Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 6.7.2015 21:48:28
|
|
|
|
hipo
|
Lourdess jako mi je zao!!! Pa kud sad i to! Nadam se da je to zadnja ruzna stvar koja ti se dogodila!
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 6.7.2015 22:16:06
|
|
|
|
buba m
|
Cure moje, jako sam zabrinuta i tužna brat mi završio u bolnici, opet se srušio... U komi je, sutra će ga probat probuditi iz kome... Ma katastrofa pretrage nisu ništa pokazale... Barem ove koje je dosada napravio... Svi smo u rasulu...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 6.7.2015 22:29:41
|
|
|
|
tintin
|
Perlice draga čestitam na srceku, presretna sam zbog tebe. Veliki zagrljaj
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 6.7.2015 22:31:01
|
|
|
|
perlica55
|
Lourdess, nadam se iskreno da će ti beta biti jako niska, žao mi je kaj sve to prolaziš, budi hrabra... Grlim jakoo... Buba, užas!!!! Već sam ti pisala da nitko ne pada u nesvijest bez razloga, nadam se da će ovaj put otkriti uzrok kod tvog brata.. Jako mi je žao, inzistirajte da mu naprave CT i MR, al obvezno uz kontrast, jer obične snimke ne moraju pokazati niš... Na žalost imam iskustva i znam kaj ti pišem Želim ti sreću da brat bude dobro, i da se probudi bez posljedica... Javi nam ... Cure hvala svima, tintin ljubi mi saru punooo
< Poruku je uredio perlica55 -- 6.7.2015 22:32:02 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 6.7.2015 22:44:24
|
|
|
|
LourdessPadme
|
buba zao mi je,drzi se ❤️ Ja se samo nadam da ce sve bit kako treba i da cu za 3 mjeseca u pohod po svoju bebu 😊 Htjela san pitat ako tko zna,dal mi bolovanje sad placa hzzo il sef? Sestra mi je dala doznake za hzzo i u firmu, u firmi kazu da oni placaju sve da nemoram na hzzo nosit. Na hzzo traze puste papire ip karticu,zadnjih 6platnih lista... Znan da hzzo placa komplikacije u trudnoci al za vanmatericnu pojma nemam. Pa ako netko zna nek javi pliz
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 6.7.2015 22:48:10
|
|
|
|
bebac24
|
nista nisam citala osim da draga perlica ima plussss ajme draga ne mogu vjerovati pa napokon i vama da se posreciloo..zelim ti punoooo srece i da sta lakse podneses trudnocu :-) ljubi te puno veliki gabriel od 6mj :-*
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 6:35:43
|
|
|
|
dragana32
|
Dobro jutro...već je vruće...ja imam novo radno vrijeme zbog vrućina 06-15 Buba,žao mi je zbog brata,i moj se tako rušio,i grčio i svašta nešto,i sve pretrage koje je napravio bile su dobre.uglavnom su mu rekli da su to neki napadaji epilepisije koji se mogu ponoviti i ne moraju,dobio je neke tablete i sad je ok...nadam se da će sve biti dobro. s obzirom da tu ne zna postaviti sliku,imate u albumima jednu od jutros,ja napravila jedan testić i u sekundi pokazao...ne znam,ne vjerujem,ali vidjet ćemo šta će biti svima zagrljaj,idem malo pročitati šta ste pisale
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 6:46:51
|
|
|
|
Vilić zuba
|
buba bas mi je zao i nadam se da ce se ipak naci uzrok tom rusenju pa da se moze i djelovati. Osjecam se jadno i bespomocno se pri pomisli da bi mi se bratu moglo nesto dogodit zato znam kako ti je. Cesto o tome razmisljam jer mislim kako jedino da se njemu i MM-u nesto dogodi...bas ne znam kako bi. Drzim fige perlice odlican prvi pregled! nas dvije smo tu negdje dva tjedna razmaka, nadam se da cu te kopi pejstat chrna ima li novosti? dragana ja ti tu vidim crtu! Ponovi sutra! Nadam se za tebe! Dobro jutro svima i hvala!
