Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.9.2015 15:23:55
|
|
|
|
hipo
|
Sunshine, ma budete se rjesili i te glupe bakterije ddrago mi je sto je sve dobro s bebom i tobom! Bocika, ajoj,pa kud sad i ta viroza nadam se da ces se brzo oporavit! Za potpis klikni gore na moja ringeraja, uredjivanje profila, pa forumi i onda imas rubriku potpis. Atina, vjerujem ti da jedva cekas, i ja postajem sve nestrpljivija, a imam jos sta cekat. Idem jos koju policu u ormaru dogest u red. Danas sam oreslzila komodu s posteljinom i oprala iznitra. Nas garderobni ormar mi je najmrzi, pa to svaki dan pomalo
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.9.2015 15:26:17
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: RUJAN Luce PONEDJELJAK 07.09. atina PONEDJELJAK 07.09. nirvana SRIJEDA 09.09. bocika PONEDJELJAK 14.09. Ruzmarin SRIJEDA 16.09. Katy SRIJEDA 16.09. Hipo OKO 22.09. Sunshine SRIJEDA 23.09. Leptirica UTORAK 29.09. LISTOPAD hipo SRIJEDA 07.10. endless Missy
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.9.2015 16:02:04
|
|
|
|
luce 2008
|
jooooj atina tebi je jako blizu porod. Vec si 38 tjedana.ja sam vec u tom tjednu oba dvoje djece rodila
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 4.9.2015 18:45:12
|
|
|
|
Sunshine28
|
sad ce nama Atina vidim ja, samo sto nije, ti bolovi u leđima su dobar znak krenulo je cure, stizu jesenske bebice! vidim bocika tebi je i dalje veselo....ajde drzi se i da docekas bebaca u boljem raspolozenju nego si sada! meni mama sutra dolazi pomoci oko spremanja, jedva cekam! nije da bas ne spremam nista, ali sam orijentirana na suđe i veš kao osnovno, a ostalo, pokupim sta mogu na putu do wc-a....nema sanse da se vise zezam!
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 5.9.2015 13:38:27
|
|
|
|
luce 2008
|
boook cure.di ste? Spavate po kisici sad je najbolje vrijeme za odmor. Ja sam pospremala cijelo jutro sad odmaram. Ja udem 23.9. Na pregled . ne u ponedeljak.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 9:16:51
|
|
|
|
Sunshine28
|
opa! vidim zatisje neko za vikend nadam se da je to na racun odmaranja! bome sam se i ja naspavala posteno.... moja se cura bas razmahala zadnjih dana! ne mogu reci da me lupa, ali se sve nesto okrece i proteze, bit ce da nema mjesta.... pocela sam biti antibiotike za ureoplazmu, zapravo, danas pijem zadnji, a vec novi problem - jako me boli uho....propuh sigurno.., ali sam odlucila da cu to prezivjeti vec nekako, previse mi je lijekova da i za to idem kod doktora pa da mi nesto uvale! u pripremamo smo za rockas i jako smo uzbudeni, i tako.... sta ste vi pametno radili za vikend?
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 10:30:48
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: RUJAN atinaDANAS 07.09. nirvana SRIJEDA 09.09. bocika PONEDJELJAK 14.09. Ruzmarin SRIJEDA 16.09. Katy SRIJEDA 16.09. Hipo OKO 22.09. Luce SRIJEDA 23.09. Sunshine SRIJEDA 23.09. Leptirica UTORAK 29.09. LISTOPAD hipo SRIJEDA 07.10. endless Missy
< Poruku je uredio hipo -- 7.9.2015 10:32:39 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 10:39:52
|
|
|
|
hipo
|
Luce, evo sam ispravila. Možda sam još nešto zeznula, s mobitela je to horor radit. Sunshine ajoj, kud sad to uho! držim fige da neće krenut na gore nego da će te brzinski proć. Šta se planira za roćkas? Atina vidim da je danas pregled, baš me zanima što će ti reć. Nadam se da ćeš nam se uspjet javit. Nadam se da je bumbi s bebicom sretno stigla doma i da je sve ok. Ja se naspremala ovaj vikend. Gotova sam s našim ogromnim garderobnim ormarom, sve sam pretumbala i prebrisala. Oprala frižider i nešto drndala po kuhinji što je debilno jer ću skoro imat novu, na drugom mjestu, al valjda imam neku potrebu sređivat pa mi vrag nije dao mira. Danas nakuhavam. Punjene paprike u okromnom novom loncu tako da imamo za ručak i da imam za smrznut bar za dva puta. I juhicu od koke, da imam kad dođem iz rodilišta. Ako me ne ubije to kuhanje, budem se bacila na kupaonu i wc. Al mi se čini da ću kupaonu i wc sutra Nema toliko posla tj. sve to mogu sjedećki (kuhanje) odradit, al me vrućina oko štednjaka umori više nego ribanje. Moja se beba preselila na lijevu stranu trbuha. Do sada me lupkala uglavnom samo po desnoj strani. Isto tako udarci su nekako drugačiji, ne samo da su jači nego ih drugačije osjetim, prije je bilo uglavnom oko pupka, a sad skroz visoko, oko pupka i dalje i negdje duboko unutra dole, ko da hopsa po mjehuru. Mislim da će mi se trbuh spojit sa sisama u jednu veliku loptu
