|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
10.2.2016 21:21:31   
ivchy81
E da, zaboravih user posted image

Idući pregled mi je 08.03. znači tek za mjesec dana, a ja mislila da će me nešto prije naručiti, al dobro, rekla je neka zovem ako bilo šta bude ili ako bilo šta trebam slučajno prije pregleda user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1401
11.2.2016 6:39:25   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

itsboy - 10.2.user posted image

pchelitza - 17.2.user posted image

snjeguljica_83 - 18.2.user posted image

noemaa -29.2.user posted image

as1403 - 1.3.user posted image

subby - 1.3.user posted image

danery - 3.3.user posted image

ivchy81 - 8.3.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 11.2.2016 6:40:52 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1402
11.2.2016 8:02:43   
noemaa
Jutriććć!user posted image user posted image

Konačno lijep dan. Oaza u ovom vrmenu nevremena. user posted image Odmah sam šibnula mašinu prati, a kad ta opere, budem još jednu. Tako da izdržimo sljedeći tjedan, opet prognoziraju kišu kod nas sve do iduće subote. user posted image

Ivchy, lijepo je čuti da je sve kako treba! user posted image Ali oko 2 kg, sigurno tako rekli? Pa to je prava bebočka. user posted image Ta bi mogla imati i preko 3,5 kg, jel?

Danery,
je li pasao som tm-u? user posted image

danas ću raditi njoke i osim što ću povješati robu, ostalo ću odmaati. mogla buih i u šetnjicu s kumom našom šumicom. user posted image

jučer sam napravila neke kokos kuglice. fine su, dosta ih je ispalo. kad su ih moji muškići probali, mali je izjavio da će ih SVE pojesti. ja mu kažem da ne, da uzme još jednu-dvije i dosta. a on, onako ozbiljno i začudno: Mama, ali zašto da ih NE pojedem SVE?SVE? user posted image mali. user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1403
11.2.2016 8:40:08   
danery
jutro user posted image
kod nas isto neko sunašce,odmah sam ko navijena user posted image
jučer sam s malom bila kod frizera,htjela se šišati na kratko,na kraju ispao neki kraći paž....dok još malo otopli,nek recka kako joj volja....
popodne smo išle u a.mall sa prijateljicom i njenom malom,ajme je bila,ne zločesta,nego udav,gnjavatorka,aaaaa....poludila sam,navečer ju pritegla i napravile kalendar za korizmu,napisale pravila i sad svaki dan ima koji poslić i na kraju dana upis ponašanja i naljepnicu određene boje za ponašanje....
bome danas stoji ko svijeća,pozdrav zastavi,spremanje kreveta,slaganje pidžame,zračenje sobe,oblačenje u par minuta....
ma treba ih zaposliti,jučer sam čitala neki zgodan članak kako jedna mama kaže AKO DAN POČNE IGROM,IGRAT ĆE SE DIJETE CIJELI DAN....AKO POČNE TV-OM I KOMPOM,SJEDIT ĆE CIJELI DAN PRED EKRANOM....

som se uglavnom pojeo,al je ovaj moj visio nad tanjurom ko kuhana noga,došlo mi da ga mlatnem....ne jer mu nije fin ručak,nego jer je premoren....ok,vjerujem,posao mu je grozan,al brate,pa de nemoj mi se kreveljit kao na samrti i tih 10 minuta što smo skupa za stolom user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1404
11.2.2016 10:19:14   
subby
jutro!

ivchy81 tvoj bebac je pravi vec! user posted image nek je jastuk nasao bar neku zamjenu. Probaj popodne kad lezis ili na kaucu ga isprobavati, mozda mu nadjes neku svrhu, mozes ga i stavit oko sebe naprijed kad sjedis na kaucu/krevetu pa imas kao mali stolic user posted image

lijepo vama, sunce i krasno vrijeme, ja se probudila jutros, ono tanak sloj snijega.. nisam odusevljena, ali opet bolje to nego da je kao jucer oblacan i siv dan.

