Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:32:40
|
|
|
|
noemaa
|
snjeguljice, zašto odbijaš vrkutu? a ludilo kreće, da. samo ti navali ja pijem i stolisnik. i ja bih tako rado bila godinu i pol kućanica ništa, moramo uprijeti sve snage u ostvarenju tog cilja e, cure, ako koja je slučajno ekonomistica... kuma mi diplomirala ekonomiju, mendadžment. koji bi bio prikladan poklon za to? možda neka knjiga koja treba svim ekonomisitma, a malo je skuplja? ili nešto drugo? bacajte ideje! daxy, super je, ha? vidim i hipo se opet obnovila s macom, pa rekoh vrijeme je i za moje promjene. onaj avatar donio , a novi nek donese i
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:42:39
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
I ja promijenih avatar, ali inače je pokretan.... Mačak lista novine... Nema veze, i ovako je sladak. Noema, vrkutu sam pila dva ciklusa. Primijetila sam da mi je sluz oskudnija, a donijela mi je spotting i skratila ciklus.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:44:52
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. - ponosna irchy85 - 27.02. sandra84 - 28.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:49:10
|
|
|
|
buba m
|
Joj cure ne prepoznajem vas sa tim novim avatarima
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:52:53
|
|
|
|
daxy
|
snjeguljice i tvoj je avatar fora. To on čita RR? Meni ova moja vrtirepka baš odgovara. Neka je. I meni se paralelno s uzimanjem vrkute pojavio spoting. noemaa ne mogu ti pomoći oko poklona. buba drž se,nekako izguraj dan,pa ranine u krpe. hipo šta ćemo sa zaljubljenim postom?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 11:02:28
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Daxy, čita RR u papirnatom izdanju! Skoro sam stavila jednog čovjeka koji mahnito udara po kompu!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 11:42:49
|
|
|
|
hipo
|
daxy, malo prije sam išla napisat da ga ako možeš/hoćeš izbrišeš od tamo da ne zakrčava temu, al jel', tele zaljubljeno zaboravila da sam se ulogirala zbog toga novi avatari su vam super!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 11:44:54
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: OŽUJAK hipo 2.03. TSH mali andeo gin 05.03. perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog noema 6.3. pregled snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. endokrinolog vilić zuba 25.03. MPO konzultacije Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK foletto IVF, čeka transfer štrumfeta IVF hipo SUTRA drugi AIH 25.02. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 11:48:38
|
|
|
|
tina24
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Tina kolka je bila apstinencija, volumen je ogromaaan U akciju svaki drugi dan, prespavaj s plivačima i mora biti 3 Dana apstinencije :D IZVORNA PORUKA: hipo Tina pa tri kile sperme ti je muž proizveo Sa čime ga hraniš nalaz je za pet Nezdrava prehrana :D , šalim se, ništa specijalno ... valjda je bio jako jako napaljen kad je davao uzorak ipak je 3 dana apstinencije bilo .... Pinky Sretan ročkas !!!! hipo Nadam se da će ovaj AIH uroditi plodom daxy Kako za hipo tako i za tebe.. ovaj AIH mora uspjeti ;) Danas ću ići kod kod G , da mu pokažem Sgram, i da ga pitam što je s ciklusima možda da ih izreguliramo malo ... neznam jedino koje su tablete za regulaciju ciklusa .. i dal dok pijem te tablete neću moći raditi na bebi i dalje dok se to ne izregulira.. ovo pišem napamet jel neznam ... znat ću danas poslje razgovora s G. Uglavnom presretna sam jel smo barem jedan dio riješili a to da je Sgram dobar... možda da je malo malo veća brojka miljuna po ml , jel po WHO je 20 granica, a nama je 18.9 ili 18.8 ostalo je sve za 5 ;) !
< Poruku je uredio tina24 -- 24.2.2015 11:49:48 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 12:26:07
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Tina, za S-gram!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:00:44
|
|
|
|
perlica55
|
Tina, vama za pravljenje bebe ne odgovara apstinencija, al za ozbiljno, jer je na nalazu ukupan broj spermija jako velik, pisala sam ti kaj trebaš TM je uredan, sada provjeri dal je kod tebe O kak treba i bude uskoro... Novi avatari su vam fini, al vas ni ja ne prepoznajem Pinky mila, sretan rođendan, najljepši poklon si već dobila, ljubi svog M punoooo Folletto, kakvo je stanje u labosu??
