|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
9.7.2015 10:55:30   
Sunshine28
konacno osvjezenje!user posted image user posted image
i ja sam bolje spavala, cak do 9, nisam ni cula kada je mm pokupio Em i odnio ju dolje...imali smo par budenja po noci zbog oluje i piskenja ali bez obzira, konacno se osjecam odmorno!
i da stvar bude ljepsa u 9 me probudio glas moje mame iz prizemlja!user posted image bas me razveselila, dosla se pozdraviti sa Em prije mora jer nece moci doci par dana pa evo, malo smo se ispricale i sada se ona igra sa Em dok ja malo blejim user posted image

Bumbi super za curuuser posted image user posted image user posted image
i moja je nogicama prema dolje, ma budu se one okrenule jos user posted image

ja uzimam NUK, imala sam sve NUK za Em, lijepe su, prakticne, gotovo neunistive i HB stanu bez bada u moja strojček user posted image
ja sam odluku donjela oko toga sasvim slucajno, gledala sam ih sve na polici, i kako sam opsjednuta citanjem deklaracija, tak sam procitala za sve i skuzila da je jedino NUk "made in germany", sve ostalo je kina, kambođa....i to mi je nekako ulilo povjerenje u kvalitetu....iako, ne mora nista znaciti....

vidim kupuje se na veliko, bravo Atina na shopping user posted image

evo ja osim strojčeka stvarno nisam jos baš ništa, ali sada kada budemo isli kući sa mora sat cemo na dan u zagreb, prijepodne idemo u Ponit na Vrbanima u Next po malo robice i za bebu i za Em, obozavam njihovu odjecu, pa iskoristim svaku priliku da odem tamo u shopping....onda rucak, mozda zoo, i za kraj Ikea - tu cemo uzeti komodu za presvlačenje, kadicu i jos neke stvarcice za Em sobu....nadam se samo da ce nam sve stati u auto! mm nije optimističam po tom pitanju user posted image user posted image user posted image
a onda na onaj praznik 5.8. idemo u Pečuh u onu trgovinu sto sam spominjala, tamo cemo uzeti sve ostalo - dudice, bocice, šarene tetre, stalak za kadicu i jos par sitnica....i gotovi smo! user posted image user posted image
onda ce mi ostati samo jedan dan uzeti tu u OS ono sto mi treba iz ljekrane i to je to.....
a za sebe sve imam....cak sam uzela konacno i one Slim&lift grudnjake iz Top shopa, i mrak su, bas kao na reklami, super su mi sada za trudnicke cice, a ako slucajno budem dojila, prorez je nisko pa ce i zato biti super....

hipo samo ti izbaci noge na stol, mislim da je sefu drago da te vidi na poslu gdje god da drzala noge, puno bi mu gore sigurno bilo da si na bolovanju user posted image

opa, 11 sati! idem s baciti na rucak!

I + G = E & L

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1226
9.7.2015 11:17:20   
hipo
Sunshine baš je mi je drago da si se naspavala i odmorila! nadam se da će bit ovako ugodno još koji dan da se sve oporavimo!

Danas šefa nema, mogu noge i na stol user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1227
9.7.2015 21:26:45   
Atina282
cure konačno malo rashlađenje, savršeno da se malo naspavamo user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1228
10.7.2015 9:43:49   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

SRPANJuser posted image

bebica2 SRIJEDA 15.07.
katy ČETVRTAK 16.07.
Nirvana UTORAK 21.07.
hipo UTORAK 21.07.
leptirica ČETVRTAK 23.07.

KOLOVOZuser posted image
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
Sunshine PONEDJELJAK 17.08.

bocika
ruzmarin
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1229
10.7.2015 9:53:02   
hipo
Jutro, al se sinoć dobro spavalo + opet nisam bila piškit po noći, pa to je totalni praznik od spavanja user posted image

Jučer sam dobro osvježila i rashladila stan, bilo je toliko ugodno da sam čak obučena hodala po stanu user posted image Imala sam volje i malo pospremat i radit, oprala 3 mašine robe, pa ću danas prije nego ugrije opet ispeglat i pospremit.

