|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Odbrojavanje veljača 2015.
23.2.2015 14:03:40   
daxy

Trudilice:

user posted image winkica - ponosna user posted image
user posted image tik tak - 01.02. - ponosna user posted image
user posted image Sunshine28 - 10.02. - ponosna user posted image
user posted image  sandra84 - 28.02.

One step closer.

4xAIH = 0
9/16 IVF imamo user posted image user posted image
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1276
23.2.2015 14:17:45   
hipo
user posted image
Čekamo pretrage::

OŽUJAK
hipo TSH, početkom mjeseca
mali andeo gin 05.03.
perlica TSH

user posted image
Spermiogrami

OŽUJAK
perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji user posted image

user posted image
Čekamo preglede/konzultacije::

VELJAČA
foletto DANAS 23.02. PUNKCIJA
Barbika DANAS 23.02. UZV dojki i abdomena
daxy čeka konzultacije kod MPO

OŽUJAK
sunshine 3.3. ginekolog
noema 6.3. pregled
snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologiceuser posted image
perlica endokrinolog u ožujku
hipo 9.03. kontrola kod endokrinologa s TSH nalazom
vilić zuba 25.03. MPO konzultacije

user posted image
Čekamo nalaze:

VELJAČA
buba papa
daxy phd nalaz pokojnog polipa

user posted image
Zahvati i popravci
trenutno nema nikog u čekaoni

user posted image
Čekamo postupke

VELJAČA/OŽUJAK
chrna DANAS AIH user posted image
foletto IVF user posted image
štrumfeta IVFuser posted image
hipo drugi AIH 25.02.user posted image
daxy nam čeka svoj drugi AIH user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1277
23.2.2015 14:53:07   
hipo
Pa di ste danas? Nije valjda da radite user posted image user posted image user posted image
Chrna, kako je proošlo?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1278
23.2.2015 14:55:29   
chrna
Bok curke!
Evo i mene, aih je prošao skroz oke, bila već sa svime gotova u 11.... Dobila duphastone 3x1 i to je to.
Neznam kaj mi se događa sad, ali mene boli dolje neznam dal su to jajnici ili maternica ili neznam kaj je al dole mi se nekaj gadno kuha, možda je to ovulacija jer nisam ih do sad imala tako da neznam kaj bi drugo to moglo bit? Boli me, al baš boli, grčevi ko da mengu imam ali tri puta jači....

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1279
23.2.2015 15:00:23   
irchy85
Zdravo svima
Ja sam nova ovdje,želim se pridružiti obrojavanju taman mi treba doći user posted image krajem mj.,ja se nadam user posted image jel bilo je nekih simptoma T,držite mi fige :)

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1280
23.2.2015 16:00:09   
madeline
Irchy dobrodosla user posted image user posted image user posted image .nadam se da ce ti biti user posted image

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1281
23.2.2015 16:02:30   
irchy85
Hvala Madeline,samo moram biti strpljiva još koji dan :)

(Odgovor članu madeline)
Neposredna veza do poruke: 1282
23.2.2015 16:12:28   
buba m
Irchy dobrodošla user posted image

http://FertilityFriend.com/home/579751/

30.08.2012. MikiMakiMoo

6.01.2016. spontani u 6.tj + 2

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1283
23.2.2015 16:31:14   
daxy
Pa gdje ste danas?

chrna moguća je nelagoda i lagana bol. Ako te baš puno boli odi na hitnu.

irchy dobrodošla. Dodat ću te ne listu,al najprije ispuni ovaj upitnik (odgovori na pitanja iz prvog posta):
http://www.ringeraja.hr/forum/osnovne-informacije-o-nasim-trudilicama/m_896756/mimage1/tm.htm#896756

Imamo pravilo da ako javiš datum za listu,onda trebaš javit i ishod.
Ukoliko se u 5 dana od datuma na listi ne javiš brišemo te kao da si dobila user posted image .

Ugodno druženje ti želim. user posted image

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu buba m)
Neposredna veza do poruke: 1284
23.2.2015 16:50:17   
plavo oko
hej cure imam pitanje...morala sam piti dulfastone 2x1 od 16-25 dana ciklusa..popila sam i danas mi je vec 43 dan ciklusa i jos nista od user posted image postoji li uopce mogucnost zatrudnjivanja dok se piju dulfastoni??zna li tko??

