|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: jesenske bebice 2015 - mali zamotuljci
21.9.2015 19:23:19   
nirvana777
Ja znam da sam možda i trebala ići na sve te pretrage, mislim pitala sam svog ginekologa ali je rekao da nema potrebe. Nije mi problem to, ali ne kužim to s datumima. Tim više kaj sam se počela otvarati i beba je skroz nisko.

(Odgovor članu luce 2008)
Neposredna veza do poruke: 1751
21.9.2015 19:25:35   
nirvana777
A baš sad gledam nalaz od prošlog tjedna di mi piše 36+3 tj, a danas su napisali 36+1 tj user posted image kaj ja idem u rikverc s trudnoćom? do Božića budem trudna user posted image

(Odgovor članu nirvana777)
Neposredna veza do poruke: 1752
21.9.2015 19:29:48   
luce 2008
user posted image pa da u rikverc ides sa trudnocom. Sta ces a po cemu je on smanjio 2 dana ako nije radio ultrazvuk??user posted image

Neposredna veza do poruke: 1753
21.9.2015 19:37:48   
nirvana777
E to i mene zanima. Valjda odokativnom mjerom user posted image user posted image

Budemo sutra vidli kad napravi UZV. Ili bude možda koji drugi dr pa me porode jer sam, eto, 43 tjedan. user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1754
21.9.2015 19:57:51   
luce 2008
da pa mogli bi te.mene su porodili kad sam drugi put isla na ctg.
Rekli su da bum i tako jedanput rodila.
Spoljaricka mi je bila doktorica.

Neposredna veza do poruke: 1755
21.9.2015 20:03:10   
nirvana777
user posted image user posted image user posted image daj me nemoj... eto vidiš. Daj mi Bože Špoljarićku sutra user posted image

Neposredna veza do poruke: 1756
21.9.2015 20:41:12   
luce 2008
je bila sam trudna nepubih 38.tj.lijepo na drip i za 1 sat rodila

Neposredna veza do poruke: 1757
21.9.2015 21:58:28   
bocika
A joj nirvana ti si se bas dozivjela svasta danas. Cuj sad pomjeraju termin 20 dana prije termina. Ne znaju ni oni nekad sta rade. Ne znam samo cemu secer mjeriti ako kazu da je beba manja nego sto treba biti.

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1758
22.9.2015 9:27:12   
katy1503
Jutro cure!!!!
Raspisale se vi,ali neka....
Atina- draga jos malo,zelim ti brz i lagan porod da svog miska drzis uskoro u rukama ( mozda je vec kod tebe)
Sunshine - drzim fige da sve prode ok,da bebac bude ok da se oboje mozete vratiti doma sto prije...
Bocika,terminuso moja,sta su te sad nasli zezati sa svim tim pretragama.... Ja sam krenula isto krenula na preglede u bolnicu ali jos nista od ctg-a jos...kazu tek u 39 tj.,sutra imam i ja ultrazvuk pa cemo vidjeti sta ce meni reci sa terminom...
Ali ne daj se,bitno je samo da bude dobro bebac a i ti...

Hipo,kako si ti? Radovi po kuci?

Katja - 27.09.2015
Lukas - 11.03.2019
Lea- 17.03.2021

(Odgovor članu bocika)
Neposredna veza do poruke: 1759
22.9.2015 11:54:45   
Sunshine28
Evo da prijavim - idem na carski u petakuser posted image
HB konacno su me stavili na raspored, vec sam ludila....
Doduse imam jos grceve unatoc infuziji pa se nikada ne zna, mozda budem i ranije....

I + G = E & L

(Odgovor članu katy1503)
Neposredna veza do poruke: 1760
22.9.2015 12:15:42   
luce 2008
user posted image bravo sunshine.ceatitam.sretno ti bilo.
Nek bude beba velika i zdrava.

