noemaa
|
daxy i snjeguljice, samo mi vi imajte mučnine! ima da nas još netko od vas/nas obraduje ovaj mjesec probat ću daxy s tim sad s kompa. došla sam doma. ma, bolje da, da nisam stigla na posao. sad sam nekako bezveze volje i ide mi na živce što je ovako ispalo. sestra na odlasku mi je rekla nek očekujem gospošu M u roku do 40 dana. ajme, pa nadam se da će doći vrlo brzo. ona kaže najmanje mjesec dana da ću je čekati. tak da ovaj mjesec propuštamo. ma dobro, kao što već rekoh, ja sam vrlo nestrpljivo i užurbano biće kad nešto jaaaako želim. trebam stat na loptu i ne misliti o tome. evo, konačno nalazi, piše mi Blighted Ovum. mislim da je to jedna od vas spominjala, snjeguljica, sunshine? piše mi odumrlo jajašce i nehidatidozna smola. brižno moje jajašce! možda ga je jonasova metoda urekla za terapiju mi dali hiramicin još danas i 2 dana tako da moram kod svoje G po ostatak tih tableta. jao, kako sam bila u bezveznom stanju u bolnici. onako sam se sjetila prvog poroda kad je sve bilo super. a s druge strane, nekako kad sam bila vidla sad plusić na testu mi je došo jedan tik osjećaj kao - baš super za mene, ali kako je to nepravedno prema nekim mojim dragim curama koje se duuuugo trude, kao i vi uostalom. i evo ga. ništa. ćorak. ma, dobro, dosta jadanja!!!! sad sam u iščekivanju dobre, drage želim joj skorašnji dolazak, tj. dolazak nakon 30 dana!!!! chrna, samo se ti okupiraj. nema boljeg od posla za preokupiranje misli. martina, koliko dugo radite na bebi? digni glavu i hrabro naprijed! ovaj forum je mjesto pravih hrabrih boraca. hipo, što ti radiš, osim što radiš? ti si dobro uhvatila te postupke za glavu. svaki mjesec jedan, tako da će sigurno uroditi plodom! buba, vidiš da dobro da nisi prepisivala od mene. nekad je priroda pametnija od nas i naših želja!!! idem sad probat ovo čudo od grafa srediti... tajci, kako si ti?