Jupiter
|
Jutro cure, kava se pije! Čitam poruke i čas se veselim, čas me rastužite. Bubi naša, drži nam se, nadam se da će ubrzo ustanoviti kako mu pomoći. Lourdess, nadam se da će i kod tebe biti ubrzo sve u redu pa da krenemo na odbrojavanje a ne da te ovo tako gnjavi. Trebala ti je dati još bol da se sve to smiri... Perlice, tvoje radosne vijesti sam dočekala velikog osmjeha, i meni je srce brže zakucalo kad sam pročitala da je sve u redu! Dragana, ja ne mogu sliku otvoriti, na tabletu sam, ali cure znaju prepoznati ! Da ideš vaditi betu iz krvi, znala bi sigurno, ali i tamnija crta, za dva dana će potvrditi trudnoću. Čekam daljnje informacije! :) Vilic Zuba, Perlica ti je već sve rekla, i sad opet treba imati strpljenja do novih pregleda :) tj, da ne odeš prerano i samo se bez veze uznemiris. Pogotovo jer oni računaju od prvog dana M. Možeš misliti kako to izgleda kod nekog tko odavno nije imao M na vrijeme! Chrna kod tebe čas lijevo čas desno , ma nemoj veze, ako vještice nema jer je bebac razlog, onda joj sve opraštamo i molimo ju da ne dođe još bar 8 mj. :D Ćeš moći izdržati do petka? Mali anđeo svi znamo da testovi znaju biti podmukli a opet to nam je prva stvar, zapravo, to na je jedina stvar pri ruci da bi nam dala nadu da smo bliže cilju.. Želim ti da budeš u toj grupi ljudi gdje test nema pojma i da si nam noseća ! Kazimira bas sam se nasmijala na pitanje o gangam style Lidac i Hipo, trudnice naše! Uvijek pozitivne i pune podrške. I ja sam sretna kad vidim da ste još sa nama i stvarno imam osjećaj te prašine kad god pišete, kad udijelite savjet, kad nas pomilujete i kazete da će biti sve u redu Daxy se sigurno ipak sunča Eh, a kod mene će se sutra znati puno više. Jučer sam se krivo bocnula pa mi je masnica izašla. Baš ružno izgleda. Sad sam u periodu da se molim da dočekam punkciju, da folikuli ne popucaju prije. I da, što mi je jako čudno, imam EW iscjedak već 3 dan, vjerojatno zbog puregona, ali da nisam bila na fm pomislila bih na O. Baš bzvze. Sve ostale cure koje nisam spomenula pozdravljam i nadam se da uživate!