Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:59:33
|
|
|
|
lidac0605
|
ova bu učinkovitija,Irchy
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:07:53
|
|
|
|
lidac0605
|
u apoteci,a sad kolko košta nemam pojma...nisu inače skupi eo sad sam išla pogledat,piše da košta 55 kn,a običan gravignost mini ti je 15-20 kn
< Poruku je uredio lidac0605 -- 22.5.2015 10:09:56 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:08:46
|
|
|
|
buba m
|
Dobro jutro cure moje, vidim zabavljate se sa rodama i kanticama prašine hahaha super ste! Jučer me konačno nazvao muž da mi kaže da moramo razgovarati, eto uspjeli smo popričati, nismo mogli previše pričati ali najbitnije stavke smo riješili... Čekam vješticu uskoro, cice su mi kao malo veće a u desnoj ima i malo mlijeka... I tako, ljenčarim na kauču, danas sveki pravi burek, ne moram kuhati!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:11:07
|
|
|
|
hipo
|
Buba, super da ste razgovarali, baš mi je drago! A veliki plus za sveki i burek pogotovo na ovako ružan dan. Da mi se teleportirat doma, sve bi dala.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:13:56
|
|
|
|
lidac0605
|
ovaj moj u albumu ti je iz dma,ovaj bljedunjavi sa betom 500 i kusur u krvi,nemoj iz dma,imam osjećaj da su šrot
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:15:13
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: irchy85 Hvala lidac,ako ga nenadem uzet cu neki iz dm Kak ste mi vi curke? Ako uzmeš onaj u DM-u drži ga dugo umočenog, ja držala kako piše i ništa (to je bilo sad kad sam trudna - nekih 26 il 28 dana nakon inseminacije), i onda sam ga rastavila (bio je u onoj plastici) i vidim da nije povuko urin koliko je trebao. I onda sam ga ponovno umočila i držala duže i eto odma +. Oni su čini mi se 25 osjetljivosti isto, imaš 1 ili 2 u paketu. Tako da se slažem s Lidac, ne sviđaju se ni meni ovi iz DM-a. Probaj nać taj Gravignost.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:21:53
|
|
|
|
irchy85
|
Hvala cure od velike ste mi pomoci,budem skoknula u ljekarnu pa cu pitati nadam se da ce imati te testice,ko zna kako ih ovi u dm skladiste mozda ih je puno u defektu
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:23:16
|
|
|
|
bubulu
|
Jutro puce Irchy ni ja ne vjerujem tom tvom testu , do ovdje mi smrdiš na , dok se nedokaže suprotno trudna si Noemaa čestitke tvojoj seki, nek joj bude školski i ima da te štipa svaki dan Kazimira dobrodošla i što prije ošla , nek ti što prije pokaže Ja evo dočekala i kraj i ovaj mjesec mora upalit, ak ne onda više ne vjerujem u rode svima
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:54:52
|
|
|
|
perlica55
|
Trudilice: lidac0605 - 14.05. - ponosna buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:55:28
|
|
|
|
perlica55
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 10:57:41
|
|
|
|
perlica55
|
Irchy, žao mi je zbog minusa Iskusne cure su ti rekle kak je to s testićima, pa pokušaj napraviti kak su ti savjetovale.. Sretnooo Buba, fino da si razgovarala s TM Bubulu, sretno idući ciklus Štrumfeta, kakvo je stanje??? Gdje si nestala???? Gdje mi je daxyyyyyyy
< Poruku je uredio perlica55 -- 22.5.2015 10:58:16 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 11:00:07
|
|
|
|
Jupiter
|
Bem ti takve testove... samo deru živce... Nemoj kupiti PrimaStick, ima onu evaporacijsku crtu, mene je zahebala. Pa sam poslije kupila ClearBlue i tek onda pročitala na forumima da i on zna napraviti isto. Na kraju sam bila došla do zaključka da su oni najeftiniji u ljekarni najbolji....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:09:48
|
|
|
|
daxy
|
Jutro/dan. A hoće li meni netko poslat rodu? Meni isto treba jedna... irchy žao mi je zbog minusa. Probaj nabavit Gravignost. Ja mrzim radit testove. Ovaj put vadim betu i nema stresa jer ona ne laže. Čudno mi da piše ovo o vrkuti jer je u narodu poznata kao "čuvar trudnoće". Jedino objašnjenje je da nije testirana,pa radi predstrožnosti pišu da se ne koristi... noemaa čestitke seki! Jako mi je drago zbog nje! kazimira sretno! Hoćeš da te dodam na listu? Prije nam moraš ispunit upitnik. Klik na listu na :"Trudilice" i odgovori na pitanja i onda mi reci točan datum. buba drago mi je da ste se TM i ti dogovorili i raspravili. perlice opet VIP na FF-u? Pa stvarno te voli eF-eF. Nije me bilo na RR jer sam imala problem s mob,a s njega se najviše i javljam. Iako vidim ja da vi možete i bez mene bez problema. U pon mi je prva f-metrija,pa ću onda ispisat post na AIH-inseminacija. Držte mi fige i molite se da uspijemo ovaj put.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:17:42
