Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 9:09:17
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Sunshine čekamo izvještaj, nadam se da je sve bilo dobro? Jel bila malena s tobom na pregledu? Bumbi, tvoj pregled samo što nije, sretno! Ja noćas odspavala noć u komadu, bez piškenja! Ne znam jel mi se to dogodilo koji put od kad sam trudna!?! Budim se ujutro s budilicom i ništa mi nije jasno!?!? Sad nek još pljusne ta kišica tako da se malo lakše diše! Nakon zatišja od nekih mjesec i pol, napali mi prištići bradu, izgledam fuj ko pubertetlija.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 9:10:37
|
|
|
|
Sunshine28
|
ej cure....ajme....u 8.15 vec 30 stupenjeva! drzite se danas! cure, posebno vi po uredima....!! pregled super prosao, beba je odlicno 1.000% je curica (morala sam pitati jos jednom ), teska je oko 650g sto je kaze gin. za 25 tjedana ok, okrenuta je skroz nogicama prema dolje pa gin. kaze da zato nekada imam osjecaj pristiska dolje, odnosno da ne brinem, kako to nije od niske posteljice.....nije me gledala vaginalno, kaze nema potrebe na diramo tamo dolje ako nema bolova i krvarenja....htjela me naruciti za vaginalni 25.07. ali kako cemo mi biti na moru, a ona 26.7. odlazi na 2 tjedna godisnjeg, dogovorili smo se da je 17.8. sasvim ok za sljedeći pregled obzirom da se ja, ako izuzmemo moje migrene, dobro osjecam... eto.... puno sam mirnija i zadovoljnija i veselim se kupanju u moru Bumbi super da se gotovi hipo kod nas u OS ti je praksa da dva tjedna prije termina sve trudnice krecu u trudnicku ambulantu, svaki 2./3. dana na ctg i vaginalni pregled....tak sam isla i ja....kada je isteklo dva tjedna i dalje nije bilo ni truda, ni otvaranja, niti naznake da ce se to ikada dogoditi, Em je uz to bila jako visoko, toliko da sam jedva disala, okrenuta malo ukoso, pa su skuzili i da mi je zdjelica malo uska....i tak, obzirom da sam presla termin u takvom stanju standardni je postupak da te prime u bolnicu, tamo dva tjedna gljivis i onda ako se nista ne dogodi ides prvo na indukciju, a onda na carski....ali HB mi smo znali na ginekologiji par doktora i oni su rekli kako se iz aviona vidi da to kod mene nece ici prirodnim putem i da se ja lijepo dan poslje termin prijavim u bolnicu....tak je i bilo, ja se prijavila, u ponedjeljak, obavila u utorak par pretraga u utorak i u srijedu ujutro bila na carskom....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 9:22:20
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: SRPANJ bumbi DANAS 08.07. bebica2 SRIJEDA 15.07. katy ČETVRTAK 16.07. Nirvana UTORAK 21.07. hipo UTORAK 21.07. leptirica ČETVRTAK 23.07. KOLOVOZ atina PETAK 07.08. Luce PETAK 07.08. Sunshine PONEDJELJAK 17.08. bocika ruzmarin endless Missy
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 9:25:38
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine super za pregled i za bebu! Uživaj na moru i nek ti ne bude prevruće tako da se dobro odmoriš! Hvala na info za CR. Mislim da ću se morat javit prije jer mi je reko dr. da ćemo carski radit 2 tjedna prije mog pravog termina tj. oko 5.11. Valjda ovisi o pojedinom slučaju, doktoru i bolnici. Još se stignem raspitat, ima vremena.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 9:30:45
|
|
|
|
Sunshine28
|
hipo kod tebe ce vjerojatno biti drugacije jer ces ti doci u bolnicu sa jasnom situacijom - dosla si na planirani carski...i to je to...nece cekati kao kod mene da nesto krene prirodnim putem... po onome sto sam cula ili cete primiti dan prije carskog pa da iz bolnice obavis sve pretrage, ili ces ih obaviti koji dan prije i od kuce na dan carskog rano ujutro doci u bolnici gdje cete primiti, pripremiti i ides.... nema tu puno pretraga - krv, urin, razgovor sa anesteziologom i ekg....