< Poruku je uredio Vilić zuba -- 7.7.2015 6:50:47 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:09:29
|
|
|
|
perlica55
|
Jutroooo Dragana čestitam, vidi se Vilic kad si imala zadnju mengu? Kod mene 24.5. Bebac, hvala Kak si?????
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:17:13
|
|
|
|
dragana32
|
perlica,hvala ali ja ti još ne vjerujem,sve čekam kad će doći,s obzirom da nisam ni pratila kad mi je ovulacija jer moj je svaki drugi mjesec s obzirom da nemam jajovoda,tako da mi je baš za ne vjerovati,iako doduše svaki put kad sam radila test ako sam bila trudna pokazao je,nikad nisam imala lažne rezultate,valjda nisam te sreće da je ovaj pogriješio..polako ćemo pa kako bude i ja tebi čestitim i želim ti da uživaš u trudnoći
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:23:49
|
|
|
|
Vilić zuba
|
IZVORNA PORUKA: perlica55 Vilic kad si imala zadnju mengu? Kod mene 24.5. 27.5, al ovulacija/inseminacija mi je bila dosta kasno, 18.6. tako da sam ja danas tek 20 DPO. Jucer i danas pokusavam dobit svoju gin, sve mi se cini da je otisla na GO pa cu se mozda morat privatno negdje narucit na prvi pregled...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:30:45
|
|
|
|
lidac0605
|
Jutro,curke Dragana,čestitam na plusiću ,vidim ga i ja ... Buba m,nadam se da će bit sve ok s bratom...mislim da su prvi put malo olako to sve kod njega shvatili... Lourdess,a baš te hoće ...nadam se da će ugrušak sam izać.Meni su ostali nakon zadnjeg poroda u maternici i ona se nikak vratit na mjesto i kad su skužili u bolnici dali mi pit 5 dana Ergometrin i sama ih je izbacila van. Kak ste vi ostale,ima koja piškilica uskoro? Ova vrućina me ubija ...sad idem zatefterit svoju Perlicu na zimske
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:30:51
|
|
|
|
perlica55
|
Vilić, bezobzira na MPO, računaju od ZM... Ne žuri na pregled, samo se budeš dodatno nervirala, sačekaj još koji dan, pa odi Dragana, beta se duplira na 48 sati, pa onda za dva dana pipi ponovo, budeš vidjela dal će druga linija na testiću biti tamnija... Di nam je daxy Nema je na forumu, nadam se da je sve ok
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:36:32
|
|
|
|
chrna
|
Jutro curke! buba nadam se da će ti s bratom bit sve oke. I da će vidjet u konačnici kak mi je zapravo .Drži se perlice bravo za srceko! Baš sam sretna zbog tebe! dragana čestitam , lijepo se vidi druga crtica ! vilic kod mene ništa novoga, i dalje nema, u meni kuha u trbuhu , al od glupače i dalje ništa. Neznam više kaj bi mislila
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:40:13
|
|
|
|
dragana32
|
chrna a da ti prošetaš do ljekarne ...držim fige da ipak bude
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:44:43
|
|
|
|
chrna
|
dragana nisam ti ja te sreće! jučer sam pričala s ginekologicom i rekla mi je da pričekam još dva tri dana i ak ne dobijem da napravim test, i da se onda čujemo haahahahah. Znaš kaj, kuha mi dole, malo boli malo ne boli, pa nisam pametna zakaj je to tak? Valjda zato kaj glupača treba doć ili fakat ne kužim zakaj me boli. Nije jako, neka glupa tupa bol.