Drugi tjedan me neće bit baš na RR, idemo u nedjelju na put, na tjedan dana, kombinacija posla/godišnjeg, ide MM, nije me htio pustit samu da ne moram vuć torbu i sama se smucat po aerodromu. user posted image
Putovanje je u Francusku, moram izblebletat neko predavanje - malo me frka jer prezentacije na konferencijama traju 15-20 minuta, na to sam navikla, a sad ću baš pričat oko sat vremena user posted image al izdržat ću nekako. Osim toga drugo mi je sve nekako ležerno, moram upoznat neke ljude, vodit će me naokolo nešto gledat u vezi posla, a ostatak vremena, navečer s MM u šetnjicu i šoping.
Najljepišh par komada robe koje imam iz pretrudničkog života su baš neke haljine iz Francuske pa se nadam da ću sada nešto lijepo nać za ljeto, a 7. mjesec je, valjda su im i popusti user posted image
Divota je i to što mi je sve plaćeno, put, smještaj i dnevnice! Pa za to se isplati malo pomučit i pričat im sat vremena user posted image
Super mi je i to što će mi tjedan dana prije pregleda na ovaj način brzo proć, kad se vratim čeka me bockanje za štitnjaču, u utorak pregled kod ginekologa i u srijedu endokrinolog. Tad ću saznat i termine pregleda u 8. mjesecu pa ću moć planirat odlazak na more user posted image

Idem sad štrebat predavanje da se ne obrukam previše user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1230
10.7.2015 15:53:30   
luce 2008
Bok curke.uzivam u malo manjim temperaturama.
Odmah se osjecam bolje.
Ja spavam cijelu noc.ali brine me sto se uvjek probudim na trbuhu.
Bojim se da ne stetim bebi.sad sam u 18 tjednu.
Kako god pokusavam na boku spavati nikako ne uspjevam.Uvjek se probudim na trbuhu.
Hipo uzivaj na putu..i ja bi malo u Francusku.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1231
10.7.2015 22:07:15   
BUMBI
Vecer cureuser posted image
Hipo uzivajte na putovanjuuser posted image
Luce mislim da nemozes stetiti bebici.
ja sam danas kupila jos jednu plahtu i jastucnicu za krevetic i 2 one kapice za poslije kupanja
I opet sam gledala one nove Avent bociceuser posted image Bas su mi super,al Nuk ipak ima ljepsih modela

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1232
11.7.2015 10:10:18   
Sunshine28
hipo pa tvoja je bebica pravi svjetski putnik, a ni ne zna user posted image user posted image
uzivaj, uvijek je super kada mozes spojiti posao i zadovoljstvo! ma sta je to predavanje za tebe, sitnica, drzim fige da se proslavis user posted image

blago vama za spavanje....meni dusa spava zadnja dva dana....Em se sada bas ufurala u zvanje za piskenje po noci, pa se tako budim po dva puta zbog piskenja, mislim, super, nisu plahte mokre, ali me to jako smori....najgore je sto se oko pola 6-6 probudi da piski i onda fantazira, nece vise spavati, a ja ne mogu gledati....uz to i kaslje, a ja imam jako slab san i jak "mama senzor" na nju, pa iako smo odvojene vratima svaki put po noci kada se zakaslje ja se probudim....

ali evo, nocas idemo na more, nadam se da ce tamo mm, kako je i obecao, preuzeti jutra i piskenje jer ce Em spavati s nama u sobi, s njegove strane pa ce ju valjda cuti (inace ga ni betonska busilica ne moze probuditi).....

mislim da cu se i ja slabije javljati naredna 2-3 tjedna, da ne mislite da sam nestala....ili mozda ne....sve ovisi o dostupnosti interneta, zna nas cesto zezati kada smo na moru....

idem jos malo spremiti kucu, izbaciti zadnju turu vesa na terasu, pa rucak, pa dm....i onda poslje NADAM SE popodnevnog dremuckanja pakiranje....

Bumbi, vec vidim kada se vratim sa mora, ti ces biti ful opremljena za curku user posted image
kao sve nesto stino, po malo, rucnik tu, kapica tamo, ali bome se roza gomila! user posted image user posted image
neka, uzivaj, znam da ti je gust user posted image

puse cure....tipkamo se....

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1233
11.7.2015 10:52:44   
hipo
Sunshine, zelim ti da se na moru odmoris i naspavas sto vise!

