|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
4.2.2016 9:01:59   
noemaa
kako smo svi komplicirani prije rođenja s tim željama. a, šta ćemo, ljudi smo. user posted image a kad se rode, bilo cura, bilo dečko, onda se doslovno zaljubimo u ta mala stvorenja i postane nam nezamisliv život bez njih takvih. user posted image

da, ja se tako volim razvlačiti po krevetu, s knjigom, bez knjige.... makar me danas probudio dan, no ne znači da prije povratka svojih dečkiju neću još jednom bar odmoriti oči. user posted image

imam ručak od jučer pa ću danas napraviti žarbo. baš mi ga se jede. samo više ne znam koji je onaj "pravi" recept, na internetu nađem sve i svašta.... user posted image

vi?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1326
4.2.2016 9:06:46   
danery
ma ja niš,pijuckam kofi,vani neka kišica i malo prohladno,mislim da ću otćoriti malo i ja do ručka...danas kontam skuhati bolonjez,moram u trgovinu po meso,tko mi kriv kad mi je ujutro lijeno...
sinoć smo bili na misi,bio je blagoslov grla,pa je djeci to bilo zanimljivo....
moja se začudila kakve to rašlje ima svećenik,a kad se približio,veli ona na sav glas MA GLE,PA ON JE TO SVIJEĆE SAVIO I ZALJEPIO ZAJEDNO,PFFF....

neke babe ju pogledale onak user posted image user posted image ,a drugi se nasmijali....a šta ćeš s djecom user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1327
4.2.2016 10:00:27   
Snjeguljica_83
Danery, znači 4d uzv je pogriješio?! Traži novce natrag! user posted image
Promijenit ću sličicu na listi.user posted image

Noema
, ma svaki dr. vodi svoju politiku. Mislim da nije pametno da si sama ukidaš terapiju.... Ti si imala povišen tsh i bez trudnoće, zar ne? Mislim da onda nisi umjetno stvorena pacijentica, mislim da u takvim slučajevima terapija treba. Ne znam, prosudi sama. Uvijek treba stanje pratiti stručnjak, pa makar uz njegovu pomoć skidati terapiju?user posted image

Subby, sretno na pregledu!

Kad smo već kod tsh-a, jutros sam vadila krv...

E sinoć ležimo Ema i ja i pričamo, ona se vješa meni po vratu, grli me, priča sve u 16, onda se počeo malac javljati, lupkati, nisu mi oboje dali mira!

Vani je prekrasno vrijeme.... Sunčano, a u daljini veliki bijeli oblaci asociraju na šlag.... Mljac! Narcisi u cvjetanju, stabla propupala, polovično procvjetala, već prošli tjedan sam vidjela ljubičice i VISIBABE (koje nisam vidjela goodinama...)!
Osjećam mučninu, još od jučer popodne. Ma daaaj!user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1328
4.2.2016 10:01:12   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

subby - 4.2.user posted image

itsboy - 10.2.user posted image

ivchy - 10.2.user posted image

pchelitza - 17.2.user posted image

snjeguljica_83 - 18.2.user posted image

noemaa -29.2.user posted image

as1403 - 1.3.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1329
4.2.2016 10:03:51   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image user posted image user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1330
4.2.2016 10:05:42   
Snjeguljica_83
Cure, za chrninu bebicu sam stavila ove smajliće, ne znam ni sama kako postupiti. user posted image Evo, vi prosudite. Možda se i naša chrna javi pa se izjasni, želi li biti kod nas ili da je maknem. Ne želim bez njenog mišljenja/dopuštenja....

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1331
4.2.2016 10:59:28   
hipo
Noema, tek sad vidim ovo za TSH. Beba ti uzima veliki dio zato ti treba veca doza. Meni su smanjili dva tjednaa iza trudnoce.
Stari doktori cesto ne prate novu literaturu jer subkao stari pa sve znaju i popili svu pamet svijeta. Procitala sam gomilu clanaka koji kazu uvijek isto da su trudnoce koje su imale reguliranu terapiju uvijek imaju bolji ishod.
Neregulirana stitnjaca je kriva za puno krvarenja, prijevremenih poroda i spontanih. Nemoj bez da se dobro raspitas i potrazis visre misljenja prestajat ili smanjivat terapiju na svoju ruju. Koliko cesto kontroliras hormone? Ako set_aju trebalo bi svaki mjesec.
Drzim fige da sve bude ok!

