|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2015.
17.2.2015 8:17:07   
Snjeguljica_83
Perlice, ti ne moraš biti pozitivna što se tiče tvog grafa, ali ja jesam! Eto, sad znaš! user posted image Baš je super!user posted image user posted image

Noema, meni bi bilo draže da temp. ostala ista ili se digla mrvicu, u ona je otišla u drugom smjeru... Ali dobro, neću cjepidlačiti.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.2.2015 8:19:08 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Vilić zuba)
Neposredna veza do poruke: 951
17.2.2015 8:17:23   
daxy

Trudilice:

user posted image winkica - ponosna user posted image
user posted image tik tak - 01.02. - ponosna user posted image
user posted image papučica - 01.02. user posted image
user posted image Sunshine28 - 10.02. - ponosna user posted image
user posted image Snjeguljica_83 - 19.02.
user posted image Vilić zuba - 22.02.
user posted image mali andeo - 23.02.
user posted image daxy - 25.02.
user posted image tina24 - 25.02.
user posted image perlica55 - 26.02.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 952
17.2.2015 8:18:08   
noemaa
Vilic,uzivajte i neka sg bude dobaruser posted image cure,kako da otvorim novo mjerenje na ff? Sad pokusavam,ali ne kuzim nis. Stalno mi cestitajuuser posted image user posted image ajde,nek sam postpupouser posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

Neposredna veza do poruke: 953
17.2.2015 8:23:18   
hipo
user posted image
Čekamo pretrage::

VELJAČA
mali andeo gin 20.02.?
buba m kontrola štitnjače, planira na papu i UZV

OŽUJAK
hipo TSH, početkom mjeseca
mali andeo gin 05.03.?
perlica TSH

user posted image
Spermiogrami

OŽUJAK
perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji user posted image

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

VELJAČA
chrna SUTRA 18.02. folikulometrija
Noemma 19.02. endokrinolog
katyuser posted image 20.02. ide kod ginekologa vidit user posted image
hipo 20.02. folikulometrija
daxy čeka konzultacije kod MPO

OŽUJAK
sunshine 3.3. ginekolog
perlica endokrinolog u ožujku
hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom

user posted image
Čekamo nalaze:

VELJAČA
vilić zuba čekamo nalaze spermiograma DANAS 17.02.2015
buba papa
daxy phd nalaz pokojnog polipa

user posted image
Zahvati i popravci
trenutno nema nikog u čekaoni

user posted image
Čekamo postupke

VELJAČA/OŽUJAK
chrna prvi AIH user posted image
foletto IVF user posted image
hipo drugi AIHuser posted image
daxy nam čeka svoj drugi AIH user posted image user posted image user posted image
štrumfeta čeka user posted image pa kreće na IVFuser posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 954
17.2.2015 8:26:40   
hipo
noema još malo pa doma, vjerujem da ćeš bit bar malo bolje čim zagrliš svojeg velikog i malog člana obitelji!
Pitala si me što radim još ovaj ciklus, ponavljamo inseminaciju, pa nakon nje odma IVF u ožujku.

vilić sperimokafić user posted image user posted image user posted image user posted image držim fige danalaz bude dobar a muž ponosni vlasnik brojnih i hitrih plivača!user posted image user posted image user posted image user posted image

chrna jesi mi živa? još malo pa će sutra i odna uzv! sretno, navijam da bude koji lijepi folikulić! Na godišnjem si i uživaj u ovom suncu i skupljaj vitamin D.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 955
17.2.2015 8:29:59   
daxy
Jutro. user posted image

noema cimerica ti je neuka,tukasta i bezobrazna. user posted image
Nadam se da ćeš brzo doma svojim momcima. user posted image
Nek je sad to iza tebe.

snjeguljice nisam znala da trebam uzet broj. user posted image user posted image
Ja ću na drugi PUPO šalter. user posted image

hipo ne znam kad sam zadnji put bila PUPO.

