Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 7:14:37
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro cure! ajme toplo je vec sada al jos danas pa malo duzi odmor, od dva dana Atina - drzim fige da sve bude ok i da vijesti budu bolje da sve bude ok Luce - cestitam na curi, opet su cure povele Hipo - za bebicu! mi sve planiramo ici al ne znam kad cemo ... mogu zamisliti izraz lica kod tvog muza, njima je to super, mi ih osjetimo pa znamo da su s nama Meni se to razdoblje medu pregledim atako ubrzalo, bas sam se iznenadila kad sam jutros skuzila da moram ici izvaditi krv i dati za urinokultura na koju moram cekati 7 dana -to vec moram obaviti u utorak ... al super, bolje da ide brze nego sporije Moja cura aktivna, jucer me leda malo bolila ali to pripisujem duljem sjedenju i da, kaparili smo kolica za curku ...evo link, kaj kazete? http://www.mojabeba.hr/hrvatski/proizvod_3/peg-perego-book-pop-up-modular-djecja-kolica-3u1-boja-fleur_64/
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 8:49:20
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro Hipo super da ste uzivali na pregledu Znaci ipak moras na carski? Katy super su kolica Atina sretno na pregledu i javi se kad stignes. Sto se tice pregleda sto si pitala,ja sam u prvoj trudnoci od pocetka isla svaka 3 tj,a nrkad i 2zj jer sam ima ciste pa mi je morala zo kontrolirati tako da tu i to i o tvom szanju ovisi. Najgore mi ono pred kraj kad moras svako malo u bolnicu na ctg
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 10:06:22
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: SRPANJ atina DANAS 03.07. Sunshine UTORAK 07.07. bumbi SRIJEDA 08.07. bebica2 SRIJEDA 15.07. katy ČETVRTAK 16.07. Nirvana UTORAK 21.07. hipo UTORAK 21.07. leptirica ČETVRTAK 23.07. KOLOVOZ Luce PETAK 07.08. bocika ruzmarin endless Missy
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 10:19:04
|
|
|
|
hipo
|
Atina sretno na pregledu, čekamo tvoje vijesti. Luce meni su za anomaly scan i 4D rekli oko 20. tjedna, a gin. kod kojeg sam radila pregled to radi izmeđz 18. i 24. Jučer mi je bio 19+5. Oko 20. je bitno radi tog anomaly scan-a da se svi organi mogu dobro premjeriti. Ako ti je samo bitno da imate lijepe sličice za uspomenu, onda možeš i mimo tog vremena. Ako odeš ranije bebica ti je malo mršavko jer još nemaju masnog tkiva ispod kože, tek ga negdje sada počinju stvarati, tako da kada kasnije adiš pregled onda je eba već malo bucko i puno više sliči na bebu kakvu ćeš zbilja vidjet. Imaš na ponudi dana i sl. 3D ili 4D preglede po jako povoljnim cijenama. Ja sam svoj pregled platila 500 kn jer sam baš htjela kod ovog dr. i nijednog drugog, a ima za pol te cijene za naći na internetu pa pogledaj malo. jel te još grebe to što te ispikalo? Sunshine još malo pa gotovi radovi i more koliko ćete dugo biti na moru? Mogu ti reć da ove godine jedva čekam kupanje ko nikada. Inače sam odrasla na otoku i nakupala sam se u životu i kupanje mi nije napeto mogu sjedit pored mora i gledat ga bez da se smočim cijelo ljeto, al mi se sad baš kupa Kad budeš drugi put slagala listu, možeš mi pomaknuti termin na 5.11. otprilike će mi tada biti carski. leptirica i mene je isto prije izluđivalo to čekanje pregleda. Sad kad se beba sve više mrda i mlatara po meni mirnija sam, al da mogu gledala bi ju na uzv svaki dan U početku sam išla svaka dva tjedna i to mi se činilo predugo. Nikad dočekat. katy kolica su super! Dr. kod kojeg sam bila jučer mi je isto rekao za Elevit da zna dosta slučajeva za alergijske reakcije i da privremeno pošemeri vrijednosti jetrenih proba p a ga on nikome ne preporuča od svojih pacijentica. Složio se s mojim ginom da sad ništa ne uzimam od vitamina nego da navalim ko mutava po svježem voću i povrću To mi je i najdraže. Već je petak/vikend znači u pon moram radit U album sam dodala sličicu bebe, pa ko hoće može bacit oko.