(Odgovor članu Sunshine28)
Neposredna veza do poruke: 1761
22.9.2015 13:34:51   
hipo
Sunshine drago mi je da su ti napokon nešto konkretno rekli. Još malo! Nek bude sve ok i da ti oporavak bude što brži.

katy javi što su rekli na uzv. Radovima nikad kraja, malo radovi, malo dostave namještaja. Dežuram na telefonu i kod parlafonauser posted image
Al bitno da ima svaki dan nekog pomaka pa mi to smiruje živce.

bocika rikverc termin, pa ti si za enciklopediju user posted image baš su smotani. Valjda će ti na slijedećem pregledu nešto pametnije reć.

atina još malo, ili je beba već tu?

Sinoć sam napisala cijeli izvještaj s uzv.a i naravno nije prošo post.
Uglavnom sve je u najboljem redu. Bebica je pravi bucko, dobila je 900 g od prošlog pregleda pred mjesec dana, obraščići napuhani skroz. Tako je smiješna. Sad ima 2100 g i duga je 46 cm.
I dalje malo veća tj 2-3 tjedna nego što bi trebla bit, kaže dr da se razvija ok user posted image Ne znam jel radi toga reko da mu se javim u trudničku u 34, umjesto u 35. tjednu kako sam trebala, al nema veze.
Tako da za tri tjedna idem u VG pa će me od tada gleduckat gore.
Cerviks je zatvoren, 34mm, znači mrvu se skraatio od zadnjeg pregleda. Dr kaže da mu sve izgleda ok. I dalje pijuckam heferol koji me nije zatvorio, kako sam mislila jer se dosta cura žalilo. Al valjda ovi tolitri vode i gomile voća koje žvačem pomažu.
Bila sam i kod endokrinologice, malo smo popravili dozu i kontrola za 4 tjedna s tim da mi je rekla da ju nazovem na tel s nalazima da ne dolazim u bolnicu jer će tad već bit dosta prehlađenih po čekaonama pa da ne čekam među klicama.
E ako neko još uzima kombinaciju heferola i tableta za štitnjaču, provjerila sam s dr. jer sam tako skužila iz uputa na Heferolu. Treb bit pauza od oko 2 sata. Tako da ja uzmem na tašte eutirox, pa pol sata kasnije doručkujem, pa dva sata poslije heferol+c vitamin i nda opet pol sata čekat prije klope. Tako da se sve tabletice dobro apsorbiraju.
Još sam ja svašta jučer napisala na vražjem mobitelu, al nije prošlo. Ko će se sad sjetiti.

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1762
22.9.2015 19:50:06   
luce 2008
bok cure,
Hipo tvoja beba je dosta velika ako je veca za 2-3tj.
Nirvana javi se kad stignes da cujemo kaj si rjesilauser posted image
Ili su te mozda porodila ako je bila Spoljarickauser posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1763
22.9.2015 21:42:40   
ruzmarin222
Vecer curke kak ste mi? Vidim neke opet imaju problema :( zao mi je nadam se da cete izgurat.Hipo vidim bebac raste bravo :) ja prosli pregled bila otvorena jedan prst tad bila 36 tj kaze da je to ok! U cetvrtak imam pregled i dat ce uputnicu za roditi ako bi bilo prije:) sutra nam 37 tj napokon izgurali ali me pati grc u desnoj preponi ajme i bolove dolje imam katastrofa da se nesmijem saget vec u cucanj kak boli ko prisjece i tak najvise navecer jel to mozda pocetak ili totalno sam zbunjena jer sa ovim trojma nisam imala uopce bolove a porod bio induciran :/

Neposredna veza do poruke: 1764
22.9.2015 22:18:12   
BUMBI
Sunny super sto su ti dogovorili carski za petakuser posted image user posted image
Hipo super za vas pregled i da je sve okuser posted image user posted image
Nadam se da je Atina sad vec i rodila.
Polako pocinju stizati bebicauser posted image

DINO I LUKA-mamine najveće sreće!!!!!
Stigla i princeza ANA!!!

