Sunshine28
|
konacno osvjezenje! i ja sam bolje spavala, cak do 9, nisam ni cula kada je mm pokupio Em i odnio ju dolje...imali smo par budenja po noci zbog oluje i piskenja ali bez obzira, konacno se osjecam odmorno! i da stvar bude ljepsa u 9 me probudio glas moje mame iz prizemlja! bas me razveselila, dosla se pozdraviti sa Em prije mora jer nece moci doci par dana pa evo, malo smo se ispricale i sada se ona igra sa Em dok ja malo blejim Bumbi super za curu i moja je nogicama prema dolje, ma budu se one okrenule jos ja uzimam NUK, imala sam sve NUK za Em, lijepe su, prakticne, gotovo neunistive i HB stanu bez bada u moja strojček ja sam odluku donjela oko toga sasvim slucajno, gledala sam ih sve na polici, i kako sam opsjednuta citanjem deklaracija, tak sam procitala za sve i skuzila da je jedino NUk "made in germany", sve ostalo je kina, kambođa....i to mi je nekako ulilo povjerenje u kvalitetu....iako, ne mora nista znaciti.... vidim kupuje se na veliko, bravo Atina na shopping evo ja osim strojčeka stvarno nisam jos baš ništa, ali sada kada budemo isli kući sa mora sat cemo na dan u zagreb, prijepodne idemo u Ponit na Vrbanima u Next po malo robice i za bebu i za Em, obozavam njihovu odjecu, pa iskoristim svaku priliku da odem tamo u shopping....onda rucak, mozda zoo, i za kraj Ikea - tu cemo uzeti komodu za presvlačenje, kadicu i jos neke stvarcice za Em sobu....nadam se samo da ce nam sve stati u auto! mm nije optimističam po tom pitanju a onda na onaj praznik 5.8. idemo u Pečuh u onu trgovinu sto sam spominjala, tamo cemo uzeti sve ostalo - dudice, bocice, šarene tetre, stalak za kadicu i jos par sitnica....i gotovi smo! onda ce mi ostati samo jedan dan uzeti tu u OS ono sto mi treba iz ljekrane i to je to..... a za sebe sve imam....cak sam uzela konacno i one Slim&lift grudnjake iz Top shopa, i mrak su, bas kao na reklami, super su mi sada za trudnicke cice, a ako slucajno budem dojila, prorez je nisko pa ce i zato biti super.... hipo samo ti izbaci noge na stol, mislim da je sefu drago da te vidi na poslu gdje god da drzala noge, puno bi mu gore sigurno bilo da si na bolovanju opa, 11 sati! idem s baciti na rucak!