Snjeguljica_83
|
Jutro! Cure, toliko ste se raspisale,pa što vam je? Irchy, tvoj sinek je tako dugo budan. Koliko frajer ima godina? Buba, neka BT ostane visoko! Hipo, nadam se da će sve biti u redu s tvojim tatom. Folletto, drago mi je što si se javila, što si dobro. Čuvaj te mrvice! Noema, joj neka maleni brzo ozdravi. Moja E. je grozna kad je bolesna. Užasno spava, muči se.... Sinoć je sanjala mene i očito MM, vikala je, režala, vrištala u snu i izvikivala "mama, makni se, pusti me, sama ću, taaaata!" Tako u ponoć pa opet u 1:30, očito se noćna mora nastavila.... Zaželjela si nam lijepe snove i da se ostvare. E pa ja sam sanjala akciju s MM i moja će se želja večeras ostvariti! Potegla se tema čišćenja. Volim uredno, čisto, ali ne da je sve strogo po špagi. Kad ujutro ugledam sunce kako se budi, već se vidim vani, kako uživam, mučno mi dođe kad pomislim na čišćenje, pranje i sl. Kad se E. rodila moja očekivanja, kriteriji su se nužno smanjili. Jednostavno stan ne može biti tako uredan kao prije nje. Jedva čekam da vam klinci pomrse planove! Noema, kopiram te što se tiče peglanja. Ne gubim vrijeme na to. Sređivanje stana = preletavanje u roku od 20-ak minuta. MM pomaže, podijelimo se. Subota je dan za to. Pomaže i oko kuhanja, samo je veš-mašina samo moja, my precious! Pomaže oko suđa, mijenjanja posteljine. Ma dobar je on. Nemam zamjerki svekrvi i svekrvu što se njegovog odgoja tiče. A njegovo donje rublje kupujemo zajedno. Sretan vam ponedjeljak!