hipo
|
Sunshine nadam se da ste beba i ti dobro i da sad pakiraš torbu i ideš doma! ATina kako je kod tebe? Ima li promjena? Jedva čekam četvrtak da odem kod dr. Kako sam bila na uzv kod privatnika u 8. to mi sigurno sad neće radit, a taj mi je dr. radio i cervikometriju il kako se zove pa ne znam hoće li soc gin virit dole. Uglavnom idem više radi papira oko bolovanja i da se malo nekom stručnom pojadam oko bolova i umora i da mu prenesem što smo se dogovorili oko carskog. Reko mi je da u bolnicu obavezno dođem u 35. tjednu na pregled, i da ne smijem uć u 38. tjedan da ne riskiramo prirodne trudove i moguću rupturu maternice i da me mora porodit u 37. tjednu. Čim duže hodam ili malo više pospremam, i onda sjednem odmorit se kad se dignem natrag sve me boli, kukovi, zdjelica, leđa... Ne mogu ni sjedit, ne mogu ni ležat. Hvala Bogu što dobro spavam, osim jednog dizanja radi piškenja, sve odradim u komadu. Barem to, tako da sam ujutro ok pa stignem do ručka nešto obavit. Poslije moram odmarat svaki čas S leđima je puno bolje nakon masaže, al ne mogu ni to baš svaki čas, ko ima toliko para Do sad sam išla jednom mjesečno, mislim se da do termina odem po dva puta, ionako ko zna kada ću nakon što rodim ić. Polako rješavam stvari s liste što moram napravit prije bebe od kućanskih poslova, baš mi je gušt s debelim flomićem nešto prekrižit. Ima još dosta toga, pogotovo što se radovi naravno uvijek otegnu, al ima uvijek toga što se može napravit. Jučer sam bila u Metrou, imaju malu policu stvari za bebe, a kako ne mogu popamtit koliko što košta, onda sam počela fotkat. Paket blazinica za cice/grudnjak od 30 kom je 16 kn. I naravno ne sjećam se koliko je bilo u DM-u i Mulleru pa ću ić pogledat. Iako sam mislila iskrojit si od gaza pa ih prat, a ove "uloške za cice" trošit kad izađem vani da mi gaza ne probije . Ovo ljeto je mama našla gomilu novih gaza, koje sestra i šogi nisu koristile pa samo čekaju mene da nešto napravim s njima Beba mi žestoko trenira za ne dat mi mira kad bude van, sad mi se javlja svakih otprilike sat vremena i cijeli se trbuh trese od nje Naravno, čim hoću to snimit kamerom ona prestane Napunili smo 28. tjedana Pitanje, jel se vi sad pod kraj trudnoće više znojite? Opet je zagrijalo, al ne kako je bilo prije, ja se znojim stravično i po danu i po noći puno, puno više nego kad je vani bilo 38. Pretpostavljam da ima veze s hormonima, cirkulacijom isl? Al sam svašta sad nadrobila