Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 14:52:17
|
|
|
|
noemaa
|
" Daxy ja bi išla na konzultacije s nekim i usput pronjuškala kakav je taj doktor. Ako ti se čini da je taj drugi netko kome možeš vjerovat i ponudi ti neku terapiju za koju ti se čini da je ok, probala bi jedan AIH. Ako ti se ne svidi doktor, čekala bi ovu tvoju M." slažem se! buba, samo ti mijenjaj... da ne biš samo neku uspaljenicu da nas posramiš kako smo mi pasivne ovih dana za razliku od nekih perlice, jaaako ti želim da ti je TSH ispod 2!!! navijam žestoko! meni se možda za mrvu smanjilo krvarenje. user posted image mislila sam da će to brže ići. i onak me malo bolucka svako toliko kao pred user posted image jutros me zvala sestra G da provjeri stanje. nije mi niš jasno, zapisala je moje odgovre i rekla nek odmaram i da se čujemo. pitala sm ju što mi je činiti, rekla ništa, neka čekam da me nazove!!! ! samo ne mogu čekati duže od četvrtka jer onda moram slati muža da mi uzme doznake.... e, nek više prođe krvarenje da mogu iščekivati svoju dragu pa da se bacimo na sistem!!! cure,i seka mi danas bila na inseminaciji. držim joj prsteeee!!!
< Poruku je uredio noemaa -- 24.2.2015 14:53:52 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:03:29
|
|
|
|
buba m
|
Noemaa, ja sam nježna duša, a čak i da mi je avatar neki uspaljeni možda bi navela i vas ostale da stavite neki vruuući avatar u ukojeg se pretvarate u sobi sa mužem uz glasne povike; (mini igrokaz); Noemaa: RECI MOJE IME! Noemin M: Noooemaaa! N: GLASNIJEEE! (moraju uzvikivati naše nickove sa raje )
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:06:48
|
|
|
|
noemaa
|
buba, buba, vidim ja da ti mašta itekako radi nakon ovih akcijantskih dana možda je i to jedan od ranih simptoma trudnoće?!? p.s. avatar ti je baš medenjak moj miš mali obožava pjesmicu o bubamari koja je izgubila točkice noću
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:14:19
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, da, odi kod drugog jer ne znaš kad će se tvoja G vratiti.. Hipo, nisam skontala kaj si htjela reći ovo za s-gram
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:27:32
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: winkica - ponosna tik tak - 01.02. - ponosna Sunshine28 - 10.02. - ponosna irchy85 - 27.02. sandra84 - 28.02.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:33:10
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: VELJAČA perlica 26.02.TSH OŽUJAK hipo 2.03. TSH mali andeo gin 05.03. Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: VELJAČA daxy čeka konzultacije kod MPO OŽUJAK sunshine 3.3. ginekolog noema 6.3. pregled snjeguljica 09.03. ide kod nove ginekologice perlica endokrinolog u ožujku hipo 9.03. endokrinolog vilić zuba 25.03. MPO konzultacije Čekamo nalaze: VELJAČA buba papa daxy phd nalaz pokojnog polipa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke VELJAČA/OŽUJAK foletto IVF, transfer 26.02. štrumfeta IVF hipo SUTRA drugi AIH 25.02. daxy nam čeka svoj drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:35:36
|
|
|
|
hipo
|
Perlice, htjela sam reć da ti želim što bolji nalaz muževog spermiograma, a da mi je doktor jednom reko ako i spermiogram ne bude sjajan, ima medicina načina i metoda da žena zatrudni i da se nalazu prilagodi metoda. Nisam ništa rekla pametno što sama već nisi znala
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 15:51:03
|
|
|
|
daxy
|
Vidim,obnavljaju se avatari na veliko! Buba,cakani je. noemaa sretno seki! Hvala,curke na savjetu. MM isto hoćd kod drugog dr.,barem dok se ova ne vrati. Zvat ću u petak (mislila sam u pon,al neću čekat do tad) i naručit se.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 16:02:47
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Zvat ću u petak (mislila sam u pon,al neću čekat do tad) i naručit se. Držim fige da dobiješ neki super termin kod normalnog čovjeka i doktora!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 16:07:42
|
|
|
|
buba m
|
noemaa moj sin obožava pjesmu Dona od psihomodopopa imala je divne grudi, imala je divan ten, a noge kao lili marlen dooooona, o dooona.... moja Dona si tiiii, uuuuuuuuuuuu umiremo od smijeha kad ju pjeva a ja ne znam tu pjesmicu o bubamari koju voli tvoje djetešce koja je ta pjesmica ? mi volimo BUBAMARCA zum zum zum!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 17:07:03
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, ma dobro ste odlučili... Nek vam je sa srećom Hipo ma jasno, za svaki par postoji način. Ono kaj je nama trenutno jako bitno dal će nas postupak doći cca 2 000 ili 20 000kn.. A sve ovisi o nalazu MM...
