|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
14.9.2015 20:40:19   
hipo
Ajme bocika koji ludi doktori! Bas nemas srece.Ne daj se ti njima, inzistiraj na svojim pravima i interesima, dobro si rekla, on je tu radi tebe, a ne obrnuto.
Bravo za svo pranje robe!
Svaka cast!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1676
14.9.2015 20:55:57   
bocika
Ma hipo tako sam se nanervirala da sam jos uvijek na 180. Javit cu vam sta sutra sta cu saznati u bolnicu kad nazovem.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1677
14.9.2015 21:46:02   
hipo
Sretno bocika!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1678
14.9.2015 21:56:32   
luce 2008
a joj BOCIKA stvarno smotane doktore imas.
I ja bi bila ljuta na tvojem mjestu.
NIRVANA doktor Kolenko je super.lijepo sve objasni.stvarno je smireni i ja bi najradije kod njega.
user posted image

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1679
15.9.2015 9:12:58   
nirvana777
Bože Bocika, ti doktori na koje ti naletiš su gori nego mesari. Ima takvih pametnjakovića i tu, ja sam svoju bivšu ginekologicu prijavila zbog nesavjesnog liječenja.

Luce, evo on me kači opet u pon... a tko ti je bio dosad na porodu? I kad datumski krećeš na preglede u Vž?

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1680
15.9.2015 10:05:15   
hipo
Nirvana, nek si pirjavila tu bivšu, tako i treba! Svašta si dozvole. Najvažniji je njihov ego, a šta će bit s nama, koga briga. Čast iznimkama, ovi kod kojih sad idem su super.

Ja se pokušavam naručit na endokrinologiju, tj. ko trudnica ne moram, al moram vidit koji je dan moja dr. u ambulanti. Stalno ih šetaju. Moram odnjet nove nalaze, vjerojatno će mi dignut terapiju, TSH opet otišao gore, u granicama je, al za trudnoću mislim da je previše.
Sutra zovem za UZV, da muž i ja gledamo bebolinku, da vidimo kolika je sada user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1681
15.9.2015 10:25:33   
luce 2008
nirvana-prije 7god doktor Kirhbum.a prije 2 god dok špoljaric.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1682
15.9.2015 10:26:47   
luce 2008
Ali bila sam u bonici zbog komplikacija.tako da sve doktore znam.

Neposredna veza do poruke: 1683
15.9.2015 10:28:54   
luce 2008
aha.uvjek nesto zabiravim napisat.
Ja imam termin 16.12. tako da jos nista od vz.nadam se.
Negdje za 10 tjedana

Neposredna veza do poruke: 1684
15.9.2015 10:57:46   
nirvana777
Pa da Hipo, žena mi je upropastila prvu trudnoću.user posted image Ah, srećom pa su sad bolji ljudi oko mene, tj. savjesni liječnici. Bilo pa prošlo. Da sam bila pametna, tužila bi ju privatno.

Taj TSH, to je štitnjača? Stvara ti probleme?

Luce, onda ti držim fige za Kolenka ili dr Tot, ona ti je isto stvarno odlična. Da bi ju čovjek doma uzeo user posted image user posted image

Cure, ja sam danas naručila s Aliexpressa one Hot shapers tajice i pojas za mršavljenje user posted image user posted image , da imam spremno kad se malo oporavim. Planiram se natrag ugurati u svoje stvari pa se čini da će ovu zimu Orbitrek biti moj i Božji user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio nirvana777 -- 15.9.2015 11:00:27 >

Neposredna veza do poruke: 1685
15.9.2015 11:55:11   
hipo
nirvana da imam povišena antitijela na štitnjaču tj. Hashimota radi kojeg mi je TSH povišen pa doživotno moram kontrolirat štitnjaču i pit nadomjesne hormone jer ju ta antitijela iscrpe pa ona ne može sama proizvest dovoljno. A to će s vremenom bit samo jače tj. ima sve više antitijela i ona sve više gnjave štitnjaču. Tako se terapija s godinama pojačava, a kojim tempom je dosta individualno. Netko ima godinama povišena antitijela, a štitnjača još radi ok, kod nekoga se to brže razvije.
Kako su u tudnoći potrebe za tim hormonima još veće onda moram ić svaka dva mjeseca na kontrolu kako bi regulirali terapiju.
Nije da me nešto jako muči, navikla sam na to da se to mora, pa to odradim i mirna sam.
Dok nismo to detektirali, pred nekih 7 godina bila sam se od nereguliranih hormona utovila, čim su se hormoni doveli u red, pomalo sam izgubila skoro 10 kg.

