Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:05:28
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: hipo - 11.03. - ponosna Tajci66 - 12.03. štrumfeta1 - 16.03. madeline - 19.03. Snjeguljica_83 - 19.03. noemaa - 21.03. Vilić zuba - 22.03. daxy - 23.03. tina24 - 23.03. sandra84 - 24.03. irchy85 - 27.03.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:06:08
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:08:10
|
|
|
|
hipo
|
perlice žao mi je radi nadam se da te neće bolit. Što se tiče menstruacijskih bolova imala sam ih večer prije prve bete i na dan prve bete. Poslije više ne. Nije da me ništa ne "žulja" al nije bol kao kod menge nego više neka napetost i tu i tamo boc-boc. mali andeo vjerujem ti za to stajanje skroz drago mi je da je bilo lijepo jučer, al mi se sviđa ova ideja o restoranu još više. Nadam se da ti vještica ipak neće doć. Temperatura se nekako primirila. daxy nek se bebica lijepo usadi u taj bucmasti endometrij. Drago mi je da nema više polipa i da ti je taj novi MPO doktor nahvaljen. Al još više držim fige da ti on neće trebat!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:08:43
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema TSH Spermiogrami OŽUJAK perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Čekamo preglede/konzultacije:: OŽUJAK perlica endokrinolog daxy 23.03. MPO konzultacije vilić zuba 25.03. MPO konzultacije noema gin krajem mjeseca TRAVANJ noema endokrinolog Čekamo nalaze: OŽUJAK sandra nalazi spolnih hormona mali andeo brisevi, papa SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke OŽUJAK štrumfeta IVF čekamo betu DANAS 16.03. daxy nam čeka svoj drugi AIH chrna juriša na drugi AIH foletto ide po svoju mrvicu
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:12:27
|
|
|
|
chrna
|
dobro jutro curke! daxy kad ideš onda kod mpo dr.? niš sad nisam uspijela pohvatati osim da si bila kod gin i da nema polipa i da je sve oke.... hipo čula sam se sa sestrom i veli da dođem u petak, ilitiga 7dc.... dakle petak, pa cemo vidjeti kako dalje :) štrumfeta sretno danas :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:26:55
|
|
|
|
daxy
|
hipo krenuli simptomi,a? Ajde nadam se da te neće puno gnjavit. buba ne upisuješ poplavu u FF? perlice i mislila sam da se neće vratit. Nek joj je sa srećom. Al ne može radit privatno i u isto vrime bit na bolovanju. Netko tu laže. Žao mi je zbog . mali andeo nadam se da neće . chrna piše na ovom popisu što ga naša vrijedna hipo uređuje. Idem 23. na konzultacije. Sretno u petak!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:30:46
|
|
|
|
hipo
|
chrna sretno u petak! i nek te zaobiđu sve nuspojave ovaj mjesec osim većeg broja folikula! Dodam ti datum za uzv na slijedećoj strani.
< Poruku je uredio hipo -- 16.3.2015 10:31:21 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:39:54
|
|
|
|
daxy
|
štrumfeta sretnoooo!
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 10:50:51
|
|
|
|
chrna
|
daxy aha, tek sam sad skužila. Nisam plava, al ko da jesam danas ko da sam opala na glavu hahaahha, aj super, baš mi je drago 23. samo kaj nije ;) hipo i ja se nadam da neću imati nuspojave jer ak budem ići ću se sama prijaviti na psihijatriju hahaha, al sve si nekak mislim da će bit lakše jer radim. Pa neću stalno razbijat glavu s glupostima ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 11:01:52
|
|
|
|
hipo
|
Ja sam danas jako glupa. Stojim ispred lifta nekih 5 minuta i gledam di je više i tek kad je lift prošo pored mog kata skužim da ga nisam ni pozvala
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 12:44:12
|
|
|
|
chrna
|
Hahaahhaahha hipo baš si me sad nasmijala.... Ja sam isto danas sva neka zbrda zdola, ko da sam na glavu opala hahaha Al dobro je, nekak sam si hepy skroz
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 14:27:45
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, hipo, snjeguljice, mali andeo, tnx cure na podršci Idemo dalje... Štrumfeta, daj se javiiiiii
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 15:37:06
|
|
|
|
Tajci66
|
Krenuo moj spotting, jos jedan dokaz da testovi ne lazu u mom slucaju .
