Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 19:50:49
|
|
|
|
hipo
|
irchy baš tako, dok ne dođe navijamo iz petnih žila da si
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 19:54:11
|
|
|
|
folletto
|
daxy dobro si primjetila, super se osjecam sav teret mi je pao sa ramena kada sam konacno snijela ta jaja do sada sam pisala samo o tehnickim stvarima, a kada sve prodje pokusati cu prenijeti i onu drugu vaznu emotivnu stranu svega ovoga kroz sto prolazim...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 20:23:25
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. - ponosna irchy85 - 27.02. sandra84 - 28.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 20:28:47
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: OŽUJAK hipo 2.03. TSH mali andeo gin 05.03. perlica TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog noema 6.3. pregled snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. endokrinolog vilić zuba 25.03. MPO konzultacije Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK foletto IVF, čeka transfer štrumfeta IVF hipo drugi AIH 25.02. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 20:38:30
|
|
|
|
daxy
|
plavo oko kako god hoćeš. Al dosta ti kasni,pa ako nije u pitanju bilo bi dobro da posjetiš ginekologa da vidiš gdje je zapelo. barbika svačiji je organizam drugačiji. Meni se sve vratilo u normalu nakon 2 mjeseca,dok tebi treba malo više. folletto drago mi je da je sve prošlo tako glatko i nek se tako i nastavi. irchy evo te na listi.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 20:40:17
|
|
|
|
irchy85
|
Uhu nice...kad ce taj 27
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 20:53:22
|
|
|
|
daxy
|
Gdje nam je perlica?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 21:15:17
|
|
|
|
noemaa
|
daxy, glavno da je prestala bol. još malo i eto ponovno sexone - a i koj postupčić, zar ne? neka bude bingo! hipo, dobro si si ti to sredila. malo odmora planiraš nešto fino za sebe napraviti? šetati, čitati, pijuckati čajiće...? ringerajati? foletto, drago mi je da si prava koka s jajcima nek ti bude sretno, najsretnije!! barbika, ovo su lijepe vijesti, umiruju i itekako su realna nada za skorašnji plavo oko, i meni bi bilo čudno, ko što daxy reče, toliko nedolaska M. taman da nisi trudna, što ti zbilja sve ovdje želimo, onda nešto smeta, pa bi svakako trebala urigirati. radi se o tebi! ali, kako ti želiš... odoh ja sad na kauč s knjigom, vama svima želim laku noć.... pusa, drage moje curke....
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 21:16:12
|
|
|
|
perlica55
|
Hej tek maloprije ušla u stan.... Umorna kao pas... Trbuh me zgazio sinoć, danas je lakše. . Daxy, super kaj ti je bolje, i meni je Folletto, sada ću pročitati detalje i budem pitala ak mi što ne bude jasno.... Tnx kaj misliš na mene, vezano za dr. Š... Ptivatni MPO je rudnik zlata, samo čekam kog će od biologa povući dr.š kod sebe .. Sretnooo... Chrna, možda je i bolje bez UZV-a na dan inseminacije Nek bude za 15 dana... Hipo, sve znaš Nek bude druga sreća Imamo novu curku, dobro došla Plavo oko, krajnje je vrijeme za testić, ak nema trk kod G, očito nekaj ne štima.... Noć cure....
< Poruku je uredio perlica55 -- 23.2.2015 21:17:45 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 22:08:52
|
|
|
|
hipo
|
Ja se piknula samostalno, sad čekamo
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 23.2.2015 22:20:48
|
|
|
|
folletto
|
bravo hipo
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 7:19:58
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro curke, evo kavicaa, ustajte Hipo super za pikalicu ...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 7:21:45
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Daxy i Perlice, žao mi je što vas bolne M. toliko muče... Odlično što je to već iza vas... Foletto, za jajašca! Chrna, sada samo smireno čekaj, neka za dva tjedna bude +! Buba, kako ti se BT lijepo digla nakon O... Neka takva ostane! Hipo, hrabrice naša.... Pinky, sretan rođendan! Sve najbolje ti želim!!!!!!! Irchy, dobrodošla kod nas! Probudila sam se s glavoboljom jer sam spavala baš nikako, tek pred zoru sam usnula čvrstim snom, a još svježe se sjećam sna u kojem je moj brat osvojio dobitak na kladionici. E. je bolesna, boli je grlo, začepljen nos, malo curi, i kao točka na i, noćas je imala temperaturu. Sva sreća pa postoji Lupocet.... Još danas da pregrmi tu prehladu pa će joj već sutra biti bolje. Jučer sam popila marulju, tri šalice. Prije par mjeseci sam pila po jednu dnevno. Uglavnom, jučer od 10 ujutro do 22 navečer me oštro pikalo desno dolje, pretpostavljam desni jajnik. Ako nije on, ne znam što jest. Išlo mi je na živce, ajme cijeli daaaaan.... I jutros osjetim lagani watery...vidjet ću kako će se danas razvijati situacija, nastavljam s maruljom po planu... Nisam upisala taj iscjedak u FF da se ne bi počeo zeleniti prije vremena.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.2.2015 7:22:41 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 7:38:59
