danery
|
jutro ja sam kao i vrijeme danas,na pola dvanaest cmilji neka kišica,nit pada,nit ne pada,taman da mi se turbo spava,a opet.... mala je isto neka njurgava danas,nadam se da neće biti bolesna,nema naznaka temperature ni kakvih bolova,ali samo po ponašanju mi neka povučena,tiha,samo bi se mazuljala....hah,vidjet ćemo za dan-2... e pranje kose,kod nas to nije problem,moja se sama tušira,ali ja pjenicu s kose ispirem....dam joj nekad malu stoličicu plastičnu pa sjedne u tuš kabinu i nagne glavu naprijed pa sve speremo,ili ako stoji,onda onaj ručnik rukavicu dobije,pa si stavi na lice...kao to pomaže,haha,mokar i ručnik i ona,al ne ode joj pjena u oči... a mužu,što kaže noemaa,takve drame pravi nekad da zvuči kao da ju kolje,a ne kupa mene je sinoć toliko izrondala,prebacivao se frajer po stomaku kako god je mogao,da je i mm s druge strane sobe zinuo ko som na glistu,doletio da to opipa,a ono instant fajront reko' tebe ne gotivi i amen