(Odgovor članu ruzmarin222)
Neposredna veza do poruke: 1765
23.9.2015 7:52:03   
hipo
Ruzmarin, brojis sitno i ti! Zao mi je da te sve tako boli na sve strane.

Bumbi, kako bebica i ti?

Luce, sta da ti kazem na moju veliku bebu, geni kameniuser posted image to je i dr reko. Muz mi ima 2 metra, s njegove i moje strane sve su bebe preko 4 kg.
Ja sam se rodila s 4,5 i 58 cm. Nisam sad nesto visoka, al nisam ni patuljica (1,73). Tako da se dr ne zabrinjavaju, ni moj stari socjalac, a ni privatnik.
Šecer sam prosla bez problema tako da to nije utjecalo. Isto tako nisam 2 tjedna ovulirala jer bi ta dva tjedna bila u prethodnom ciklusu, bila sam stalno na uzv ta dva mjeseca i terapiji tako da je O bila na dan inseminacije, 12 dan ciklusa.
Kako moram na glupi carski 2,5 tjedna ranije, drago mi je ds je velika i buckić. A i prva mi je beba pa ja imam neki mozda krivi osjecaj da ce mi bit lakse (manja frka)baratat s njom ako nije mala.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu BUMBI)
Neposredna veza do poruke: 1766
23.9.2015 8:21:45   
nirvana777
Dobro jutro curke user posted image

Evo da s vama podijelim jučerašnji dan. Znači od 7 ujutro do pola 8 navečer sam bila na odjelu, u bolničkoj sobi i radila pretrage i gladovala user posted image

Prvo su mi natašte vadili GUK, i gle čuda bio je 4,4. Dakle, ispod one granice 5,1 . Nakon kvazi doručka ( jedna šnita kruha sa 1 šnitom salame i šalica mlijeka - i još sam bila špotana jer sam sve odjednom pojela, a nisam si rasporedila ), šećer mi je bio 6,6.

Onda su mi radili CTG na kojem su trudovi išli od 0-102, ali ja sam ih osjećala ko stezanje, bez boli. Rekli su mi da se oni uopće ne vode tim, nego kad me počne frkati- e onda možemo shvatiti ozbiljno.

Nakon "ručka", šećer je bio 4,7. Nakon večere 6,3. A navečer nakon Mc Donald'sa valjda 100 user posted image odmah bi me na inzulin samo da znaju user posted image

Popodne su mi radili famozni UZV, da konačno svi zajedno spoznamo u kojem sam tjednu trudnoće. Eh to je bilo za youtube- kategorija "best pranks ever".

Opet su , vodeći se nalazom iz 3 mjeseca, zaključila da sam 36+1. Kao i u ponedjeljak. user posted image

Objasnili su mi da oni računaju od kad se na ultrazvuku prvi puta vidio plod ???? , a to je bilo sa 9+2 tj, odnosno po uz-u 7+6 tj znači bio je manji za 9 dana. Pa kak bi se prije vidio kad nisam bila na pregledu, a dok sam išla baš prvi puta je bio mikroskopski tj. vidjela se samo žumanjčana vreća s 5 tjedana? user posted image

I ja znam da je mali bio u nekom, recimo, zaostatku sve do 7 mj, ali onda je u 3 tjedna poduplao težinu i od onda odgovara tjednu trudnoće. Tako mi je moj gin uvijek do sad vodio trudnoću!

Ovo su jučerašnji podaci s mjerenja :

Uzv : glava, KČS+, post. uredna, AFI 12,5, BDP 90 / 36+5, OA 333 / 37+2, FL 73 / 37+4 , TEŽINA 3200 g.

I dajte mi sad recite da to nije beba koja odgovara veličinom 37 tjednu?

Eh a kaj je najbolje, rekao mi je dr da s obzirom da imam gestacijski dijabetes user posted image , oni neće čekati do termina nego će mi raditi inducirani do max 40 tjedna ako se sama prije ne porodim!!! user posted image I onda nas to vodi opet na tjedan oko prvog termina. Ko je tu lud?