jel ima netko od vas provjeren recept za choco cookiese? da ispadnu onako fino hrskavi debeli? jednom prije dosta godina sam radila i uspjela sam dobiti upravo takve, savrseni su bili, pojela sam cijelu tepsiju sama, ali kako ja inace stalno isprobavam druge recepte naravno da nisam zapisala i sad opet isprobavam i trazim da nadjem taj ili slican recept...

sinoc sam pravila ciabattu s maslinama, stvarno je odlicno ispala, meka, lagana, prozracna, vrlo sam zadovoljna.. danas cu pravit piletinu s celerom i drugim povrcem..

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1405
11.2.2016 11:43:34   
noemaa
subby, što su chocco cookies? keksići ili kolač?
i snijeeeg, na vidiku, koj lijepi pogled imaš. user posted image

danery,
al si je sredila. user posted image mogu je samo zamisliti danas. user posted image

a što ja volim spavatiiii... ahhhhh.... ujutro sam vam pisala, pa stavila dvije mašine robe na sušilo van i onda odspavala. dva sata!!! sad idem brzinski van u šetnju, gledam neke crne oblake kako se približavaju pa da me ne bi preduhitrila još glupa kiša!

kiss

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1406
11.2.2016 11:51:58   
danery
tss,sad se u šetnju ide kad se vrijeme kvari user posted image
ajd makar si odspavala....ja sam bila u lidlu,kupila par stvarčica,popila kavu s prijateljicom,sad smazala ručak i mogu u horizontalu....ne da mi se već sad kuhati ručak,dok moji dođu,ohladit će se,a ovako dok odmorim sve opet stignem....

mene počelo nešto sve bockati nisko dolje u stomaku,neki kao pritisak na sekundu-2 kao da moram piškiti user posted image svašta,ne sjećam se da mi je s malo tako bilo....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1407
11.2.2016 13:15:54   
ivchy81
Bokić curke user posted image

Kako predivno vrijeme danas kod nas, od jutra sunčekooo sija sve u 16 user posted image nebo i zemlja naprema jučer, odmah imam volje nešto raditi user posted image
Noemaa, da tako je rekla doktorica, oko 2 kg i da će biti oko 3,5 do kraja, bome je prava velka mamina curka user posted image a ionako je malo veća bebica nego bi trebala biti, jer to mi govore još od dvanaestog mjeseca...
Uuuu kokos kuglice si radila, mmm mljac, kokos mi je mrak user posted image a malecki bi odma popapo sve? Strašan je, bilo mu je valjda jaaako fino user posted image
Danery, kažeš mala te izludila ha? Super si se sjetila tog kalendara i lijepo zapisala sve zadatke, bome ih treba malo zaposliti user posted image user posted image nemoj biti tužna, sigurno je mužu možda samo taj moment došo da se tak drži, kak bi ja rekla ko krepana kokoš, sigurno je poslije kad se naklopo bio barem malo vedriji user posted image
Subby, da bome je user posted image prava, očito da ju dobro hranim user posted image
A ovo za jastuk, baš sam se dobro nasmijala user posted image fakat bi mogo poslužiti kao stolić oko trbuha user posted image
Jooj i ja bi trebala u Lidl, kupiti još neku sitnicu za user posted image od danas im je počela prodaja super stvarčica za bebuške, mislila sam uzeti koju onu jednodjelnu pidžamicu i one hlačice kao od trenirke kaj su po 25 kn, vidla u katalogu, makar više sumnjam da će bilo čega više biti kad navratim...
Neki dan me zvala ženskica iz dućana di smo naručili kolica i rekla da su stigla user posted image Juuupiii kak sam happy user posted image danas ću ih valjda uspjeti preuzeti ak muž dođe relativno na vrijeme doma user posted image
Uživajte u ostatku dana user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1408
12.2.2016 6:36:07   
Snjeguljica_83
Jutro!

