noemaa
|
nymeria, ništa, odi lijepo ginekologu pa vidi što će ti reći. da, s ovako niskom temperaturom, nažalost, trudnoća nije vjerojatna. znam kad sam imala anovulacijski ciklus da mi je trajao nešto duže, ali opet ne tako predugo kao sad tebi ovaj tvoj. bude G pametniji pa ćeš znati što i kako dalje. što god bilo, sretno ti želim i nek je prvi idući ciklus dobitan! papučice, hvala ti. baš sam se neki dan pitala kamo si ti nestala. držim ti fige da bude ovo i tvoj mjesec. leilani, ima još simptomića? navijaaaaam! daxyć, kako si? pametan taj tm što se tiče kompa. našao taktiku budi mi dobro snjeguljice, tvoje tijelo je baš čudesno. ali takvo je i donijelo na svijet malo čudo od emuške pa ne sumnjam da će takav uspjeh uskoro ponoviti!!! kad ideš opet G? mali andeo, kako si mi ti? u koj si fazi? jupiter, jesi dobro? ne javljaš se, fališ. trudnice, hipo, lidac, perlice... jesu vam se simptomi primirili? meni konačno počinju kako treba česte male mučnine, određena hrana fuj, a određene bih jelaaaa.... i opet želja za gaziranim, kao i u prvoj t, a inače nikad ne pijem gazirano, radije sam žedna. tako da mi je to jedan znakić da bude sve u redu. tek 6.10. sam naručena na prvi pregled kod G. ipak sam nekako rekla mm, onako skulirano, da se ne nada previše do pregleda. a njegov odgovor je bio: ma kad smo to uspjeli srediti ovaj mjesec??? on se ni ne sjeća koliko smo "često" akcijali... uglavnom, želim si da sve prođe kako treba, i želim vama, drage trudnice da sve do kraja bude kako treba. i vama drage trudilice da postanete što prije! sve vas