noemaa
|
chrna, samo polako... nije ti lako, sigurno. ali ima jako puno primjera sličnih tvojemu da je sve dobro završilo. moja svekrva npr. ona je morala na najstrože mirovanje u bolnicu na tri mjeseca!!! zamisli, imaš malo dijete doma, a kažu ti tri mjeseca trk u bolnicu ili nema bebe. i uspjela je sačuvati svoju trudnoću. kolegici mojoj stanje bilo ful kritično, rodila je bebicu ipak u 6.mj, , abrzo inkubator, zg, i sve je za sad dobro. liječnici im odmah rekli kad se beba rodila neka budu spremni na najgore. svašta su prošli, ali bebica se drži i za koji tjedan ih puštaju doma! tako da... današnja medicina čini čuda, ti polako, miruj, leži, radi ono što ti liječnici kažu... a oni moraju i malo strože reći da osiguraju da nisu išta prešutjeli pacijentu. danery, mala ti je prestrašna. ona je skroz ufurana u neki svoj film, ha? baš je zamišljam kako stalno naganja te babe za presvlačenje, imitiranje, sad s dvorcima.... a ovo za noć... ma tko bi joj odolio? as, s moba je grozno duge postove. nikad ne završe tamo kamo ih šaljemo. zato ih šalji više, ali kraće... super za pregled! danas sam ja na pregledu, u 14h. imala sam groznu noć. kašljem tjednima ko ludača. isprva sam mislila da je to posljedica prehlade, no sad vidim da se opet alergija razbahatila. svaku noć isto _ taman kad legnem, udri na kašljanje. skroz malo prozirne sluzi ili nikakve. i ajmo, ajmo... nikako se smiriti. dobro da micek uspije išta odspavati. za mm nema veze, on je veliki. sinoć opet isti scenarij plus povraćanje od sveg tog silnog kašljanja. zovem si doktoricu jučer i jutros, ne javljaaaa se... budem makar prije ginice skočila k njoj osobno i nek me naruči nešto mi nakrca jer ovo je za izludjeti. i preko dana, isto, ali to pred spavanje, asačuvaj bože!