Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 10:39:05
|
|
|
|
mali andeo
|
Jutro... Snjeguljice zao mi je zbog glupace... Meni je graf ok zbog ovulacije, Ali ovaj do kraja mi je tak...varira... Sandra ma bemu miseka zbog gljivica... Jednom sam ih imala ,zbog antibiotika...nadam se da ces ih brzo rjesiti... Uzivajte u vikendu...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 10:53:50
|
|
|
|
noemaa
|
jutrooo, curkee! evi nam bl vremena, magla, sve mokro, sivo.... ali naši umoovi su čisto veselje, zar ne? tajci, želim ti
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 12:34:52
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: noemaa - 20.04. Vilić zuba - 20.04. sandra84 - 23.04. buba m - 26.04. irchy85 - 26.04.
< Poruku je uredio daxy -- 19.4.2015 9:07:51 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 12:34:53
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 12:58:12
|
|
|
|
daxy
|
Dan. perlice za nalaze. noemaa rekla sam gin. Ona kaže da je to zbog pritiska,nekim ženama je to tako. Ja spavam s jastukom i kad se okrenem na desnu stranu prebacim lijevu nogu preko njega,a kad se okrenem na lijevu prebacim desnu nogu preko MM. Nakon nekog vremena sam navikla spavat tako i stvarno me već godinama nije bolila pubična kost. tajci nutella i tebi sandra nisam nikad imala takvih problema. Javi se gin da ti da nešto protiv gamadi. Držim fige da ih se brzo riješiš. noemaa moj um ni blizu tako vedar. Sinoć sluzavi crveni trag na papiru. Jutros sam se probudila u 4 zbog muljanja u trbuhu. Išla u WC (opet sluzavo crveno) i nisam mogla zaspat do 6 i po. Onda sam odčorila do 9 i od buđenja mi kuha u trbuhu,a nikako da procurim. Malo je reć da sam neurotična. Sve me nervira.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 13:07:54
|
|
|
|
noemaa
|
daxyyć, žao mi je što te spotting glupi muči. ma ako je zapeo, onda već neka dođe. I nek te više pusti na miru!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 13:25:51
|
|
|
|
perlica55
|
Evo i mene malo.... Danas ugrizam... Baš sam živčana na sebe i svih oko sebe Sandra, možda ti je malo pao imunitet, nevezano za Utrice, traži od G Rojazol vaginalete nakon kaj bete, sretnooo Daxy, jako mi je žao ak će krenuti... Prije par dana sam se mislila dal ti je O bila koji dan ranije... Mene pika jajnik, opet desni... Juče lagano, danas kad hodam kao da će ispasti... Valjda O stiže... Pozdrav cure...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 14:30:33
|
|
|
|
tina24
|
Curke jucer sam bila na uzv i srceko je prokucalo. Duphice i dalje do 16 tjedna moram piti. Uglavnom je sve super za sada. Zao mi je sto su vjestice stigle... curke ajmo barem 2 ovaj mjesec !
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 14:53:59
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Bok cure! Perlice super za nalaze,pogotovo za tsh!!!! I meni je napokon pa na 2!! Ja bila na razgovoru,cekamo m pa opet ispocetka,al neki blazi postupak. Sritno svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 15:37:44
|
|
|
|
perlica55
|
Tina super za srčeko, sada fino uživaj Štrumfeta, nek blaži postupak donese tolko željeni od srca vam želim.... Javljaj nam novosti..
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 17:06:37
|
|
|
|
Tajci66
|
Tina super za srceko, hvala Bogu da je sve ok . Nek tako bude do kraja. Cure moja dosla podlo i bez najave 2 dana prije . Bas sam tuzna, a veceras moram na djevojacku veselit se, a najrade bi sjela i plakala
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 19:36:59
|
|
|
|
perlica55
|
Tajci nije lako, dal si fino popij cugu i dobro se zabavi večeras, sutra plači zbog ...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 18.4.2015 19:37:34
|
|
|
|
noemaa
|
tajci, draga, šaljem ti zagrljaj! NEMOJ KLONUTI DUHOM, ZNAŠ I SAMA DA SE LIJEPE stvari u životu čekaju uvijek neko vrijeme. bude sve došlo na svoje! pokušaj se ipak lijepo zabaviti. tina, baš lijepo za srce perlice, nek ti O dođe i hopsaj po tm! štrumfeta, sretno u novom ciklusu. ja odoh sad u ženski izlazak, nismo već jaaaaaaako dugooo... baš se veselim. pusa svima!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 7:30:04
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, koje vrijeme jučer, ha? Ali zato gle danas....! Tina, lijepo za srce! Sandra, ne znam jel moguće da si gljivice dobila zbog ultrića. Preporučam da gamad pobiješ čim prije vaginaletama, da se ne razbutaju još više.... Tajci, jako mi je žao zbog koja je došla kukavički! Nadam se da si uspjela izdržati djevojačku... Perlice, sexona, ha? Uživajte u ostatku vikenda! Kome je radna nedjelja, neka izdržiiiii.....
