Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 7:28:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, u bolnici isto na plakatu pišu neke upute za vađenje ogtt i ima toga dosta napisano, nisam ništa zapamtila. kad me zanimalo vađenje krvi za štitnjaču i hormone, nazvala bih tete tamo i pitala. Tako ću i ovaj put pa ti daju info iz prve ruke. Vijest smo nakon nekog žvakanja uspjeli progutati, sad preživamo... Nekako smo se naučila na malenog, a onda iskrsne novi problem. Sinoć sam u krevetu pričala s Emom o bebi i rekla mi je da je pitam nešto, na što sam ja njoj odgovorila da je "REKAO...." (sad nije važno što), važno je da je to bilo u MUŠKOM RODU. E to mi sad mora sjesti! Kako ja puno pričam s Emom, sve je u ženskom rodu...e sad mijenjamo ploču. Hm. Ona se pomirila s time da dolazi brat, što joj je čak ok jer u vrtću voli one blizance koje sam spomenula. Tako su slatki i maleni. Kupili smo im komplet za igranje policajaca i zatvora i još jedan komplet kamiona za građevinare. Ona je time bila oduševljena! Palo mi napamet da našem malenom to kupimo kad poraste, ali tko će čekati do onda pa sam joj predložila da će nam to ionako trebati pa ćemo ići po komplet za zatvor i onda će se ona s time igrati dok ne bude trebalo bratu! I tako guramo i snazimo se s paketićem koji nam dolazi. Cure, samo vi mene zezajte, neka, neka... Ići ćemo mi na treće pa će biti cura. Rekoh mužu, čim se malo oporavim, bacamo se na posao.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.1.2016 7:31:52 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 8:01:27
|
|
|
|
noemaa
|
I sta ti je muz rekao, pristaje na trece? Meni slijedi rastava ako samo spomenem trece. kad se samo sjetim koliko sam ga nagovarala na drugo. a i godinice su tu pa ce nama ovaj vlakic biti zadnji i nadat cemo se curici unucici
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 10:33:19
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: noemaa I sta ti je muz rekao, pristaje na trece? Meni slijedi rastava ako samo spomenem trece. kad se samo sjetim koliko sam ga nagovarala na drugo. a i godinice su tu pa ce nama ovaj vlakic biti zadnji i nadat cemo se curici unucici Nego što! I sam je rekao to neki dan! A opet, nek ti napravi treće i onda nek se rastavi!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.1.2016 10:34:01 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 13:48:07
|
|
|
|
ivchy81
|
Bok ženske Nova sam ovdje na forumu, ali vas pratim već jedno vrijeme, pa sam se i ja konačno odlučila prijavit na jedan forum i to ovaj Super ste mi, baš se dobro nasmijem kad čitam dogodovštine sa vašim preslatkim klincima i klincezama, jedva čekam da moje jednog dana počne izvoditi razno razne izjave itd.... Ja sam u iščekivanju svoje prve ... navodno je curka, mislim potvrđeno je već tri puta, al ja svaki puta na pregledu ipak pitam Kaj ćete, nevjerni Toma, nemrem si pomoć Trudna sam 27 tj.+1 dan, a očekivani termin poroda mi je 25.04.2016., makar imam osjećaj da će bebolina ranije doći na ovaj svijet Kad god stigne, samo da je živa i zdrava Nadam se dobrom druženju drage moje žene, majke, kraljice
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 16:17:40
|
|
|
|
noemaa
|
Ivchy, pokvarit ces nam prosjek s curkicom. salim se! Dobrodosla i samo nam se pridruzi. Snjeguljice, vec ste i na trecoj bebuski ambiciozni, nema sta Ja se izlezavam, micek gleda peppu pig, mm nesto prevodi. A sad ga moram dici i dati mu par zadataka. Uffff, sto ce biti sretan. Jutros smo svi troje bili u finoj duzoj setnjici,bas prekrasno sunce bilo. Vi, kako provodite nedjelju?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 16:54:53
|
|
|
|
ivchy81
|
Noemaa, hvala ti za dobrodošlicu A kaj se tiče prosjeka, toga sam se i bojala svi skoro dečkići i samo jedna curka, pa sad još i ja Bas mi je drago što ste svi zajedno iskoristili današnje lijepo vrijeme za šetnjicu Ja danas ljenčarim, a i neda mi se nikud, jer sam u banani pošto mi muž sutra ujutro opet ide na poslovni put i nema ga do petka navečer. Samo najgore je što to već traje mjesec dana i trajat će još cijeli drugi mjesec tak da je doma samo za vikend, al me tješi da je to valjda do kraja drugog mjeseca gotovo, a sada kad mi najviše treba ga nema makar znam da je i njemu teško kao i meni, a ima takav posao da nemre to odbit, nego mora odradit, al će barem onda biti mir, pa će barem raditi u Zg-u ili tu i tamo otići na dan, dva, što mi je puno lakše za prožvakat...