< Poruku je uredio hipo -- 4.2.2016 11:00:15 >

Mama najslađe mišice
GRAF

Neposredna veza do poruke: 1332
4.2.2016 11:22:05   
danery
snjeguljice,niš ja više ne znam,jedino da beba na bebu po ps-u i opisu liči user posted image user posted image user posted image
da ne bi još koji put mijenjala ikonicu user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1333
4.2.2016 11:25:13   
Hannah27
Sorry sto upadam, čitam i vas pa mi je ovo upalo u oko ...
Noema- imam hipotireozu i informirala sam se kod vise stručnjaka vezano za trudnocu i povišen tsh. Isto tako kontroliram hormone svako 4 tj. I idem kod endokrinologice pa mislim da mogu slobodno reci da taj doktor koji ti je to rekao je ..... Bezobziran .
Prvo trudnoća je i same znate za nas nesto sveto i Napravit ćemo sve da je sačuvamo, i samoj su mi povećali terapiju u trudnoći i moja logika mi govori da žrtvujem štitnjaču ali to mi je manje bitno . Dakle njegove kolegice koje imaju tsh preko 4, riskiraju probleme u trudnoći i muče same sebe, jer i tsh koji ne na granici stvara probleme velike . Meni je godinama bio blago povišen, imala sam sve simptome između ostalog i to da nisam imala menstruaciju nikako , kosa očajna, spavanje po cile Dane, natečenost lica, debljina, muke sa dijetama . Nakon sta su mi napokon dali terapiju sve je kako treba biti , došla sam na svoju kilažu, a za sada sam se udebljala niti 3kg a uskoro cu u 5mj. Tr .

Regulirati tsh je prebitno i za ženu i za trudnocu , a nije štetan ni opasan, to je minimalna doza hormona kojeg ionako imamo... Nakon trudnoće ce ti vjerovatno smanjiti terapiju ali neće ti je ukinuti, jer se štitnjača navikla na pomoć i usporit ce se skroz bez terapije . Ali to nije nista strašno eutiroks je mene spasio . Eto , pozz svima user posted image

(Odgovor članu hipo)
Neposredna veza do poruke: 1334
4.2.2016 15:19:19   
noemaa
hvala, cure... uvijek je dobro čuti više mišljenja... malo ste me vratile na vjerovanje ovim dvjema mlađim doktoricama. user posted image na kraju krajeva, dok mi je bio malo povišem, imala sam spontani, tako da možda i to možemo dovesti u vezu, zar ne? user posted image

ufff... danas sam se naradila...prvo sam se prošetala, fino sat vremena s brekicom po šumi.
onda došla doma, dvije mašine robe stavila, izglancala predsoblje, usisala dnevni, oprala pod, suđe, ručak.... a žarbo ni dotakla. možda budem popodne, ali sad mi treba hitno kauč. stidne kosti i kičma mi otpadaju.. user posted image

snjeguljice, sasvim si ok. napravila ikonice za chrnu. user posted image a kakvu to mučninu osjećaš? tipa viroze ili od trudnoće???user posted image

subby, javi kako je prošao pregled. i jesu li i tebi vidjeli utičnicu ovaj put umjesto kabla, kako reče danery.

