|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
21.1.2016 8:51:43   
danery
jutro user posted image
persida u vrtiću,ja na položaju user posted image

noemaa,moguće da mu kakav zubic izbija,do 3.godine bi svi trebali izrasti,sad je vrijeme za kutnjake....
pomalo dajte sirupić da se ne muči ako treba i proći će....

snjeguljice,moj se može kavom natakati do besvijesti,jedino što dobije od toga je žgaravica i volja za kuknjavom cijeli dan user posted image tak da....kod mene pale neke druge fore,uglavnom da ja sama počnem raskopavati dio koji hoću izmijeniti,a onda on pošizi zbog osjetljivog brodskog poda,pa sve sam razvuče user posted image user posted image

nego kako sam se ja sad nasmijala dok smo prema vrtiću išle...
na tramvajskoj na kojoj silazimo ima fitness centar,i to sve ustakljeno prema ulici,vježbači na izvol'te....
i sad idemo ja imala kraj tog "izloga",a pred nama neki lik,možda 20-ak godinica,diže velike utege na šipki....a mala ko muha na staklo naljepila nos i zinula u njega....UUUUU MAMAAAAA,GLE KAK JE ON JAAAAAK,VIDI KAKO DIŽE UTEGEEE user posted image user posted image
a lik kad ju je skužio,ostavi utege i bjež!,sakrio se iza neke sprave i viri jel mala još tu...a jaaaaa se valjam po podu skoro od smijeha,a bome i svi oni vježbači unutra njište i klebare se user posted image user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1151
21.1.2016 9:26:23   
Snjeguljica_83
Noema, moguce da je zubic.... Sve upucuje na to.
Evo, bas lezim, fino sam jela pa se bebica zadovoljno javlja svojoj mami.... I da, sad je jaka i fino javlja da je tu....

Cure, jel se mazete cime protiv strija? Ja imam neku Biobazu, poklon DMa.... A kad potrosim, imam nesto na bazi bademivog ulja. U prvoj t.me spasilo... Niti jedne strije na trbuhu, ma da sam uocila.par sitnih strija ispod grudi. Nista strasno....

Jutros je ema par puta istjerala mm iz njene sobe! :D danas stize krevetac pa cu mm skuhati fiiinu kavicu. Ah, jedina nuspojava je da od silne kave zna biti malo nervozan..user posted image

Dan cu provesti uceci zakon o upravnom postupkuuser posted image

Danery, ahahaha, zamisljam scenu, predobro!!!
user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 21.1.2016 9:38:33 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1152
21.1.2016 10:25:42   
noemaa
Danery, bas smijeh!user posted image user posted image vidi jakog muskica koj bjezi pred pogledom krhke curiceuser posted image

Snjeguljice, znaci ema si je vec prisvojila terenuser posted image neka i sa spavanjem prode tako lakouser posted image

Ja se izlezavam u krevetu. I onda zvono na vratima. Sigurno tata zaneku glupost. Zivimo blizu pa je pet puta dnevno u obilasku. Bas me to zivcira. Ja volim svoj mir i ne smeta mi da se jednom,eventualno dvaput bas vidimo na dan. Ali svakih satvremena, ma daaaaaj... Nisam isla ni gledat, zakljucano je i gotovo. Rekla sam mu da zelim mir ujutro. Sam grozna?

I hvala za potvrdu za zubice. Mozda zato zadnjih tjedana nam se tak ranije budiuser posted image mozda ti straznji izlaze sporije pa se muci...

< Poruku je uredio noemaa -- 21.1.2016 10:28:27 >

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1153
21.1.2016 11:09:04   
subby
noemaa to nije grozno ni najmanje, pa svatko zasluzuje mir. Nije sebicno traziti vrijeme za sebe, sebicno je od drugih traziti vase vrijeme za njih, a bez razumijevanja. Nemoj se sekirati user posted image Odmori i uzivaj, ako je hitno nazvat ce ili doci poslije ;) Sto se tice margarina pitala sam ju jucer, kaze da su pravili margarin od ostataka koji im ostanu od proizvodnje ulja. Naprave ulje i od ostataka margarin prave. Ne znam jel se u medjuvremenu to promijenilo ili moderniziralo, ali eto, tako kaze da je vidio.

kao da nisam dva dana bila na forumu, toliko toga zabavnog se izdogadjalo! user posted image Moj dragi pije kavu i inace tako da nema nekog posebnog efekta na njemu user posted image , a i ponudi se za vikend sam da usisa ili opere ako sta treba. Jedino nekako peglanje ne voli iako se ponudio nekoliko puta, ali mi se nije dalo cekati da se primi peglanja, a i ja to brze rijesim pa ga onda ni ne zezam oko toga..

danery, scena ispred fitness centra je odlicna hahaha user posted image user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1154
21.1.2016 11:09:06   
ItSbOy
Jutro!

