Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 9:22:11
|
|
|
|
perlica55
|
Lidac, molim lijepo, ne kukati I mi bi vrlo rado bile prištave i debele Još malo i stiže utorak Čuj, kaj sve hoda našim pistama, zbilja bi mogla Ovak po visini i kilicama možda ostavlja dojam da sam jako mršava, al zbilja nisam.. Izgledam normalno, iako dosta plivam, rolam, vježbam, idem na yogu, i pazim kaj papam... Strah me kak će sve ići kad krenu ogromne doze hormonalne stimulacije, pikalica i svega kaj me čeka u postupku
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 9:23:15
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Već kad sam pitala za indeks tjelesne težine, u redu je da objavim svoj... Dakle, moj je 19,43 Uvijek sam bila na 22, ali u zadnje vrijeme sam mrvicu smršavila, tek toliko da to moje hlače prepoznaju.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 9:23:31
|
|
|
|
lidac0605
|
Irchy,hebeš te testove,pogledaj u mom albumu moj test od petka-jedva pozitivan,a u subotu beta bila 562!?! Ja znam da si ti Moj index je 25 ...ali sam krupne građe i koščata,ima tu i malo viška,sve u nogama i bokovima,ipak sam ja xxl mama,mora se to negdje i odrazit
< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.5.2015 9:27:57 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 10:34:27
|
|
|
|
buba m
|
juhuhu!! Pozdrav svima!!! Eto muž se još nije skulirao, očito je jaaako povrijeđen, a ja sam još više, samo mislim da on to ne doživljava, nas dvoje često imamo problem - ja o kruškama, on o jabukama, tako da sam mu rekla da on mene uopće ne doživljava, što je istina na kvadrat. I tu je puko ko kokica. Nisu svi muškarci isti ali uglavnom su si slični Jadničak, njega je to toliko povrijedilo, šmrc.... Ne dam se zahebavati! Ja ne znam kakvim ste vi muškarcima okruženi ali ovaj moj je razmaženac sebični. Koji ne sluša šta mu govorim, ali valjda s godinama sve manje i manje me sluša... ima li lijeka za to?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 10:45:12
|
|
|
|
bubulu
|
jutro Joj nemojte o kilaži , ja sam štrklja , na svojih 172 cm imam samo 51-52 kg , bmi mi ispada 17,6 , al ja kaj got napravila nemrem se baš zdebljat, al zato skinut kilu bez ikakvog problema. Prošle zime sam bila pod groznim stresom i loše i pala sam na 48 kila i evo skoro godinu dana mi je trebalo da barem 50 kila pređem...al ciklus mi je ok i za sada mi nijedan ginekolog nije reko da sam premršava pa onda valjda ni nisam :) ... Noemaa je tek smo počeli, evo 3 ciklus, ali nakon 3 godine braka i odgađanja zbog raznih stvari i ta tri ciklusa su mi puno. Al ovaj mjesec ima da se sve praši i da na temi nitko ne ostane odbrojavat
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 10:48:00
|
|
|
|
irchy85
|
Vudri ga tavom po glavi Salim se malo,MM nije razmazen ali je tvdoglav,jednom smo se posvadali oko role od wc papira,kad je izasao onaj novi koji se rastapa u vodi,ja mu rekla da imamo mi takav i ubacila ga u skoljku i naravno odmah se raspao a MM me napao da nisam normalna da to nije taj,zacepit ce se wc i slicno,ja vidjela da nema smisla raspravljati se s njime.Nakon par dana,kaze on meni kako imamo one role koje se rastapaju a ja mu sa cudenjem odgovorim ma daj nisam znala,skonto je da sam ironicna i samo se nasmijao i zagrlio me.Svi su nasi M na svoju sliku,sam treba skuziti kako ih koristiti nazalost ne dolaze sa uputstvima za upotrebu