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 16:58:35
|
|
|
|
noemaa
|
Ivchy,imam kolegicu ciji muz vec godinama radi preko tjedna u zg, a svaki drugi vikend je doma u istri. Isprve joj je bilo koma. A sad kaze da se jos vise vole; mislim - treba odrzat staru vatru,ne tak i ti,iz sveg zla,izvuci ono najbolje!!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 17:03:19
|
|
|
|
ivchy81
|
A joooj, vjerujem da joj je koma Onda ova moja situacija i nije tako loša, uspoređujući se sa njom, al nemrem se baš naviknut, al ću nekak izdurat Imaš pravo, još smo si bliži i bolji od kad ga tako nema doma
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 19:30:19
|
|
|
|
noemaa
|
Moj ide jednom godisnje sam na metalcamp s frendovima na par dana. To je u ljeti. I kad dode,ajme, frcaju nam iskre. I on i ja obozavamo metalcamp. Svako iz svog razloga. Ostale curke, gdje ste? Ja se okupala, polusredila frizuru-bakice,kako kaze moj klinac , kazem polusredila jer se vise prakticki ne vidim ispod pupka. Trbuh mi je sad u 5.mj ko u prvoj trudnoci u osmom. Ne salim se.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 24.1.2016 21:32:38
|
|
|
|
subby
|
danery, hvala na savjetu za susilicu ;) noemaa, sada smo negdje 20ak km od grada, pa selimo blize centru, sada ce nam sve biti blize i lakse zbog Sad mozemo i reci da smo u gradu haha super za stomak, moj isto fino napreduje, samo gledam da jos uvijek stanem u kaput svoj omiljeni danas smo prosetali, lijepo vrijeme bilo, 3 stupnja, a evo sad pojeli palacinke :) tim se povecava i to ni vise ni manje nego curica stize
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 7:03:49
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
PROLJETNE BEBE - TERMINI ivchy81 - 25.4.2016. danery - 2.5.2016. subby - 8.5.2016. Pchelitza - 13.5.2016. noemaa - 16.5.2016. chrna - 29.5.2016. Itsboy - 30.5.2016. as1403 - 6.6.2016. Snjeguljica_83 - 13.6.2016.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 7:04:46
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Ivchy, dobrodošla! Zavidim ti na curi!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 7:32:00
|
|
|
|
noemaa
|
jutro, spavalice!!!! snjeguljice, ti bar - kao i danery - imaš jednu curku! a zamisli život s dvojicom malih orkana. jučer mi je moj bio presladak. nisam baš mislila da će znati biti tako nježan (dečkić). razmahao se papirima pa po trbuhu. i onda se ukipi i dođe, digne mi svu robu i počne maziti trbuh i kaže: opoti, baco. evo ti autić. kad ćeš doći vani da se igamo? i onda je mene zagrlio i rekao mi da sam njegova jubiva. pa mu je bilo čudno, onda se ispravio: "jubavi, mama moja jepa. i tata je jubav. mama, i ko je još jubav? dide!" i tako smo se grlili, on mene mazi po licu i tako zaljubljeno gleda. ahhh, koji dragi osjećaj... nema do toga.... subby, baš super što ste si našli kaj vam paše za stančić. je li to stan, kućica? morate biti duplo uzbuđeni, zbog bebice, a i selidbe. baš slatke muke. sad idem seki guštati u jedinoj curici u našoj široj obitelji (mi dva dečka, druga seka dva dečka, šogorica isto dva dečka, samo najstarija seka jednu curicu)....
