Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 10:30:25
|
|
|
|
lidac0605
|
Svugdje di sam čitala piše kao da se pije od 3.mj.trudnoće jer da je jaki adstringens(da potiče grčenje mišića) pa da kao može uzrokovat pobačaj u ranoj trudnoći Curke ostale,di ste?Koja su vaša saznanja o vrkuti?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 10:55:23
|
|
|
|
Jupiter
|
I ja sam sad progooglala malo i većinom na stranicama o biljkama ne piše o prvom dijelu ali piše da je dobro, pogotovo kod žena koje su imale pobačaj. http://www.prirodnolijecenje.net/vrkuta.htm Ali skoro na svim forumima žene pišu da nije dobro u prva 3 mjeseca ali da je poslije ok.. http://www.trudnoca-i-roditeljstvo.com/travuljage-vrkuta-marulja-i-vitamini-t280.html Btw Irchy, tempica je tako obećavajuća :) :)
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 10:59:53
|
|
|
|
perlica55
|
Ne znam dal se smije piti u trudnoći, al meni osobno je pomogla, jer kad sam je koristila, nisam imala grčeve prvih dana menge.. Tak da mislim da Vrkuta opušta mišiće
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:17:39
|
|
|
|
danery
|
oj,cure lidac,fala na pitanju,dobro je iskaču još uvijek,sad malo po rukama i nogama,al dobro je.... samo se noćas vrtila ko na ražnju,nije ju svrbilo,popila rinolan pred spavanje,al spavati nismo mogli ni ona ni ja ni mm,danas smo poludivlji ...malo ju je došla teta zabaviti,ja bi svašta nešta,al me duphastoni malo ruše,buahhh.... kak ste vi druge cure?
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:21:12
|
|
|
|
irchy85
|
Joj meni je vrkuta zakon,sad mi je treci mj da ju pijem i kod mens.bolova mi je super pomogla bolje nego ijedna tableta,a tursku kavu popijem mozda jednu salicu tjedno,samo sam na cajeku,mozda bi mogla preci na neki drugi Sto mislite o stolisniku?I on je navodno dobar ili mi predlozite neki Danery drago mi je sto ti je curka malo bolje,ja se fino naspavala u produzecima,al se zato osjecam bljak,sva sam neka nizasto,pomalo me glava boli vrtoglavica i neka slabost,ak sve to upucije na onda se vise nebudem zalila
< Poruku je uredio irchy85 -- 21.5.2015 11:25:00 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:21:44
|
|
|
|
hipo
|
Mene strah svih tih biljčurina pa se držim samo brusnice jer sam za sve naišla na kontradiktorne podatke. Stolisnik ti je super, al mislim da ne smiješ u trudnoći.
< Poruku je uredio hipo -- 21.5.2015 11:22:50 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:30:21
|
|
|
|
danery
|
hahhaha,ovo mi je super:taj i taj čaj/lijek/nešto je odličan,ALI ne piti u trudnoći
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:35:44
|
|
|
|
hipo
|
IZVORNA PORUKA: irchy85 Haha mi vec o tome da sam trudna,nista jos od toga dok ne vidim + Voljela bih znati koji smijem piti da znam u nadam se skoroj buducnosti ma trudna si, ko kaže da nisi!?! Zaboravim svaki put pitat doktora za te čajeve, a tetama u apoteci ne vjerujem uvijek jer mislim da mi oće na silu prodat. Brusnicu ionako moram radi ešerihije i mjehura, ako ju ne uspijem otjerat, barem da ne podivlja još više. Za vrkutu sam čula da je dobra nakon poroda, a za tijekom trudnoće sam čitala i da je ok i da nije. Mislim da je za te travuljage bilo što teško tvrdit jer nisu zapravo testirane na trudnicama pa je nemoguće dokazat da su ok ili nisu osim ako se ne zna da imaju neki sastojak koji je abortivan tipa kod kadulje. Ima neka stranica znanstveni dokazi gdje često ispituju učinak raznoraznih prirodnih preparata koji su kao super za nešto i onda u tim ispitivanjima uvijek se pokaže da nema pravih dokaza da pomažu. Puno je toga u našoj glavi
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:41:33
|
|
|
|
irchy85
|
Hipo trudnice nasa,bacaj bacaj vilinske prasine po nama da te mozemo slijediti u stopu,kod lidac je upalilo nadam se da smo mi ostale sad na redu Da ovo je stvarno zbunjuce kod svih tih cajeva,ja sam se vec toliko navikla popiti caj da sad nemogu prestati
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 11:51:30
|
|
|
|
Jupiter
|
Pa da, Irchy, trudna si dok se ne dokaže suprotno! Hipo i Danery i Lidach ima da prasite od te baby dust prašine dok ne počnemo kolektivno redat plusiće
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 12:38:54
|
|
|
|
lidac0605
|
ja sam već prije 2 dana rekla da si ti trudna i to je tak ,već smo mi to prorekle i poprašile Meni eto je fina i ta kopriva,a isto sam pročitala da je super u trudnoći i za mamu i za bebu,da umiruje maternicu itd.Vrkutu i ja volim,i fina mi je za piti,al sad ću rađe pričekat do tog famoznog trećeg mjeseca pa ću ju onda opet pit...
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 12:53:44
|
|
|
|
lidac0605
|
Evo Irchy,ova ide k tebi
< Poruku je uredio lidac0605 -- 21.5.2015 12:54:26 >
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 13:07:25
|
|
|
|
hipo
|
Evo kanta samo za irchy, njoj je ovih dana najnapetije! Da nije ko pipnuo tu njenu prasinu jer odmah saljem jecmence da nece oci moc otvorit!!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 13:50:27
|
|
|
|
noemaa
|
irchy, kad hipo uplete svoje kante, nema da nema plusića idući put vrkuta... to i mene zanima, tj. my sister. neki dan si me, hipo, pitala. eto, stigao je i njoj plusić nakon trećeg AIH-a!!!! presretni smo svi
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 13:57:26
|
|
|
|
hipo
|
noema pa super za seku!!!! jaaaako mi je drago! nas bi mi bilo drago da ti budes za koji tjedan pa da skupa ti i seka budete trudne!!
|
|
RE: Odbrojavanje svibanj 2015. 21.5.2015 14:17:04
|
|
|
|
Kazimira
|
Drage moje...i ja bi malo te prašine . Radimo aktivno na trećoj i sad čekam za 5 dana...držite fige.... . Čitam povremeno i vibram za sve da budete trudne i sretne...... i čestitke onima koje jesu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!