hipo
|
Dobar dan! Da vam se malo javim, danas mi je laganini dan, jedemo klopu od jučer, napravila sam za 2 dana + da mi ostane za smrznut. Muža će mi majstori izludit, ja sam valjda skulirana jer se valjda ne želim u trudoći nervirat Ili sam bila pripremljena da će bit nerviranja oko njih, jer drugačije jednostavno nije moguće. Il naprave kaos i odu, il naprave loše ili im treba 4x duže nego što su obećali.... Uglavnom, ja se ne nerviram. Bed mi je jer smo danas trebali već sklapat namještaj, a ovako..kad bude na silu ništa ne ide. Sunshine, bila sam nekidan u POint centru di je bio Carters i vidim da je zatvoreno. Ne znam što je s njihovim drugim dućanima u Zagrebu. Čini mi se da si spominjala njihov dućan pa da znaš unaprijed. Slažem se s tobom, gomila centara, a kad ti treba nešto banalno, ne možeš nać. Mene zgrožava izbor trudničke robe. Šta nije žalosno da je H&M najbolji izbor? Ona super nešto mi nije baš simpatičan izbor, kad sam bila bilo je sve preprešareno, malo prehipi za mene. Lidac, super je objašnjenje, samo ti nama tu dođi objasnit ili nas ispravit. I špijuniram ja tamo vas na zimskim isto Atina, bebica je skoro na 3 kg, super!!! I drago mi je da si u sigurnoj zoni! Još malo pa ćemo mazit bebice, vrijeme leti i leti (osim kad su ti majstori doma ) Luce, pa strašno koliko si čekala. šta nemaju trudnie prednost u toj ambulanti ili je možda bio dan za trudnice pa su sve bile trudne u čekaoni. Ovaj moj ima neke dane kad samo naručuju trudnice, pa ako uletiš netrudna taj dan da ti nešto hitno treba, jao ti ga, načekaš se. Mislim da je to sve do med. sestre i koliko su one dobro organizirane. Ova moja je sad super, sve se da dogovorit ili ti kaže koliko ćeš čekat. Prije je bila neka vještica koja je samo urlala na žene i ništa nije bilo moguće. Luda neka baba. Super što će ti muž stavit tu ogradu, neka, bolje da su klinci sigurni. Zaigraju se pa istrče, ovako će bit sigurni. katy, mi obožavamo lasagne i canellone, koliko god da napravim muž smaže sve. Ako planiram smrznut i napravim više, moram brzo odvojit jer znam da će pojest sve. Ždero. Nadam se da uživaš na porodiljnom. Ja idem 3.9. kod gina da mi otvori bolovanje, pa na poroidljni, al već vidim kako mi neće dat mira i da će me zivkat i gnjavit još koji tjedan. Zadnjih 10 dana me stalno nešto pile, a na godišnjem sam. Znam da vodim odjel, al nije to vrsta posla di će neko umrijet ako se ne rješi odma. Iskreno ne znam kako bi sjedila u uredu,kad sjedim oblije me znoj i počme mi se vrtit. Kad se dignem prođe. I pritisak mi je na donji dio trbuha puno veći u sjedećem položaju.