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 18:16:10
|
|
|
|
noemaa
|
perlice, zašto plaćate postupak? pa zar nije određeni broj besplatan??? daxy, hvala samo se ti naruči što prije i želim ti normalnog, super stručnog doktora buba, bubamarac je i nama zakon! koliko ti malac ima godina? oko 2, čini mi se?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 18:18:52
|
|
|
|
noemaa
|
hipo, daxy, kako obojate slova u potpisu?
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 18:29:26
|
|
|
|
hipo
|
noema, editiram potpis prvo u prozorcicu od posta znaci klikni odgovori i tamo sve napravis pa to kopiras tamo di sredjujes profil i puno srece tvojoj seki
< Poruku je uredio hipo -- 24.2.2015 18:31:12 >
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 18:30:46
|
|
|
|
buba m
|
noemaa malac će mi krajem mjeseca imati dve i pol godine a ovu pjesmu Dona pjevuši od kad je imao godinu i pol valjda
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 19:06:23
|
|
|
|
perlica55
|
Noema, duga priča.. zbog posla i sveg ostalog kaj nam se događa... Otvaram službeni mail i imam što vidjeti... Poziv na sastanak kod generalnog direktora, sutra u 16:00... Jao majko mila, ne bude me valjda poslao na biro
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 19:14:32
|
|
|
|
hipo
|
Perlice nadam se da pozivnije takve prirode, mozda te hoce pohvalit :-) ili dat povisicu :-)
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 19:39:05
|
|
|
|
hipo
|
Forum mi je za neprepoznat s novim avatarima jedino je perlica ustrajna s ovom plavusom koja ima trajnu
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 20:17:37
|
|
|
|
daxy
|
perlice ma vjerojatno nije ništa tako strašno. Odoh se družit s MM. Tipkamo se sutra.
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 20:19:57
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, pojma nemam. Bossa ne viđamo tj. vidjela sam ga jednom u životu. Ne znam kaj me zove, zvala maloprije šefa, ne zna ni on, sav je bio u čudu... Javim vam sutra.. Jako mi je slatka curica s kovrčama, ne budem je mijenjala
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 20:35:57
|
|
|
|
hipo
|
ma ja mislim da otkaze ne daju glavni direktori-posalju za to nekog potrcka a veliki vole sebi uzet zasluge za nesto fino sigurna sam da je neka dobra vijest sretno!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 21:09:51
|
|
|
|
noemaa
|
perlice,i ja mislim da se gen.direktoru ne sastanči sa zaposlenicimazbog otkaza. kad ti sad uvali neki ogroman posao... držim prste!!! javi nam i sretno! mene nešto malo pritišće dole, nisam smjela dizat malenog, a jesam danas par puta kad je imao ispade plača i sad za to plaćam. nadam se da neće biti ništa jače od ovoga. curke, uživajte i volite se... jedino je ljubav trajna... nooć!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 21:11:03
|
|
|
|
noemaa
|
i,hipić, najveću vreću čarolije i pozitive ti šaljem za sutrašnji dan!
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 24.2.2015 22:27:37
|
|
|
|
tina24
|
Curke nisam se stigla prije javit, bila sam kod G danas nije bio baš najbolje volje ko da je radio preko one stvari . Dao mi je Duphanston od 16 dc do 25dc ... Što vi mislite o tome ? Rekla sam mu da imam neredovite cikluse, on kaze pij to od 16dc do 25dc 2 puta dnevno i trebala bi u roku 3 mjeseca ostati trudna ??? Pa što nije to za regulaciju ciklusa ili ? Se uopće preporučava to uzimati dok se radi na bebi ? Nije me ni pitao kolko su mi dugi ciklusi kak zna da točno od 16dc do 25dc moram to uzimati ? Jooj tisuću pitanja me brinu ?
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje veljača 2015. 25.2.2015 7:08:18
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Tina, tvoj post je kao moj prije šest mjeseci. Bila sam na sistematskom i tamo mi je ginekolog rekao da imam više zadebljan endometrij nego što je poželjno, tj. bio je već 9 mm, a 6 DC pa mi je dao duphastone za regulaciju istoga.... Naredio da uzimam od 14 do 23 DC, ali sam spomenula ovulaciju pa je rekao da sačekam O i počnem piti iza nje, 10 dana..... Meni nije garantirao da ću u roku od tri mjeseca ostati trudna, već se iščuđavao, čudio, nije mogao doći sebi, što mi je endometrij tako debeo. Ovo su bile njegove riječi "Dat ću ti neke tablete da to srede." Jao, striček moj... Hipo, želim ti svu sreću svijeta danas! Puno te ljubim i grlim!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!