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 18:17:35
|
|
|
|
Atina282
|
cure da vam javim, bila sam danas na ctg i imam trudove, ctg pokazuje jednom 49, a nakon nekoliko minuta 79. pustili su me doma i rekli da pratim ako se pojačaju i ako primjetim curenje plodne vode da odmah dođem, a sutra do podne svakako moram ponovno doći. ako opet budem sutra na ctg-u imala trudove će mi pregledat plodnu vodu i sve ostalo. otvorena sam 2 prsta. što vi mislite? bliži li se porod? osjećam danas stalno to zatezanje i kao nekakve grčeve,ali nisu u jednakim intervalima. bojim se da se ne otvaram zbog te infuzije koju sam primala protiv otvaranja i zbog tableta koje sam pila do kraja 35.tjedna,također protiv otvaranja. užasno sam uzbuđena
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 18:35:16
|
|
|
|
hipo
|
Atina, ja ti nemam pojma - cekam prvo. Drago mi je da su ti rekli da dodjes sutra tako da te imaju na oku. Javljaj nam, sto se dogadja, napeto cekamo tvoju bebu
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 22:45:54
|
|
|
|
luce 2008
|
cure napisala sam 3 puta post i too kiloometarni i 3 out me izbaaci.ja cu poludit.javim se kad se ohladim
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 7.9.2015 22:53:42
|
|
|
|
luce 2008
|
ukratko.uzasno tezak mi je dan .prvo u skoli 3 sata.onda na tehnickom pregledu auta 3 sata.onda u shopingu za skolu.i to se s djecom.vec sam luda. Hipo hvala da si promjenila datum.uvjei kad sam pogledala mislila sam da mi je pregled blizu.onda se sjetim da nije ATINA ja stvarno mislim da ti se porod blizi,trudovi su tu i otvaras sr polako. Drzi se i misli na svoju prekrasnu bebu koju ces uskoro upoznati. Mene bi vec ostavili u bolnici i porodili da sam kao ti. Tako i prosli put,dosla malo otvorena 1 cm. I ostavila me dok u bolnici i drugi dan su me porodili sa dripom.bezzzveze. Rekla mi je dok.da cu i tako jedanput roditi.ali nisam trebala 2 tj.prije.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.9.2015 9:56:52
|
|
|
|
hipo
|
PREGLEDI: RUJAN atinaDANAS 08.09. nirvana SUTRA 09.09. bocika PONEDJELJAK 14.09. Ruzmarin SRIJEDA 16.09. Katy SRIJEDA 16.09. Hipo OKO 22.09. Luce SRIJEDA 23.09. Sunshine SRIJEDA 23.09. Leptirica UTORAK 29.09. LISTOPAD hipo SRIJEDA 07.10. endless Missy
< Poruku je uredio hipo -- 8.9.2015 9:57:08 >
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 8.9.2015 9:59:51
|
|
|
|
hipo
|
Ej, cure... noćas se nisam baš mogla namjestit pa sam malo blentava. Zato ću danas laganini, samo vešeraj obavit, pustila sam robota da usisava okolo i ljubazno mu se sklanjam s puta Atina sretno na pregledu, javi ako budeš mogla kako je bilo.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 10:23:05
|
|
|
|
hipo
|
Jutro! Atina, jeste još 2u1 ili? nirvana sretno danas na pregledu javi što su ti rekli ja doručkovala, istuširala se i sad idem na zrak šetat jer sam tako ružno sanjala da me totalno ubediralo i izmučilo da ako ostanem doma budem pukla od depre što je najglupje, san je bio vezan za posao Slabo se javljate, nadam se da ste dobro i vi i bebe.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 11:20:18
|
|
|
|
katy1503
|
Pozdrav svima!!!!! Mi budne danas od 6:( ... Uzas,dan mi traje predugo:( Susim vec drugu masinu robice,jos jednu treba oprati i posušiti... Sve mi je teze Dobra vijest- bris na streptokok B negativo ,curka ultra aktivna... Manje dobra vijest- moram mjeriti tlak 4x dnevno,tlaka totalna, svaki put se uplasim pa prvi bude viši...generalno,tlak mi je viši nego ranije u trudnoci..ne bi se cudila da me slj tjedan oetave gore na sv Duhu na promatranju zbog glupog tlaka Atina,drzi se!!!! Hipo,uzivaj u setnji i nadam se da ce te oraspoloziti Bocika,javi kako je proslo!!! Danas je tocno mjesec dana do termina ako izdrzimo do tad
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 11:39:47
|
|
|
|
nirvana777
|