Ja na poslu, tako ću i dan provest, dok si dođem doma, spremim ručak, malo po kući što treba, s malom oko domaćeg i škole. i eto ti vrijeme za spavanje! Al onda se zavalim i čitam malo knjige, nirvana! user posted image

Noemaa da da svi kažu da su razlike muško-žensko velike, a sudeći po trudnoćama u startu mi je tako. Curka je bila amen, ovi malac me rasturio :D i nisi grozna user posted image

Snjeguljica kava kažeš ha? user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1155
21.1.2016 11:18:47   
subby
IZVORNA PORUKA: ItSbOy
Noemaa da da svi kažu da su razlike muško-žensko velike, a sudeći po trudnoćama u startu mi je tako. Curka je bila amen, ovi malac me rasturio :D

znaci ima razlike user posted image meni je ovo prva beba user posted image pa mi je sve novo i zabavno, bas me zanima kako ce biti s iducom user posted image Danas je nekako mirniji, jucer i prekjucer je bas lupkao od jutra, a danas samo ujutro nesto malo, mozda se okrenuo da drugu stranu. Jucer sam bas snimala stomak jer kako se on mice i lupka tako se vidi na stomaku, bas je preslatko user posted image

(Odgovor članu ItSbOy)
Neposredna veza do poruke: 1156
21.1.2016 11:32:56   
noemaa
evo, taman vam se požalim na tatu i sad smo se kao posvađali. ma taman se dignem iz kreveta, ja gospa koja želi mir, režem si voće, bacim pogled na prozor - i koga vidim, opettt!!! i dođe da mu maknem iz naše garaže muževo auto da nam on može slagati drva koja su ispiljena vani pored garaže i čekaju vikende pa ih mm slaže. ja sam pop... sam mu rekla nek si kod svoje kuće napravi što treba, a naš posao pusti mm-u. onda tata digo nos i reko da se posao mora obaviti i da će nam on pomoći. pa posao se i hoće obaviti, kažem mu ja, ali umjesto do 1.2. jer bi ti radio non stop svaki dan, će se napraviti do 1.4. jer mm ima slobodne samo vikende, ali će se napraviti. mislim, naš posao, naš tempo. di je žurba??? ta drva su ionako tek za iduću zimu!!! onda se on naljutio da nam više neće pomagati oko drva, i ništa da neće voditi računa za nas. pa sam mu ja rekla: o, fala bogu, to ti ja stalno govorim. mislim 40 godina skoro i ja i mm i konačno bi bilo u redu da pustiš da mi sami vodimo svoje brige. onda je rekao: dobro, dobro, vidim ja kamo to vodi i ljuto izašao vani. user posted image user posted image user posted image
ma mislim... ovo je sad samo jedna scena od inače. mene živcira da staaaalno mora nešto mi soliti - kako ćemo ovo, kako ćemo ono. sam mu rekla kako rade oni koji žive 100km od roditelja. ful se naljutio.... uffffff....
eto, sad sam vam se izjadala.... sorryte user posted image user posted image

subby
, thnx. user posted image sam te pitala već za ime, ga polako smišljate? je li to prvi unuk vašim roditeljima?

itsaBoy, i ti voliš čitati. user posted image koji žanr?

ja sad čitam folletta, njegovi romani s povijesnom pozadinom su mi zmajski. fora je ta da je ova knjiga na talijanskom pa se mrvu mučim, ali sam zadovoljna kako mi ide. nije da znam baš dobro govoriti, ali se trudim. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1157
21.1.2016 11:34:15   
noemaa

IZVORNA PORUKA: subby

Jucer sam bas snimala stomak jer kako se on mice i lupka tako se vidi na stomaku, bas je preslatko user posted image

