noemaa
|
hipo, i dalje si naša zvijezda pa ću se tebi prvoj obratiti dakle, marulju do ovulacije, ako sam te dobro shvatila. ok. hvala za pojašnjenja. ti sad imaš sva pava svijeta spavati otkad dokad hoćeš molim lijepo, pa ako kao ne izguštaš sve što ti se u određenom trenutku gušta, kad ćeš?!? e, ste rekli nekome već? hipićććććć, ti mi daješ snagu i nadu da će sve i s nama ostalim trudilicama čekalicama biti dobro!!! lidac, tm je bome nadrapao uživaj!!! perlice, katkad zvučiš jako strogo da te se uplašimo. a znam da ti to dobrih namjera, ali onaj tko te ne zna, sigurno osjeti strahić. uglavnom, slažem se s tobom da treba slušat doktore. ipak oni znaju malo više od nas običnih smrtnika. a tvoj i snjeguljicin graf se nekako poklopio ovaj mj. sad je gore, sad je dole, pa opet gore.... želim vam objema da iz tako čudnovatog grafa se izrodi čudo u obliku chrna, ajd odguglaj tu i u nove pobjede! štrumfeta, kao što rekoh, radi kako ti je dr.savjetovao... inače bi se mogla gristi jednog dana! sretno! maliandeo, daxy, perlice, neka ste bolje, budite i još bolje! buba, meni tempice fušane ko i tvoje stalno - čini mi se. rijetko koj dan uspijem kako treba - ali onda je to opet u neskladu sa svim onim dotad izmjerenim. šta ću, miceku pripisujem te zasluge. tajci draga, nek ti brzo prođu muke. možda ti je imunitet pao, a možda, možda... jako ti želim, nedolazak gospođe.... i, da, hipo, imala sam ciklus bez O taman ciklus prije onog kvazidobitnog. nadam se da je ovaj ciklus bez O samo posljedica kiretaže. da me neće srediti sad svako toliko takav nekakav. snjeguljice, tebi marulja čini veću sluz? pitanje možda blesavo: je li to ujedno i znak da si plodna? mislim, možeš li maruljom povećati plodnost i izazvati ovulaciju ako je inače O htjela preskočiti ciklus? evo, curke. nadam se da sam se svima uspjela obratiti. ja večeras odoh na druženje sa svojim sekama. baš se radujem tome jer se ne viđamo prečesto, a i kad se vidimo, onda imamo male kreštavce oko sebe. p.s. jedna seka, ona koja je išla na AIH, nažalost je dobila . i sad navijamo za idući. hipo, odmah sam joj tebe spomenula kao utjehu i nadu
< Poruku je uredio noemaa -- 14.3.2015 12:37:11 >