Mene isto danas ceka jos malo pispremanja i pakiranje. Najradije ne bi nista radila nego gledala trbuh dok se miče user posted image Moja mala grbica, da mi je znat sto izvodi unutra user posted image
jutros me boli desni list ko da sam cijelu noć trčala user posted image be sjecam se da me gnhavio grč, možda sam samo nekako istegnula mišić.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1234
12.7.2015 17:33:54   
bocika
Joj cure ja sam totalo ispala iz ovog foruma nemam pojma sta se dogadjalo zadnjih 10 dana. Ubise me ove vrucine, a imala sam posjetu sestre (njih petero i nas troje u 3,5-sobnom stanu po najgorim vrucinama) i poslije su ostale njene dvije djevojcice kod mene 11 i 9 godina. tako da imam 3 djece i kamaru posla, a ne osjecam se bas dobro sve me nesto boli i jedva hodam po zemlji. Sutra i prekosutra radim, pa moram djevojcice voziti do brata kod njega ostaju jos 2 tjedna pa ce onda s njim kuci. U cetvrtak opet imam kontrolu, a u petak krecemo za Bosnu, tako da se moram jos spakirati i sve srediti po kuci jer nas nema 3 tjedna. Ne znam kako cu sve uspjeti jer i nisam bas nesto pri snazi.

Hipo samo putuj iskoristi dobro. Ja sam u prvoj trudnoci putovala ko luda osjecala sam se fantasticno, a sada boze sacuva, a tek sam u 6. mjesecuj. Bas danas pricam sa sestrom ne znma kako su prije zene radjale po 5 i vise djece. Ja bih odapela garant.

Vama koje idete na godisnji zelim lijep provod, a vama koje ostajete kod kuce takodjer zelim lijep ostanak. Ne znam kad cu vam opet stici pisati. Nadam se uskoro jer ne idemo na more nisam u stanju. Ne znam ni kako cu do bosne podnijeti put.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1235
13.7.2015 0:02:55   
ruzmarin222
Vecer curke kak ste mi? Vidim rastete sto je super a ja nisam bila aktivna sredujemo kucu da se uselim dok ne rodim.Pa dosao brat iz svice i osao pa dosla sestra i uvijek gostiju:) bebac raste sad je tezak 881 g i u plusu sam 2.5kg i decko je sve je super osim sto nisko nosim!Torba za bolnicu spremna jer da nebi doslo da ranije rodim ipak za svaki slucaj :/ jer je zadnji porod bio sa 32 tj.Iduci pregled je 6.8 i nisam vas zaboravila da znate:)

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1236
13.7.2015 10:10:47   
katy1503
Bok svima!!!
vidim neki putuju, neki uzivaju u hladnijem vremenu ali sve rastemo ...
Nadam se da ste sve dobro i uzivajte jer su nam najavilui opet toplo vrijeme krajem tjedna ..
ja brojim jos 3 tj nas poslu ...

Jutros sam se probudila i tocno osjecam kako sam se zaokruzila ko buhtlauser posted image
od zadnjeg pregleda, prema mojoj vagi, napucala sam 4 kguser posted image
a šta cu kad mi je sve finouser posted image

slikala sam i trbuh
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3691

Kako vi stojite?
meni sva moja odjeća postaje pretjesna, po doma hodam u majici od MMuser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu ruzmarin222)
Neposredna veza do poruke: 1237
14.7.2015 8:28:58   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Ja nikako da se javima,al uspijem procitati.
Sunny nam sad uziva na moruuser posted image a i hipo uzivauser posted image
Katy super to je trbuscicuser posted image
Moj je puno veci,a 30 tjedan samuser posted image
Atina jesi bila u shopingu?

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1238
14.7.2015 12:15:17   
Sunshine28
Ej cure....pozdravi sa mora....:))
Vruce je, ali more je super za rashladiti pa ja i beba plivamo i uzivamo :)
Mm se brine o Em na plazi tak da mogu malo odahnuti...
Bocika bome ti nije lako...mi ovdje tu i tamo moramo zajedno prpaziti na neceka od mm koji ima 5 godina i moram priznati da bas u tome ne uzivam.

