|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
28.1.2016 13:29:52   
Pchelitza
Dakle, čujte i pocujte, bit će djevojčica!

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1251
28.1.2016 13:42:45   
ivchy81
Subby, bome si me nasmijala sa svojom instalacijom od jastuka user posted image user posted image ali ja sam si jučer naručila onaj jastuk (banana) za dojenje, jer sam čitala da puno pomaže u spavanju u trudnoći, a kasnije za dojenje i kao potpora za user posted image u vezi ležanja, sjedenja itd...

Noemaa, hvala ti puno za recept user posted image budem probala napraviti jedan dan, samo ja kupim gotove tortille user posted image
Tebi je onda super ak ti muž slabo hrče user posted image moj u zadnje vrijeme od kad je prehlađen, hrče nenormalno, pilana radi cijelu noć user posted image user posted image ne stignem piljevinu kroz prozor izbacivat od tolkog hrkanja user posted image user posted image
Dobar ti je mali user posted image "kak se zove ta baba" i još ju ode pitat user posted image bome je hrabar, tj.nije sramežljiv user posted image
Znači nismo fulale sa vrećama user posted image al onda još slinčeke treba nabaviti user posted image

Danery, joj kak super za maskenbal user posted image sigurno je malecka presretna, negdje uživa sve u 16 user posted image
A to što kažeš da su svi isto zamaskirani, gle nema ti druge, nego nekaj poduzet u vezi tih grupnih svatova kak si već napisala user posted image
Ja si isto razmišljam uzeti još tu dekicu kaj se zarola user posted image nutra ko mala štrucica user posted image jer ak nebu htjela bit u vreći, onda to probat ili kak si napisala u platnenu pelenu probati zamotatiuser posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1252
28.1.2016 13:48:32   
ivchy81
Pchelitza, već sam se pitala gdje si, dugo te nije bilo user posted image

user posted image user posted image za curku user posted image čestitam od user posted image user posted image

Onda smo samo nas dvije ipak sa curicama user posted image user posted image osim ak se kaj još ne promijeni user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1253
28.1.2016 13:52:09   
Pchelitza
Čekala sam pregled.malo sam se danas i prepala.rekli mi da je cerviks smeksan i jedan članak ulozi pa su išli radit cervikometriju ili kao se to već zove.kažu da sam zatvorena i da je sve OK al sam SAD pomalo u strahu da se ne bi počela otvarat.kažu da je 3 cm a sve iznad 2,5 je kao dobro

< Poruku je uredio Pchelitza -- 28.1.2016 13:53:44 >

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1254
28.1.2016 14:01:14   
ivchy81
A jooj baš mi je žao user posted image al bit će sve ok, samo trebaš bar mislim dosta mirovati i ne naprezati se...
Sve bu to supač, samo pozitivne misli user posted image
Tak sam se i ja znala prepasti i još uvijek zapravo znam biti u strahu ako npr.baš ne osjetim češće user posted image a znam da me nemre baš non stop udarat...
Makar je kod tebe drugi problem, al kod mene je user posted image nisko, pa me zna tako dole pritiskat, tak da kak bude veća, to će sve više i jače se osjećat...
Bitno da su nam user posted image dobro i da napreduju, sve ostale stvari bumo izdržale i istrpile.

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1255
28.1.2016 14:06:43   
Pchelitza
I mene pritišće dolje.rekli su da je sve OK.SAD samo nekako to moram izbaciti iz gleve i ne paničariti.čak nisu rekli da trebam nešto više mirovati