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1767
23.9.2015 8:25:34   
hipo
Pitanje za cure koje su rodile na carski:
Nosi li se/ treba li nosit/ steznik nakon takvog poroda?
Kakav?
Od kada i koliko dugo?
Procitala sam toliko proturjecnih informacija da ne znam sta bi mislila. S patronaznom cu se vidit tek za par tjedana, pa da imam kakvu info vise od toga.
Ako mi treba rado bi ga sad kupila, da ne saljem muza po to, bude izludio prodavacice.user posted image
Hvala!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1768
23.9.2015 8:29:10   
hipo
Nirvana, pa stvarno su smotani. Samo te stresiraju.
Sigurna sam da ste beba i ti dobro i da ce sve bit ok!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1769
23.9.2015 8:37:35   
luce 2008
joj nirvana stvarno imas veselja u toj bolnici.zato je najbolje nikud ne ici do 38 tj.e pa onda nek radw kaj ocu.
neznam za steznik.ja ga nisam nikad nosila.

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1770
23.9.2015 8:52:19   
nirvana777
Jeste vi to vidjele? user posted image
Čvrsto sam odlučila da se neću nervirati, nek me porode, možda ću se i sama uskoro jer me sve živo boli. Bitno da je moja mala ljubaf ok.

Luce, stvarno da me kojim slučajem gledala dr Špoljarić valjda bi jučer rodila... user posted image

Hipo, bravo za tvoju bebu, neka samo raste.

Sretno Sunny user posted image

Neposredna veza do poruke: 1771
23.9.2015 9:10:03   
keyt
Sunny draga, sretno u petak, mislimo na tebe user posted image user posted image

El nam je stigla 25. 7. 2012. u 19:07

Neposredna veza do poruke: 1772
23.9.2015 9:49:33   
hipo
KONAČNI OMJER CURE:DEČKI - 7:7

user posted image

user posted image BUMBI - 2.09. user posted image STIGLA ANA!user posted image user posted image
user posted image Atina282 - 21.09. user posted image user posted image
user posted image missy2011 - 01.10. user posted image user posted image
user posted image ivona - 05.10. user posted image user posted image
user posted image katy1503 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image nirvana777 - 09.10. user posted image user posted image
user posted image ruzmarin222 - 15.10. user posted image user posted image
user posted image endless - 18.10. user posted image user posted image
user posted image Sunshine28 - 19.10. user posted image user posted image
user posted image muky - 30.10.user posted image
user posted image Alex62 - 01.11. user posted image user posted image
user posted image hipo - 5.11. user posted image user posted image
user posted image bocika - 06.11. user posted image user posted image
user posted image bebica2 - 14.11. user posted image user posted image
user posted image leptirica111 - 30.11. user posted image user posted image
user posted image luce2008 - 16.12. user posted image user posted image

< Poruku je uredio hipo -- 23.9.2015 9:54:26 >

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1773
23.9.2015 10:00:44   
hipo
user posted image PREGLEDI: user posted image

RUJANuser posted image
Luce SRIJEDA 23.09.
Katy SRIJEDA 23.09.
Ruzmarin ČETVRTAK 24.09.
Sunshine stalno ju gleduckaju do poroda
Leptirica UTORAK 29.09.

LISTOPADuser posted image
hipo SRIJEDA 07.10. (soc. gin) i oko 14.10. bolnica

atina
nirvana
endless
Missy
bocika

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1774
23.9.2015 10:02:08   
hipo
atina jesi 2 u 1 još? nadam se da ste dobro!
Nirvana šta su ti rekli kad moraš opet na pregled?

Luce i katy sretno danas! nek budu sve samo lijepe vijesti!

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  69 70 [71] 72 73   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za mame dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje ali me zanima: da li su mame dojilje probale vlastito mlijeko?

Oznake

Sve najbolje!