Već ti pravi one na van vidljive "valove"? joooj, superrrr!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1158
21.1.2016 11:39:17   
subby
da, da, pocelo se izvana primjecivati, iako nekad kao da zna pa kad gledamo ili kazem muzu da pogleda mi gledamo i nista user posted image user posted image
da, zaboravih na ime, ma joj smisljamo, ja predvecer uvijek otvorim neke stranice na internetu s imenima pa gledam.. sinoc nisam, neke sam ugovore iscitavala i trazila nesto u njima. Prvi unuk, da, iako sveki kako ima dva sina, kad je cula da je decko odreagirala kao "ah, decko.." user posted image vjerojanto je htjela curicu jer je non stop okruzena deckima hahaha user posted image bas smo se nasmijali user posted image Ma ja kazem, naci cemo ime, imamo jos vremena, naici ce vec neko ime, a i kad odaberemo mislim da necu nikome govoriti (osim eto ovdje na forumu) da mi ne pokvare ime jer ionako svi imaju svoj ukus, tako da cemo ih dovest "pred gotov cin" hehe

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1159
21.1.2016 12:17:43   
noemaa
da, i mi smo odlučili šutjeti za ime, jer znam da će biti kokodakanja i pokušaja odgovaranja i bljakanja, a zaista nepotrebno. user posted image dobro, na forumu se već izlajah, ali to je ionako naša interna spikica. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1160
22.1.2016 6:35:07   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image mutilica - 24.5.2016.

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1161
22.1.2016 6:37:25   
Snjeguljica_83
Jutro!

Dobila sam prekrasan termin (Sv. Antun), natjerala sam sestru svoj gin. da upiše pravilno ovaj put i da pečatira trudničku knjižicu.user posted image

Javim se nakon pregleda!user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1162
22.1.2016 7:35:56   
noemaa
snjeguljice, uživaj na pregledu, donesi nam samo lijepe vijesti!!! držim prste za user posted image user posted image

ja pijem čajek i kruhić papam, a onda u trgovinu kupit nećaku poklon za sutrašnji rođendan, na neku kavicu i sl. mm zakurio sinoć tempicu, jutros ipak otišao na posao - nije si ju ni mjerio jer kao ne treba, dobro je on. user posted image taj ne bi zvao jedan dan na posao da ne može doći... jedini put je bio zvao kad sam rodila. a bolestan bi i na koljenima išao...user posted image

gdje ste, ostale spavalice?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1163
22.1.2016 8:26:02   
as1403
Jutro cure
Kod nas sve ok. Jucer smo bili privatno na kontroli sve ok. Beba je i dalje deckic..ima 446 gr 20+5. Znaci termin opet potvrdjen 6.6.2016. Sljedeci tjedan kontrola u bolnici. Bebica se vrti, samo me dolje udara nogicama,nekako se okrenula na bok. Glavica je prema mom desnom kuku.
Sto se tice imena i ja imam jedno ali jos sutimuser posted image
Tipkamo se kasnijeuser posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1164
22.1.2016 8:28:23   
as1403
Snjeguljica 13.6. mom malom rodjendanuser posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1165
22.1.2016 9:05:09   
danery
jutro....
ajme kako sam ja loše spavala,sanjala nekog medvjeda da me ganja,koma....
baš sam se digla prebijena,nadrndana,glava me boli,sinusi se zaštopali...bah user posted image
najradije bi se pokrila preko glave i prespavala cijeli dan,a moglo bi tako i biti,bar dopodne....
mala me na uranak upilila kostimom else,nosila bi u vrtić...ajd nek nosi,al ona bi u tramvaj s tim user posted image reko' e pa baš mi se ne nosi plašt za vašim gospodstvom po toj gužvi,još da i snijeg počne puštati iz plašta,trebala bi i metlu nosit pa čistiti za njom user posted image
ugl.,kostime smo spakovali u vrećicu,pa se presvukla u vrtiću....ajme velebitnosti user posted image
onda došao neki mali i onak posprdno veli ONA SE OPET PRESVLAČI user posted image PA NIJE JOŠ MASKENBAL...
reko' pa mogao si i ti,nemaš kostim?
IMAM,sav bitan će mali,ALI JA NE ŽELIM PROPUSTITI MASKENBAL...

i eto ti kako ubit djetetu volju za igrom u pojam na uranak....srećom,ne mome user posted image
odmah se posjela za stol uz svoje dvorske dame i navalila na doručak user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1166
22.1.2016 9:14:19   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: as1403

