponedjeljak glupi
< Poruku je uredio hipo -- 16.2.2015 11:52:42 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:58:03
|
|
|
|
martina27
|
Pijem zbog PCOS. Prosli ciklus sam pocela s njima i menga mi je dosla 11.dan nakon zadnje tablete. Danas je 14. dan od zadnje tablete i menge nema. Ocekivala sam da ce ovaj mjesec doci unutar 10 dana, tj. u granicama normale.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 11:59:36
|
|
|
|
martina27
|
Test nisam radila jer mi prije duphastona menga znala kasniti pa bih se ponadala i napravila test i uvijek minus. Imam vec fobiju od tih testova
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:04:21
|
|
|
|
perlica55
|
Martina, menga ti je svakako trebala već stići... Odi kod G, da vidi gdje je zapela, barem ćeš točno znati na čem si Tempica koju si mjerila, ne znači apsolutno niš Tajcy, kaj je prokletnica nestala... Hipo kod mene zatišje, dir. napustio firmu, pa se odmah lakše diše
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:16:08
|
|
|
|
martina27
|
Da, planiram otici kod ginekolgice da me pregleda. Problem je jedino sto ju je nemoguce dobiti na telefon. A treba se naruciti za pregled
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:28:23
|
|
|
|
daxy
|
hipić baš tako. Čini mi se da privlaćimo nove korisnike. martina negdje je zapelo. Probaj nekako dobit termin. Jedino gin ti može reći gdje zapela.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:30:47
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Dobar dan svima, nadam se da ste se lijepo provele za vikend Noemma zao mi je. Zelim ti, kako si rekla, da iducu godisnjicu docekate u cetvero! hipo i chrna samo se vi pucajte, sve samo da sta prije ugledate svoje i odma se zaboravljaju nuspojave. daxy zavidim ljudima koji se bave jogom. Ja dalje od pozdrava suncu nikad nisam otisla. Prije sam uvijek vise bila za npr.step aerobic, navij muziku i nek se sve trese i poskakuje, a sada me sve vise privlaci joga... Sva sam neka zakrzljala, seksona mi je valjda zadnjih godinu dana jedina akcija. I planinarenje vikendom, ali opet....hm. Sunshine cestitam jos jednom na potvrdi , nek ti bude mirna i ugodna trudnoca. perlice i ostali, hvala na navijanju za MMov spermiogram sutra. Sve nekako mislim da smo s tim opet na losem putu. Al vidit cemo sutra, okacit cu nalaz. Kod mene 9 DPO. Niti imam niti umisljam simptome. Kad smijem bit PUPO? Jel se nesto konkretno mora desavat il mogu i samo tako? Nista mi se neda, zbljuv
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:42:53
|
|
|
|
martina27
|
Zivkat cu ju i pokusati da me cim prije naruci da znam na cemu sam A test cu raditi u srijedu ako do tad ne dođe. Nego, koji su moguci razlozi kasnjenja ako nije rijec o trudnoci? Cudno mi je da uz duphaston toliko kasni
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:47:10
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Martina, dobrodošla! Tajci, ma neka nema više ciste! Sunshine, super za jake Daxy i Perlice, danas mi je 12 DPO, a 10. dan uzimanja dufića. Test ne bih radila prije subote (ako M. ne dođe do tada, naravno). Što s dufićima? Nastaviti s njima ili?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:50:58
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: Vilić zuba Sva sam neka zakrzljala, seksona mi je valjda zadnjih godinu dana jedina akcija. vidim da se bavimo istim sportom
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 12:54:11
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: hipo IZVORNA PORUKA: Vilić zuba Sva sam neka zakrzljala, seksona mi je valjda zadnjih godinu dana jedina akcija. vidim da se bavimo istim sportom Meni je očvrsnula guza od te aktivnosti, molim lijepo!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 13:11:29
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, baš sam se jutros mislila dal ti napisati il ne, da ne ispadnem ... Kad me pitaš, evo odgovora... Dufići su terapija koja bi se trebala uzimati 10/12 dana od 2/3dpo.... Moja G privat i soc su rekli, nakon terapije napraviti test, ak je pozitivan nastaviti bez prekida terapiju, ak nije prekinuti i čekati ... Ti napravi kak misliš da treba il se savjetuj s G, ja sam uvijek radila kak su mi G rekli....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 13:17:48
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, hvala ti na brzom odgovoru! Ma nemoj razmišljati dal da napišeš nešto ili ne, bolje je kad napišeš... Nemoj mi se premišljati, ako imaš nešto pametno za napisati. Onda mogu još dva dana piti, pa da budem na 14 dpo i onda pišnuti. Znači, pipi u četvrtak. Ako me BT ne izbedira.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 13:41:01
|
|
|
|
folletto
|
Hej curke, evo pocelo moje pikanje brrr mrzim igle snjeguljice ooooo long time no see takva sam ti ja, ako nemam nesto pametno za reci radije sutim
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 14:24:36
|
|
|
|
hipo
|
foletto, držim fige da upali IVF od prve!!! izvještavaj nas o svim detaljima, znaš kako smo radoznale
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 14:32:49
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, ahahaha ono kaj je meni pametnu, drugom nije Uzimaj Dufiće onda 12 dana do 14dpo, a 15dpo pipi.. Ak uz progesteron spadne BT ne treba ni piškiti... Folletto, sretnooo s pikanjem
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 15:42:32
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Ja sam ipak odlucila da sam PUPO od danas jer: 1.Pocela me peckat lijeva cica (ta gospoda je inace i veca), desna ce vjerojatno sa zakasnjenjem, jadna mala. 2.Kuha mi nesto dolje, neka napetost. 3.Jedu mi se rezanci iz woka, sline mi cure na pomisao, sad cu si ih narucit i udavit se u njima pa cu sva 'mirisat' na luk i zelje... I onda cu pustit da mi se sve to fino primi (u dupe uglavnom) jer nista od moje jedine sportske aktivnosti veceras, stedimo se za spermiogram...
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 15:47:25
|
|
|
|
daxy
|
vilić ja sam upisala yogu,al sam odustala jer mi je bilo teško putovat na tečajeve. Znam neke lagane poze,a sad sam si skinula aplikaciju i na mob imam vježbe. Probat ću s tim. martina možemo samo nagađati. Može bit svašta,a vrlo vjerojatno Duphaston nije uspio zavarat tijelo da je u drugoj fazi. snjeguljice najbolje je na 15 DPO pišnut test,pa ako bude nastavi s terapijom. Ako bude - onda prekini. Tako sam ja uvijek s Duphićima i sad zadnji put s Utrićima. folletto sretno s pikanjem! Jesu me udavili na poslu. Još se naša jedan lažov i htio me uvalit u probleme. Sreća,dokazi na mojoj strani. Lijepo sam ga sprašila i posramila,mislim da će bižat kad me vidi sljedeći put. Majmun!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 16.2.2015 15:49:25
|
|
|
|
daxy
|
vilić nam je u PUPO mod-u. A već sam htjela pitat kako nemamo aktualnu PUPO-icu.
|
Anketa
Temperatura izdojenog mlijekajopeGrijete li izdojeno mlijeko koje stoji sat vremena na sobnoj temperaturi?da (
38%)
ne (
62%)
Broj svih glasova: 184Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!