vilić sretno! MM i ja isto imamo spermio-caffe. user posted image

perlice pa kud prije ta bol? user posted image user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

Neposredna veza do poruke: 956
17.2.2015 8:34:00   
hipo

IZVORNA PORUKA: daxy

snjeguljice nisam znala da trebam uzet broj. user posted image user posted image
Ja ću na drugi PUPO šalter. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 957
17.2.2015 8:38:52   
Snjeguljica_83
Buba, ajde prosvijetli me! user posted image Zašto ti ispod grafa imaš sve i svašta, šareno, krcato, bogato!?user posted image Teorija: neka opcija FF-a koja se plaća.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 958
17.2.2015 8:47:44   
noemaa
Za bubin ff sam se i ja to pitala.user posted image daxy,pa prava pupo si,vidi koja razlika s lijeve i desne straneuser posted image snjeguljice,kako si ti nakon neuspjele mrvice opet dovela graf pod svoju kontrolu? Hipo,vilic,super su vam ti vasi kaficiuser posted image chrna,sretno sutra

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 959
17.2.2015 9:05:37   
Snjeguljica_83
Noema, onaj dan kad sam prokrvarila sam stavila da je 1 DC i FF sam stvori novi graf. Ajde, pokušaj, pa da vidimo jesi li uspjela.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 960
17.2.2015 9:16:37   
perlica55
Noema, kak si??? Te boli??? Koja ti je na kraju dijagnoza?
Drži se hrabro.. user posted image
Snjeguljice ti si zbilja klasa optimist, imala sam već istih
FF grafova, i niš, user posted image  bi stigla..
Budimo realni, nalaz MM nikad gori OAT, tak da neću se
nadati, al niti malo.. Meni bez IVF-a, nema pomoći, na žalost user posted image
Daxy, kaj da ti velim, kad me boli, ja javim.. Ne znam kud prije user posted image
Danas, manje neg juče, al kuha user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

Neposredna veza do poruke: 961
17.2.2015 9:38:55   
noemaa
Sad cekam otpusno. Mislila sam da cu stic na posao,ali koliko prepisuju podatke,nema sanse. Jooj,ma pokusavam u ff,ali ne mogu uopce upisat podatke.user posted image kad idem u my chart,umjesto da izbaci onaj prozorcic s podacima za upisat,on mi cestita nauser posted image i govori mi nek se prebacimna trudnicki graf.sad mi ga je stvarno puna kapa.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 962
17.2.2015 10:07:55   
hipo
Noema, ma možda bolje da ne stigneš na posao, odi doma uživaj s maleckim sigurno se poželio svoje mame user posted image
Nadam se da ćeš brzo izać!
Probaj s kompa promijenit FF, bezobraznik jedan još te i on našo cimat.user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 963
17.2.2015 10:18:24   
chrna
Jutro curke ;)
hipo živa sam i to kako hihihihi, malo godišnji pa dulje spavam, jučer nisam ni stigla doć malo zavirit kaj ima jer sam se prekrasno probudila, pa ručak i generalka stana, što je super kad pokraj sebe imaš dečka koji igra menadžera na mobu i ne trza na ništa kaj se pospremanja tiče.... Hahaha al moram nekaj radit samo da ne mislim na sutra.
Joj još 24 sata, neznam kaj čekam al više jedva čekam da mi veli jel se kaj ⬇ izdogadalo ili ne i dal je moguće da ja sa svojim 28 uskoro imam PRVU ovulaciju...... Aaaaaaaaaaa užas :D
Nisam čak više ni napuhana sad mi je samo zlo, al proći će..... Nek bude sve oke, pa nek Mi bude zlo kolko god hoće

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 964
17.2.2015 10:21:16   
hipo
chrna ma to ti je najbolje tako se zabit u neki poslić pa brže prođe vrijeme. Ja sam sad iskrižala bilješke jer sam sve napravila s tog popisa i sad sam napisala novi pa se idem probat držat radnog plana da mi proleti vrijeme :)