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1285
23.2.2015 17:03:15   
irchy85
Ispunila upitnik brzinski,ne osječam se baš najbolje,glavobolja i lagana temp. 37.4 :(

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1286
23.2.2015 17:24:52   
chrna
irchy dobrodošla :)
daxy smanjila se malo bol, mislim da mi je to zbog ovulacije jer ju do sada nikako nisam imala..... proći će, sutra sam ko nova ;)
plavo oko ja bi na tvom mjestu napravila test.... Moguća je trudnoća na duphastonima

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1287
23.2.2015 17:25:05   
hipo
Irchy dobrodosla. sta te hvata viroza?

Plavo oko, odi kod doktora.

Chna, nadam se da ce se to boluckanje smirit, meni je dva-tri sata bila neka lagana napetost.

< Poruku je uredio hipo -- 23.2.2015 17:27:25 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1288
23.2.2015 17:34:38   
chrna
hipo ma bude.... velim ti, nisam imala ovulacije do sad valjda i to je sad sok za moje tijelo. Al dobro je sad bar znam kakav je osjećaj imati ovulaciju ;)
Pitala sam dr.za uzv rekao mi je da mi može napravit ako baš želim, ali da bi on više volio da folikul nije puno i da pukne tek kad odem.... Nisam ga onda zezala da hoću.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1289
23.2.2015 17:46:39   
irchy85
Nadam se da nije viroza,ujutro sam imala 36.8 i sad se povecala,tako mi je vec par dana,a osjecam se ok niti smrcam niti kasljem,a i pms mi je izostao ;) samo su mi grudi nabrekle i bole me bradavice i to je to...

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1290
23.2.2015 18:31:07   
hipo
Foletto nadam se da si ok i da je punkcija prošla dobro, javi nam se s detaljima kada budeš mogla!

Barbika kako je prošao danas tvoj pregled? Nadam se da je sve ok i da si sada malo mirnija.

chrna drago mi je da si pitala dr. za uzv, da nisi vjerojatno bi te kopkalo user posted image Nek ti sad ova dva tjenda prolete i nek ugledaš user posted image

irchy povišena temperatura se može vezat za trudnoću samo ako pričaš o povišenoj bazalnoj temperaturi koja traje duže od 18 dana nakon ovulacije. Bazalna je isključivo ona jutarnja, mjerena ispod jezika ili vaginalno. Ove dnevne ti nemaju nikakve veze s tim. One ovise o koječemu, a u pravilu su u popodnevnim satima uvijek dosta više u odnosu na jutarnju.
Što se tiče ostalih simptoma, meni su od puberteta veće i bolnije cice prije svake menge, kad sam na dufićima onda još više. Nakon ovulacije imamo veću količinu progesterona i on uzrokuje sve te simptome, a progesteron je viši u toj lutealnoj fazi i u trudnoći pa nas to zavara. Nemoj me krivo shvatit, ja ti od srca želim user posted image , al samo ti hoću reći da veće i bolne cice mogu značit jedno i drugo.
Još koji dan, pa će dan D, držim fige za user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu irchy85)
Neposredna veza do poruke: 1291
23.2.2015 18:48:49   
chrna
hipo koopkalo bi mw sigurno, zato sam i pitala. 😆
I fala ti na ljepim željama, ,mislim da cemo danas odradit domacu zadacu, i ujitro a onda cu si pocet ozbilnjo razmišljat da odem malo do sogora i sogorice sa boljom polovicom, malo odomrit, more, Dubrovnik oi mirna dusa. Probat cu ne razmisljat o ta dva tjedna , a onda kako bude..... nemam baš neka pretjerana nadanja, al kad bi bilo od prve bolo bi super !

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1292
23.2.2015 18:49:09   
noemaa
cure, bome zatšje danas!

chrna, bitno da je sve prošlo danas dobro i od srca ti želim da su ovo dobri znakići ovulacije koja će primiti malu user posted image najviše što može!!!

irchy, dobrodošla i sretno s user posted image user posted image hipo ima pravo, simptomi su jednaki i za M i za t.

barbika, foletto, kako je danas prošlo?

hipo, srijeda dakle... držim prste da bude potpun pogodak i da se smiksa sve u 16 kako treba user posted image šta si odlučila s bolovanjem?

plavo oko, toliko ti kasni,a ti još nisi napravila test? ajme, kako si izdržala= meni teško 30. dan dočekat, a di ovako puno... sretno s testom ako ga budeš radila!!!