< Poruku je uredio irchy85 -- 20.5.2015 10:49:49 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 10:48:07
|
|
|
|
bubulu
|
Irchy držim sfrkane palčeve na rukama i nogama, navijam, bacam prašinu, čarobiram, mantram,molim... ma svee kaj got treba sam da ti bude
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 10:48:41
|
|
|
|
Jupiter
|
Zdrafoo :) !! Kad smo već kod dijeta, ja i mm smo bili na mesnoj dijeti i stvarno funkcionira ali ako se ne pazi kile se vraćaju kao bumerang. Sad sam na 64 kg na 169cm. Nije loše ali ja bih malo manji trbuh, da ne iskoči preko hlača Buba, teške su to borbe, ja imam sreću po tom pitanju...kad sam i bila u krivu i zatvarala se u sobu radi nekog glupog ponosa, on bi došao da se ispriča...i Naravno da je ponos onda nestao i zamijenio ga osjećaj krivnje i da ga ne zaslužujem. Znala bih ga pitati zašto je tako dobar prema meni kad znam biti takva vještica? ! Kaže, volim te sa svim manama i vrlinama....Tako da, ovih zadnjih godina, nestalo je moje nesigurno zatvaranje u sobu i uspijevam otvoreno reći, a kad su ONI dani u mj kažem mu na vrijeme i da to nisam ja
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 11:14:48
|
|
|
|
danery
|
jutar ili dan,kak vam volja ja od 7 budna,ajd cura je danas malo produžila spavanac,al koze naočigled iskaču ja bi kao trebala mirovat,a nitko od ukućana ne može dobiti slobodan dan,a kamoligodišnji da ne budemo same.... još sam sad fino malo prosluzavila sukrvicu sreća pa imam duphastone pri ruci,al brate mili,pa jel može još štogod?? raaah.....treba biti 2 tjedna kod kuće sa bolesnim djetetom,a kao puna kuća ,BMI mi je prekomjeran,al imam razloga za to,pa ajd,makar me to sad ne sekira
< Poruku je uredio danery -- 20.5.2015 11:17:22 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 11:31:48
|
|
|
|
lidac0605
|
Danery,ja i ti smo onda ko 2 coprnice ,ja danas budna od 6 i 15,jučer od pol 6 U biti od kad sam ostala trudna,već par dana iza ovulacije je krenulo to nespavanje i buđenje u 4,5,6 po noći i to mi je odma bilo čudno jer nisam nikad imala problem sa spavanjem... Jel curka kuri jako?Ili onak pristojno-do 38?Ajde zguraj nekak 5 dana,onda će prestat izbijat,al će onda krenut svrab... Kak sad opet sukrvica?!Nadam se da je više ne bude
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 11:33:07
|
|
|
|
perlica55
|
Bublu, najedi se ženo Šalim se, pred spavanje pojedi nešto jako kalorično, budeš dobila koju kilicu Danery, odmaraj kolko možeš, nije se igrati s krvarenjem u ranoj trudnoći.. Koristi terapiju redovito i pokušaj ukućanima utrpati što više obveza... Buba, opet ponavljam da je svaki brak priča za sebe... Kolko god smo nagli i MM i ja, kad se svađamo (zbilja rijetko) padaju teške riječi, ALI, mogao bi mi samo jednom u životu reći da napustim kuću.. U našem braku sam ja ta koja ne dozvoljava da dođe do svađe, u startu rješavam probleme razgovorom, niš ne odgađam za sutra, čim mi neki klinac smeta, sjednem s MM za stol i velim to, i to ne ide tak.. Za sada super funkcioniramo i naravno, kompromis, nekad on popusti, više puta ja.. Uglavnom durenje ne postoji, ak sam kriva ispričam se, tak i on..