< Poruku je uredio hipo -- 3.7.2015 10:21:38 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 10:39:04
|
|
|
|
Sunshine28
|
Atina drzim fige za pregled i dobre vijesti danas! keyt kolica su mrak! sada sam i malo ljubomorna sto nema potrebe da kupujem nova! meni je ovo zadnje cekanje od pregleda do pregleda zapravo super brzo proslo, skoro 4 tjedna, ali evo, kao i obicno, zadnji tjedan pred pregled se otegaooooooo..... vjerojatno zato jer sam sada vise zabrinuta jer je beba nisko bas bi htjela roditi na termin - vec sam rekla da je za Em 9. mjesec jako vazan, a i hocu izbjeci svaku mogucnost bolnice na +30 stupnjeva....polako se i mirim sa jos jednim carskim, prezivjet cu, samo da ne rodim ranije ili ne zavrsim u bolnici na odrzavanju.... dok se Bebica nije javila sa svojim slucajem namjerno sam se ostavila interneta i nisam ni jednom googlala svoju situaciju i uvjeravala sam kako je to sve ok....a sada me ona bas zabrinula.... na more cemo tako, između 11. i 15. 7., ovisi o par stavki, idemo u kucu od mm roditelja pa nemamo fiksni dan kada moramo krenuti, samo znamo da se moramo vratiti do 5.8. jer onda dobra prijateljica, a ujedno i zena od decka koji radi kod mm, ima termin za roditi pa da on moze uzeti godisnji kada se odluci, a da mm pokrije njegov dio posla.... hipo sa otoka si....bas sinoc pricam sa mm kako bi da dobijemo eurojackpot - koji kao pravi hrvati pobozno igramo - odeslili na neki manji otok....svjesna sam nedostataka, ali jednostvano, iz godine u godinu sam toliko sve vise zeljna mira, a obozavam more....nisam za plazu, suncanje i to....ali volim plivati, volim miris, zrak....i to sve najbolje van sezone, najveci mi je gusti doci na more u 10. ili 4. mjesecu...milina.... kako je bilo odrasti na otoku? zivjeti?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 10:43:10
|
|
|
|
Sunshine28
|
BUMBI - 24.09. Atina282 - 21.09. missy2011 - 01.10. katy1503 - 09.10. nirvana777 - 09.10. ruzmarin222 - 15.10. endless - 18.10. Sunshine28 - 19.10. Alex62 - 01.11. hipo - 5.11. bocika - 06.11. bebica2 - 14.11. leptirica111 - 30.11. luce2008 - 16.12.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 11:01:31
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, zivot na otoku je stvarno poseban i lijep, pogotovo izvan sezone. Da ne govorim o svjezoj kllopi i zdravom i finom povrcu i vocu. Mir, priroda, more, sve se stigne i nema prometnih guzvi. Kao djetetu su mi falile razne mogucnosti jer sam htjela glazbenu i strane jezike, al su se u skoli trudili nesto organizirati pa su nam dali dobre temelje i za to (danas znam 4 strana jezika, od toga dva aktivno, a klavir sam naucila svirati sama) . Sve skupa ne bi mjenjala svoje djetinjstvo za nista na svijetu, cini mi se da sam u raju odrasla.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 11:05:19
|
|
|
|
Sunshine28
|
zvuci predivno hipo....tocno ono sto zelim za svoju djecu..... ha nikada ne znas, mozda uleti tak jackpot
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 11:09:38
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine,samo ti igraj, nikad se ne zna! Nemoj bit ko onaj otocanin koji je molio Boga da dobije na lutriji, Bog se smiluje i kaze mu: Ma dobro, dobro, samo vise uplati taj listić
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 13:39:25
|
|
|
|
katy1503
|
Hipo, bebica je super.... Što se tiče pijenja vitamina i tome slicno, ja od 13 tjedna nisam nista pila - šopam se vocem i povrcem i nalazi krvi su uvijek bili ok, beba raste, ... Moš misliti kako su nase mame ili bake pile dodatno vitamine ... Ako si zdrava,, mislim da se možes osloniti na voce i povrce, mada to nije vise ono sto je bilo prije 30 g. Luce - preporuka je doktora na 3d/4d ultarzvuk izmedu 20-24 tj. da se vide i mogu izmjeriti svi organi ... a možes i kasnije ... Pozz svima od mene i Katje
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 15:40:49
|
|
|
|
bebica2
|