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1256
28.1.2016 14:18:04   
subby
cestitam na curici! user posted image user posted image

ako su rekli da je sve ok, onda se opusti, bit ce sve ok. Ponekad se i njima nesto ucini pa naprave dodatne pretrage da provjere i kao kod tebe bude sve ok. Morali su ti reci zasto prave dodatne pretrage inace bi se jos vise uzbunila, iako bi bilo najidealnije da su zadrzali sve za sebe dok nisu potvrdili da je sve ok user posted image Opusti se i misli lijepe misli, bit ce i bebi bolje :) lezi i pusti si neku komediju ili seriju koju volis da razbistris misli. Preporucam na YouTube-u seriju Drzavni posao, svaka epizoda je 10ak minuta.. Tko voli taj humor super je za njega :D

moj je bebac isto dolje, sve si mislim kad jos vise naraste i dobije na tezini kako ce mi veselo biti. Sinoc nisam mogla nikako zaspati, a mali user posted image stalno me nesto gurka i gore i dolje. Mozda mu nije odgovarao lijevi bok u tom trenutku tako da sam ustala i sjedeci bila u krevetu dok smo pogledali neki crtic i kad sam se opet vratila u polozaj za spavanje opet je malo lupkao, ali kroz 15 min se smirio pa sam i ja zaspala user posted image Bas mi je zabavan tako, ali vec primjecujem da je jaci, nekad me zna gurkati da me bas skaklja i moram se pomaknuti user posted image

Dakle, stavit cu na popis i te slinceke.. :D

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 1257
28.1.2016 14:35:31   
danery
ola,eto i mene da šarnem koju prije kuhanja po narudžbi user posted image
pomalo mi se već spava,nisam niš odmarala danas,nego sam se bacila na kuhinju,preslagivanje ormarića,peglanje i slaganje odjeće....i sad kad moji dođu,bit ću krepana user posted image
sreća pa je veći dio ručka gotov,sad samo ogulim potejtose i strpam kuhati....sebi sam skuhala palentu i umak od gljiva,pancete,luka,slatkog i kiselog vrhnja i jaja...ajme ubila sam se kako mi je fino bilo user posted image
ne znam za vas,ali mene ovo lijepo vrijeme izluđuje,stalno me mami van i u neke troškove user posted image
stavila sam nove zavjese i sad zjakam kakvo bi cvijeće mogla trknuti na prozore....jest rano i jest da meni i umjetno cvijeće skoro pa rikne,al....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1258
28.1.2016 14:50:53   
noemaa
danery, i ti o troškovima. meni rekao mm da trošim više kad sam doma, nego kad radim pa sam svaki dan u centru grada. user posted image user posted image

i ja radim palentu. budem ju malo na grill. stavila sam teleće fetinice u umaku od povrća - tu sam svašta potrpala što nađoh, baš me zanima muževa faca. user posted image

pcelitze, i dalje sam ljubomorna na tebe (i ivchy) user posted image user posted image bravo, curica i sve je ok. pokušaj samo malo više odmarati i ne juriti.

ivchy
, mali je moj ful znatiželjan i svašta mu dođe. ljude po selu isto zna pitati: šta radiš? a likove npr. vidi jednom u pola godine, ja s njima strogo na Vi itd. ali njemu kad pukne da neš hoće znat, hoće. user posted image čekaj, tebi je to prva bebuškica?
meni je taj jastuk jako dobro došao u prvoj trudnoći, pogotovo jer sam morala pola trudnoće odmirovati tako da mi je dosta pomogao. a i to što kažeš, poslije sam njime ograđivala i bebača.

subby
, tebi baš na pregledu rekli da je bebica dolje?

snjeguljice, di si nam ti?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1259
28.1.2016 16:03:43   
ivchy81
Joj ženske, nemojte mi uopće spominjati troškove, također trošim više od kad sam doma, nego kad sam radila, al jak mogu user posted image potrošila sam već novaca i novaca, al još i budem, jer kad mi dođu kolica onda njih platiti, pošto sam ih samo kaparila, pa stvari za bolnicu za mene i user posted image bome ima toga još, al to tak sa guštom kupujem, a sebi niti ne gledam ništa user posted image

Danery nemoj ništa govoriti za cvijeće, meni sve porikava jer nisam uopće za to, jedino mi kaktusi još žive user posted image
user posted image

