Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 8:40:57
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: Vilić zuba - 20.04. sandra84 - 23.04. irchy85 - 26.04. buba m - 29.04.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 8:41:51
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 8:59:19
|
|
|
|
hipo
|
Čekamo pretrage:: TRAVANJ noema DANAS 22.04. hormoni štitnjače daxy TSH SVIBANJ mali andeo spolni hormoni Spermiogrami SVIBANJ perlicin muž: spermiogram Čekamo preglede/konzultacije:: TRAVANJ mali andeo 24.04. gin UZV noema 27.04. endokrinolog noema gin Čekamo nalaze: SRPANJ snjeguljica papa Zahvati i popravci trenutno nema nikog u čekaoni Čekamo postupke TRAVANJ chrna treći AIH: FOLIKULOMETRIJA DANAS 22.04. SVIBANJ/LIPANJ vilić zuba ide na prvi AIH daxy drugi AIH
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 9:52:07
|
|
|
|
chrna
|
Dobar dan curke. Moj folikul je narasao do 22 mm, ostalo ništa. Dobila još odmah sad u klinici gonal još jedan, stopericu za doma i u petak ponovno inseminacija. Estrofem i dalje 3x1 pa ćemo vidjeti oče bit kaj ili neće ovaj put. Ako neće, idemo u 7 mj na ivf, a do onda ćemo odmarati...... svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 9:54:57
|
|
|
|
hipo
|
Chrna, jel se endometrij što utovio ili je ostao isti? Sretno u petak!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 10:49:20
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna, nek bude jedan ali vrijedan Sretnooo... Gdje su ostale cure Nigdje nikog....
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 10:51:40
|
|
|
|
hipo
|
snjeguljica je bila rekla da je na putu, ja sam uglavnom na wc-u a di su druge smuculje, ne znam
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 11:36:33
|
|
|
|
chrna
|
perlice, hipo ipak je narasao, i neka je, sad se opet imam čemu nadati Makar sam ja već debelo debelo mislima u 7 mjesecu, i na ivf. No dobro, naručila sam se za ivf i za 11 mjesec ak ovaj u 7 ne upali. Endo je 8 mm, al veli dr.da će još narast do petka. Nego da vas pitam u petak mi je inseminacija, zadnji odnos smo imali u ponedjeljak popodne, dal mi je pametnije sad apstinirat do petka ili da još danas akcijamo????
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 12:09:59
|
|
|
|
perlica55
|
Chrna, u ponedjeljak si imala folikul od 15mm, danas je 22mm, ja bi danas u akciju, kak O ne bi možda krenula prije petka budući ti folikul jako brzo raste..
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 12:25:09
|
|
|
|
hipo
|
chrna čim ugrabiš muža, prvom prilikom, u grm, krevet, na stol, ormar, bilo gdje: hopa cupa i onda nek čuva uzorak do postupka
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 12:46:50
|
|
|
|
noemaa
|
chrna, slušaj naše ekspertice daxy, kakva je to elisa metoda? hipo, sviđa mi se ovo da si stalno na wc-u perlice, vi odakcijali i sad zasluženi odmor ja doma s malenim koji je dosta bolje pa čak i uživam, kao da sam na odmoru!!! jedino malo me tata opsjeda. kužim ga, fali mu društvo. ali ni ja ne mogu staaaalno biti u akciji i s ljudima. ponekad mi baš treba sat vremnea da me nitko ne dira, ne pita, ne priča.... pogotovo dok sam cijelo jutro u muvingu, ili na poslu,ili sad s malim, i onda ga strpam spavati i hoću pola sata razbibrige, rr, čitanje ili tkao nešto, i onda mi dođe na vrata i ajmo blabla... a samo hoću SVOJIH 5 min mira!!!! me kužite???? trebam mu pod hitno pronaći neku tetu da ima društvo. tako da, ako koja ima neku na umu, javite da ih spojimo. kad već ne želi u ljubav je na selu. a nagovaram ga stalnO!!!! danas bila na pikanju, sutra su nalazi gotovi pa ću vam popodne znati reći. nekako sam sva optimistična i pozitivna i uvjerena sam da ću jako brzo sad zatrudnit. a kako me i hipo sanjala, sigurno će biti tako!!!! kako ste vi ostale cure? tajci, štrumfeta, vilic? viliccccccccc... navijam i dalje!!! buba, frajerice jedna, nek ti ta opuštena metoda urodi plodom. pa ćeš nam onda reći u kojem bendu sviraš!!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 12:47:41
|
|
|
|
chrna
|
perlice s obzirom da mi od klomifena nije niš naraslo dobila sam od petka 6 gonala, valjda je od toga narasao..... Niš, onda mi nema druge nego čim dođem doma s posla navalit na dragog hihihihi hipo baš si me nasmijala s ovim grm, stol, ormar
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 12:56:20
|
|
|
|
hipo
|
chrna, drago mi je da si se malo nasmijala, bila si nam tužna prošlih dana moji su folikuli sličnim tempom rasli: petak 14 ponedjeljak 22 srijeda inseminacija
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 13:00:39
|
|
|
|
chrna
|
Jesam hipo baš sam bila u bedu, al iz svoje kože nemogu i tako je i bit će onako kako mora bit, možda nekad, možda nikada. Ali odlučila sam da se ne predajem! Sad ću uživati u proljeću, šetnjicama, roštilju, pa i pokojnoj pivici i fokusirat ću se na 7 mjesec! Pa budemo pametniji......
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 13:14:40
|
|
|
|
hipo
|
chrna, kako pripreme za vjenčanje? jeste našli kakav restoran koji vam se sviđa?