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 9:38:30
|
|
|
|
hipo
|
Da, mislim da si u pravu. Nekako mi je sad drago da sam imala onu operaciju pred dvije godine, jer idem u istu bolniciu isti doktor, anesteziolozi, znam proceduru i kako funkcioniraju, a i oporavak nije toliko različit. Lakše mi je kad znam što me čeka. Jedino što se neću moć sama obrijat , pa će muž imat domaći rad
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 13:32:59
|
|
|
|
Atina282
|
Sunshine super da je bebica dobro i da je sve ok bumbi javi nam se što prije s nestrpljenjem očekujemo cure moje ne znam kako vi,ali ja više ne znam gdje bih legla, kako bih sjela, ova vrućina me ubija...nadam se da će u subotu biti malo lakše jer sam si isplanirala još ići malo kupovati za bebicu pošto zbog ove vrućine niti ne izlazim van iz kuće do predvečer shopping će biti pravo osvježenje, ne mogu dočekati obožavam kupovati
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 14:15:34
|
|
|
|
hipo
|
Atina vjerujem ti da se ne znaš više namjestit od vrućine. Ja izluđujem na uredskom stolcu, samo se pokušavam namjestit, sad sam digla noge na drugi stolac jer više ne mogu. Mala mi se bila umirila na dva sata, valjda je spavala i sad opet hopsa. Još 2 sata pa ću doma....skinut sve sa sebe i u kadu na osvježenje pa spavanac.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 14:23:41
|
|
|
|
Atina282
|
hipo tako je i najbolje, otuširati se i na spavanje ja ne mogu sad zaspati, a po noći jako loše spavam ..stalno se premještam po krevetu..užas
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 15:12:36
|
|
|
|
hipo
|
Taman sam se raskomodila u uredu (digla noge širom na susjednu stolicu) i došo šef nije došo u ured ima 4 mjeseca hahaha Nisam se dala smest. nešto je hito vidjet pa je reko da se ne mičem nego da mu kažem di je, i bolje mu je, dobio bi 4 ječmenca i to asimetrično po njušci
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 21:41:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure evo i mene Danas je bilo pakleno Sunny super za pregled i da je sve ok Atina vidim ti se spremas u shoping Ja isto jedva cekam Nasa je isto seka definitivno,i ja opet pitala Sve je ok,samo je glavicom prema gore,al kaze ima jos vremena i mjesta da se okrene.Ima 1.5 kg,na prvu mi zvucalo nekako puno,al je rekla da je to ok i da nece ni seka biti mala bebice. Nije ni mene gledala vaginalno Slijedeci pregled 7.8
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 21:44:00
|
|
|
|
BUMBI
|
Ispravak,11.8
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:00:00
|
|
|
|
Atina282
|
bumbi super za pregled da je sve u redu sad si me utješila malo, jer meni dugo za čekat sljedeći pregled, ja imam 7.8. jer sam sada u 29. tjednu pa sam mislila da će mi stavit za 3 tjedna pošto je zadnje tromjesečje,ali sada vidim da i ti moraš čekati dosta...
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:03:52
|
|
|
|
BUMBI
|
Moja gin ide sad na godisnji i narucila me odmah cim se vrate.Ako me sta bude bolilo da idem kod zamjene. Zaboravila reci da sam sad za mjesec dana dobila 0.5 kg Sta jos imas za kupovati?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:05:04
|
|
|
|
BUMBI
|
I ja sam sad 29 tjedan,a na uzv mi po mjerama pokaze i da sam 30
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:05:59
|
|
|
|
Atina282
|
i moja isto tako ....još moram kupiti podlogu za previjanje, i neke sitnice poput pelena, dudice, flašice...i sebi za bolnicu još što nisam, jer pošto mi ej rizična trudnoća, ne smijem se kretati puno kad uđem u 8. mj, tako da imam još fore 2 tjedna sve pokupovati
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:10:13
|
|
|
|
BUMBI
|
A dobro,nemas jos puno. Koje ces dudice i bocice kupiti? Ja cu opet Nuk,iako sam razmisljala o onim novim Aventovim.Htjela ih za L kupiti,al ih kod nas jos nije bilo.A sad sam rekla ako bude decko da cu sigurno Avent kupiti jer mi L jos pije na bocicu pa da se razlikuju
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:12:31
|
|
|
|
Atina282
|
nemam pojma, ovo mi je prvo dijete i sve mi je prvi put, tako da nemam iskustva s tim hehe
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:15:40
|
|
|
|
BUMBI
|
Za to ti ne treba iskustvo nimalo One koje ti se svide te ces kupiti
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:17:32
|
|
|
|
Atina282
|
tako će i biti
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:23:53
|
|
|
|
BUMBI
|
Ako de odlucis za Nuk najjeftinije ti je u Mulleru a i imaju i veliki izbor a znaju cesto biti i na akciji
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.7.2015 22:25:00
|
|
|
|
Atina282
|
ok, hvala na informaciji
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.7.2015 7:21:30
|
|
|
|
katy1503
|
Jutro!!! kako je lijepo bilo nocas spavati, da je bilo ostati jos malo Moram priznati da mi odgovara ovako malo hladnije ... Curama koje ste bile na pregledima, bravo za curke - neka samo rastu svojim mamama i tatama Uskoro cu i ja svoju malo škicnuti na ultrazvuku Hipo - nasmijala sam se tvojoj anegdoti glede ulaska sefa u ured a nogice u zraku - donio je dobru odluku Bumbi - nisi dobila nista kila, bravo ... ja sam sad pocela rasti .. Atina - ja sam uzela Avent bocice jer sam dobila sve one sterilizatore i ostale potrepštine ako budem imala problema s dojenjem ... al inace ni ja nemam iskustva s nicim, kupim ono sto mi se svida ... Atina - kako ce se zvati dečkić? p.s. promijenila sam avatar, ne vidi se možda najbolje ali na njoj su dvoje figurnice koje smo dobili na poklon (mornar i njegova draga - ili ti MM i ja ) i mali rozi anđelek koji je Katja dobila kao prvi poklon iz Lourdesa.Stavila nas sve skupa i bas mi se svida kako to izgleda. Jedva cekam uzivo
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.7.2015 9:20:22
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: SRPANJ bebica2 SRIJEDA 15.07. katy ČETVRTAK 16.07. Nirvana UTORAK 21.07. hipo UTORAK 21.07. leptirica ČETVRTAK 23.07. KOLOVOZ atina PETAK 07.08. Luce PETAK 07.08. bumbi UTORAK 11.08. Sunshine PONEDJELJAK 17.08. bocika ruzmarin endless Missy
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.7.2015 9:23:24
|
|
|
|
hipo
|
Bumbi super za curicu! drago mi je da dobro napreduje! Super za kilažu! katy super je avatar! Kako je lijepo friško vani!!!!
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!