|
|
|
|
tina24
|
Napravili Spermiogram Doktorice da cujem Vaše stručne komentare :P Volumen: 6.8 ml Total 131.3 Concetration 18,8 M/ml - Pocrtano - Ali mišljenje dr. je da je to u redu zbog količine i da je 51 % plodnih Motile: 88 Progressive: 67 Path Velocity: 55 um/s Prog. Velocity: 46 um/s Track Speed: 67 um/s Lateral Amp: 2,7 um Rapid 77,4 - 59 % Medium 10,9 - 8 % Slow 3,4 - 3 % Static - 39,7 - 30 % DG. Normozoospermija
< Poruku je uredio tina24 -- 24.2.2015 7:47:24 >
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 7:45:01
|
|
|
|
irchy85
|
Jutro curke evo i ja sebi pristavila kavicu hipo svaka cast na samostalnom pikanju Jutros me malo probadao lijevi jajnik,bljak nece valjda
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 7:45:55
|
|
|
|
noemaa
|
jutrooooooo!!! nama počelo vrištavo... mali nikako se obuć i u auto. plače, vrišti.... ahhhh.... nekako sam ga ugurala, a sad je mm taj koji morao odvoziti u vrištanju! snjeguljice, ja sve razmišljam da počnem piti marulju ili vrkutu. što vi preporučate? po ovom tvom zaključujem da marulja želi oploditi buduće mame s obzirom na sluz... hipo, hrabrice, bravo, veliki bravo za pik-pik cure, otkrila sam novu stvar, možda vama već poznato, za sve nas trudilice: piskavica!!! ima je u bio&bio, kod čajeva, papirnato naše pakovanje. to mi preporučila frendica koja je također u postupcima sva, navodno je dobro za imunitet, za plodnost, regulaciju hormaona i svašta nešto. nekakav prah koji se uzme jedna žličica i onda popit vode i to je to. ja ću probati, taman da ne bude niš za ovu našu trudiličku stranu, imunitet je ipak u pitanju.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 8:22:29
|
|
|
|
perlica55
|
Snjeguljice, znaš kaj trebate, AKCIJAAA Irchy, sretno, nadam se da neće Tina kolka je bila apstinencija, volumen je ogromaaan U akciju svaki drugi dan, prespavaj s plivačima i mora biti
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 8:52:30
|
|
|
|
hipo
|
Pinky ima rođendan? pa sretan ti rođendan!!! Snjeguljice nek Emica brzo ozdravi zbog nje same ali i da mamu ne smeta u nadolazećoj sexoni! Taj tvoj jajnik je neki pravi štreber, to pikanje je njegov zov na sex. Brzo u krevet Tina pa tri kile sperme ti je muž proizveo Sa čime ga hraniš nalaz je za pet irchy nadam se da neće doć noema, pitala si me jel ću pit čajeve, dok sam na svim ovim drogama za stimulaciju neću pit nikakve biljčice, to baš nije dobro miksat.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 8:56:34
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. noemaa presmiješan mi je tvoj novi avatar. Čula sam za piskavicu,koristi se i za poboljšanje s-grama. hipo nam je zaljubljena do ušiju. tina nema se ovdje šta komentirat. S-gram je super. snjeguljice nek E. brzo ozdravi. Super za čaj. Pikanje je dobro,šta se buniš. Meni je danas bolje.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 9:01:56
|
|
|
|
daxy
|
Za Pinky ide poseban post:
< Poruku je uredio daxy -- 24.2.2015 9:04:02 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 9:22:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Hipo, zaljubljena si jer si jutros pisala na krivoj temi. Noema, već kad imam marulju kući, zašto je ne potrošiti!? Uzeh je za sluz, ali vrkutu neću, niti u ludilu više trošiti. Imam silnu želju biti kućanica jedno vrijeme, zato želim biti čim prije! Nova ideja vodillja! Daxy, ne bunim se što jajnik radi, već što me pilio i pilio i pilio... To stvarno umara! Nisam navikla na to... Glavobolja je misteriozno popustila, ne mogu vjerovati, kao da je nije bilo... A jutros kad sam vidjela sluz, ova misao mi je prošla kroz glavu: evo ga, ludilo počinje! Hvala što mislite na moju E..... Ma seksona neće trpjeti - sigurno!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 9:27:57
|
|
|
|
irchy85
|
Sretan rođendan Pinky
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 9:44:53
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy hipo nam je zaljubljena do ušiju. IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Hipo, zaljubljena si jer si jutros pisala na krivoj temi. Trebalo mi je 5 minuta da nađem di sam to krivo pisala
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:26:07
|
|
|
|
noemaa
|
rebalo mi je 5 minuta da nađem di sam to krivo pisala user posted image user posted image user posted image dakle, definitvno zaljubljena!!!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 10:30:23
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro drage moje, jutros sam nekako krepana, danas radim drugu od 14h pa sam mogla duže spavati ali mi malecki nije dao da spavam ko da osjetim neko miksanje dolje, možda je probava od kad sam prestala dojiti dole osjetim ko da će mi sve ispasti van, ko neka sila teža u meni pa poteže na dolje, i probava mi se poremetila... Cike me povremeno žigaju ali ništa strašno... I tako, joj da i ten mi je grozan danas, 3-4-5 prišteva sam dobila
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!