< Poruku je uredio noemaa -- 25.1.2016 7:39:19 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 8:54:38
|
|
|
|
danery
|
jutar ja sam nešto hepi,hm dobro smo se naspavali svi noćas,mala je u vrtiću,a ja si skuhala jutarnju kofi.... sutra moram po doznake da odnesem na socijalno i u firmu.... a onda koji dan kroz tjedan stvarno više moram na vađenje krvi i onaj kleti ogtt smao se nadam da se neću ispljuckati tamo nad cugnem tu "žestu",buahhhh....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 12:06:16
|
|
|
|
subby
|
u stan selimo, ma super ce biti. Ovdje neko sunce pa odoh izviditi vrijeme! :)
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 12:15:53
|
|
|
|
danery
|
joj,kod nas neka kišica :P ja trknula ručak kuhati,neki mutljikaš će biti,hahhahah....potrpala i prokulice i mrkvu,krumpir,brokulu,mahune,češnjak sve skupa....uz to pohana piletina,pa tko preživi,pričat će fino miriše,e sad.... nego,uspjela sam skrkati stakleni tanjur i prosuti brašno,ajme....danas sam opća opasnost u kuhinji,mislim da san nervozika jer popodne idem polagati njemački....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 12:51:49
|
|
|
|
ivchy81
|
Bokić ženske Kod nas danas malo kišice padalo ujutro, al sad se razvedrilo i sunčeko proviruje, tak da bi moglo bit ipak lijepo danas Noemaa, joooj razumijem te kaj se tiče "frizurice", ja se sređujem kolko tolko isto jedva i to preko ogledala, jer mi je tolko trbuh već naraso da više nikaj ne vidim, katastrofa hahhaha svi misle da sam puno više trudna nego kaj jesam kaj da radim kad buša sama raste, a je malo veća nego bi trebala biti pa valjda zato Subby, tebi je još super kaj se kaputa tiče, jer ja već mjesec dana nemrem niti jednu jaknu zakopčat a glupo mi sad kupovat veću za još ovih par mjeseci.... Srećom skoro svugdje idem sa autom, jer mi muž brani da idem pješice po ovoj zimi, makar bi ja rađe išla pješice baš zbog slabijeg kretanja u trudnoći....
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 13:09:51
|
|
|
|
ivchy81
|
Snjeguljice, hvala na dobrodošlici A kaj da ti velim na našu curku? Nama je kao i vjerujem svima nebitno dal je cura il dečko, bitno samo da je živo i zdravo, jel tako? Pošto ti već imaš pripreme i planove za treću onda neka ona bude curka Danery, znam kak ti je što se tiče ogtt-a, al odi čim prije da si to skineš sa grbe Ja sam išla prije dva tjedna, al kad mi je sestra dala punu čašu od 2,5 dcl one slatke vodurine, mislila sam kak ću to popit, al malo po malo, guc po guc sam uspjela makar ono na dnu kaj treba srknut je bas bljakavo al se izdrži. Srećom mi je šećer bio ok na sva tri vađenja
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 13:15:54
|
|
|
|
danery
|
ivchy,ti si već bila na rr prije,jel?nekako mi poznat nick,al se drugog ne sjećam,nismo po istim temama valjda bile.... znači cura,ajd super ma cure su zakon moja sad kako je porasla,baš mi je velika pomoć u svemu.... bah,ma morat ću od srijede koji dan otići pa se natankati tim"nektarom" sad sam baš fino ručala i smazala jabuku,e sad ajmo jovo nanovo,ponoviti tekstove više ne znam što da gledam....al ajd,iza 5,kako bude... koliko vidim,nije loše slomiti staklariju u kuhinji,vele babe da je to sreća pa si premišljam da odem malo urediti kolekciju čaša,podosta je okrnjena
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 13:40:11
|
|
|
|