Internet me ocekivano zeza ali javljat cu se ja jos, puse svima :)

I + G = E & L

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1239
14.7.2015 23:34:48   
Atina282
Bumbi jesam, sve je spremno user posted image
trudnice pripremite se za toplinski udar ovih dana user posted image možemo mi touser posted image

Neposredna veza do poruke: 1240
15.7.2015 8:09:40   
BUMBI
Jutro cureuser posted image
Sunny super da uzivate na moruuser posted image Gdje ste otisli tj.gdje roditelji od tm imaju kucu?
Joj i ja bi na more.
Atina super za shoping i sto je sve spremnouser posted image user posted image
Koje si bocice na kraju kupila?
Da,da pocinju opet vrucine....
Moram pohvaliti L da mu ide super bez pelenauser posted image cak i tijekom noci trazi piskiti i pelena ujutro bude suhauser posted image
Jucer sam u Muller uzela onu njihovu knjizicu s kuponima,pa ako niste uzmite si

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1241
15.7.2015 14:40:42   
Atina282
bumbi na kraju sam uzela nuby bočice user posted image

počela sam jako loše spavati po noći...osim što često mokrim, moja bebica ne želi spavati po noći,jako je aktivna i udara sve jače, premješta,kreće...jutros me probudio oko 5, a nisam mogla zaspati do 3...

bebica2 kako je bilo na pregledu?

katy vidim stomačić napreduje user posted image bravo, bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1242
17.7.2015 7:38:08   
katy1503
Bok curke!
nesto smo se ulijenili sto se tice aktivnosti na forumu...
Ja na poslu i vec smo upalili klimu jer je nemogućeuser posted image

Jucer popodne sam imala pregled - cura je super, aktivna, ovaj put pokazala svoju guzu, teska je 1114 g i ima naljepši nosić na svijetuuser posted image user posted image . Vadila sam krv pocetkom tjedna i sve je ok samo je željezo malo nisko pa mije dala neki sirup da pijem da ne ostanem bez njega skroz user posted image .Dobila sam i vaginalete za gljivice, sve sam se pitala gdje su ove godineuser posted image
Drugo sve ok, sljedeci pregled je za 3 tjedna, najvjerojatnije 03.08 jer cu otici privat jer je moja na GO - iskoristiti cemo prigodu za 4D user posted image . onda mi je dala 01.09. da dodjem jer moram nositi bris na streptokok na analizu i kaze onda sam kod nje gotova i dobivam uputnicu zas bolnicuuser posted image .

Jos mi ostalo 2 tjedna za odraditiuser posted image user posted image user posted image
Kako vi? jel vam vruce?user posted image

p.s. danas je točno godinu dana od mog prvog posta!!! Hvala nebesima sto sada pisem kako bebu cekam a ne vise iscekujemuser posted image

< Poruku je uredio katy1503 -- 17.7.2015 7:39:03 >

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1243
17.7.2015 8:14:42   
BUMBI
Jutro i od nasuser posted image
Atina super sto si uzela Nuby bocice.Ti si jedina spremnauser posted image user posted image
Moja bebica je tijekom noci mirna,javlja se najvise tijekom dana kad legnem.
Katy super za pregled i da je curka superuser posted image Za zeljezo je normalno da je snizeno u trudnoci.Koji sirup si dobila?Ja uvijek dobijem Heferol kapsule.
Nema na Hipo pa ni neznam kad tko ima pregled

