noemaa
|
Ola, curke, kavicaaaa! Bljaaak, koje vrijeme! U subotu je bilo predivno pa smo se našetali svi, a jučer i ovo što nam slijedi... ma radije bih pravu zimu, koju pahulju snijega i vedro vrijeme!!! Subby, ivchy, vi ste u jastucima, vidim. Kako je prošlo ? Jeste li zadovoljne čarobnim jastucima? Ivchy, svi ti simptomi koje navodiš, sve je normalno i samo neka su tu. Znači da se bebica kreće u pravom smjeru. Subby, moj ti maleni ovak izgleda za maškare: narančasti tuta kostim, na području trbuha su velika nasmijana "zubata" usta (kao dok tikvi za helloween izdubiš) s okicama iznad i obrvama i nosićem. i onda oko vrata je kao zeleni volančić u obliku listova bundeve. A na glavi je kao narančasta kapica sa zelenim listovima - vrh tikve koji se kao odreže. Presladak je. jutros mi je isto rekao da bi obukao maškaru za vrtić. Danery, sve mi se čini da i vaša baba uživa u igricama s maleckom. Vraća je u djetinjstvo pa se odmah osjeća mlađom, sigurno. Snjeguljice, zavidan TSH! As, šta kaže veliki braco za ovog u trbuhu? Moj micek svakodnevno mi diže odjeću, onda mazi trbuh, pa se nasloni pa govori: "Baco, vojim te. Evo ti kaminon. Ta jadiš?" Itd. sad mu je zadnja zanimacija otkriti kako će to braco cicati. Naime, gospon je veeeeliki mamin cicoljubac, bilo je frkice kad sam ga odvikavala od dojenja... Ali od onda svakodnevno dira, mazi cice. Čim ih vidi ili se sjeti, sjaj u očima i viče: "Cicaaaaaaaaaa!" Onako mljac pogled. Lud je za njima. I sad proučava cice, primijetio je da su bradavice tamne pa pita zašto i kakvo je mlijeko unutra za bebu i kako će beba piti, gdje će to mlijeko izaći itd... Nekako mi je čudan, kao da studira bi li se i kako i on mogao priključiti braci u cicanju. Mene ovih dana muči trbuh. Ni ne znam što točno. Ali nakon što jedem, kao neka tupava bol, neugoda, ne znam ni kako opisati. Onda si moram malo snažnije masirati trbuh i ležati da prođe. Evo me, ja u 27.tt. Čitam da se u tom tjednu, ako se beba rodi, ima 85% šanse preživljavanja. Baš sam se sjetila kolegice koja je rodila negdje oko 25.tt, maleni imao oko 600 g samo! Trebao se roditi prošli mjesec. I prošli mjesec je prešao 3 kg, ali je još u bolnici. No pravi je borac. Cure, svima nam želim da izguramo do bar 36.tt.
< Poruku je uredio noemaa -- 8.2.2016 8:26:24 >