Noemaa, mali ti je stvarno za deset user posted image barem vam nije nimalo dosadno, dapače, baš vam je zabavno user posted image super kaj hoće tak sa ljudima pričat i tak ispitivat, meni je to baš fora user posted image
I da, prva bebuškica user posted image makar smo već ja i muž pričali da bi za koju godinu, dvije išli na još jedno user posted image

Subby, znači i tebi je bebač nisko kao i meni, kako me zna dolje pritiskati, al kak tek bude kad još naraste user posted image bit će bome veselo, a još mi je i ginekolog kad sam išla na 4d reko da je user posted image malo niže i da je malo veća nego bi trebala biti, a moja ginekologica na kontroli samo potvrdila njegovu dijagnozu, tak da je stvarno tako... Bitno da to nije ništa neobično ni strašno user posted image user posted image raste, super se razvila i još razvija, tak da mogu biti bez brige user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1260
28.1.2016 17:05:39   
subby
hehe pa da, super ivchy :)
ja isto stalno za user posted image kupujem i bas mi je super to sve kupovati, sve te stvari su tako divne user posted image

nije meni nista rekla doktorica da je nisko, nego ga stalno dolje osjetim pa sam zakljucila, a i stomak mi je vise prema dolje.. Ako gin nije nista rekla i kaze da je beba super, ja zadovoljna user posted image

a tek ja i cvijece.. uspijeva mi nekako, i to imam dracenu koja se jednom u dva tjedna zimi zaljeva, jednu kalanchoeu koja vise nema ni jedan jedini cvijet i izoblicila se, jednu orhideju koje je upravo procvjetala (konacno, inace izgleda kao dvije sibe da stoje u kalicu) i "sretne" bambuse kojima sam nedavno odsjekla reznice i sad su poceli pustati korijenje, oni su mi odlicni i bas sam sretna sto mi je uspjelo da ih razmnozim. To mi je sad prvi put pa cemo vidjeti kako ce ici dalje.. Trebam li reci da sam ih sve dobila za poklon user posted image Al stoje svi na super mjestu u kuhinji tako da ih zalijem usput pa i ne mislim previse oko toga.

Citav dan je oblacno, a evo sad se i kisica spustila.. Nista mi se ne da, jedva sam mrdnula do trgovine, bas neko vrijeme da mi se ne da pomaknuti. Danas pravim polu ragu juhu (samo piletina, luk, grasak, mrkva i pastrnjak, mozda i krompir ubacim, nek bude svega, malo vrhnja) i Flammkuchen (iliti slani alzaski kolac). Nasla sam na internetu jos davno jedan odlican recept za tijesto u koji ne ide kvasac i ispadne odlicno i tanko, posto ja ne volim kad se osjeti kvasac u tom tijestu, nekako dominira i ne slaze se. Uz to jos neka salatica i dobro je.

Ja obozavam citati te vase dozivljaje s klincima, predobri su vam user posted image

< Poruku je uredio subby -- 28.1.2016 17:08:25 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1261
28.1.2016 22:50:00   
as1403
Vecer cure
Vec sam danas pisala pa me izbacilo, valjda jer sam dugo pisala, a na mobu pa.mi se nije dalo ponovno.
Danas pregled sve ok. Bio mi je jedan bas ok doktor koji mi nije nikako jos bio u bolnici. Sestra sa uzv me zna pa se nasmijala i rekla a opet si trudnauser posted image

Danery mislim da sve u ovom periodu mislimo samo na trosenjeuser posted image

Pcelitze super za curkuuser posted image . Najvaznije je da je sve ok. Meni na pregledu je rekao dok da sam uloziva za 2 prsta a usce je zatvoreno. Tako nekako pise.