Sunshine meni je isto gin. rekao da ce se posteljica podici,ali nije rekao kada,pa se nadam da ce na iducem pregledz sve biti ok.jos 12 dana do pregleda,uh jedva cekam.gledam more i kupam se u znoju.u prvoj trudnoci sam se danas kupala i za dva dana rodila,a sad... Ma samo da sve bude ok. Luce ja ti nemam nekih zelja sto se tice spola,ali da nisam znatizeljna,e to jesam.imam u planu ici na 4D,sto mislite kad bi bilo najbolje,u kojem tj.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 17:16:46
|
|
|
|
leptirica111
|
cure kako ste jel vam smeta ovo sunce ja pijem litre vode i jedem hrpu voća pa me sve strah uzeti danas Centrum vitamine a kao moram radi Heferola kojeg mi je gin.dala
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 18:52:10
|
|
|
|
luce 2008
|
Cure bokk..nikak da se javim imam previse malisana danas na igranju.vise nemogu.covjece jesu me iscrpili..navece bum sve detaljno procitala. I ja bi jackpot....Ja jos ne pijem vitamine imam doma na vrtu povrca puno i vocnjak sa raznim vocem..tak da mislim da dosta vitamina unosim. Kolica su super jako mi se svidaju. Ja sam rodila curicu prije 2god.tak da netrebam nista kupovati jer i sad nosim curicu. Iden se sad osvijeziti .veceru pripremiti.i djecu okupati.i onda na odmor. Cujemo se....
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 19:54:04
|
|
|
|
leptirica111
|
nebum ni ja u šoping a bas se veselila biranju Rozih bodija i svega odgoda za 3 god dakle ak ni tada nebu curica;službeno odustajem od
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 23:08:12
|
|
|
|
Atina282
|
drage moje samo da vam javim, sve je u redu s malim, težak je 1058 grama i odgovara 28.tjednu. Pitala sam je za tu pupčanu vrpcu i kaže da bez obzira na to on se normalno razvija i da bi ona vidjela preko ultrazvuka dali to ima utjecaj na razvoj...lakše mi je,ali opet jedna doza straha... sljedeći pregled mi je 7.8., predugo mi je za čekati,ali kada doktorica ode na godišnji sljedeći tjedan i biti će do kraja sedmog
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 23:17:27
|
|
|
|
hipo
|
Atina, jako mi ne drago da je beba dobro i da se dobro razvija. Zvuci kao da ce sve biti ok na kraju! Žao mi je sto toliko moras cekati na drugi pregled.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 3.7.2015 23:19:39
|
|
|
|
Atina282
|
nadam se da hoće sve biti ok na kraju,ali ne želim se nadati dobro pa da ne daj Bože bude loše...ostat ću neutralna i moliti se za zdravlje moje bebe, jedino mi to preostaje
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.7.2015 9:55:22
|
|
|
|
BUMBI
|
Jutro cure Atina super da je beba dobro i da se lijepo razvija Tako ce i ostati...samo imaj vjere....iako vjerujem da ti nije lako...
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.7.2015 10:12:49
|
|
|
|
luce 2008
|
Atina super ta bebicu.drago mi je da je sve dobro. Budes vidla da bu sve dobro zavrsilo. I moja doktorica ide na godisnji zato moram isto do 7.8 cekati
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.7.2015 10:17:45
|
|
|
|
Sunshine28
|
aaaaaaaaaaaaaa...vruuuuuuuccccceeeeee je! morala sam jutros sam Em u dvije trgovine, evo sada smo dosle kuci, a ja sam prokuhala, sva iznervirana a dan i val vrucine su tek poceli.....stvarno mrzim ljeto!!!! nadam se da ce za desetak dana biti malo bolje inace dolazim u iskusenje da ne idem na more tamo je jos i gore...vidjet cemo... krkam se vocem, vodom, sredinom dana ne izlazim, plesem kisni ples...i tako, nadam se da ce ova 2 mjesec brzo proci Atina super vijesti! i ja se slazem, treba misliti pozitivno, iako te skroz razumijem, drzim fige da sve bude ok sto se kupnje tice, bez obzira sto vec imam curu od skoro tri godine i sto ce im razmak izmedu rockasa biti oko mjesec dana, ja se ne dam, u shopping idem! doduse nesto manji, ali ima toga za kupiti.... zaboravih prijaviti da sam konacno pronasla kupaci kostim za moje trudnicke cice ako netko ima isti problem u Intersportu ih ima velikih velicina, a da nisu babski, i jos imaju snizenje trenutno na kupace......moj me izasao 190kn, ali ima ih vec za 130kn...