Super za orbitrek, ja sam u drugom tromjesječju po njemu skakala, dao mi je doktor zeleno svijetlo al uz najmanji otpor, sad sam samo na jogi i pilatesu, malo mi je orbitrek postao preiscrpljujući pa sam stala.
Nadam se da ću dva mjeseca nakon carskog moć polako radit vježbe, bilo kakve, barem 15 minuta par puta tjedno. Ne volim bit mlitava i truljava a i ko će kupovat novu garderobu, ne volim šopong :D

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1686
15.9.2015 17:50:05   
nirvana777
Steta sto jos i na to moras misliti u trudnoci, ali evo na sve se covjek navikne.

Blago tebi sto mozes vjezbati u trudnoci, ja nisam dupe pomakla pa sad imam rezultat. Morala sam paziti i na hodanje a kamoli nesto vise. Ali zato cu se maksimalno potruditi nakon poroda.
Kad smo kod nuspojava u trudnoci, koliko ste curke dobile kg? Ja sam dobila 20. Ali dobro je da se ne vide tako jako jer je to vecinom voda.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1687
16.9.2015 5:01:17   
hipo
Navikla sam na dizanje po noci, al kad ne mogu spavat, e to mi je pregrozno mucenje.
Cijeli dan cu bit ko zombi.
user posted image user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1688
16.9.2015 10:06:28   
Atina282
cure samo da vam javim bila sam jučer na pregledu i sve po starom, od sinoć imam trudove nekad svakih 20 min, pa se smire, pa svakih 10 min pa se smire...i užasno bolove u mišićima i preponama, ne želim još ići u bolnicu dok ne bude razmak bar 5 minuta i dok ne vidim da je to to....jer brinu me ove pauze, imam trudove na jednake razmake i onda recimo sat vremena ništa....stomak mi je užasno tvrd stalno... sljedeći pregled imam sada u petak 18.9.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1689
16.9.2015 10:57:42   
Sunshine28
Ej cure...
Evo skinuli me sa induzije, sretna sam ko malo dijete, ali sa druge strane rekli su mi i da za porod cekaju punih 36 tjedana :(
Iako, od kako sam bez infuzije stalno osjecam nesto kao blage pms grceve....ali krvarenja nema pa sutim....ubi me ta infuzija, ne bi bas da mi ju vrate!

I + G = E & L

(Odgovor članu Atina282)
Neposredna veza do poruke: 1690
16.9.2015 11:28:19   
katy1503
Pozdrav curke!
Sunshine- super da vise nisi na infuziji...user posted image ...izdrziuser posted image
Atina- izgleda da je to to polako,sretno ti bilo i nadam se da ces uskoro mrvicu drzati u rukamauser posted image
Hipo- kuzim za spavanje,probaj nadonaditi preko dana ako ti malena dauser posted image

Ja sam jutros bula i TA na sv.Duhu.
Dosla u 8, sestra napravila pretrage urin,tlak, kile - sve ok... Poslala me sjest dok ne dode doktor...
Dosao on u 9, odmah na redu- prvi pregled,provjeravao mjere,stavio me na neki staromodni ultrazvuk damo da vidi jel ima dovoljno plodne vode...
Sva sreca, ima.
Pregled sljedeci u srijedu, prije toga na ultrazvuk odmah tamo da vidimo kako malena raste....
Pregledao me dr.Prka- cist ok ( vjerojatnost da bude on i sljedeci put je minimalna)...
Ctg nece raditi ni sljedeci put,tek za dva tjedna....
Dobila 2 kg od zadnjeg pregleda, i sad sam na na +13....