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 17:06:57
|
|
|
|
Barbika86
|
Bok, Tajci i Perlica žao mi je zbog . Hvala svima na savjetima oko čajeva. Mislim da ću se držati vrkute za očetak, a kasnije ćemo vidjeti. Daxy nama se da će biti . Ostalim curkama želim da uskoro bude i da svi pregledi dobro prođu. :)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 17:31:40
|
|
|
|
buba m
|
Daxy nisam upisala poplavu u ff jer sam bila samo jaaaako navlažena a iscjedak mi je obilniji ali je creamy, e kad bi mogla upisati i c i w istodobno to bi bilo to.... A i još nešto, se sjećate kad sam spomenula da mi smrdi na ribu ejakulat koji drugi dan izlazi iz mene, e ovaj put niwam primjetila takav miris
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 17:46:28
|
|
|
|
noemaa
|
buba, pa taj dan onda upišeš W ako ti je bilo oboje, jer ipak je bilo. ne mora cijeli dan biti W. snjeguljice, ajmeeee... prelijepa tempica. ovaj put je dobitan!!! sutra odmah kad upalim komp, škicam tvoju temp, ali obećavajuće je definitvno!!! daxy, to su super vijesti ti moraš biti sljedeća u nizu tajci, ma joj, baš blllll. ali ne kloni, to je novi početak za idući ciklus koji može biti dobitan!!! hipo, samo ti trči pi-pi. i samo ti propuštaj liftove. blažena barbika, i ja na kraju zaključujem da je marulja nekako komlicirana.... budem i ja samo na vrkuti perlice, žao mi je radi bolje da je meni došla, a tebe preskočila na 9 mj,. kad ti krećeš u MPO? chrna, mali andeo i sve ostale ja danas nisam stigla mjeriti tempicu, micek me preduhitrio. ma dobro, budem sutra, velike promjene sigurno nema.
< Poruku je uredio noemaa -- 16.3.2015 17:50:31 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 18:50:12
|
|
|
|
perlica55
|
Tajci, žao mi je drži se i glavu gore... Noema, imamo sada nekakvih drugih problema, pa smo odgodili MPO... Javim kad dogovorimo konzultacije... Nema nam štrumfete
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 19:51:22
|
|
|
|
daxy
|
Večer. tajci žao mi je zbog spotinga. barbika nek ti vrkuta pomogne. buba sjedi,1. Ako imaš 2 vrste iscjedka u istom danu,uvijek pišeš onaj plodni. A to su W i E. MM mi je imao ružan dan,idam ga malo razveselit. Tipkamo se ujutro.
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 20:14:38
|
|
|
|
sandra84
|
cure moje evo me..nije me bilo malo duze sta zbog problema oko interneta, pokvarenog mobitela i na kraju gnojne angine (jos uvjek na antibiotiku). prvo hipo da cestitam od srca na plusu ..hipo tako mi je drago da ti ne mogu opisat koliko..u jednu ruku i zbog toga sto je aih u pitanju jer mi namjeravamo sad sljedeci ciklus...i tvoje pozitivno iskustvo i rezultat me bodre. Bila sam na HSG i samo mogu rec da boli, cure boli samo tako...doduse bol je kratka ali nemojte ocekivat koje nisu bile da je bezbolno jer nije. u jednom trenu kad mi je stavljala kateter mislila sam da necu izdrzat ali jesam, a prije kontrasta mi je doktorica rekla ovako citira:" sad me mozes i k vragu poslat"..ja pitala da zasto, da nema potrebe al kad je pustila ipak sam zajaukala i bilo mi je jasno zasto mi je to rekla...sta se tice osoblja, bolje nisam mogla pozeljet, od doktorice do sestre i zgodnog decka na rengenu..svi su toliko pazljivi, njezni, puni rijeci ohrabrenja.. nalaz je savrsen, od jajovoda pravilnih oblika, do jajnika svega...i sve je dobro osim jednog nalaza a to je AMH on je naime 6... i nadam se da to nece bit veliki problem za aih s obzirom da su svi ostali nazali uredu. Sa doktorico sam se dogovorila za sad dva aiha da cemo ic s obzirom da je to najbolje nakon hsga napravit, pa ako ne ide sa time ic cemo dalje. hipo jos jednom velike cestitke
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 20:54:21
|
|
|
|
noemaa
|
