Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 20:26:19
|
|
|
|
lidac0605
|
Kazimira,welcome back,sjećam te se iz starijih dana Ajd nabavit ću jednu rodu i za tebe
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 21:04:39
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo,Kazić i za tebe jedna ...ova ima dvoje za isporuku
< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.5.2015 21:06:58 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 21:45:14
|
|
|
|
noemaa
|
hvala vam, curke. mi smo presretni jer pokušavaju već dosta dugo, a i godine su tu... rekla sam si - samo nek ona zatrudni pa budem ja veeć. kazimira, dobrodošla i još brže oša na trudnički forum. irchy, držim ti prste sutraaaa! hipo, lidac, ak vaše prašine i robe upale ircy, e, onda budete morale spremiti nešto i za nas ostale.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 22:00:46
|
|
|
|
lidac0605
|
Noema za seku,nek joj je sretna i mirna trudnoća! sad ak upale moje rode,tebi nađem neku koja ima trojke u torbi
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 22:38:44
|
|
|
|
Jupiter
|
Noema, sve čestitke tvojoj seki! Tako mi je drago kad netko uspije sa aih, da ne dočeka ivf i sve što on nosi sa sobom. Sad Noema čekamo, jer sigurno si nesvjesno i ti čekala seku :) sad kad je bebac na putu i ti ćeš :) :) ♡ Kolegica sa posla je već na prvom aih uspjela, poslje se vratila na job i nakon 2 mj trudna, prirodno... uvijek se smijemo da je sad trgovinu otvorila i da će jedno za drugim! Kazimira, u pohod na treće? :) Imam osjećaj da ćeš ubrzo na trudnicku temu.. Kaže se, ono što se desi jedanput, možda se nikad više neće desiti, ono što se desi dvaput, deset će se i treći put :) Sretnooo! Danas sam na poslu zamolila jednu trudnicu, stalan kupac, da me uštipne ne bi li mi prenjela malo trudnicke, želje, prašine...a kolegica sa posla je donijela masku, original iz afrike, maska plodnosti po kojoj, ona vjeruje, je ona uspjela 3 puta zatrudnjeti..ostala sam bez teksta.. Eto kako mi trudillice utječemo na ljude oko nas. Ma, samo da me ne žale i da me se okane savjeta...jer ima ih, božesačuvaj
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 23:28:23
|
|
|
|
irchy85
|
Zdravo cure evo mene s posla Popodne me tako pocelo grciti u trbuhu skroz nisko trajalo je desetak minuta pa me pustilo,neznam kaj bi to bilo Mozda se nekaj ukopava joj nebum spavala cijelu noc od napetosti
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 23:42:50
|
|
|
|
Jupiter
|
Irchy, ako ti išta znači, zaspati ću sa tobom i u mislima i želji da kad se probudim ujutro pročitam da imamo plus! Vizualiziram, meditiram, molim...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 7:02:35
|
|
|
|
hipo
|
Irchy sretno s testom ako danas piskis! izlizat cu prst od stiskanja tipke refresh
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 8:09:32
|
|
|
|
lidac0605
|
Irchyyyyyy,di siiiiiii,de odi pišat više
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 8:27:40
|
|
|
|
chrna
|
Jutro curke! Noćna gotova, a vrijeme je i više nego savršeno za spavanac..... irchy sretno i brzo nam prijavi
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 8:27:57
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure, evo kavica, jer nas irchy drži na vatrici, ne zna kakve smo nestrpljivice kad je testić u pitanju Kazimira dobro došla, sretno ti s testićem
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 8:42:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Toj Irchy nikak da se pripiša Perlice,vidim ipak je lutealna došla do pristojnih okvira
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 8:46:45
|
|
|
|
perlica55
|
IZVORNA PORUKA: lidac0605 Perlice,vidim ipak je lutealna došla do pristojnih okvira Lidac, da, obično dođe 11 il 12 dpo, rijetko kad 10 i 13...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:12:05
|
|
|
|
hipo
|
irchy, irchy grickaš nam živce!!! ajde pišaj više!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:28:14
|
|
|
|
Kazimira
|
Hvala cure na dobrodošlici i prašini i rodi.... .....jedva čekam idući tjedan pa bumo vidjeli . Nadam se da bu irchy što prije javila sretnu vijest .
< Poruku je uredio Kazimira -- 22.5.2015 9:29:14 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:31:21
|
|
|
|
Jupiter
|
Jutrooo! Ja se svaki dane budim sa sve većim podočnjacima, izgledam ko da sam u rodu nešto onom zguzvanom psu, kako se zove? Grozno! A naše Irchy nema da me razveseli, spava ona, baš nju briga za naše nokte..
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:33:00
|
|
|
|
lidac0605
|
Upisala tempicu i i nema je...al ta Irchy ima dobar mjehur
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:33:11
|
|
|
|
hipo
|
irchyyyy smiluj seeee, vidim da je temperatura poskočila ajde pišniiii!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:37:24
|
|
|
|
irchy85
|
Jutro cure oprostite kaj sam vas drzala u neizvjsnosti,al nema + Ustala sam ranije izmjerila tempicu koja me razveselila i onda piskila testic koji me razocarao pa sam opet zaspala Bem ti te testove necu ih raditi sve dok mi nebude posteno kasnila
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:38:25
|
|
|
|
hipo
|
ajme irchy jako mi je žao al dok nema vještice nema predaje! nema taj test pojma!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:43:05
|
|
|
|
irchy85
|
Bas tako hipo,znas kad sam ga pisnula i onaj fucking minus mi je bio sav neki cudan dosta svjetli,neki je cudan kako se podjelio gore je svjetliji a ispod minusa tamniji,mislim da je test u nekakvom defektu,kupit cu ja sutra one jos jeftinije pa opet ponoviti Dok nema ja sam
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:46:40
|
|
|
|
lidac0605
|
Irchy...ma dok nema vještice,ne vjerujem...to je moja roda negdi zapela!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:47:00
|
|
|
|
hipo
|
bravo irchy, tako treba, dok se ne dokaže suprotno! evo još jedna doza:
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:50:26
|
|
|
|
irchy85
|
Hihi sirota roda se zbunila sto nigdje nema dimnjaka pa nezna di da bebu spusti ;) Ma nedam se ja bez brige kokice,tempica mi u nebesima,grudi me rasturaju(nisam vam ni rekla da sam prekjucer kupila za broj veci grudnjak) boli me glava i napuhnuta sam ko zabac
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 22.5.2015 9:51:20
|
|
|
|
lidac0605
|
kupi gravignost ultra,taj je turbo osjetljiv,meni gravignost nikad nije zakazao u nijednoj trudnoći,a priznaju ga i u bolnici(kad sam završila na hitnoj u prošloj trudnoći odma na počrtku,prvo su me pitali koji sam radila test i kad sam rekla,onda su mi samo rekli da onda ok)
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!