Snjeguljica 13.6. mom malom rodjendanuser posted image

user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1167
22.1.2016 9:15:14   
subby
hehe, super, nek je njoj lijepo, sta ju briga, nek uziva user posted image bas su vam super price s klincima user posted image

as1403 zivahan je znaci hehe, moj je isto, na UZV zadnji put morala je po nekoliko puta sve premjeravati jer taman da uhvati sliku pa se bebac pomakne user posted image Moj je isto tako nekako dolje :) Sto se tice imena, najbolje nek saznaju nakon poroda, na forumu uvijek mozes podijeliti ako nije tajna user posted image

sad smo nesto svi zivahni, ja pisem poruku pa mi dosla notifikacija da je netko jos nesto napisao user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1168
22.1.2016 9:17:51   
Snjeguljica_83
Danery, joj mi moramo tek u potragu za kostimom. Imat ce iduci tjedan cijeeeli maskiranje i druzenje s drugim vrticima pod maskama. :D

Noema, na koljenima bi isao velis, ha??user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1169
22.1.2016 9:21:34   
Snjeguljica_83
Subby, a kad ti pocnes imati sou sa svojim djetetom.... Ma smijat ces se, ali i zivcirati po cijele dane. :D

Neki dan veli moja da kad odraste da ce ici u potragu za princem i vjencati se! A mm poludio! :D

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1170
22.1.2016 9:30:39   
subby

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

Subby, a kad ti pocnes imati sou sa svojim djetetom.... Ma smijat ces se, ali i zivcirati po cijele dane. :D

Neki dan veli moja da kad odraste da ce ici u potragu za princem i vjencati se! A mm poludio! :D

hahaaha bas je dobra user posted image od moje prijateljice necak je na moru stalno jeo vocne sladolede; jabuka, pa limun pa naranca i pita ga ona zasto ne jede i neke druge, kaze on: Ovi su zdraviji user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1171
22.1.2016 9:30:43   
danery
ma daaaaj,snjeguljice,nije me pamet ostavila coltati 300-tinjak kunića da bi ona bila elsa jedan dan,a ove inačice po kiku i sl.,to je za otpis čim obuče...podere se uzduž i poprijeko...

jest da se ona stvarno dugo igra s tim,obožava se presvlačiti i takve igre su joj naj,al....ja lijepo jučer zapalila u sec hand i za 50 kn kupila 4 marame i majicu,stavit ću vam sad u album što sam iskombinirala...a kasnije kad joj dogori,može sve rastaviti,pa kakojoj volja...

sad veli da bi bila matovilka za maskenbal,al teba dugačku pletenicu....kupila sam 2 role krep papira,a imam i žutih plastičnih vreća,pa ću isplesti od nečega i načičkati umjetnim cvijećem,haljinu je dobila od šogorice,pa se ne moram s tim zezati...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1172
22.1.2016 9:39:12   
danery

IZVORNA PORUKA: subby

IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83

hahaaha bas je dobra user posted image od moje prijateljice necak je na moru stalno jeo vocne sladolede; jabuka, pa limun pa naranca i pita ga ona zasto ne jede i neke druge, kaze on: Ovi su zdraviji user posted image user posted image

ja sam crkla neki dan od smijeha čitajuć provale djece na drugom forumu....

kaže jedan dan za ručak juha,a tata si ugrabio pilećuj etricu u tanjur....veli mali tata imaš govance u supi user posted image ,veli tata ma nije sine,to je meso,hoćeš probati...
mali veli neće,al tata mu ubaci komadić i zgnjeći da lakše pojede...
kad mali u drekeu AMA NEĆU JA SAD TO JESTI,TATA MI JE UPRLJAO SUPU user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1173
22.1.2016 9:41:09   
subby
ahahahahhhahaha user posted image user posted image
bas su odlicni, jedva cekam i tu fazu, mislim svaka ce biti zabavna user posted image ali to sve treba zapisivati, djeca su tako divan izvor drugacijeg i svjezijeg razmisljanja koje nije ukalupljeno user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1174
22.1.2016 10:20:02   
as1403
Da da djecica su zakonuser posted image i moj Arian je sada u fazi kada je najsmjesniji, nekada se bas iznenadim njegovim razmisljanjem
user posted image
a sto se tice strija nisam ih niti u prosloj trudnoci dobila,a mazala sam se onim najobicnijm bademovim uljem iz apoteke za bebe...

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Gdje stanujete?

Gdje stanujete?

U vlastitom stanu (35%)

Podstanar (16%)

U vlastitoj kući (32%)

U kući roditelja (17%)

Broj svih glasova: 122

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!