Evo mene curke, baš sam se vratila s pregleda... Sve je ok, kaže doktor da me predaje u ispravnom stanju LOL i to bolnici jer mi je dao uputnice za preglede kod njih i jednu za porod Samo ga muči jer su mi noge naotečene... pa prvo sam uopće pješke došla na pregled, a i zadnja 2 dana MM i ja krečimo zidove u novoj kući U pon krećem s ctg i ostalim pregledima jedva čekam porod da upoznam svoju malu ljubav Atina, kako je? sigurno si ultra uzbuđena. javi nam ako možeš za Katy, što misliš, hoćemo dočekati termin? Hipo, znam kako ti je i moji su snovi neki psihodelični od kad sam trudna, nadam se da će te šetnja opustiti
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 12:16:07
|
|
|
|
BUMBI
|
Hej cure evo me napokon.Nemojte zamjeriti sto se nisam prije javila al jednostavno nemam vremena. Stigli u nedjelju kuci,imala je nalo zuticu pa smo ostali dan duze.Kod kuce je sve super,svi super zbog sekice samo mi L jako lose.Nece u vrtic,lise spava,place i trazi mene,al valjda je to sve normalno ipak je puno dogadjaja za njega u kratkom vremenu. Neznam ni sta bi pisala Atina sretno ti,tvoja bebica isto samo sto nije stigla Citala sam sto ste pisale al neznam sad sta da napisem,nadan se da ce mi i objaviti post
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 12:26:17
|
|
|
|
BUMBI
|
E sad porod. 01.09 u ponedjeljak bila kod gin na pregledu i sve ok,otvorena 1 prst sto je normalno za 3 porod.Ja sva sretna otisla kako cu izdrzati jos dosta i da ce se L prilagoditi na vrtic Bili kod mojih i prije nego da cemo otici kuci ja osjetim da mi nesta kao curi,pomiskila mozda sam se malo upiskila Ja na wc a ono krv i tako par puta mi po malo curilo.Dok sam pricala s mamom sta cu jer znam ako odem u bolnicu da ce me ostaviti.malo poslije se ustanem i opet osjetim i dok sam dosla do wc bas mi jako curilo i ne vise krv vec plodna voda...e onda sam znala da idem u bolnicu i da seka stize al pomisao da sam otvorena samo 1 prst me zgrazala.Oko 20.30 dosla u bolnicu,stavili me na ctg i nista od trudova,dokt me pregledala i kaze da odlazi voda i da sam i dalje otvorena 1-2 prsta i da me nece u radjaonu jer nemam trudova i poslala me na odjel.Oko ponoci su mi poceli trudovi,oko 01h me dokt pregleda i otvorena tek 4-5 prstiju szo mi je jos uvijek bilo malo.Dobila klizmu i jos malo setala po hodniku i osjetim da gotovo,nemam uopce razmak izmedju trudova i zove sestru i odvede me u radjaoni.Ja jedva hodala.Legla na szol u 01.55,prikopcali me i dosla dokt da me pregleda i kaze gotovo je idemo,a ja sva zbunjena kazem di idemo Kaze ona otvorena skroz i da tiskam.Tako je mala mrvica vec u 2.10 bila vani Malo sam samo popucala.
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 14:03:47
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: nirvana777 Katy, što misliš, hoćemo dočekati termin? Nirvana,super da je sve ok...sad obje krecemo u bolnicu na preglede... Sto se tice naotecenih nogu,kakav je tlak? Jel mozda vezano uz to? Bumbi,drzite se i cuvajte jedni druge:)
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 14:07:47
|
|
|
|
luce 2008
|
bok.cure. Bumbi super da si se javila. Porod je bio stvarno brzinski.bqrem se nisi predugo mucila. Puse bebici,
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 17:36:04
|
|
|
|
nirvana777
|
Katy, tlak mi je 105/65 - dakle relativno niski. Mislim da je problem što sam puna vode, i dosta na nogama. I ti krećeš od pon po pregledima?
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 17:44:47
|
|
|
|
luce 2008
|
nirvana javi mi da vidimo koji doktori su u trudnickoj amvulanti.bas me zanima
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 18:19:03
|
|
|
|
nirvana777
|
Budem, nadam se da ću naletjeti kod dr. Tot, ona je zakon.
|
|
|
|
RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci 9.9.2015 18:48:41
|
|
|
|
katy1503
|
IZVORNA PORUKA: nirvana777 Katy, tlak mi je 105/65 - dakle relativno niski. Mislim da je problem što sam puna vode, i dosta na nogama. I ti krećeš od pon po pregledima? Super tlak...aj drzin rige da te ne zeza voda... Ja sam narucena 16.09 na sv duhu u Trudnickoj...bas me zanima kak ce to proc:) biti cu u 36 tjednu
|
Anketa
Za mame dojilje.
пеперутка16
Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!