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 965
17.2.2015 10:31:52   
martina27
Hej. Danas ujutro sam napravila test gravignost mini i bio je negativan user posted image Dakle, od trudnoce nista ni ovaj put...danas je 15.dan od zadnje tablete i jos uvijek nemam nikakvih naznaka da cu uskoro dobiti...grudi su mi vec danima teske i bolne i ocito je da sve kuha u meni...danas cu zvati ginekologicu i probati se cim ranije naruciti za pregled...ili ponovo piti duphaston dok ne dođe...ovisi sto ce mi reci user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 966
17.2.2015 10:36:19   
hipo
martina, žao mi je što ti je test negativan. Držim fige da ti doktorica da neki termin kojeg nećeš dugo čekat!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu martina27)
Neposredna veza do poruke: 967
17.2.2015 10:51:19   
perlica55
Martina, žao mi je zbog minusa user posted image  Sada barem znaš
da trudna nisi (nema onog lažnog nadanja)..
Odi kod G, zbilja pojma nemam kaj kad menge nema nakon
terapije progesteronom user posted image
Chrna, kak misliš prvu O user posted image  Nikad u prirodnom ciklusu
nisi imala O user posted image  Kak znaš da nisi????
Sretnooo na UZV user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 968
17.2.2015 10:53:25   
daxy
Jao,curke,meni je danas najponedjeljkastiji utorak ikad.

noemaa jesi probala dodat "blighted ovum" ili nešto. Mislim da to ima tamo gdje su simptomi. user posted image

martina žao mi je. Nadam se da će ti požurit pregled.

chrna i meni pomaže kad se okupiram. user posted image

hipo samo si zadaj posla. Ja jutros ponovila svoju jučerašnju tjelovježbu,dala si neke zadatke po kući. Sad na poslu imam dovoljno okupacije da si skratim dane.

perlice žao mi je što te boli. Znam da se ne nadaš. I baš mi je žao što si tako potonula. user posted image

snjeguljice kakvo je stanje u tvom redu? user posted image

U mom PUPO redu mučnina i lagani grčići (poslije odnosa). Glavobolje više nema. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 969
17.2.2015 11:01:25   
Snjeguljica_83
Daxy, ma ništa naročito... Spominješ mučninu. Jutros kao da sam nešto osjećala, ali to je baš ona PUPO mučnina, bojim se da umišljam.user posted image Za sada me trbuh ne boli.user posted image

Martina, eto, test je negativan. user posted image Žao mi je zbog toga, ali moraš otići kod ginekologice. Mislim da je pregled u tvom slučaju prioritet, barem bi joj trebao biti.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.2.2015 11:02:59 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 970
17.2.2015 11:33:22   
chrna
Perlica pa prvu, mislim možda sam i imala prije ali NIKAD NIŠ da bi osjetila da je ovulacija ili tak nekaj?! Nemam pojma kak je to, mislim nikad me ni jajnici nisu boljeli do sad ove zadnje menge. Čisti šok za mene hihihihi da znaš da nekaj boli.
Samo mi je Sutra na pameti i nikak da siđe s pameti.... Mislim da ću neki ručak na brzaka i u samobor malo šetnja, neda mi se bit doma baš je lepo sunčeko ;)

Neposredna veza do poruke: 971
17.2.2015 11:34:12   
chrna
martina žao mi je za ➖ :(