Bile dvije cure ispred mene, obje prenijele - cujem ja njega kako jednoj govori,sutra u 6.30 u radaonu jer je prenijela decka 11 dana i da neka se pripremi da ce trajati sve to dugo... Mene oblio znoj mogu zamisliti kako je tek njojuser posted image - u svakom slucaju,neka joj je sretnouser posted image ...

Danas MM i ja krecemo na trudnicki tecaj... Valjda cemo uspjeti to odraditi user posted image
Moja curka aktivna,nocas mi je cak dala i da spavam ali sad je zivo zivo....
Sve vise osjecam prepone i pritisak kad duze stojijm,a kazu da je to normalno...

Nadam se da ste ostale ok i da vas bebe slusaju...
Sunshine drzi se...
Atina sretnoooo!!!!!!

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1691
16.9.2015 13:13:03   
ivona86
Pozdrav trudnice...javljam vam se prvi put i zelim s vama podijeliti svoje ludo iskustvo! 37+2 tt sam, jucer sam bila na redovnom ctg i kontroli, a usput uz ctg moja gin. radi i akupunkturu za laksi poroduser posted image . E i tako nakon ctg-a i akupunkture ide ona meni radit ultrazvuk, kad ono, sok, moja vrckava cirica se OKRENULA, lopuža sjedi, glava pod rebrima, a noge dole. Uz sve to je jaaako mala, samo 2060g. Naravno, dok. mi dala uputnicu za bolnicu da dogovorim termin za carski. Jucer sam citav dan bila jadna, tuzna, vrtim film kako da se u zadnjim tjrdnima olrene na zadak, a citavu je trudnocu bila glavom dole. Jos mi kaze da je ionako carski bolja opcija zato sto tako mala beba nebi izgrzala vaginalni porod, bilo bi joj sve pre stresno.

Danas odem u bolnicu, ctg pase, odem na ultrazvuk, a mala se lopuza opet okrenula glavom dole, a ja jednostavno me vjerukem da se sve to događa, jedan dan onako, drugi ovako. U bolnici mi kazu da je to normalno posto je mala i ima mjesta i sad unitra luduje i igra se, a da zbog njene kilaze ne moram na carski, beba je jednostavno mala, ja tu ne mogu nista i da ce ovih zadnjih tjedana dovoljno dobit na kilazi da to bude normalan, vaginalni porod.

Eto, svasta sam dozivjela i vise me nista ne moze iznenadit. Pusa svima

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1692
16.9.2015 15:05:08   
bocika
Atina draga moja u tebe je samo pitanje sati kad ce bebac doci.

Hipo da je i meni da se mogu tako lako okretati u krevetu.

Sunshine barem nesto pozitivno da ne moras stalno biti na infuziji. Jos malo izdrzi.

Ivona dobro dosla. Kod tebe u sto aku pravo veselo.

Kathy ja sam sad na +10 u 33 tjednu. Sto je jako malo u usporedbi s prvom trudnocom. Na kraju + 20. Moram priznati da malo i pazim koliko jedem.

E
Ja sam jutros bila kod obiteljskog lijecnika i rekao mi je da ce me prijaviti na pregled kod te specijalistice za UZ. Kaze onmeni ima izvjestaj od prvog poroda da je sve bilo normalno. Kazem ja njemu da jest ako pod normalno podrazumijeva fazu izgona od 4 sata pod maksimalnim dripom, sivanje od sat i polida3mjesecanije zaraslo.. on zinuo u cudu. Puka sreca je da ni meni ni djetetu nije bilo nista na porodu. Osim sto je mali imao apgar 4/10 a ja toliko iskrvarila da 2 dana nisam mogla ustati. Bassu kao mesari nitko nema suosjecanja nirazumijevanja.

E za svekojima nestju oostovi prilikom objave: ja uvijek prvo kopiram tekst pa tek onda kliknem naobjavu tako kad mi nestane drugi put ga samo zalijepim.