sandra, ovo su lijepe vijesti. bitno da su ti nalazi uredni, a ovo AMH iskreno ne razumijem. što je to? i kakako puno znači kad je osoblje ljubazno i toplo. ja sam do sad uvijek bila zadovoljna doktorima, sestrama. pa bravo za naše medicinare! to je bitno i super da si i ti naišla na takve. sad hrabro dalje u nove pobjede!!! perlice, žao mi je zbog drugih problema, želim ti da se riješe i da što prije dođete do svoje daxy, razveseli si muža i uživajte u večeri. idem i ja se podružit s mm. cijeli dan je bio na poslu, sad je došao pa odoh... pusa svima, laka vam noć!!! p.s. tema za sutra što mislite o papi? čitala sam neke članke, vijesti i vjerujem da bi mogao napraviti čuda (pozitivna)... samo da ga ne skure kardinali s obzirom da im je skresao privilegije
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 16.3.2015 21:37:44
|
|
|
|
hipo
|
Tajci zao mi je Sandra, zao mi je sto te bolilo. Ja kateter nisam ni skuzila kad su stavili , al bar je to sad sve iza tebe i sve je cisto Cure ostanu trudne i s manjim AMH, ne brini. Kada idete na AIH? Slijedeci ciklus? Je l morate obavit jos kakve pretrage ( markeri isl)? Drzim fige da upali odmah od prve Hvala ti na cestitkama
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 17.3.2015 7:25:50
|
|
|
|
chrna
|
Dobro jutro curke! Aj sandra drago mi je da je sve kolko tolko prošlo dobro. Ja sam bila na hsg-u, nalazi uredni, i nije me nikaj boljelo, niti malo. Osjetila sam neki pritisak na tri sekunde i to je bilo to, al sam sigurna da nisam osjetila iz razloga kaj su mi dali malo normabela i još nečega direkt u venu pa me malo zaljuljalo hahaha, tak da mislim da je to pomoglo da me ne boli. Šihta cijeli dan :( D je počeo raditi u petak, i radio tri dana ujutro od 6, jučer je bio popodne od 2-10, a danas od 05,00- 13. Već sad sam živac oko toga. U petak mi je prva folikulometeija, i neznam kada bi trebali doći na drugi aih, al sljedeći tjedan a ja pojma nemam kak će on radit? Ako će bit ujutro onda sam banana. Neznam dal se može aih odgađat a da su popila klomifene???? Joj curke neznam sama kaj bi, tek je počeo raditi, a danas naći posao ono užas, neznam uopće kaj mislit? Napravit? Taman da doma odradi uzorak kaj kad do 8 gore u vinogradskoj nema nikoga, a od pola 6 do 8 bi se uzorak sigurno "pokvario " neznam sama kaj ću. Imate kakav savjet??
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 17.3.2015 8:10:27
|
|
|
|
perlica55
|
Evo, treća sreća izbacuje me RR, budem skratila... Sandra za uredan HSG, Vele da je RTG bolniji jer odmah se sav kontrast ubrizgava, za razliku od UZV kada ide postepeno u 3/4 puta... Sretno s prvom inseminacijom, da nam prijaviš ...
< Poruku je uredio perlica55 -- 17.3.2015 8:19:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 17.3.2015 8:12:52
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna pre rano je dati uzorak u pol 6.. Ako uopće bude radio jutarnju smjenu, možda zamjeni smjenu za popodnevnu, ili da zakasni sat/dva na poso, svak je od nas zaspao na poso,bar jednom, ne?! Snjeguljice, gdje će tvoja BT Grrrrr Vidim da imaš VIP FF
< Poruku je uredio perlica55 -- 17.3.2015 8:13:45 >
|
|
RE: Odbrojavanje ožujak 2015. 17.3.2015 8:44:52
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Tajci Daxy za dobar pregled! Sandra za hrabrost kod HSG! Želim ti sreću u AIH-u. Perlice ma znala sam da će pasti BT. Jučer je bio skok prije pada. Evo najbolje bi bilo da to usporedim s rezanjem glave kokoši. Nakon što je capneš, tijelo još trčkara po dvorištu. To ti je to. Ali bitno da sam ja dobila VIP, opet u najbljezgavije vrijeme. Sad mi opet lijepo odbrojava do menstruacije, a on misli da odbrojava do testa. I još najslađe od svega je što je dao ocjenu HIGH SCORE za pokrivenost O. Ne treba mi on da bih to znala. Što se tiče bolova, imala sam grčeve 7 DPO, i evo tek jutros. Zaključujem da će moje buduće menstruacije biti manje bolne, tj. ne očekujem ovaj uzorak grčeva: 7.-5.-3.-1 dan prije M. Sad je to 7-8 dana prije i onda sam dugo mirna pa onda dan-dva prije i to je to. I sad da mi je daljinski kojim bih premotala, ubrzala do nedjelje, kad će M. već biti gotova.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 17.3.2015 8:45:39 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!