|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
24.8.2015 15:08:30   
bocika
Bokic cure

Luce smijes popiti lekadol. Kad su me boljela ledja pila sam 3 grama paracetamola dnevno.

Atina zaomi je zbog problema koji su te zadesili. Nadam se najboljem ishodu za tebe i bebicu. Nemas jos puno sva sreca. Sretno do kaja.

Nirvana svicarska ne spada u zemlje zapada stose tice radnickih prava. Rodiljno je samo 16 tjedana zamisli !?!?!?

Kathy virnula sam ti u album, bas si zgodnica svaka cast. Ja sam ko loptica i stomak mi je puno veci. Morat cu i ja staviti slikicu.

E da iduci pregled mi je 14.09.

Cure jel mi moze netko objasniti kakose promijeniili makne ovaj potpis ispod poruke? user posted image

Bila sam jos nesto pisala ali se ne sjecam sta taman kad sam kliknula a zaboravila kopirati poruku nije htjelo objaviti grrrr

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1501
24.8.2015 15:22:17   
bocika
http://album.ringeraja.hr/index.php?page=album&ID=3694

evo i moje loptice :)

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1502
24.8.2015 17:23:03   
luce 2008
bocika bas ljepa busicauser posted image
cure zvala sam doktoricu rekla je da nesmijem nista piti protiv bolova osim lupoceta.
Inace se pije normabel 2 mg.ali nismijem u tim tjednima trudnoce.
Rekla je da dodem na pregled sutra ujutro.kako znati dali imam slucajno urinoinfekciju.pitala me za mokrenje.
Bojim se trudova.kad sam u ptvoj trudnoci dobila trudove u 28 tj.i otvorila sam se 2cm.
Neznam da idem na pregled ili da pricekam 7.9?

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1503
24.8.2015 17:36:23   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

KOLOVOZuser posted image
atina SUTRA 25.08.
leptirica PONEDJELJAK 31.08.

RUJANuser posted image
bumbi UTORAK 01.09.
katy UTORAK 01.09.
hipo ČETVRTAK 03.09.
Sunshine PETAK 04.09.
Luce PONEDJELJAK 07.09.
nirvana SRIJEDA 09.09.
bocika PONEDJELJAK14.09.

ruzmarin
endless
Missy

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1504
24.8.2015 21:05:29   
BUMBI
Luce nadam se da je sve ok.Mene zna boliti u donjem dijelu stomaka ali ne jako i ja sam sad 36 tjedan.
Ako te dugo i cesto boli ja bi ipak otisla kod gin da me pregleda,a vidim da si i u proaloj trudnoci rano dobila trudove i otvorila se.
Atina sretno na na pregledu i pokusaj se javiti

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1505
25.8.2015 7:50:43   
hipo
Jutro!
Polako nam se doktori vraćaju s godišnjih pa cemo skoro sve po redu na preglede, gledat bebuške.user posted image
Pujuckam kavu, pa ću u dućan, danas pečem lasagne.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1506
25.8.2015 8:08:25   
luce 2008
jutro.ja cekam kod doktorice.,koja guzvaaaaa.koma.i sad moram cekat kad se odluci uzet me na red.
user posted image
A sestra je uzasne volje mislim da bum do 15 h cekala.user posted image
Ja nisam ljubitelj lazanja.ja bi rade bečki odrezak i puuuno salate,
Uh sta sam vec gladna.a vec sam pojela 2 lisnata.user posted image ja bi nesto konkretno,.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1507
25.8.2015 10:33:16   
Sunshine28
luce drzim fige da dodes skoro na red! joj tako i kod moje, kada nisi narucen mozes cekati satima dok sestra ne bude dobre volje...nije mi se to jednom dogodilo....
vjerujem da je sve ok, ali dobro je da si ipak otisla, ako si se u prosloj trudnoci ranije otvarala ne skodi pogledati....

za jake bolove ja ti uzmem Lupocet 1000 sumeci, djeluje odlicno i brzo, skoro kao ibuprofen, a smijes ga piti u trudnoci.....iako meni nista za bilo kakave bolove nije kao moj carobni Knavnon 100 - uvijek se zezam da sve lijeci, zarazila sam s time pola fime, kome god da sam dala tu tabletu bilo za zub, mengu, uho, koljeno....sve prode u 15 min. user posted image zovu me doktorica user posted image naravno, to sada nesmijem, ali si ga pakiram za bolnicu jer, kao sto sam spomenila, u KBC Osijek zna biti cesto da u rodilista nema ni tableta za bolove, pa ti je nakon carskog bolje da imas svoje....