Danery, odlična ideja za kalendar kroz korizmu!user posted image Možda i ja nešto osmislim!user posted image

Noema
, ti barem spavaš... Ja po noći tako blesavo spavam.... Budim se često..... Pa to ispadne 5-6 puta i brzo zaspim, ono za par sekundi. Tako mi je cijeli ovaj tjedan, užas! Budim se kao zoooooombi....user posted image Po danu ne spavam, eventualno vikendom. Al ako se sada budim noću, kako bi tek bilo da spavam danju pa si pokvarim noćni san....user posted image

Noema, kako je bilo malcu na roćkasu?user posted image

Jučer je bilo predivno vrijeme! Otišla sam do vrtića i na povratku smo ostale u parku sve do 17 h....user posted image Park na suncu, predivno!user posted image Toplo, raspoloženje se digne za svega par minuta.. Jedva čekam proljeće!!!user posted image

Ivchy
, meni je super to mjerenje težine bebe! Jel si ti to pitala da ti je "izvagaju"user posted image ili je gin. sam to učinio? user posted image I ja bih voljela znati taj detalj...user posted image Pitat ću idući tjedan.

Danas idem do endokrinologice. Ah... neću se danas pozivati na svoje pravo trudnice. Na kartončiću će to pisati, ja ću to držati u ruci, trbuh ću ponosno izbaciti pa ako me tko pusti, pusti. Inače, čekat ću svoj red.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 12.2.2016 6:39:54 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1409
12.2.2016 6:37:55   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

pchelitza - 17.2.user posted image

snjeguljica_83 - 18.2.user posted image

noemaa -29.2.user posted image

as1403 - 1.3.user posted image

subby - 1.3.user posted image

danery - 3.3.user posted image

ivchy81 - 8.3.user posted image

Itsboy
, kako je bilo na pregledu????user posted image javi nam se!user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1410
12.2.2016 7:46:22   
noemaa
Jutroo!user posted image

ajde, snjeguljice, baš me zanima hoće li te tko pustiti. navijam! user posted image jer ljudima tako dobro ide "nisam vidio trbuh" i te fore. ili "ne znam čitati i ne vidim da piše trudnice imaju prednost". meni se samo dvaput dogodilo da me puste prije sebe, jedna mlađa gđa u trgovini, i druga baba ko doktora. a inače - pravimo se slijepi...
sad jedan dan bih trebala do banke nešto srediti, e, baš me zanima hoće li itko uvažiti natpis da trudnice imaju prednost. prošli put sam čekala. sljedeći put mislim da neću. user posted image ako sada ne iskoristim to pravo, nemam više baš puno fore. user posted image

malac sutra ima i slavi rođendan pa se nadam da će sve biti kako treba!!! user posted image

a što se spavanja tiče... ako si neispavana, a misliš da bi mogla odćoriti koj sat po danu, pa odspavaj onda. nije bitno kad spavaš, bitno da ti se tijelo i mozak odmore... kad već ne možeš noću. user posted image

ivchy,
ste preuzeli kolica? kakva su, ste zadovoljni?
user posted image

danery, i ti si spavalica kao i ja. user posted image danas će biti izvrstan dan za to s obzirom na ovu kišu (barem kod nas).

ja bih trebala samo se naći s mamama iz vrtića i onda neki poklončić za svog muža, ipak je valentinovo tu, a odmah dan iza i naša godišnjica. 8 godina zajedno!!! user posted image tak da su nam se baš zaredala slavlja: 13. malac, 14. valentajn, 15. mi. user posted image prošle godine smo doslovno preskočili/zaboravili da je valentinovo, eto koliko nam je važan taj datum pro forma. a joj, zapravo, taj dan je bio baš ono user posted image nakon plusića. jooooj.... eto što ti je život. ima da ga ove godine začinimo da uništimo lošu energiju od prošle...
makar sad kad razmišljam, mi nekako ne uspjevamo baš proslaviti valentinovo.... jednu godinu (kad smo radili kuću) je proveo s mojim tatom u septičkoj user posted image , drugu mu se seka udavala, trećunekakv seminar itd.... user posted image

što vi radite za valentinovo?