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo za moju Daxycu,jedna koja ima dupli paketić Sretno na folikulometriji i nek moja rodica isporuči paket na tvoju adresu
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:18:45
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: daxy Jutro/dan. A hoće li meni netko poslat rodu? Meni isto treba jedna... Iden ispunit naruđbenicu za rode i prašinu vidin da će u lipnju bit extra potražnja Daxy ima da upali ovaj put AIH!!! Ajme kako je zima, navukla sam se ko da je zima i morala sam upalit električnu pećnicu jer je bilo brrrrrrrrr
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:21:30
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Dobar dan, dame! Noema predivna vijest za tvoju sestru! Treća sreća... Neka joj je dalje sa srećom.... Daxy ti i ja idemo na f-metriju u ponedjeljak. Sretno nam bilo! Super što ću imati društvo.... Irchy žao mi je zbog - ... Ali uzmi u obzir da je ipak moguće da je bila kasnija O, tako da.... Ima vremena da se - pretvori u +. Perlice kako ti to uspijeva?? Svako malo imaš VIP! Kazimira dobrodošla u našu ekipu...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:43:15
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Već kad smo kod roda, nakon one cisturine, i meni treba jedna....
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:51:00
|
|
|
|
hipo
|
Evo za snjeguljicu: Evo za noemu: Evo za daxy: irchy ti si trudna, tebi ne treba roda za ostatak malo praha:
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:53:47
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 12:56:58
|
|
|
|
noemaa
|
irchy, kakav ti je to test? mislim, neki kineski ili iz dm-a? oni iz apoteke su ti najsigurniji. kupi si njih. ak ne možeš do jutra izdržat, odi si po one za pišanje cijeli dan. navijam i dalje dok god je tempica ovak lijepa, a gđe nema na viidku. pogotovo kad cice tako jako bubre snjeguljice, obavezno i tebi jedna roda sad! buba, ajd, dobro da ste riješili probleme. hipo, zima je i kod nas. ja na duge rukave sad još i ogrtač stavila. perlice, stvarno s vipoom imaš neku tajnu vezu. daxy, mislit ću na tebe u pon! i odmah da javiš kako je bilo! ima da bude bingo ovaj AIH!!! bubulu, vidim da nas ima više koje cc.u isto vrijeme krećemo s radnom akcijom nek upali ovaj put kako treba!!! jupiter, u kojoj si ti fazi sd? iščekivanje, jelda? nek abude slatko ja danas bila kraće na poslu tako da sam već doma, nahranila malog pokakanca i stavila ga u krevet pa odoh sad i ja na čitanje i spavanje. e, je li moguće da mi je zbog vrkute slabija menstruacija i da me nije niš boljelo na početku zbog čajeva???
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 13:06:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema kako ti zavidim što si već kući! Ovako izgledam: Najradije bih i ja bila kući, nasitila kćer i uzela ljubić u ruke "Ljubavničina osveta" i guštala. Ali ne, moram ja raditi.... Vrkuta smanjuje menstrualne grčeve, meni ih je bila svela na minimum, dovela do pojave spottinga prije M., ali nije bila slabija, kao da joj je trebalo više vremena da krene.... Nije mi se to sviđalo pa sam odustala. Sad kad sam imala cistu, popila sam dvije šalice. Htjela sam da me pročisti, dovede ciklus u normalu, pomaže kod takvih ludosti... I isit dan procurila pa nisam imala potrebu duže je piti. Žao mi je što je nisam duže pila, čim sam saznala za cistu.... No, ipak je glupača pukla.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 22.5.2015 13:07:05 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 13:58:42
|
|
|
|
irchy85
|
Noemaa kupila sam onaj iz dm-a,budem otisla sutra do ljekarne pa cu uzeti gravidnost ultra ako ce ga uopce imati,ako nece onda cu traziti neki drugi,probat cu se strpiti do pon ili utorka pa ponoviti piskanje
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 14:36:47
|
|
|
|
daxy
|
Hvala vam trudnice drage. snjeguljice nek nam je sretno! irchy sretno s novim testom!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!