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Hannah27)
Neposredna veza do poruke: 1335
4.2.2016 15:30:42   
lidac0605
Ola,proljetnice user posted image

Noema,kakav je to idiot od doktora-stvarno je svako doktor user posted image ...pa ja da ovo velim svom endokrinologu u Suncu(koji je btw napravio puno toga dok je radio na Rebru,za ljude sa tumorima hipofize i inim endokrinim poremećajima,a uža područja su mu štitnjača i dijabetes),pa čovjek bi se valjda križo s lijevom rukom user posted image
Najbolje bi bilo da ti je reko da su si to ljudi s hipotireozom umislili da im treba terapija...e svašta user posted image
A druga stvar,čemu tolka pompa oko Eutiroxa koji je po FDA klasifikaciji u A kategoriji lijekova,znači apsolutno bezopasan za trudnoću jer ti u biti uzimaš ono čega ti u organizmu fali(supstitucijska terapija)...de ti posluhni nekog drugog doktora jer ti je ovaj nabaljezgo,ajme meni...to je doživotna terapija,s trudnoćom ili bez i amen-nema druge...

Danery,kakve sad tu priče o curki user posted image ...je bi to s rezervom uzela...iz curke često ispadne dečko,a obrnuto vrlo,vrlo rijetko user posted image ...kad neko vidi jajca to je to user posted image

< Poruku je uredio lidac0605 -- 4.2.2016 15:33:29 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1336
4.2.2016 16:26:35   
subby
Joj evo nas s pregleda user posted image user posted image

Nisam ocekivala UZV danas, ali uz klasicno krv i urin bio je i dug pregled ultrazvukom. Doktorica mi je pokazala i 3D sliku malisana, ja sam zaljubljenauser posted image Isprintala mi ju je pa sad stalno gledam u nju, preslatko nesto user posted image

Sve je super, kaze doktorica da se super razvija, sad je skoro pa kilu, cak je par puta i vidno lupnuo kad ga je s UZV malo "pritisla" pa se izgleda pobunio odmah user posted image Potvrdjeno je decko, ovaj puta se bas fino odole vidjelo medju nogama user posted image

Zadnjih par dana se stalno javlja, namjesta, proteze, igra, bas mi je super i zabavno, a kako ce tek biti divno kad se rodi user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1337
5.2.2016 6:32:58   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema
, mučnina od trudnoće... Kad sam nervozna, nemam mučninu, samo sam nervozna i hiperventiliram!user posted image Valjda kako mi se maternica diže, sve je bliže želucu i onda ga pritišće, bo?user posted image

Subby,
user posted image za pregled i zaljubljenost!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1338
5.2.2016 8:08:50   
noemaa
snjeguljice, joooj, pa to će biti neki žešći frajer kad tako zeza mamu već sad, a već ti je 22. tt. - a mučnine. user posted image ma samo nek je bebo zdrav, sve ćeš podnijeti!user posted image

subby, lijepe vijesti user posted image eto, sad ste sigurni da je dečec user posted image pa hop na imena!

lidac, danke auf stručno objašnjenje. user posted image

eto, moji bojsi otišli. mali jedva dočekao jer danas imaju maskenbalčić u vrtiću pa je još iz kreveta samo gledao kako će ćopiti masku i otići. ima nekakvo odjelce još od prošle godine, ove mu je taman. uglavnom, bit će tikva.user posted image user posted image

danery, ivchy, itsaboy, kako ste? as, pcelitze, di ste vi?

< Poruku je uredio noemaa -- 5.2.2016 8:09:40 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1339
5.2.2016 8:35:07   
danery
jutar user posted image
opet ste zbrisale user posted image
mene probudilo cvrkutanje kraj uha,persida došla k meni i pita MAMA,'OĆEMO SE MALO CMAKAT I PEKMEZIT user posted image
i šta'š,diži zastavu i pola sata škakljanja i cičanja za dobro jutro user posted image

kod nas zahladilo,neka kišica sa snijegom počela padati user posted image ne lajkam uopće....

pojela doručak,skuhala si kavicu i sad gledam kako pupa hopsa,user posted image ima opv izgleda user posted image

eto vidi,kod snjeguljice i mene izgleda smjena,pomiješale se naše rode user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1340
5.2.2016 9:29:49   
Snjeguljica_83
Danery, da mi je sresti tu rodu koja ne radi dobro svoj posao, svo bi joj perje pocupala!
user posted image jedno po jedno!user posted image