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 11:44:40
|
|
|
|
buba m
|
MM je sve gori, kune mi se u ljubav najveću na svijetu a od te ljubavi nek mi pokaže djela a ne samo riječi. Ne mogu se pouzdati u njega a on mi kaže da uvijek mogu računati na njega za nekakvu pomoć ali kad mu kažem da mi treba nešto pomoći u firmi izmotava se i kaže mi da sada neće jer kad se on nudio ja sam se predomišljala... Razmaženac je za popiz...e!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 11:46:39
|
|
|
|
danery
|
mah,ovo mi je treća,pa mi sve već standard,tak to kod mene krene,5.-6. tjedan i op,ajmo mrljat....sreća pa je mala sva u crtićima....pa mogu odmarati,a sad kako nam bude.... dok dođu moji,uvalim njima...ne idem nikuda specijalno,al opet treba dolje po stepenicama po ovo ili ono.... bit će to ok.... samo mi maležao,ona bi po meni jahala,a ja sve objašnjavam da me ne smije gnječiti i natezati,a dijete ko dijete,još bolesno.... temp. ima nekumini,ali je sva klonula.... zvala pedicu,pitala za citrofit,kaže mogu joj davati,i bolje da ju ne skrši štogod uz kozice.... jel smijem ja piti citrofit u trudnoći
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 15:42:20
|
|
|
|
hipo
|
Uvjek se raspišete kad ja ne mogu do kompa, onda imam pošteni domaći rad pohvatat vas Ovo za MPO i BMI sam i ja čitala da mora sve štimat prije postupka, mislim da je moj bio 21 prije trudoće. Sad se ne zamaram s kg, ako je doktor zadovoljan kako izgledam i koliko sam teška, onda sam i ja Super mi je to što me prošao umor i nemam nikakvih razloga za mirovanje, tako da smijem radit svoje vježbe za leđa i mrdat po orbitreku. Morala sam po njegovom naređenju smanjit na orbitreku otpor na minimum, a od vježbi izbacit trbušnjake, sklekove i neke divlje vježbe di napirem trbuh. Drugo smijem, al serije od 10 pa pauza i sl. Dodala sam tri vježbe koje su dobre za ligamente koji se jako rastegnu i mogu bolit u trudnoći. Jedna mi je od njih super: moraš legnut na strunjaču, bez jastuka, ravno legneš, blago raširiš noge i ruke. I to je vježba zakon. Ležim ja tako i dišem i pitam se čemu sve to, al me totalno opustilo i glupi me ligamenti više nisu bolili nakon toga Lidac meni je ten par tjedana super, onda u par dana podivlja... nisam nikad uspjela skužit zašto je takav, hormoni su mi svi ok, ne znam jel mi nešto od hrane smeta ili neka kombinacija namirnica....Malo se popravilo stanje od kad idem redovno kod kozmetičarke. Sada me smije samo s običnom vodenom parom napariti i ne smije koristiti onaj aparatić za dubinsku dezinfekciju nakon čišćenja, al mi se zato oduži dugotrajnijom masažom lica, dekoltea i ruku nakon čišćenja. irchi temperatura ti izgleda genijalno, slažem se u vezi testova, moj je 28 dana nakon ovulacije još uvijek bio jadan. 17 DPo (imaš u albumu) je skroz jadna i blijeda pa sam čekala još 10 dana kao da imam za uspomenu pošteni test. A ono bez veze.... ne kužim zašto, čitala sam po internetu da ima žena koje nikad ne ugledaju jako tamnu crtu na testu. chrna bila je jednom na tv emisija o takvoj dijeti i uspoređivali su njene rezultate s nekom običnom dijetom, ovi slični tvojoj su isto jeli za večeru meso, i na prvi pogled mi je sve zvučalo nelogično, na kraju su imali puno bolje rezultate, nisu se osjećali umorno i gladno. Vjerujem da je sve u kombinaciji namirnica i omjeru unosa i potrošnje kalorija. Drago mi je da si mi ti zadovoljna sa svojim napretkom i držim fige da ostvariš svoj cilj! bubulu da te pošaljem kod moje mame, od tamo se svaki put vratim doma s kojom kilom viška. A sve nešto laganini kuha pa me prevari svaki put danery ne znam ti za citrofit
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 19:47:58
|
|
|
|
daxy
|
Trudilice: lidac0605 - 14.05. - ponosna buba m - 25.05. perlica55 - 25.05. irchy85 - 26.05.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 19:48:00
|
|
|
|
daxy
|
