Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 9:56:19
|
|
|
|
hipo
|
dobra ti je sveki
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 10:08:05
|
|
|
|
perlica55
|
Hipo, i kod mene u obitelji karcinoma svih vrsta, možda ću zvučati luda i opterećena, al zbilja mislim da svaka izraslina kojoj mjesto nije na ili u tijelu mora ići vani! Prije 4/5 god sam digla mladež, dr na institutu se smijao, nikad čovjek ne zna, al ja sam nekak mirnija sada kad ga nema Držim fige da bude sve dobro... Blago vama s vrijednim M, moj nije takav, al kaj sad mogu... Biti mama 35-ogodišnjaku mi se neda
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 10:08:48
|
|
|
|
irchy85
|
Ej cure zna li koja gdje ima za kupiti odjeca za bebe sa saljivim natpisima,imam frendicu sa malom bebom pa bi joj htjela nasto iz fore kupiti malo da se nasmijemo?
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 10:09:08
|
|
|
|
Sunshine28
|
buba graf izgleda odlicno a za kucanske poslove, mm je trebalo jako dugo da se ukljuci jer je prije zajednicokog zivota zivio kod svojih, ali nakon sto smo dobili dijete sve naucio dok si rekao keks od jednom je preko noci postao sposoban otici u trgovinu i kupiti sve od ulozaka i pelena do mesa i detergenta, sreduje kuhinju, siri ves, naucio i kuhati.... ali meni je bilo zapravo najfasicinantinije kako je odmah prihvatio sve vezano uz bebu, cujem da tu mnogi i najbolji muzevi kikasaju jer misle da je to "zenin posao", on je od prvog dana mijenjao plene, pravio bocice, rezao noktice, kupao, ma sve nego u ovom pravcu da vas pitam - kupuju li vasi muzevi sami gace i carape? mozda zvuci smijesno ali mm to ne radi...mi zivimo zajedno 8 godina i nikada nije kupio sam, ja sam u pocetku to odbijala raditi jer mi je bilo glupo, ali onda je on davao svojoj mami novac da mu kupi!!! i imam puno prijateljica koje imaju istu situaciju
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 10:15:55
|
|
|
|
hipo
|
sunshine, obicno kupujemo sve zajedno pa tako njegov i moj ves i carape, šoping bilo cega nam je jos uvijeg zabavan pa i kad su caraoe u pitanju. prije je zivio sam i kupovao to sam irchy, ne znam di ih ima kupit, al ima ducana di ti mogu izradit majice sa cime god hoces ne znam je l u DM-u mozes narucit samo šalice i puzzle i kalendare ili to rade s majicama odaberes fotku i natpis pa to zakelje bilo gdje
< Poruku je uredio hipo -- 1.3.2015 10:19:02 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 10:16:57
|
|
|
|
irchy85
|
i MM kupuje sam tu i tamo zamo i zajedno otići Hipo hvala tog u DMu nisam se ni sjetila budem bacila oko tamo
< Poruku je uredio irchy85 -- 1.3.2015 10:22:12 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 10:50:40
|
|
|
|
perlica55
|
MM niš ne kupuje sam... Donji veš i čarape mu ja kupim, a ostalu garderobu kupujemo zajedno... Eventualno si kupi sam sportsku robu.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 11:45:03
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: buba m - 05.03. chrna - 09.03. hipo - 11.03. Barbika86 - 12.03. folletto - 12.03. Tajci66 - 12.03. perlica55 - 18.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 12:07:59
|
|
|
|
daxy
|
hipo ja imam puno madeža. Jako svijetlu i osjetljivu kožu. Bila sam kod dermatologa prošlo ljeto. Imam par koji meni izgledaju sumnjivo,al ona je rekla da su bezazleni. Meni su nekako čudni. Mali skroz tamni skoro crni. Neke imam cijeli život i oni su uvik isto tako da za njih ne brigam dok se ne mjenjaju. Možda bih trebala ciljano otići da mi pregleda sve ove "sumnjive"? Tad sam išla zbog photodermatitisa pa ih je usput pogledala. sunshine mm sam kupuje robu al kad ga ja pošaljem. Sam se neće sjetit da mu trebaju čarape. Dok ima dvoje za promjenit njemu je dovoljno. Uglavnom idemo zajedno u šoping,al ima iznimki. buba sveki ti je super. Ja ne bih mogla živit bez perilice,ne znam kako uspjevaš. Na ruke ne perem ništa i nikad! irchy u ST ima na pazaru i u City centru štand gdje printaju sve i svašta na sve i svašta. Ako si u ZG moralo bi bit u nekom od centara.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 12:57:22
|
|
|
|
irchy85
|