Ema i ja se svako jutro pila sata cmacemo!user posted image Sad je u fazi da zeli mm i mene ljubiti po cijele dane u usta, tako jedna curica ljubi deckica u vrticu......user posted image

Noema, i u nasem vrticu je danas maskembal. Ema je minnie mause. user posted image
Tikva, velis? Super!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1341
5.2.2016 10:19:46   
noemaa
snjeguljice, ,minnie mouse, user posted image ima puno više ljepših kostima za curke. dobro da sam ovu bundevu našla prije par godina za nećaka, i eto, sad je dobili u nasljedstvo. user posted image ali za dečke su samo nekakvi razbijači, spidermani, ninje.... bezveze... makar... sad kad si mislim, pa maskenbal je - zašto mu ne bih drugi put stavila žensku masku?!?user posted image user posted image

danery, kad je kod vas lijepo, nama je ružno vrijeme, i obrnuto. prekarasan dan. idem nešto malo pospremiti pa u šetnjicu... sunceeeee user posted image
ma šta ti curka ne ide u vrtić ovih dana?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1342
5.2.2016 18:05:00   
as1403
DD
Kod nas nema nista novo sve ok. Vikend je tu. I moja bebica je super aktivna. Mm na nogometu pa cekamo da dodje da se druzimo. Vise nemam nikakvih ideja sa spremanje rucka, nista mi se niti ne jede. Iako volim zimu veselim se proljecu jer ovo vrijeme vise nije normalno. Ako je zima treba biti hladno a ne ovako. Trebam ici vaditi krv, pa da vidimo kakvi smo sa zeljezom..i tako.
Super su vam se maskirali klinciuser posted image
I A i ja se mazimo ujutro dok kada je mm doma po njemu skace i nema mirauser posted image
Subby super da je sve okuser posted image to je najvaznije.
Idem sada cure....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1343
5.2.2016 19:06:21   
subby
uh, stize konacno vikend i odmor...
ja si narucila jastuk za dojenje jer mi je sad spavanje zadnja dva dana poseban dozivljaj user posted image taman jos izdrzim do utorka, odmah cim stigne operem navlaku i ako se uspije osusiti to vecer odmah ga koristim :D uzela sam si onako malko veci, nije ekstra veliki, ali da se mogu fino u krevetu omotati.. sad trenutno imam hrpu jastuka oko sebe, ne mogu se pomaknut sve i da hocu user posted image jutros se bio ekstra aktivan, nesto me gurkao non stop, ne znam jel me probudilo njegovo gurkanje i namjestanje ili se on probudio kako sam se ja probudila user posted image user posted image

zadnjih dana je vrijeme ok, naizmjenicno-dinamicno.. oblacno-polusuncano-kisno/snjezno, svaki dan po nesto za svakoga user posted image

konacno vikend, taman da stan pocistim i sredim i popeglam hrpicu koju sam marljivo nakupljala user posted image

sad odoh veceru spremiti, nasla sam na YouTubeu recept od Gordon Ramsaya, domaci gnocchi s graskom i timijanom, a uz to i neku salaticu.. bas me zanima kako ce ispasti, cini mi se dobar recept, stavlja ricottu u krompir.

evo i bebac se aktivirao cim o hrani pricam pa vas pozdravlja user posted image user posted image

edit: zaboravih napisati, bas super sto klinci sad imaju maskembal, meni je to uvijek bio poseban dan, a tikva je bas odlicna ideja, bas me zanima kako izgleda kostim ;)

< Poruku je uredio subby -- 5.2.2016 19:07:42 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1344
5.2.2016 19:30:08   
danery
ola user posted image
eto i mene na večernju sesiju user posted image
mala dolje baku uhvatila na igranac,kartaju crnog petra,bala je jadna obučena u neku haljinu i ima krunu na glavi user posted image mala se omotala turbanom ko aladin i dijeli karte user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1345
5.2.2016 21:49:09   
ivchy81
Ej curke user posted image eto i mene malo user posted image

Jao što mi je super ovo maskiranje klinaca, baš su mi cool user posted image bundeva i minnie, kak slatkooo user posted image
Mogu mislit koje je to njima veselje... A još koje su to velike mazee, baš medeno user posted image user posted image
Oprostite kaj sam se tak raspekmezila, nemrem si pomoći user posted image