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:12:12
|
|
|
|
folletto
|
perlice IZVORNA PORUKA: folletto 11dc oplodjene 3 jajne stanice transfer dogovoren za 13dc (cetvrtak jutro u 11:00)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:16:06
|
|
|
|
hipo
|
štrumfeta di si nam ti, kako tvoji folikuli? pikaš li se, u kojoj si fazi, izvještaj pliiiiz!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:17:21
|
|
|
|
folletto
|
pinky
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:28:33
|
|
|
|
folletto
|
strumfeta javi nam se pleaseeee
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:29:46
|
|
|
|
noemaa
|
onda ništa, snjeguljice, vrkutu ne želim. a avatar ti je fora!!! i moj dečkić bi trebao mrdati okicama, al tu se zablenuo.. nema veze! hipo, i tvoj macan je medenjak namigant taman da začini sutrašnji dan i baci prašine koliko treba za buba, šta hoćeš, svoje si odakcijala za ovaj mjesec - sad imaš vremena učiti naše avatare i, p.s. drž svoju tempicu gore kako-tako!!! daxy, kad ćeš na konzultacije? veljača je još malo pa na kraju... tina, naravno da si presretna, i trebaš biti samo ti pitaj G sve što te zanima... a uvijek i naše doktorice malo osluhni. ovo kaj ti perlica savjetuje da akcijate - samo ju ti poslušaj!!! perlice, i ti se buniš za avatare? ti imaš vremena sad ih učiti još koji dan, a onda kreće sexona pa nećeš imati vremena foletto, sretno, u četvrtak!!!! nekase primi, neka se primi, neka se primi!!! pinky, sretan, sretniji, najsretniji!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:36:29
|
|
|
|
hipo
|
Noema, vidim tempica jutros jako dole, al šuplji kružić? Kad si mjerila? Je l se smanjuje krvarenje? Jesam li na pravoj temi sada Pik-pik desni jajnik javlja da još uzgaja onaj moj dvojac. Nek samo on pika. Nek napika do sutra i onda puk-puk. Palo mi je napamet pitat jel mogu oni to naciljat u desni jajovod kad su oba folikula na desnom jajniku. Ne znam jel imaju katetere za to, budem pitala pa saznala.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:39:57
|
|
|
|
PinkyFunkyBirdy
|
Puno vam hvala najdraže moje!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:43:08
|
|
|
|
perlica55
|
Folletto svaka ti čast, cijeli postupak si odradila za 5+ Ak se na varam štrumfeti je G produžio pikanje, javi nam se Noema, da, kreće sexona i bit će svi plodni dani pokriveni besprijekorno kao i uvijek Mislim da ćemo kroz tjedan/dva, MM i ja u Cito, on na s-gram, ja kod Dr. P... Javim vam još datum... U četvrtak idem izvaditi TSH, pa zvati endicu... Ak mi TSH nije spao ispod 2,5 bude me Dr. P vratio doma...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:43:12
|
|
|
|
daxy
|
folletto za super trio! Baš mi je drago i stvarno mi izgleda neka dobitna kombinacija. noemaa dr. mi je još na BO. Dajte,curke,šta bi vi napravile? Išle kod drugog doktora ili čekale? Ne znam kad će se vratit s BO,kaže sestra nema je do daljnjeg...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:50:17
|
|
|
|
chrna
|
hipo pitaj , meni je dr. T na povijest bolesti napisao AIH/ITI sto zmaci da se spermici salju direkt u jajovod, pa sam pitala dali je to stvarno tako dobila odgovor da se zabunio u pisanju povijesti bolesti i da cemo raditi AIH/IUI ilitiga slanje plivaca u maternicu jer oni ne rade ovaj kaj ide u jajovod direkt, ali pitaj, nemas kaj iu zgubit. Dobro jutro curke ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 13:50:31
|
|
|
|
hipo
|
perlice, sretno s TSH, nadam se da je tamo di treba bit!!! Nedavno (već smo ušli u AIH i bila sam zapisana za IVF) sam pitala MPO-vca jel mora muž ponavljat spermiogram jer je ovaj od preko godine dana star, a on kaže da ne mora, da će kad vidi uzorak prilagodit lječenje i da za sve ima način da dođemo do Kakav god ti bio mužev spermiogram, sigurna sam da ste u dobrim rukama i da će vam dat najbolje moguće rješenje da što prije ugledate svoju željenu Daxy ja bi išla na konzultacije s nekim i usput pronjuškala kakav je taj doktor. Ako ti se čini da je taj drugi netko kome možeš vjerovat i ponudi ti neku terapiju za koju ti se čini da je ok, probala bi jedan AIH. Ako ti se ne svidi doktor, čekala bi ovu tvoju M. chrna ako ti je reko da ne rade, valjda nemaju takve katetere, al ću pitat za svaki slučaj.
< Poruku je uredio hipo -- 24.2.2015 13:51:57 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 14:32:12
|
|
|
|
buba m
|
Tako mi mlijeka u prahu, promijenit ću i ja avatar pa ću vam zadati muke!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 14:33:04
|
|
|
|
chrna
|
Je, tak mi je rekao. Neznam, imam osjećaj da samo on i radi aih??? Ili se baš meni potrefilo da sam uvjek kad sam bila gore naletila baš na dr. T. Neam pojma, ja sam sad u čekanju. Duphastoni mi ne stvaraju nikakve probleme za sad ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 14:42:12
|
|
|
|
hipo
|
buba samo ti mjenjaj avatar, malo ćemo trenirat mozgić, to je dobro da nam ne otruli, nije dobro kad su stvari rutina chrna to je i meni palo na pamet, svaki put kad sam bila radi nečeg tamo radio je on (dr T) ili se njega čekalo da dođe pa da radi AIH. Ostalu ekipu sam vidila ujutro na punkcijama i transferima (ljudi u zelenom )
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!