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 972
17.2.2015 11:34:34   
noemaa
daxy i snjeguljice, samo mi vi imajte mučnine! ima da nas još netko od vas/nas obraduje ovaj mjesec user posted image probat ću daxy s tim sad s kompa. došla sam doma. ma, bolje da, da nisam stigla na posao. sad sam nekako bezveze volje i ide mi na živce što je ovako ispalo. user posted image sestra na odlasku mi je rekla nek očekujem gospošu M u roku do 40 dana. ajme, pa nadam se da će doći vrlo brzo. ona kaže najmanje mjesec dana da ću je čekati. tak da ovaj mjesec propuštamo. user posted image ma dobro, kao što već rekoh, ja sam vrlo nestrpljivo i užurbano biće kad nešto jaaaako želim. trebam stat na loptu i ne misliti o tome.
evo, konačno nalazi, piše mi Blighted Ovum. mislim da je to jedna od vas spominjala, snjeguljica, sunshine? piše mi odumrlo jajašce i nehidatidozna smola. user posted image brižno moje jajašce! user posted image možda ga je jonasova metoda urekla user posted image user posted image
za terapiju mi dali hiramicin još danas i 2 dana tako da moram kod svoje G po ostatak tih tableta. jao, kako sam bila u bezveznom stanju u bolnici. onako sam se sjetila prvog poroda kad je sve bilo super. a s druge strane, nekako kad sam bila vidla sad plusić na testu mi je došo jedan tik osjećaj kao - baš super za mene, ali kako je to nepravedno prema nekim mojim dragim curama koje se duuuugo trude, kao i vi uostalom. i evo ga. ništa. ćorak.
ma, dobro, dosta jadanja!!!! user posted image
sad sam u iščekivanju dobre, drage user posted image želim joj skorašnji dolazak, tj. dolazak nakon 30 dana!!!!
chrna, samo se ti okupiraj. nema boljeg od posla za preokupiranje misli. user posted image
martina, koliko dugo radite na bebi? digni glavu i hrabro naprijed! user posted image ovaj forum je mjesto pravih hrabrih boraca. user posted image
hipo, što ti radiš, osim što radiš? ti si dobro uhvatila te postupke za glavu. svaki mjesec jedan, tako da će sigurno uroditi plodom! user posted image
buba, vidiš da dobro da nisi prepisivala od mene. nekad je priroda pametnija od nas i naših želja!!! user posted image
idem sad probat ovo čudo od grafa srediti...
tajci, kako si ti?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 973
17.2.2015 11:47:08   
hipo
noema, neka si došla doma, i želim ti da ti vještica dođe što prije tako da možeš hrabro u nove pobjede! možda bolje da su ti rekli tako dugo, pa te vještica iznenadi. Mislim da snjeguljica nije dugo čekala user posted image al njoj nisu radili kiretažu pa ne znam je li to ima vezeuser posted image
Pitaš šta radim osim što radim user posted image baš sam ovaj vikend bila ljuta na sebe što su mi od kad smo se vjenčali, skoro tri godine, dani protekli imam sada dojam u zatrudnjivanju. Pa sam si počela i doma zadavati neke manje zadatke, neću odma nešto veliko da se lakše zavaram, tako da se okupiram i da ne blejim u forum i grafove opsesivno ko do sad. Tako sad dok je zima i još nema terena, budem po stanu neke stvari zgotovila oko uređivanja, nešto moram sašit, a nisam baš vješta u tome, pa se učim.
Kad vidim da sam "pogubljena" onda moram stat i stavit na papir što moram, želim ili što bi bilo dobro napravit pa ić točku po točku.

vilić jesu doplivali plivači na prebrojavanje?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 974
17.2.2015 11:58:46   
chrna
noemma nek je to iza tebe, budi nam dobro! I samo hrabro naprijed, ne okreći se iza i sve će bit ok, možda već jako brzo.

Oke, sutra moram kod mpo doktora, to je tek sutra, još jedan klomifen imam za popit i sutra će mi sve bit jasnije. Jako se bojim negativnih odgovara na terapiju koju sam pila. Sva sam u banani, idem sama sebi na živce a nemrem ne mislit o tome......

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pomozite
Mala_20

Napravila sam test i sad nemam pojma jesam li trudna ili ne ova - je debela a ajmo rec ovako ! je prozirna stta to znaci da li sam trudna ili ne?

Da (50%)

Ne (50%)

Broj svih glasova: 54

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!