Danery, čestitam onda na curki user posted image osim ako se opet ne pokaže da je dečkić user posted image

Drago mi je curke da su pregledi prošli ok user posted image i da user posted image lijepo napreduju user posted image user posted image

Evo kod nas skoro cijeli tjedan sunčano, a bome i previše toplo za ovo doba godine, makar mi to za čudo puno niti ne smeta, osim što znam biti sva neka kilava, baš bez volje, ali to pripisujem ovom ludom vremenu user posted image

Subby, meni je danas ujutro stigao taj jastuk i večeras je prvo testiranje user posted image baš me zanima dal ću uspjeti malo više odspavati nego do sada.

Danery, malena ti je strašna user posted image lijepo ona baku uposlila user posted image neka malo user posted image
Sad će ona baki pokazat kak se igra Crni Petar, baš zabavno user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1346
5.2.2016 22:01:21   
ivchy81
E da, još jedna sitnica...:

Mi smo supač user posted image bebolina me mlatara sve u 16 user posted image tak da me čak zna i malo zaboliti... Valjda je to normalno user posted image
Tu i tamo je mirnija, posebno po noći i nekad i ujutro, ali je većinom u zadnje vrijeme aktivna preko dana i navečer user posted image
Samo neka ona mene tuče, nek se migolji, namješta, premješta, igra, mazi, okreće itd. user posted image tad sam ja najsretnija i mirnija user posted image
Pošto nosim niže, a user posted image je navodno nešto veća nego bi trebala biti, pretpostavljam da to što nekad osjetim dolje kao neki pritisak il nešto slično tome i nekad neko pikanje, bol tu i tamo u preponama, da je to sve normalno, jel tako? user posted image me valjda sve više kak je veća pritišće, a i zdjelica se valjda širi itd., pa je valjda to sve od toga... Jedva čekam pregled u srijedu, pa da vidimo šta će doktorica reći user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1347
6.2.2016 8:04:13   
Snjeguljica_83
Noema, kad već nemaš kćer, barem maskiraj sina u jednu! A za godinu-dvije imat ćeš dvije kćeri....user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1348
6.2.2016 9:58:03   
danery
jutar user posted image
mada je već zašlo u dan,al ajd dobro user posted image meni je jutrood pola 7,kad se madam izvoljela probuditi,pa u 7 smisliti palačinke-pahuljice...
kupila sam neku silikonsku modlicu za palačinkerose i kako je to vidjela,mala bi mazala pahulje user posted image
do 9 smo već i sveki i ja treperile,popile kavu,mala mlijeko,odigrale glazbeni kviz,leti leti,pa crtale po opisu,pa....sad je pauza,mala zjaka u crtiće,a nas dvije se dohvatile koja čega user posted image
mm na sajmu antikviteta,mislim da ću spremiti malu oa da i nas dvije odemo,mada je prohladno vani....dok se on vrati,možemo se u kući podavit....
kasnije ćemo na ručak i malo u trgovinu i tak....
kak ste vi,jeste se naspavale?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1349
7.2.2016 7:16:29   
Snjeguljica_83
Jutro!

Vikendom nas baš i nema na forumu.... user posted image Jučer sam bauljala po gradu i centrima do 14 h... Bilo je prekrasno vrijeme, danas već user posted image
Kuhat ćemo šugo s mljevenim mesom i paštu pa ćemo imati to meso za još neki dan/e. Vi?user posted image

Cure, dobih nalaz tsh-a. Iznosi 1.33!user posted image I ona druga dva faktora su uredna!user posted image Dobro je, malac ne gnjavi moju štitnjaču, za sada...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1350
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  52 53 [54] 55 56   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

kupovina
anuska08

U kojem shopping centru najčešće kupujete?

Konzum (32%)

Plodine (17%)

Billa (9%)

Lidl (12%)

Mercator (10%)

Ostalo i koje (20%)

Broj svih glasova: 345

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!