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 13:27:18
|
|
|
|
chrna
|
hipo ma nismo niš našli. Mislimo imat max 45 ljudi, treba nam nekaj manje a opet da procedura bude od juhe do gulaša, i da se može pušiti jer od tih 45, 35 puši pa nam je i to problem, al sad mislim da bi nam bilo bolje fokusirat se na 7 mjesec, pa da odmah napravimo svadbu i krstitke ;)
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 19:12:50
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav,curke. Ja sam mislila da će mi bit lagan dan,kad me dočekalo na poslu. Sad čekam da mi se voda ugrije i onda odoh pod tuš. chrna sretno i nek uspije! noemaa nemam ti pojma koja je razlika u metodi,al je gornja referentna vrijednost u toj ELISA metodi puno viša nego kod "standardne",ja mislim da je granica oko 6 tih jedinica. Zato moram radit standardni test. Po tome mi i nije puno visok TSH,samo nije za stimulaciju i postupak. O tome se radi. Ma vidit ćemo kad dobijem nalaz,neću se uopće zamarat dok ne vidim. Odoh sada... Kiss
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 21:24:00
|
|
|
|
štrumfeta1
|
Večer cure! Ja u muvingu cili dan!!! chrnaa vidin da si napokon optimisticna i to mi je drago,krenilo je na bolje Daxy,ja san u 1.postupak isla sa visokin tsh,neki inzistiraju ispod 2 ,neki ne. Pozdrav cure
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 21:44:05
|
|
|
|
mali andeo
|
Vecer cure moje Evo samo da se javim da nisam nikog zaboravila... Ali tjedan mi je ludnica...ali jos sutra i go moze poceti... napokon.. U petak idem kod ginica..cut cemo kaj ima za reci...vjerojatno spolni hhormoni... Idem sad umorna sam ...cujemo se
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 22:26:55
|
|
|
|
noemaa
|
Cure,evo me samo da vam zazelim laku noc. Strumfeta,odmori, zasluzila si . A i ti mali andeo. Kako curica? Daxy,zelim ti da ti budu savrseni hormoni stitnjace. Meni sutra mm ide po nalaze i nema ga do uvece. Rekla sam mu nek mi odmah javi. Jako se nadam dvojci. Curke trudilice i predraga hipic, laka vam noc. P.s. vidim da ste josneke ovdje dobre dusice spremne pomoc i jako mi je drago zbog toga!!!
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 22.4.2015 22:29:34
|
|
|
|
noemaa
|
I,p.s.vilic,mislim na tebe uznajljepsu zelju
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 23.4.2015 6:49:23
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Vratih se s puta, nešto odspavala, naravno to mi nije dosta. Zanimljivo je da se u hotelu nisam niti jednom probudila, od 22:30 do 6:00 - niti jednom! To n9isam doživjela cca 5 godina.... Toplomjer nije išao sa mnom. Daxy, jako, jako, jako mi je drago što si zadovljna s MPO doktorom i pregledom!!! Pa to je odlično! Sad kad ste se sve dobro konzultirali, lijepo slušaj doktora i idi po Perlice, kod tebe seksona gotova! Pitaš za TO... Gledala sam minutu u ta dva slova da skužim na što misliš! I sjetih se: tempirani odnosi! Idemo i ovaj ciklus s time, u ponedjeljak mi je 1. f-metrija. Moram danas-sutra po uputnicu. Noema, super za Idemo sad nas dvije u pohode po pravu, pravcatu Neka TSH bude uredan! I neka klinac ozdravi što prije! Sandra, žao mi je zbog negativne bete... Više sreće drugi put. Chrna, dobro što je taj jedan folikul lijepo narastao! Jedan, ali vrijedan! Sretno! Irchy, još malooooo.... Želim ti sreću! Lidac, ozbiljno ste se primili posla! Sretno s LH trakicama. Mali andeo, pratimo se u dan ciklusa. Ne mogu vjerovati, opet će biti guuustoooo - kad dođem na posao, čekat će me pun stol svega i svačega. Ali lagano, i sutra je dan.......
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 23.4.2015 6:50:54 >
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 23.4.2015 8:19:35
|
|
|
|
Vilić zuba
|
Cure, moja je stigla u utorak. Mozete me brisat s liste. Uzimam pauzu, do AIH-a. Od svega. Zadnja dva dana sam u totalnom outu. Meni i MM-u je bila lijepa prva dvoznamenkasta godisnjica veze, a ja sam samo razmisljala o onoj godisnjici koja ce bit u 7.mj a to je 3 godine pokusavanja. Moram stat na loptu. Moram se okrenut drugim stvarima i ljudima u zivotu. I sebi. Na granici sam svih granica. I zato nema mog datuma za svibanj. Nema nikakvih datuma bar mjesec dana. Sve vas jako grlim i zelim vam plusica, otkucaja srca, prvih onih pravih pregleda sa mrvicama u trbuhu.... Nadam se da ce bit svega toga dok se vratim! Sigurno cu nekad povirit.
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 23.4.2015 8:27:23
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Daxy, zbilja vjerujem da će ti TSH biti uredan Noema navijam za 2 , javi nam kad nalaz bude gotov.. Snjeguljice, fino da si se naspavala i tak "napunila" baterije... Još malo i vikend, izdrži na poslu Vilić, znam kak ti je, držim fige da vam uspije dok čekate AIH ... Navrati ponekad Ja radim još sutra, pa idem na mini godišnji idući tjedan Pon i utorak imam s tatom nekakve kontrole, ak sve bude dobro, idemo na jug malo
|
|
RE: Odbrojavanje travanj 2015. 23.4.2015 9:00:13
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Vilić šaljem ti Nakon pregledanih 15 mailova, meni je dosta! Još sutra i vikend!!!!!! Hipo baš super što si mene i Noemu sanjala u tandemu! I znam da će se to ostvariti!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!