Daxy hvala,naletila sam na jednu str na fejsu imaju odlicne majcice i slinceke i nisu skupi nalaze se u Sarajevu ali dostavljaju pa mislim da cu kod njih naruciti zove se Bubsi beba,bacite oko ja sam se odusevila i nasmijala
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 13:41:51
|
|
|
|
perlica55
|
Sunshine, nisam pitala kak si danas??? Boli li što? Kad ideš na UZV??? Zbilja se nadam da će sve biti dobro s Budi hrabra
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 15:15:09
|
|
|
|
chrna
|
irchy ako si iz zg, imas u king crossu saljivih majca, bodića, benkica i sve kaj ti srce zaželi i to odmah nasuprot interspar trgovine, na hodniku ti je štand s tom majcama i nisu skupe i super su..... ostalim curkama dobar dan ;) i mogu reć da vam se divim oko čišćenja, ja sam se jedva natjerala da promjenjim posteljinu , usisam sobu, obrišem parkete i tak to , i sad sam mrtva umorna, a da bi do tog mog čišćenja došlo opet sam imala napadaje živčanoze, stvarno neznam kaj se događa samnom....već se sad lagano i brinem, nadam se da je to sve od duphastona... imam osjećaj da je m već lud na mene, na jako, al fino je napravio ručak, i sad si razmisljamo di ici prosetat.... a u mojoj glavi je kaos totalni, nadam se da ce uskoro proc.... i plus sve jos imam neku glupu temperaturu 37,5, ništa vau, al mi je malo vruće, pa malo hladno, pa mi se smije, pa mi se plače..... sve si mislim da sam stvarno pukla
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 15:41:27
|
|
|
|
noemaa
|
sa svojim mužićem sam i ja zadovoljna. jest da sam ja organizator čišćenja, ali niš se ne buni kad treba nešto napraviti. a otkako sam morala mirovati u 1. , čak je i kuhanje savladao, i to dobro! daxy, prestrašmo za onu tvoju znanicu!!! hipo, neka tati bude sve kako treba. znam kroza što prolazite. meni mama imala rak.svekrić se još bori s posljedicama 2. raka... uffff, što nam je život! joj, micek plače, danas ima tempicu... idem...pusa
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 15:41:45
|
|
|
|
lidac0605
|
Dobar dan,curke! Evo ja malo ubila oko iza noćne,sad sam ko da me neko prožvakal i ispljunul ...nisam za niš...sad ću se cijeli dan razvlačit ko žvaka po kući,već znam,al evo mužić je skuhal ručak,otišo malo s klincima u grad i tak mi malo olakšao,inače kad radi nema meni spavanja iza noćne... Ja samo brojim kolko još moram popit svojih pilulica-još 9 to go,pa idemo na posel Chrna,to ti je sve od Dufastona,hormoni su hebena stvar,znam iz prve ruke Nadam se da uživate u ovom lijepom danu,kod mene je tak lijepo sunce a ja ko mrtvac...bit će bolje kad ću doma mazit trbuščić ...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 15:55:26
|
|
|
|
chrna
|
Joj lidac nadam se da je od njih. Već sama na svoje ponašanje pizdim, a nemogu se kontrolirat, uopće mi je muka kad pomislim kaj m misli i kaj misli jesam pukla ili kaj mi je? Brzo će 9,3. Pa ćemo znati kako dalje i dal ću i dalje papat te hormone ili možda neću trebat :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 16:05:09
|
|
|
|
tinkyy
|
Veliki pozdrav svima već vas pratim i čitam par dana i rado bih vam se pridružila i podijelila sa vama trenutke u isčekivanju Ovo bi mi bila treća trudnoća,imam već dvije curke od 3,5 god. i 5 god. ovaj mjesec smo bili aktivni u plodnim danima svaki drugi dan i sada sam u slatkom iščekivanju i već imam neke simptome poput jako bolnih i teških grudi,sunčanog iscjetka,jaaakog umora i pospanosti,a trebala bih dobiti,tj.NEdobiti 6.3. nadam se da ćemo se skupa veseliti i želim vam svima od srca veliki
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 16:12:44
|
|
|
|
lidac0605
|
Tinkyy,dobrodošla,navijamo s tobom za Chrna,ak bu test ,pa buš zludila od Dufastona ak ga nastaviš pit...a tek tvoja bolja polovica ...jadan
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 17:29:53
|
|
|
|
hipo
|
chrna zao mi je sto te hormoni toliko muce mislim da nemam tih problema, dobro se slazem sama sa sobom doduse muz je otiso kod svojih- ne znam sad je l to on pobjego kad se pakirao (sam!) ja krenula radit tiramisu kojeg obozava pa kad je cuo reko je da ce se brzo vratit tinky dobro dosla!