ivchy81
|
Nisam draga Danery još bila ovdje Prvi puta sam tu Ma znam da ti je koma kaj se tiče tog kak veliš nektara, al odi, pa si mirna Sad budem ja išla gore kod sveki na ručak, radila je sarmu koja mi se uopće ne jede, al budem preživila, neću se bunit, ipak se žena portudila Sretno ti bilo na polaganju
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 13:42:59
|
|
|
|
ivchy81
|
A kaj se tiče suđa, odi onda malo preroštat i još nekaj "riješi" kad je već za sreću
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 15:06:00
|
|
|
|
noemaa
|
danery, bitte auf deutsch!!! javi kako si prošla! i ja se spremam na ogtt, ja ću to sutra odguliti. jesu tebi rekli da ne smiješ danima ništa slatko konzumirati prije tog ogtt-a? ivchy, meni je taman jakna jer je onaj model s pojasom. tako da sad sam skinula taj pojas i savršeno stane trbuh. mada ne znam do kada. ti makar čopi muževu jaknu subby, jesi se našetala? snjeguljice, kako je ema? ja još kašljem. katkad prođe sat vremena i ništa, akatkad mi dođe na povraćanje. bila kod seke, ta mala bebica curica je preslatka, skoro mjesec dana i samo 3 kg. bubicaaa!!!! sad sam došla doma, na brzinu naložila peć, tj. samo potpalila jer mm svako jutro mi sve servira unutra i sad ću staviti kuhati ručak - tortelline. eto, sve brzinski i taman za pola sata dolaze moji dečki.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 17:17:44
|
|
|
|
as1403
|
Dan cure Da se i mi malo javimo ivchy dobro dosla ti i tvoja curka I meni je tt vec dosta veliki ali jos stanem u svoju jaknu isto sa pojasom. A da niti ne stanem isto ne bi kupovala novu za ovih mjesec dva. Danery sretno na njemackom . I ja tako cesto svasta smuckam pa neka jede tko sta moze snjeguljice znaci i vi cete na trece. I mi smo se jos prije dogovorili. Bez obzira na spol najvaznije mi je da su zivi i zdravi. Noema inja kasljem kao i ti,identicno, bas muki mucim, ma vazno da mi se ne vrati temperatura. Mala mrvica je ta curica Subby ma biti ce bam super i stanu. Najvaznije da sve smjetite dok beba ne dodje. Arian mi ima upalu grla i blagu upalu uha. Dobio je antibiotik drugi u zivotu, nadam se da ce biti sve ok. Tipkamo se kasnije
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 17:59:51
|
|
|
|
ivchy81
|
Noemaa, kaj se tiče tog ogtt-a meni nije nitko reko da nesmijem jest slatko par dana prije vađenja, jer ćeš tak samo stvoriti krive nalaze, tj.ne baš točne ako i inače klopaš slatko, nego samo bi ti trabao biti zadnji laganiji obrok u 18h znam da je teško, jer je meni bilo koma, al sam za izdržala, makar sam mislila da bum riknula od gladi, jer sam sve zajedno dok nije bilo gotovo i zadnje vađenje bila na tašte 16h Ma izdržat ćete sve za svoje jel tako?
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 25.1.2016 18:13:41
|
|
|
|
ivchy81
|
As1403, hvala na dobrodošlici A curke to kaj tolko kašljete, pijte puno čajeka sa medom i probajte si nabavit Roiboos čaj al ne iz vrećice jer vam je to smeće, nego baš pravi kaj se mora cijediti, on vam je pun c vitamina, a smiju ga piti trudnice super je i pravi bijeli, al neznam dal ga mi trudnice smijemo As1403 baš mi je žao zbog malog kaj je bubani, al želim da čim prije ozdravi
|
|
|
Anketa
ModeratorinatalijaxDa li moderator vidi tko je postavio anketuDa (
52%)
Ne (
47%)
Broj svih glasova: 93Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!