meni je jucer bilo koma poslijepodne, ne znam s cime tocno (sumnjam na nektarine iz konzuma) otrovala sam stomak...uzasno je bilo, nisam se micala sa wc-a, povracala, a zeludac me bolio toliko da sam plakala....a sama kuci sa Em i 'ko za vrag bez ijednog probiotika osim njenog Linex baby - jedne jedine doze! na kraju sam bila toliko luda da sam popila tu njenu zadnju vrecicu pa sam nekako izdrzala do 22h kada je mm stigao kuci sa posla/iz ljekrane i donio mi Linex za odrasle...i kao cudom, u sat vremena sve proslo....samo mi je jos danas muka dosta....jutros otvorila frizider i ugledala ostatke od rucka jucer i skoro povratila....

i vijest dana: stigle su nam jutros naše teskom mukom narucene papuce jutros!user posted image Em je luda od srece, kada je dosao dostavljac ona taman krenula piskiti i ja joj kazem stigle papuce, ajde piski pa cemo probati, ali ne...stiskala je dok ih nije obukla i onda jedva stigla user posted image sada ih ne skida...ja sretna, barem znam zasto sam zivce izgubila user posted image

I + G = E & L

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1508
25.8.2015 11:16:01   
hipo
Sunshine, koma za jucerasnje muke.user posted image Nadam se da ces danas doc sebi.
Super za papuce, nek E. uziva u njima.

Nama došo drugi majstor, neki čistunac. user posted image tajvogjoš nisam vidila. Jad gurnem lasagne u peć, napravit ću mu motivacijske palačinke user posted image
Odabrali smo ploču i napu, još pećnicu. Drugo imam od prije.
Jedva cekam pocet kuhat u novoj kuhinji.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1509
25.8.2015 11:44:19   
katy1503
Hej!!!
Od danas sam sluzbeno na porodiljnom:)
spavale nocas,do grmljavine...ona potaknula glad,pa u 5 jela bananu...
Hipo,i mi imamo danas lasagne...njami njami.... Neka radovi brzo produ da bude sve lijepo...
Busice rastu,to je super...
Luce,nadam se da ce ti doktorica pomoci i uskoro te primiti...
Mi smo bili kod frendice koja ce biti kuma po stvari..opskrbili se poprilicno...
Sad treba sve oprati,pripremiti i cekati....
Sjedim u polulezecem polozaju a moja curka igra rock and roll u trbuhu

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1510
25.8.2015 16:02:36   
luce 2008
Katy super za porodiljnji.napokon i to.sad ti se priblizava porod.
Sunshine dobro da su stigle papuce vec barem trud nije bio uzaludan.
Hypo ja mrzim radove,mi smo zavrsili u kuči samo treba mm kamin staviti .
Sad vani radi ogradu .blizu sam glavne ceste pa smo odlucili cijelo dvoriste ograditi radi djece.
Nikad neznas sto se moze dogoditi.

Danas sam bila kod doktorice do pola 12.user posted image
Skoro sam poludela.rekla je da je sve ok zasad . uloziva sa prst.ali nista strasno.
Moram ujutro urinokulturu rjesit da nebi bila urinoinfekcija.
Rekla je da mirujem.i da donesem nalaz kad bude gotov.
Rekla je da mi nesmije dati normabel ili neke takve tablete jer su od 23 tjedna trudnoce zabranjeni.jer stete plodu.
To nisam znala.rekla je da nek lezim ako me boli.

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1511
25.8.2015 16:15:39   
Atina282
drage moje hvala na podršci, valda će sve biti ok. Došla sam s pregleda, bebica je super teži 2715 g user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
počela sam imati bolove kao da ću dobiti menstruaciju i užasno me bole prepone, moja doktorica kaže da je to normalno i da samo pratim ako nije u jednakim intervalima da se ne treba ništa bojati, a i ušla sam u "sigurnu zonu" kako ona kaže tako da se ne trebam brinuti user posted image i eto sada samo čekamo našeg malog anđela user posted image
imam samo pitanje ako mi koja od vas zna reći, otvorena sam 1.čl. dali je to 1 prst?
lijep pozdrav drage moje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1512
25.8.2015 22:34:19   
BUMBI
Sunny super za papuciceuser posted image Vidim Em je odusevljena bila.
Luce dobro da je sve ok,nadam se da ce i nalaz biti dobar
Atina super da je sve okuser posted image
Da,da otvorena si 1 prst.To ti je super,sto se vise otvoris prije.radjaone to bolje,pogotovo za prvi porod.

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1513
25.8.2015 22:35:27   
BUMBI
Nemogu nigdje naci male carapice Newborn obicne tanke pamucne.Sve su one debele

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1514
26.8.2015 8:14:54   
luce 2008
jutro.meni je rekla doktorics da sam uloziva 1 clanak.sto to znaci? otvorena?

