noemaa
|
hipo, ma samo opušteno. znaš kako se kaže... treća sreća. snjeguljica, ja, e- ti si treća sreća ovdje!!! sve ti je jasno bit će sve dobro. vidi kako ti se tempica lijepo drži. reci, imaš li kakvih simptoma sada? kad ćeš zvati G da se naručiš? zaboravila si napisati, jeste li razmišljali kad ćete i kome prvome reći? pretpostavljam da čekate potvrdu G.... i, da, samo ti ostani s nama, bez tebe ne bi bilo isto. ali kad dođe vrijeme, protegni papke i na onaj forum višeg stupnja ipak će ti dobro doći tamošnji savjeti i saznanja. cure, što kažete na irchyn graf? šta nije trebao označit O? ja sam se pomirila da moje O nema ovaj mjesec, nadam se da neće biti ultra dug ciklus pa da tek nadolazi. malo mi je čudno budući da mi je G 6.3. rekla: "Vaše tijelo se sprema na novi ciklus." htjela bih da što prije dođe!!!! Grrrr. Perlice, daj mi svoju, ja tebi dam ovo nedolaženje. štrumfeta, nek ti bude super beta sutra!javi nam obavezno daxy draga, ozdravi i uživaj u svojoj drugoj strasti i nadam se da će ti G reći da je sve ok., ili ak i je nešto, da je bezazleno i totalno rješivo. snjeguljice, ajme, tebe ne napušta ovaj čudograf (kao ni daxy, uostalom). nek donesu lijepa čuda!!! chrna, zovi i neka te brzo pozovu. maliandeo, sretan rođendan, nek ti se ispune sve drage želje, posebno ona oko male mi danas bili u jednoj šumici s malenim gdje se ljudi dođu rekreirat, odmarat i sl. baš je uživao, a i mi smo. sad čekamo da se zbudi pa u drugu turu! i, da...poludio je za čitanjem slova i brojki!!! tak da sa svoje dvije godine već zna neka slova i brojke. svaka tablica auta mu je magnet.
< Poruku je uredio noemaa -- 15.3.2015 14:42:03 >