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:48:50
|
|
|
|
lidac0605
|
Chrna,još buš ti popiškila ...nikad ne znaš,ja ti od srca želim da to bude tako!Pa već je dosta prošlo od Duphastona,kaj ne?Bolit i kuhat može i radi ne samo radi
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:52:34
|
|
|
|
hipo
|
Buba zao mi je sto ti se to dogadja bratu :-( Nadam se da ce ovaj put saznat gdje je problem i rjesiti ga. Dragana, cestitam na plusiću! Chrna, kuhalo je i meni u skembi pa sam dok nema vjestice..... nista nije gotovo!!! Malo je vruce, ha?
< Poruku je uredio hipo -- 7.7.2015 7:53:09 >
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:52:56
|
|
|
|
dragana32
|
znam sve te osjećaje,ali nikad ne znaš.. moja šogorica je uvijek imala problema sa M,mjesecima joj nije dolazila pa dođe nakon 4 mj,pa je nema 2 mj i tako stalnoprije 2,5 godine,nakon tri mjeseca kašnjenja se sjetila da napravi test i kad ono i sad strina ima svoje malo čudo,u međuvremenu je ima prometu,išla na rendgen i tak...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 7:54:20
|
|
|
|
chrna
|
lidach bumo vidjeli. Lagala bi kad bi rekla da se ne nadam A danas je 12-ti dan nakon zadnje tablete duphastona ???
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 8:10:06
|
|
|
|
chrna
|
Curke nemojte se ljutit na mene, sva sam nekako zbunjena. 13.7 smo MD i ja 2 godine u vezi , kakav bi mu to poklon bio, tj.nama. Neznam, neželim se veselit prerano, a jako se nadam da glupače nema zato kaj sam Da budem preciznija kuha mi u trbuhu, jajnicima, neznam di sve ne, i tako od subote. I zato mi nije jasno, ak kuha već par dana a nikako da procurim?? Neznam, nisam pametna, al nisam niti napuhana niti me cicke ne bole,i u principu nema baš nikakvih promjena..... ako ne dođe do petka budem napravila test. Kako je vruće, a ja cijeli dan na osiguranju nekom glupom baš na sred asfalta užas! :(
|
|
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 8:32:15
|
|
|
|
mali andeo
|
jutro vruće ,jel ? buba žao mi je radi tvoga brace ,želim ti sreću da sve dobro završi,a doktori su stvarno nemarni lourdees draga baš te sve zadesilo perlice bravo za malo srćeko nakon toliko godina vjerujem da vam sve zvuči nevjerojatno ,uživajte dragana čestitam ti chrna neka bude najljepši poklon... ja sam svoj prvi poklonila dragom za godišnjicu ,samo sam mu mašnicu stavila na test i di ćeš ljepšeg poklona ...? kod mene nit se ne kuha ,niti imam osjećaj da dolazi ,to bude neka fuul lukava menga pak a ak ne dođe danas možda pišnem još koji test ,iako vjerujem da je T u pitanju već bi i ovaj pokazao
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 9:07:06
|
|
|
|
Kazimira
|
helllo...... Dragana čestitam na ....držim fige da sve bude ok i da zajedno šečemo beboline po selu Buba nadam se da će brat biti dobro, vibramo Perlice neprocjenjiv osječaj kad vidiš bebu prvi put......ja čekam 18.8. i jedva čekam....uživajte u tim trenucima Laurdess drži se Mi smo se malo kupali 4 dana pa sad nemrem pohvatati jer moj mob nije dopuštao pristup internetu Sve vas
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 9:09:51
|
|
|
|
dragana32
|
mornari moji stigli ste nadam se da bude sve ok...
|
|
RE: Odbrojavanje srpanj 2015. 7.7.2015 9:34:42
|
|
|
|
Kazimira
|
Dragana dođi na kavu, ali gore pod klimu.....imamo hrpu anegdota.......a jedna od je......idemo sa Tvrđe u Rijeci i ispred nas turisti (Koreanci, Japanci....) i pita moj Kaspi (3 g.) jesu to iz Gangam stajl
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!