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1244
17.7.2015 9:38:25   
hipo
Jutro cure!
Da vas pozdravim, ako me opet ne izbaci ko nekidan pa sam odustala. Imam loš internet tu + forum nekad zeza pa mi ubije volju i jedva vas stignem pročitati.
Katy, drago mi je da je curica slatka i da je nosić ko bombončić! Vrijeme baš juri, ko bi reko da si već godinu dana na RR, drago mi je da si u međuvremenu preselila na trudnički forum.
Tu je isto vruće al za razliku od Zg, puše stalno neki vjetrić s oceana, iako do njega ima 50 km, pa se nekako da izdržat.
Sinoć sam loše spavala, opet me počeo gnjavit kašalj user posted image i beba kao da se prepadne od tog mog napiranja kod kašljanja i buke pa jako lupa poslije toga. Isto tako jako živne na bilo kakvu buku u okolini, pogotovo muziku. Jučer smo sjedili na trgiću u kafiću a blizu nas je bio neki koncert, e lupala je ko luda. Nekidan smo se vozili brodom i do mene je neki momak sjedio i svirao gitaru, dok je on svirao, ona je imala tulum. Osim tih inzvarednih javljanja, prilično je redovita: 9:30, 12, 16, i navečer čim legnem. Navečer najjače mlatara.
Budem probala srediti listu s pregledima, ne obećavam da će mi uspjeti jer nemam PC tu nego ipad pa mi je nezgodno + forum zaj.... a i živci su mi sve tanji pa lako odustanem. Ako ne uspijem u nedjelju se vraćam, u pon sam u uredu pa ću tada najkasnije srediti listu.
Jučer smo svratili do h&M-a i naravno veći izbor trudničke robe nego kod nas. Kupila sam si još jedan grudnjak i nekoliko majica za ljeto.
Ako sutra stignemo budemo išli malo u ozbiljniji šoping, nadam se da budemo jer mi je mužu već puna kapa druženja s ovim mojim kolegama, al mislim da nam ne gine još neki izlet sutra user posted image Muž bi radije u šoping user posted image njemu nikad dosta kupovanja.
idem sad kopirat post da mi ne pobjegne user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1245
17.7.2015 9:44:35   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

SRPANJuser posted image

bebica2 SRIJEDA 15.07.
Nirvana UTORAK 21.07.
hipo UTORAK 21.07.
leptirica ČETVRTAK 23.07.

KOLOVOZuser posted image
katy PONEDJELJAK 03.08.
ruzmarin ČETVRTAK 06.08.
atina PETAK 07.08.
Luce PETAK 07.08.
bumbi UTORAK 11.08.
Sunshine PONEDJELJAK 17.08.

RUJANuser posted image
katy UTORAK 01.09.

bocika
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1246
17.7.2015 11:47:40   
katy1503
Bumbi, ja sam uzela Avent bocice jer su mi dali sve one aparate koji idu uz to ...
Moram pogledati kako se zove sirup, planiram sutra poceti pa da vidim kako cu reagirati na to ....
a imam i nesto domace cikle pa cu i na to navaliti :)

Hipo, drago mi je da si se javila! Nadam se da ce kasalj uskoro proci user posted image
Uzivajte u shoppingu... :)

Idem vidjeti gdje cu privat na ultrazvukuuser posted image
imam pitanje: isla bi na porodiljni 45 dana prije planiranog datuma poroda. e sad, vi koje ste to prosle, da li se dan poroda uracunava u taj porodiljni i da li se racunaju samo radni dani ili i vikendi?

< Poruku je uredio katy1503 -- 17.7.2015 11:49:58 >

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1247
17.7.2015 19:46:31   
nirvana777
Bok curke.... evo i nas user posted image nadam se da uživate vi koje ste na moru ili u inozemstvu, mi smo još uvijek radno i čekamo sljedeći tjedan da se opet vidimo user posted image

Katy, fora ti je trbuh ,moj je ogroman prema tvom user posted image user posted image user posted image

i mene zanima to za 45 dana pa bi bila sretna kad bi nam neko razjasnio user posted image

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1248
17.7.2015 21:06:02   
leptirica111
Pozz curee
nema ni mene često, tražili i naručivali kuhinju i dnevni
boravak pa još ove vrućine lude. ..user posted image
nekidan je i mm osjetio dobre udarce user posted image napokonnn user posted image
mi eV brojimo dane do pregleda user posted image
bas je brzo prošlo više od 4 tjedana :0

20.06.2011 Damjan
...čekamo bracu. ...

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1249
17.7.2015 21:59:11   
luce 2008
bok cure.i slabo pisem.ali svaki dan procitam.
ove vrucine mi uzasno smetaju.
Imam radove kod kuce .nista ne stignem.
Beba ljepo lupa vec.prekrasan osjecaj.
Uzasno mi je.nema uopce zraka.idem pod tus mozda se uspijem ohladiti.

(Odgovor članu leptirica111)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Zanemarujete li svoju obitelj zbog foruma?
bomboncic02

Da (16%)

Ne (52%)

Ponekad (33%)

Broj svih glasova: 116

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!