Naši grafovi: buba m - graf daxy - graf folletto - graf hipo - graf irchy85 - graf Jupiter - graf lidac0605 - graf mali andeo - graf noema - graf perlica55 - graf Snjeguljica_83 - graf
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 20:20:56
|
|
|
|
daxy
|
Pozdrav curke. Vi ste mi se baš raskokodakale. Ja i ne znam koliko imam kila sada,al uvijek kad stanem na vagu ona pokaže između 60 i 65. Ako sad imam 63,onda mi je BMI= 23,1. Kaže Google poželjno. Iako kad pogledam prijateljice koje imaju otprilike isto kao i ja,a više su od mene ja izgledam mršavija. Ja ne znam kako. Ne važem se često jer se dobro osjećam u svojoj koži i nikad nisam imala problema s kilogramima. Iako sam jednom (tijekom teškog razdoblja u životu) pala na 58 i svi su mi govorili da sam kost i koža i da si nabacim koje kilo jer ne izgledam zdravo. A nekome na moju visinu 58 kg izgleda i viška. Lijepo mi je sve raspoređeno i ne žalim se,al bih jako voljela dobit 10ak kg,najviše u trbuhu. Na MM se ne smijem žalit. Kad vidim kakvih sve ima osjećam se kao da sam ga na lotu dobila. I kad se ne slažemo oko nečeg nema vike,dreke,a kamo li vrijeđanja ili nedajtiBože tjeranja iz kuće. Nismo svadljivi i uvik se nekako dogovorimo. Neću tipkat svakoj posebno,nego ću vas sve Idem sad,moram se posvetit MM malo. Tipkamo se ujutro.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 20.5.2015 22:25:08
|
|
|
|
Jupiter
|
I danas dobijem lijepe vijesti. Cura koju sam upoznala u Rijeci na postupcima je trudna! Sretna sam, pogotovo jer je dva puta probala tu, pa dva puta u Slo i dva put opet tu... Ima jedna stvar koja me kod nje fascinira, a to je strpljivost čekanja do Bete. Naši u Rijeci ne kažu da napraviš nakon 14 dana, već 18...i čekala je. No, pošto živi u Umagu, prvi lab je u Pull. Vadila je krv kod gin, on poslao u Pulu, i nakon 3 dana evo rezultata. Ma ja bih osjedila do tad!!! Znači, ona je čekala punih 21 dan! Ni testa ni niš! Ma kako?!! To bi za mene bilo mission impossible
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 7:26:22
|
|
|
|
hipo
|
Jupiter, to je divna vijest! Uvijek me razvesele takve vijesti daju nadu motiv za sve kohe se bore za svoju Stvarno je strpljiva s testom, valjda se istrenirala do sada? irchyyyy temperatura je bajna!!!! Pozdrav svima!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 7:49:53
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,cure Jupiter,žena je stvarno strpljiva,ja bi već i pišala i betu vadila više puta i već bila kod ginekologa ! Irchy,trudnice di si?? Ostale curke?? Danery,kak ide bitka s kozicama?Jel kupaš curku u hipermanganu? Kod mene niš novoga...evo ja sam već luda od čekanja utorka kad smo već kod strpljenja...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 8:33:12
|
|
|
|
perlica55
|
Jutro cure Jupiter, super za poznanicu Kasno vađenje bete svakako ima svoju prednost - strah i neizvjesnost kod male bete... Poznavajući sebe nema šanse da bi izdržala tolko.. Nakon IVF-a mislim da je idealno ići 12 dnt Ne znam zašto KBC RI baš jaako kasno šalje pacijentice vaditi betu..
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 9:03:17
|
|
|
|
daxy
|
Jutro. jupiter super za poznanicu. Nek joj je sa srećom! irchy BT se lijepo drži! Vama ostalima šaljem Tipkamo se večeras.
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 10:04:16
|
|
|
|
irchy85
|
Evo mene cureeeee Jutros izmjerila tempicu i kad sam htjela ustati osjetim laganu vrtoglavicu,to je trajalo nekih pola sata onda sam opet legla u krevet i zaspala MM sutra opet ide na teren pa nece biti prisutan dok bum piskila testic Idem si skuhati vrkutu pa s tipkamo
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 10:16:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Irchyce,jedva čekam da sutra prijaviš !!! Ja sam sad otkad sam saznala za trudnoću prestala pit vrkutu,piše da se ne smije prva tri mjeseca pit Sad sam se prebacila na koprivu jer sam već ovisna o čaju
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!