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 9:06:12
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Perlice, zaboravih napisati - za odlične nalaze!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 9:21:13
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Daxy žao mi je zbog Nek konzultacije prođu kak si planirala Noema, imaš pad BT, mogla bi tvoja krenut, držim fige da krene čimprije Snjeguljice uživajte u lijepom vremenu, vele na TV-u kak će uskoro stići ljetne temperature Ja imam skok BT, al sam ju mjerila nakon akcije, pa ne znam dal je zbilja skočila, budemo vidjeli ujutro... Uživajte cure...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 9:26:29
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. tina za srce! Jako lijepe vijesti. perlice hop hop! tajci žao mi je zbog . noemaa nadam se da si se zabavila! snjeguljice uživaj u lijepom danu. Ja sam napokon procurila sinoć iza 11. Toliko me mučila,mamu joj. Kuhalo cili f. dan,pucalo mi na mozak! Inače meni nije tako. Ne znam što se preokrenulo. Inače samo procurim i u isto vrime krene bolit. Zadnja 2 puta brljavi po drobu i nervira me više nego što boli. Pukne mi nešto na psihu pa budem neuračunljiva dok ne probije. Baš čudno.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 9:30:50
|
|
|
|
daxy
|
perlice nadam se da ću upast odmah ovaj ciklus na AIH. To bi mi bilo najdraže. Za ljekove mi nije kasno,a šta će doktor htjeti,to ćemo vidit. P.S. Ma jel moguće? Jutarnja akcija? Prije kave?
< Poruku je uredio daxy -- 19.4.2015 9:32:00 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 9:36:27
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! perlice, super za nalaze, drago mi je da su uredni i da ste skupili papire. Sretno dalje! daxy, gnjavatorica dosla, a kad je vec htjela doc, drzim fige da dogovoris AIH sada i da dobijes neku bolju terapiju koja ce pomoc da imas vise folikula! Zao mi je radi svih vjestica koje su dosle, sutra je 20. u mjesecu a nema nijednog plusica, bas tuzno. Valjda ce nas netko razveselit do kraja mjeseca! Tina, drago mi je da srce kuca!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 10:00:18
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema 21.04. hormoni štitnjače SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami SVIBANJ perlicin muž: spermiogram nakon antibiotika i nek bude puno, puno bolji Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ daxy SUTRA 20.04. MPO konzultacije mali andeo 24.04. gin UZV noema 27.04. endokrinolog noema gin Čekamo nalaze: SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ chrna treći AIH: SUTRA FOLIKULOMETRIJA 20.04. sandra prvi AIH čekamo betu SUTRA daxy nam čeka svoj drugi AIH SVIBANJ/LIPANJ vilić zuba ide na prvi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 13:20:48
|
|
|
|
perlica55
|
Daxy, da prije kavice uz obvezno pranje zubića Sinoć me tolko pikao jajnik, da smo prekinuli akciju, jutros je bilo lakše... Ne volim zornu akciju, na prste jedne ruke bi ih mogla nabrojati... Navijam za AIH u ovom ciklusu Mislim da sam ja jedna od rijetkih koja je na Klomićima imala 4 folikula, jednake veličine, pa mi je palo na pamet dal s tim ima veze kaj sam ih uzimala 5-9dc Hipo, mazi bušuuuu
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 13:28:41
|
|
|
|
noemaa
|
daxy, držim prste da ti sutra sve prođe super kod MPO dr. Da izađeš optimistična i vesela i da odmah uspije!!! perlice, bome ste vrijedni, neka! sad će skoro i O biti označena sandra, sretno sutra s betom, želim ti školsku! iščekujem lijepe vijesti chrna, i tebi želim sretno sutra! javi se kako je prošlo! snjeguljice, sunceeeeeeee.... hipo, daj ti te prašine uduplaj jer ovo stvarno nije u redu.... budemo morale nadoknaditi u svibnju!!!! ja sam trebala k svekićima, ali micek nešto čudno zvuči, kašalj, mala tempica, pa sam ostala doma s njim, a mm išao im pomoći neki poslić. tako da sam ga sad strpala u krevetić i javilm vam se dok imam malo mira. ako vam se ne uspijem javiti do sutra, još jednom svima sutrašnjim datumašicama želim sretnoOOO!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 19.4.2015 14:16:15
|
|
|
|
hipo
|
Noema evo trostruka doza, sutra ce trebat
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 7:18:53
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Sandra, sretno s betom, nek bude visokaaa Daxy draga moje, nek konzultacije prođu kak si planirala Chrna,a tebi na UZV želim finih folikula, jednake veličine i debeo endo Ostale curke, uživajte, tipkam kasnije...
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 20.4.2015 7:25:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Spaaava mi se, jedva sam se ustala... Daxy, sretno danas na konuzltacijama! Držim fige da ulovite AIH već ovaj ciklus! I naravno, žao mi je zbog M. Ovo natezanje oko toga hoće-neće M. krenuti....pa to pucanje živaca...e meni je to tako normalno i uobičajeno, posve naviknuta na to. Chrna, sretno na F-metriji! Sandra, držim fige za beturinu!!! Sutra i prekosutra me neće biti kod vas, idem na službeni put,na koji mi se, blago rečeno, ne da ići. Već jedva čekam da se vratim! Uvijek govorim - nisam ja za putovanja, da sam htjela putovati, putovala bih! Ipak, taj put ima i svoju ljepšu stranu , tako da neće biti baš grozno grozno... Ma neka mi je sretan put!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.4.2015 7:27:57 >
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!