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1515
26.8.2015 9:10:08   
lidac0605
Dobro jutro,jesenske user posted image -evo da se malo ubacim...user posted image

Luce,uloživo i ovoreno nije isto.Na grliću postoje 2 ušća-unutarnje i vanjsko.Kad prst ide do određene dubine u grlić veli se da si uloživa-konkretno kod tebe 1 članak prsta,al unutarnje ušće je zatvoreno.Kad ginekolog može proć prstom do unutrašnjosti maternice odnosno plodovih ovoja i ploda,onda se govori o otvorenosti i izražava se u prstima ili centimetrima.
Ako si do sad rađala ta uloživost nije niš,maternica koja je već rađala nikad više nije u potpunosti zatvorena.Bitno da ti je to unutarnje ušće zatvoreno.Ako si prvorotka-to je patološki nalaz na grliću.
Ja sam peterotka,sad sam 19.tjedana i uloživa 1/2 članka,al je unutarnje ušće T oblika odnosno zatvoreno-veli moj ginić-to je super nalaz user posted image

Nadam se da sam dobro pojasnila user posted image .

Sretno svima i pozdrav od zimskih user posted image !

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1516
26.8.2015 10:05:31   
Sunshine28
Atina super, ja jedva cekam sigurnu zonu!user posted image user posted image user posted image ako se sada vec otvaras to je odlicno za prirodni porod, barem tako kazu ove moje babe koje su prirodno rodile, ja ne bi znala user posted image

Luce bome si se nacekala....user posted image ali, nakon sto sam procitala objasnjenje od lidac mogu zakljuciti da je super sto se ne otvaras, ipak je to malo prerano....

Bumbi znam tocno na kakve carapice mislis, ja sam takve nasla samo u Tintilinicu u Portanovi, ali tamo se zatvorio....ne znam da li ima jos negdje u gradu.....uh...bas mi je koma sto se u Osijeku svasta nesto pozatvaralo, sta god da krenes traziti moras se nauciti, cesto uzalud user posted image a kao sto sam vec rekla, imamo dva velika shopping centra na cca. 100 tisuća stanovnika...covjek bi pomislio idealno....ja sam vec luda, ne mogu kupiti za Em i bebu jedno 6-7 stvari koji zelim pa smo mm i ja odlucili ako se ja budem osjecala dobro iza Em rockas otici jednu nedjelju u Zg i kupiti sto sam naumila....

I + G = E & L

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1517
26.8.2015 13:03:31   
BUMBI
Lidac bas si nam to lijepo pojasnilauser posted image Hvala ti....pratim ja tebe i na tvojoj temi i cekam da javis sta ce bitiuser posted image
Sunny onda znas o cemu pricam.Kao da trazim neznam stauser posted image Nasla danas u H&M-u ali samo tamno plave tako male,al roza nemaju.Kad sam trebala za decke sve je bilo za curice,a sad nista.Kad nekom pricam ne vjeruje.mi.Moram pogledati od L jel imam i gdje su mi dok ne nadjem za kupiti.Neda mi se sad ni svakom malo ici gledati jesu dobili

Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1518
26.8.2015 15:31:58   
hipo
Dobar dan!
Da vam se malo javim, danas mi je laganini dan, jedemo klopu od jučer, napravila sam za 2 dana + da mi ostane za smrznut. user posted image
Muža će mi majstori izludit, ja sam valjda skulirana jer se valjda ne želim u trudoći nervirat user posted image
Ili sam bila pripremljena da će bit nerviranja oko njih, jer drugačije jednostavno nije moguće. Il naprave kaos i odu, il naprave loše ili im treba 4x duže nego što su obećali....
Uglavnom, ja se ne nerviram.
Bed mi je jer smo danas trebali već sklapat namještaj, a ovako..kad budeuser posted image na silu ništa ne ide.

Sunshine, bila sam nekidan u POint centru di je bio Carters i vidim da je zatvoreno. Ne znam što je s njihovim drugim dućanima u Zagrebu. Čini mi se da si spominjala njihov dućan pa da znaš unaprijed.
Slažem se s tobom, gomila centara, a kad ti treba nešto banalno, ne možeš nać. Mene zgrožava izbor trudničke robe. Šta nije žalosno da je H&M najbolji izbor? Ona super nešto mi nije baš simpatičan izbor, kad sam bila bilo je sve preprešareno, malo prehipi za mene.