(Odgovor članu ivona86)
Neposredna veza do poruke: 1693
16.9.2015 20:12:19   
hipo
Atina jos malo! Drzim fige da kad beba bude spremna, brzo dodje na svijet!

Sunshine aj barem nisi na infuziji! Drzi se!

Bocika da se covjek smrzne sa svim sto si prosla! Drzim fige da sad bude bolje!

Ivona dobrodosla!

Katy, super se drzis s kilamauser posted image

U pon idem na uzv s muzem. Jedva cekam da vidim ovu moju malu.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1694
16.9.2015 21:11:19   
luce 2008
vecer curke.vidim ima svega.
Jako mi je drago sunshine da nisi vise na infuziji.
Htjela bi jos pisat.ali sam zaboravila sto je tko pisao.
Pamcenje me uopce ne sluzi u trudnoci.stvarno cure.nist nemogu zapamtiti.
Ja sam ok.Uhvatila sam papigu u nedelju.jedva sam ju uhvatila.i onda me ugrizla da je krv letjela.

e nece vise pobjeci.zloceta je samo grize a ima jaaako ostar kljun.
Ja bila na testovima senzibilizacijekad sam 0-negativna krvna grupa.sve je u redu.
jedva cekam skjedeci pregled.
dosta mi se trbuh stvdne svaki cas i leda me onda bole.x

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1695
17.9.2015 12:59:48   
nirvana777
Luce, super da si uhvatila papigu user posted image ja ne bi ni kokoš uspjela čopiti... user posted image user posted image

i ja sam O- krvna grupa, koliko si puta bila dosad na tim testovima?

Katy, kile su ti mrak user posted image blago tebi.

Ivona, dobrodošla i sretno, par smo dana razlike. kad je termin?

Neposredna veza do poruke: 1696
17.9.2015 13:39:43   
hipo
Luce bravo za hvatanje ,svaka čast. Nadam se da se mala divljakuša više neće dat u slične avanture. Nadam se da te nije puno izgrizla.

Zvali iz dućana da je stigo kaučuser posted image A radovi još nisu gotovi, al neka, to će mi muža malo pokrenut user posted image Ima tjedan dana da završi tj do kad moraju dostavit mrcinu od 4verosjeda user posted image

Idem probat adejtirat nam listu pregleda, malo sam se uljenila. S mobitela mi se ne da, imam već mjesec dana novi mobitel koji je glup i nervira me, a izbjegavam palit komp jer zasjednem pa me sve boli od sjedenja.
Muž je sinoć osjetio kako mala ima štucavicu pa se oduševio.
Zadnjih desetak dana štuca skroz nisko, pa se nadam da to znači da se okrenula. user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1697
17.9.2015 13:46:12   
hipo

user posted image PREGLEDI: user posted image

RUJANuser posted image
atina PETAK 18.09.
nirvana PONEDJELJAK 21.09.
Hipo PONEDJELJAK 21.09.
Luce SRIJEDA 23.09.
Katy SRIJEDA 23.09.
Sunshine SRIJEDA 23.09.
Leptirica UTORAK 29.09.

LISTOPADuser posted image
hipo SRIJEDA 07.10.

endless
Missy
bocika
Ruzmarin

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1698
17.9.2015 13:47:41   
hipo
Evo sam probala, što sam fulala ili preskočila ispravite me user posted image Budem kopirala listu koju je vodila Sunshine s terminima, da se podsjetimo di smo s datumima.

Sunshine, kako si?

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1699
17.9.2015 15:25:41   
hipo

KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7

user posted image

user posted image BUMBI - 2.09. user posted image STIGLA ANA!user posted image user posted image
user posted image Atina282 - 21.09. user posted image user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image nirvana777 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image user posted image
user posted image hipo - 5.11. user posted image user posted image
user posted image bocika - 06.11. user posted image user posted image
user posted image bebica2 - 14.11. user posted image user posted image
user posted image leptirica111 - 30.11. user posted image user posted image
user posted image luce2008 - 16.12. user posted image user posted image

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  66 67 [68] 69 70   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!