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.7.2015 11:09:27
|
|
|
|
hipo
|
Bome ugrijalo van.... Sunshine, jel ti pomaze cesto tusiranje? mene to soasi nakon sto izadjem vani na ovaj roštilj od asfalta. Danas nam je 20 tjedana! Idem u frizera da me malo "poprave"
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.7.2015 18:36:31
|
|
|
|
leptirica111
|
cure bokk Atina pridružujem se željama i drago mi da je beba dobro ja sam od jutra razvlačila bureke od sira jer ih obožavam jesti a nakon rucka me splasila kap krvi na wc papiru dok nisam skuzila da je to od hemica mi smo sutra 19tjedana sad malo relax na terasi
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 5.7.2015 9:26:36
|
|
|
|
Sunshine28
|
hipo sjecam se tog rashladivanja tusiranejm iz prve trudnoce...milina...ali sa djetetom od 2,5 godine tesko da mogu na tusiranje kada mi to treba, a onda kasnije jednostavno odustanem vec sam spominjala kako se sa nostalgijom prisjecam prve trudnoce i "komfora" koji sam onda imala a sada mi je luksuz.... zato, moram priznati, iako smo razmisljali o trecem djetetu ako ovo uspjem roditi prirodno mislim da nista do toga...imam godinica pa bi na trece morali krenuti dok su ovo dvoje jos mali, a sa dvoje ne znam kako bi u trudnoci.... mislim, naravno, moze se to, evo Bumbi je tu, ceka trece i puno manje kuka od mene koja cekam drugo....ali ja sam valjda takva, pomalo ili potpuno razmazena i tu nema pomoci dogovorili se, na more idemo iduci vikend, evo cekam mm da dode pa cemo na brzinu u neki shopping, da si ja uzmem jos par stvari, a i da pogledam sandalice za Em u Bambiju, krenula su snizenja, pa dok se ne razgrabe brojevi... a kada smo kod toga, od 1.7. 50 posto popusta u Alpini (oni imaju i Bambi), mi uletili prvi dan i super prosli, bilo svih brojeva - kupila za Em Bambi visoke fancy cipele za jesen za 250 kn - jesenas su bile preko 500, a biti ce sigurno toliko opet za 2-3 mjeseca....i mm si uzeo njihove patike, za samo 170kn! cure koje gravitiraju Osijeku, bolje otici u Alpinu u Mercatoru (da radi jos, ja sam mislila da ne)....vec izbor.....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 5.7.2015 9:29:01
|
|
|
|
Sunshine28
|
leptirice, ajd stavi recept za punjenje tog bureka....nemam ambiciju razvlaciti kore, ali cesto ga radim sa gotovim korama, ali i mm i ja smo primjetili da od mog punjenja dobijemo zgaravicu... pa bi rado probala nesto novo, a kontam si, ako razvlacis i kore sama onda ziher znas sta radis u kuhinji!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 5.7.2015 9:45:26
|
|
|
|
leptirica111
|
hshah pa da u razvlacenju kora i je sva tjtsm=smiley36.gif] pa nemam magično punjenje,stavim 500gr nekog svježeg sira, 3dcl milerama, dva jaja i soli po želji. ..tijesto uvijek dobro natopim mješavinom ulja i mineralne..kad ga zamotam premazem kis.vrhnjem i pečem naglo kao i pizzu da je izvana hrskavi a iznutra sočan nekad vrućom vodom poskropin kad je gotov...
|
|
|
Anketa
PomoziteMala_20Da li je normalno da ti bude bijeli iscjedak prije menstruacije? ako nije komenitrajte onda u cem je problem.Da (
88%)
Ne (
6%)
Možda (
6%)
Broj svih glasova: 16Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!