Lidac, super je objašnjenje, samo ti nama tu dođi objasnit ili nas ispravit. I špijuniram ja tamo vas na zimskim isto user posted image

Atina, bebica je skoro na 3 kg, super!!! I drago mi je da si u sigurnoj zoni! Još malo pa ćemo mazit bebice, vrijeme leti i leti (osim kad su ti majstori domauser posted image )

Luce, pa strašno koliko si čekala. šta nemaju trudnie prednost u toj ambulanti ili je možda bio dan za trudnice pa su sve bile trudne u čekaoni. Ovaj moj ima neke dane kad samo naručuju trudnice, pa ako uletiš netrudna taj dan da ti nešto hitno treba, jao ti ga, načekaš se.
Mislim da je to sve do med. sestre i koliko su one dobro organizirane. Ova moja je sad super, sve se da dogovorit ili ti kaže koliko ćeš čekat. Prije je bila neka vještica koja je samo urlala na žene i ništa nije bilo moguće. Luda neka baba.
Super što će ti muž stavit tu ogradu, neka, bolje da su klinci sigurni. Zaigraju se pa istrče, ovako će bit sigurni.

katy, mi obožavamo lasagne i canellone, koliko god da napravim muž smaže sve. Ako planiram smrznut i napravim više, moram brzo odvojit jer znam da će pojest sve. Ždero.
Nadam se da uživaš na porodiljnom. Ja idem 3.9. kod gina da mi otvori bolovanje, pa na poroidljni, al već vidim kako mi neće dat mira i da će me zivkat i gnjavit još koji tjedan.
Zadnjih 10 dana me stalno nešto pile, a na godišnjem sam. Znam da vodim odjel, al nije to vrsta posla di će neko umrijet ako se ne rješi odma.

Iskreno ne znam kako bi sjedila u uredu,kad sjedim oblije me znoj i počme mi se vrtit. Kad se dignem prođe. I pritisak mi je na donji dio trbuha puno veći u sjedećem položaju.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1519
26.8.2015 17:16:50   
katy1503
Hej cure!!!!
Evo mi papamo puding i malo legli da odmorimo...
Trbuh mi postaje sve tezi,navecer me svi misici trbuha bole...sve se nategne...i dalje uzivam jedino na desnom boku kad se malena smiri...
Fascinatno mi je kako se rasteze po trbuhu,posebno kada sam na ledima...
Brojim jos sitno do pregleda...
Mogla bi polako poceti spremati stvari za rodiliste...
Tecaj mi tek 16 i 17.09... Valjda budemo izdrzale do tad...

Hipo.porodiljni je zakon!!! I mene zivkaju skoro svaki dan za nesto,neki dan sam isla na posao po potvrdu o placi pa se zadrzala par sati....
I naravno rijesila neke stvari- mijenja me cura koja je tek pocela raditi pocetkom 07 mj pa je sve novo...

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1520
26.8.2015 18:49:07   
bocika
Jos malo atina i gotovo.
Luce dobro je sto se ne otvaras.

Ja evo dosla s posla i lezim ni malim prstom ne mogu mrdnuti do 6 radila jedva dosla kuci stomak me jako boli. 1000 puta dnevno sjednem i ustanem. Ali kos dan ipol iduci tjedan i gotovo. Kud koji mili moji :) trebam ves pripremiti za sutra, sutra je moj dan za pranje a ne znam kako cu. Morat ce muz posteljinu promijeniti i ves razvrstati. Rijesila sam kipujem si u stan perilicu i susilicu definitivno.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1521
27.8.2015 11:04:10   
Atina282
da, još malo i gotovo, jedva čekam user posted image user posted image user posted image baš sam nestrpljiva.
imam pitanje za sve vas: kada ste naredile krevetić bebici? ja mislim da mi je bolje da ga naredim sada, nego kada se vratim iz bolnice jer mi ćemo u dnevnoj imati kolijevku,a u spavaćoj krevetić pa mislim da bi mi bilo bolje da naredim već sada krevetić pošto mi je trudnoća takva kakva je user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1522
27.8.2015 11:38:40   
katy1503
Ola curke!!!!
Nadam se da ste sve ok, u Zgb je super vrijeme pa smo se curka i ja danas prosetale ujutro i srele frendicu i popile kavu .. bas supericka!
tak mi je cudno biti doma radnim danom, na ulici vidam samo kolica i pse user posted image

Rucsk napravljen jos jucer, danas je uzivancija .. planiram pogledati neki film dok muz ne dode...

Atina, mi vec imamo krevetic napravljen, mislim da ti nije rano posebnos obzirom na tvoje stanje ..

Bocika, mi imamo perilicu i susilicu i super je stvarr - za svaku preporuku - posebno zimi u stanovimauser posted image

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1523
27.8.2015 11:40:01   
luce 2008
nemaju trudnice prednost.nisam bila narucena tako da sam morala cekati.
Danaa sam nosila mokracu za urinokulturu.
Ja sam si krevetic slozila mjesec dana prije poroda,pa sta budeuser posted image
Sljedeci pregled mi je 23.9. ako nesto nebude u redu rekla da dodem prije.

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1524
27.8.2015 11:44:33   
Atina282
pa stalno mislim da nije možda prerano

Neposredna veza do poruke: 1525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  59 60 [61] 62 63   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!