< Poruku je uredio hipo -- 1.3.2015 17:30:43 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 19:03:36
|
|
|
|
tinkyy
|
Hvala na dobrodošlici ja sam spavala..neobično za mene ali nisam mogla izdržati..leđa me bole i sva sam napuhnuta nadam se da to znači ono najslađe
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 19:04:51
|
|
|
|
chrna
|
e curke moje, nemam pojma zakaj mi je to tako, al ubit ce me to u pojam, fkaat glup osjecaj do bola, vidim da dramim bezveze a opet nemrem se kontrolirat , uvjek, više puta se uspijem izkontrolirat ali vise puta nejde i nejde.... jedna od boljih prijateljic ami je otputovala u njemacku, trbuhom za kruhom, ovdje nikako nije mogla naci posao, samohrana majka troje djece, djeca ostala ovdje sa bakom, dok se ona gore ne snađe, pa će kad završe školu ove godine ići gore k njoj, dan kad je putovala i kad sam se pozdravila s njom gurnula mi je u torbicu nešto u foliji, dođem doma, a ono test za trudnocu..... sad gledam u njega, on gleda u mene, i ful sam sjebana bez nje, jako mi fali..... jebote nikad nisam bila toliko "osjetljiva" , poludit cu cure od ovih hormona jebenih
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 19:28:05
|
|
|
|
perlica55
|
Tinky dobro došla, nek bude Chrna, meni nisu jako smetali Dufići, bila sam gladna, napuhana i stalno mi se spavalo, MM je uživao Hipoo, obožavam tiramisu, al ne volim piškote, pa ga ptavim u čašama, al koristi mramorni kolač umjesto piškota.. Bude jako fino Lidac fino da si odmorila, svaka čast TM na ručku i izlasku s klincima, jao uopće ne mogu zamisliti MM i bebu...
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 19:45:02
|
|
|
|
hipo
|
perlice fino zvuci, moji su isto u casama htjela sam vam rec dobro jutro, upravo sam odćorila neka skoro 2 sata
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 1.3.2015 21:58:00
|
|
|
|
noemaa
|
tinky, dobrodošla... i moje želje su kao i svih cura želje: nek ti bude skoro plusić! hipo, ti si se bome pripremila za sutrašji radni dan kad spavaš po cijele dane a vidiš koji ti dobar način imaš kad želiš muža brzo doma lidac, pa mislim da toliko dječice ne bi ni imala da ti muž nije itekako podrška, ne? bravo za sve vas chrna, ajde, ajde, sve ima svoje zašto u životu. i iza svake, ali baš svake kiše, kad-tad dođe sunce! glavu gore! ja odoh spavati i polako spremam svog muža na rođendanske želje u travnju svima laku noć.... sutra ću još manje stići jer ponovno na posao, brdo toga za odraditi tamo, a doma sam popodne sama jer mm radi do 19h, a micek je još k tome od sutra na bolovanju! pusa, laku noć svima, sanjajmo lijepo i nek nam se ono i ostvari!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!