Noema skroz te kuzim za malog i moj mali je istiuser posted image

Subby i mojauser posted image se buni kada nije zadovoljavajuci polozajuser posted image

Idem sada. Lijepo spavajte i maziteuser posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1262
29.1.2016 1:10:40   
chrna
Curke kratko da se javim. Kod mene je situacija jako ozbiljna, danas na pregledu kod ginekologice i ide mi mjerit udaljenost cerviksa ili kak se to već zove uglavnom vodenjak mi je prošao kroz cervikalni kanal i izašao van tako da je vodenjak veličine oraha sad vani. Hitno hospitalizirana dobivam antibiotik neki i tokolizu. Nemam riječi kaj da vam kažem završila sam u pola 11 u bolnici ujutro i od onda ne prestajem plakat. Doktor mi je rekao da idemo iz dana u dan dobit na vremenu, možda al da je dijagnoza kritična i da nema baš neke nade. Eto. Sorry kaj se nisam prije javila, a ljepo smo nakon svađa i svega otišli kod maticara i sve je bilo skoro super i sad eto ovo paf neznam kaj bi rekla kak bi se ponašala stvarno nemam riječi slomljena sam tužna i nemogu uopće zamisliti da mali beba koji me lupka svaki dan sve više i više da ga samo odjednom neće više bit. Nemogu si to zamisliti. Sorry curke al nisam više sva svoja. Pukla sam

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1263
29.1.2016 7:48:51   
danery
Chrna,ajme koje vijesti user posted image
No glavno da su to vidjeli i dali ti terapiju,sad samo vrijeme i lezanje mogu pomoci...vazno da si pod nadzorom,ne daj se,i to doktorovo mozda moze biti veliko DA,samo se probaj smiriti i misli da ce ti pokusati pomoci kako god znaju i mogu....
Puno cura zavrsi na tokolizi i nakon toga izvuku uz mirovanje trudnocu....
Koliko si ti sada tjedana? U kakvom je stanju beba? Ako je ok,i ako izvuces jos koji tjedan,mozda i uz raniji porod sve bude ok....
Sa mnom su lezale cur koje su rodile u 26. i 28. tt,bebe su bile u inkubatoru i sve je dobro proslo....
Zelim ti od srca da sve prode najbolje sto moze

user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu chrna)
Neposredna veza do poruke: 1264
29.1.2016 8:02:20   
danery
Ostale pupislavke,spavate jos,hauser posted image
Ja u dz,izvadila krv,nasisala se slatke vodice ko bumbar i sad cekam do pola 10....zedna sam vec sad,jabucica u torbi ceka smaknuce user posted image ,al pozivjet ce jos kojih sat i pol user posted image
Mala ostala kod kuce sa tetom,digla se u 6:15 kad i ja, piskila i zasjela za stol,postavil neke princeze i dvorce i ceka tetu da si skuha kavu,pa da se igraju....jadna zena user posted image
Kod nas oblacno,kisica paducka,a ja poooospana ko top...nocas je persa dosla k meni u pola 3 i veli MAMA,NESTO SAM RUZNO SANJALA,TAKO RUZNO DA TO NI PUSA I MAZENJE NE MOGU PONISTITI...i sad ajd ju nemoj pustit u krevet kad mi je doslo da puknem od smijeha unatoc strasnom snu user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1265
29.1.2016 9:07:37   
as1403
Jutro

Chrna stvarno mi je zao , ali pokusaj se smiriti, imam ja prijateljicu koja isto tako mora mirovati i bez stresa sve. S 24 tjedna su njoj otkrili da se pocela otvarati, i evo dogurala je do 31 tjedna i jos miruje. Dali su joj i inekciju za satzrijevanje bebinh pluca u slucaju ne daj Boze ranijeg porodjaja. Znam da je tesko ali molim te pokusaj se smiriti.

Danery a smjesna ti je malauser posted image . I ja bi ju pustila u krevet.