daxy, kako si ti? jesi li bolje, smanjila se bol?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1293
23.2.2015 19:07:57   
hipo
noema, budem od srijede do petka uzela bolovanje user posted image Znači na posao u ponedjeljak tj. bit ću doma 5 dana. I onda na poslu izdržat još 9. Nekako mi je ovako lakše kad to rasporedim user posted image user posted image m 14 dana ispred sebe...uf cijela vječnost user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1294
23.2.2015 19:15:19   
daxy
plavo oko naravno da postoji mogućnost.
Duphastoni se koriste za čuvanje trudnoće.
Kad ćeš radit test? user posted image user posted image user posted image

chrna drago mi je da si bolje.

irchy koji datum da dodam na listu? user posted image

noemaa hvala na pitanju,bolje mi je.
Najgore mi je bilo jučer i jutros. Sad me malo bolucka,al mogu izdržat bez tableta. user posted image

hipo mi ćemo ti kratit vrijeme. user posted image user posted image

< Poruku je uredio daxy -- 23.2.2015 19:16:33 >

One step closer.

4xAIH = 0
Čekamo naša 2 čuda.

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1295
23.2.2015 19:25:45   
plavo oko
muz mi je rekao da jos sacekam jel sam tolike testove radila i svaki put je bilo user posted image ..grudi me boli ali samo bradavice ne stalno povremeno samo..a dolje me zna zabolit kao da cu svaki cas dobit a nista...budemo vidjeli sta ce biti

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1296
23.2.2015 19:33:07   
Barbika86
Bok,

evo mene s pregleda Sve je ok. Cice OK, svi organi uredu. Nije mi radio vaginalni ultrazvuk već normalni i on e pokazuje nikakve ciste. Jedino što mi je rekao da moja mučnina i žgaravica su od gastritisa i da smanjim stres. Što se njega tiće nema prepreka za trudnoću jedino što organizmu izgleda treba više da se očisti od kontracepcije. U srijedu zovem svoju ginekologinju da napravimo vaginalni pregled.

Chrnaa želim ti puno sreće i da bude user posted image .

Hypo držim place za srijedu.

Ostale cure puno user posted image user posted image user posted image

Irchy dobrodošla.

(Odgovor članu daxy)
Neposredna veza do poruke: 1297
23.2.2015 19:37:49   
hipo
Barbika super za pregled danas. Nekima treba više, nekima manje da se "očiste" od tableta i da se tijelo "reset_ira". Najgore je to čekanje. Držim fige da te ginekologica brzo primi.

foletto, pozdravljam te tu, da tamo na IVF temu ne zakrčavam previše. Super što su izvukli sve jajne stanice i što je sve prošlo ok.
Jedva čekam vijesti kako će se dalje razvijat situacija s oplodnjom!

< Poruku je uredio hipo -- 23.2.2015 19:41:09 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Barbika86)
Neposredna veza do poruke: 1298
23.2.2015 19:39:46   
folletto
hellooooo user posted image
evo curke sve sam vam opisala do u najmanji detaljcic user posted image
ako postoji nesto sto nisam spomenula slobodno pitajte, mada se nadam da nikome od vas svi ovi detalji nikada nece zatrebati

perlice samo za tebe sam pitala za dr.Sparca
rekli su mi da on vec radi u privatnoj praksi, ali se ne bavi MPO-om user posted image
kako su mi rekli, nema uvjete za to, a ni ambicije...
svima vama u svim fazama odbrojavanja i raznoraznim postupcima veliki topli user posted image i puno user posted image

dobro bi nam doslo i malo trudnicke prasine user posted image

Padni, ustani, namjesti krunu pa kreni dalje!

(Odgovor članu plavo oko)
Neposredna veza do poruke: 1299
23.2.2015 19:48:47   
irchy85
Hipo sve znam dobro sam proucila bazalnu temp.,stvar je da sam ovaj mjesec zakazala sa bazalnom zbog viroze koja mi je bila taman oko O tako da ju nisam ni mjerila kako treba.Znam samo da mi je zadnjih 8 dana oko 36.8 i 37.Znas kako se kaze:"Nada umire zadnja"
Zato se ja nadam dok user posted image dode
Cure hvala na podrsci user posted image
user posted image treba doci 27.02.ako nedode radim test

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1300
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  50 51 [52] 53 54   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!