Meni je sljedeca kontrola 1.3.
Tko nam je danas na kontroli?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1266
29.1.2016 10:13:06   
noemaa
chrna, samo polako... nije ti lako, sigurno. ali ima jako puno primjera sličnih tvojemu da je sve dobro završilo. moja svekrva npr. ona je morala na najstrože mirovanje u bolnicu na tri mjeseca!!! zamisli, imaš malo dijete doma, a kažu ti tri mjeseca trk u bolnicu ili nema bebe. i uspjela je sačuvati svoju trudnoću. kolegici mojoj stanje bilo ful kritično, rodila je bebicu ipak u 6.mj, user posted image , abrzo inkubator, zg, i sve je za sad dobro. liječnici im odmah rekli kad se beba rodila neka budu spremni na najgore. svašta su prošli, ali bebica se drži i za koji tjedan ih puštaju doma! user posted image tako da... današnja medicina čini čuda, ti polako, miruj, leži, radi ono što ti liječnici kažu... a oni moraju i malo strože reći da osiguraju da nisu išta prešutjeli pacijentu.

danery, mala ti je prestrašna. ona je skroz ufurana u neki svoj film, ha?user posted image baš je zamišljam kako stalno naganja te babe za presvlačenje, imitiranje, sad s dvorcima....user posted image user posted image user posted image
a ovo za noć... ma tko bi joj odolio?user posted image

as, s moba je grozno duge postove. nikad ne završe tamo kamo ih šaljemo. zato ih šalji više, ali kraće... super za pregled!user posted image danas sam ja na pregledu, u 14h.

imala sam groznu noć. kašljem tjednima ko ludača. isprva sam mislila da je to posljedica prehlade, no sad vidim da se opet alergija razbahatila. svaku noć isto _ taman kad legnem, udri na kašljanje. skroz malo prozirne sluzi ili nikakve. i ajmo, ajmo... nikako se smiriti. dobro da micek uspije išta odspavati. za mm nema veze, on je veliki. user posted image sinoć opet isti scenarij plus povraćanje od sveg tog silnog kašljanja. zovem si doktoricu jučer i jutros, ne javljaaaa se... budem makar prije ginice skočila k njoj osobno i nek me naruči nešto mi nakrca jer ovo je za izludjeti. i preko dana, isto, ali to pred spavanje, asačuvaj bože! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1267
29.1.2016 12:50:30   
lidac0605
Chrna,moram se i ja malo oglasit...ajde se ti malo skuliraj za početak jer niš dobro ne radiš sa plakanjem i nerviranjem ni sebi a još manje bebi...ak se nemreš sama smirit traži Apaurin jer takva psihička situacija ti nejde na ruku...to kaj se ti živciraš ne bude niš pomoglo ni promijenilo,sad je sve u Božjim rukama,meni je recimo pomagalo pomolit se za moju bebu koja mi eto sad spava na rukama,osjetila bih neko olakšanje moleć se za njega dok sam mirovala i strepila svaki dan od 25.tjedna,a da se razumijemo inače baš i nisam neki vjernik u praksi...leži,čuvaj bebicu,vjeruj doktorima,slušaj kaj ti se veli i vjeruj u čuda!Postoji mogućnost i da se vodenjak povuče nazad,stignu ti i serklažu još napravit kad se isključi infekcija...
Eto,mojoj cimerici su isto davali slabe šanse,sa 23 tjedna je završila na tokolizi i strogom mirovanju(s tim da je već izgubila jednu bebu u 26.tj),išli dan po dan,9 tjedana je na kraju bila na tokolizi u bolnici i na kraju rodila sa 33+1 zdravog dečkića user posted image ...tako da nemoj unaprijed odustajat od svog dečkića...čuvaj ga i vjeruj!

< Poruku je uredio lidac0605 -- 29.1.2016 12:55:01 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1268
29.1.2016 15:07:48   
chrna
Ej curke danery meni je danas 23+1
lidach rekli su mi da skrelaza ne dolazi u obzir, jer je meni vodenjak vani veličine oraha. Smirila sam se, danas. Odlučila sam, neću se predat do kraja pa kako bude i kad bude kraj odlučit će onaj gore. Jučer i noćas sam isplakala more suza al more i svaki put kad sam tak jako plakala mali beba me je gurkao, ispalo je da on mene tješi. Dakle kako god da bude odlučila sam da mali beba nije zaslužio da ima papucara od mame. Ne. Mama će dat sve od sebe ali sve da bude oke. Ležim i idem samo na wc. Što duže izdržimo to bolje. Samo nažalost taj vodenjak i nje neka nada. Jer mogu bit još 10 tjedana ovdje a može glupan puknut za 20 sekundi. Tak da je jedino to banana i kaj niš neznam. Al predaje nema.
Samom i s bebicom je sve apsolutno oke i bebica je inače super. Samo nas zeza taj vodenjak

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1269
29.1.2016 18:00:43   
Snjeguljica_83
Hej, cure!

Chrna, prvo sam pročitala tvoj post o situaciji i to je dosta uznemirilo.user posted image Baš sam se zabrinula za tebe i bebu... Onda sam čitala komentare drugih cura, naročito zadnji od Lidach i stvarno ne znam što bih mislila. Svu si me isprepadala, a ispada da možda nije ništa tako strašno kao što izgleda.Samo polako...

Potpisujem Lidach u svemu... Ali stvarno u svemu, od prvog do zadnjeg slova. Nek ti se njene riječi urežu u misli. Nemoj biti toliko u nemiru, u nemiru si od početka, još dok nisi saznala da si trudna. Smiri se. Stvarno, možda bi ti trebalo nešto za smirenje. Mislim da ne radiš ništa dobro svojim psihičkim stanjem.... Dopusti da se doktori pobrinu za tebe, ti se moli, mazi bebicu, i sama veliš da te malac tješi.user posted image

Budi hrabra i drži se. user posted image Javi nam se i tako isto traži utjehu. Podijeli s nama svoja razmišljanja, ali nastoj se smiriti...

Moj maleni se jučer strastveno javljao, dosta nisko. user posted image A kad smo gledali utakmicu o kojoj svijet bruji, ludovao je zadnjih 15 minuta.user posted image

Bili smo na kontroli, Ema je zdrava. Još malo prije antibiotik i to je to.user posted image Sad smo dva tjedna mirne, bez boleština. Nadam se.user posted image

Inače, cure, jel ste vidjele na vijestima o onom virusu koji pogađa prvenstveo trudnice?user posted image user posted image user posted image Ma nevjerojatano!user posted image Bože, čuvaj nas sve...

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1270
29.1.2016 18:02:33   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

danery - 3.2.user posted image

subby - 4.2.user posted image

itsboy - 10.2.user posted image

snjeguljica_83 - 19.2.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1271
29.1.2016 18:03:11   
Snjeguljica_83
Noema, kako je bilo na pregledu?user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1272
29.1.2016 18:04:04   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1273
29.1.2016 19:15:01   
noemaa
chrna, želim ti da sve bude dobro. polako, dan po dan... u nekim situacijama možemo samo reć da je sve dio nečeg više i pokušati biti što smireniji. prvenstveno zbog sebe , a onda i bebe. drži se! user posted image

snjeguljice, super da je ema dobrouser posted image i da se mali aktivno javlja, vidiš, pravi dečko, već je u sportu!user posted image

ja bila na pregledu, rekordno brzo - samo sat vremena sam bila kod ginice!!!! user posted image user posted image user posted image sve je ok., micek se rita, rekla da su svi organi lijepi. user posted image
sljedeći pregled mi je 29.2., a 22.2. moram na nekakav antiglobulinski test. jeste li ga koja radile?

upravo sam s malenim smiksala neki puding kolač sa skutom. sutra idemo svekićima pa da ih malo počastimo.

kako ste vi, cure, što radite?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1274
29.1.2016 19:18:27   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

danery - 3.2.user posted image

subby - 4.2.user posted image

itsboy - 10.2.user posted image

snjeguljica_83 - 19.2.user posted image

noemaa -29.2.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1275
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  49 50 [51] 52 53   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

klima uređaj i beba
mara27

da li palite klimu ako vam je jako vruće a mala beba je u prostoriji?

ne, nikad (37%)

da, kadgod mi je vruće (i na koliko?) (23%)

da, povremeno (40%)

Broj svih glasova: 86

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!