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1411
12.2.2016 8:07:17   
danery
Jutro i od nas.....
Cura se nesto uskasljala,neki slajm bas zarondao u prsima,pa je kod kuce,malo se inhalira i natace cajicem.....sreca pa kod nje to brzo ide van,danas cemo malo vise zjakati u tv i knjigice,igre,karte...sutra je pozvana na rodos,vidjet cemo kroz dan sto ce biti dalje.....bolje nje jedan-dva dana kuci,nego tjedan bolesna....
Danas za rucak pileca juhica i knedle s pekmezom....to mi je najbrze....jos moram skuhati caj od lovora pa da imamo za danas...
Probudila sam se s glavoboljom ajme,mm je nocas opet toliko hrkao da sam ga preselila kod sebe da ga mogu klofat....jadan i on,pa ne kuzim kako to moze tako da cim zaspe krene roktati,to prestrasno zvuci....
I tak....eto....danas ce biti veselo....

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1412
12.2.2016 8:59:06   
Snjeguljica_83
Mah valentinovo! Nista ne radimo otkako smo u braku.... :D sad smo vezani i sto nam to trebs. To je za osvajanje..... :D vec cemo ema i ja izradjivati neka srca i cestitku pa pikloniti mm. :P

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1413
12.2.2016 16:01:18   
ivchy81
Ej curke user posted image

Snjeguljice, znam kako ti je sa tim spavanjem... Ja već mjesec i pol dana ne spavam kako treba user posted image probudim se sto puta po noći, pa na wc po par puta, znači spavam po 2, max.3 sata u komadu, za poluditi user posted image osjećam se kao da me vlak pregazio il da me netko pretuko... da ne govorim kolko me boli donji dio leđa i to baš krvnički zaboli da nemrem ni hodat ko čovjek i ispravit se odma kad se dignem, baš koma user posted image
A kaj se tiče težine user posted image ja svaki put na pregledu pitam ginićku jel beba kaj zrasla i onda ona veli da je i kolko sam skužila po opsegu i mjerama glavice i trupa, a i po tjednima trudnoće, tako odredi okvirnu težinu user posted image makar to u 90% slučajeva fulaju, al nema veze user posted image

Noemaa, pripreme za ročkas idu punom parom, jel tako? user posted image Super! Samo neka sve prođe kako treba, sretno user posted image
A kaj se tiče kolica, preuzeli smo ih user posted image super su user posted image mislim znali smo kakva su, jer smo ih vidjeli uživo, samo što smo naručili drugu boju i prekrasna su user posted image jedva čekam da svoju user posted image prošetam u njima user posted image user posted image

Još mi je stigla i narudžba iz Bubamare, pa sam još i zbog toga dodatno happy user posted image
Makar je danas tako šugav dan, kišurina pada od jutra user posted image al niša mi neće ovi dan pokvarit tralalalalaa user posted image

Neposredna veza do poruke: 1414
12.2.2016 16:12:51   
ivchy81
A kaj se tiče Valentinova, ma ja sam glavni poklon kupila već prije mjesec dana, a ostatak, u srijedu, poslije pregleda user posted image

Dal ćemo ga slavit, čisto sumnjam, jer ga mi baš ni ne slavimo, nemam pojma zakaj, al bitno da si kupimo neki poklon user posted image , to me ipak najviše veseli user posted image

Subby, ja ti nemam nikakav recept za chocco cookies, ali ih volim papati user posted image pa ako nađeš neki fini, slobodno tu zakelji link user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1415
12.2.2016 18:19:18   
subby
IZVORNA PORUKA: noemaa

subby, što su chocco cookies? keksići ili kolač?

keksići mali, često ih se može kupiti u trgovini pod američkim kolačićima, al nije mi to to...
Ivchy, vazi, ja cu isprobavati razne recepte pa kad nadjem idealni, podijelit cu s vama :)

ovdje vrijeme preko dana bilo suncano pomalo, ali cim je sunce zaslo nije vise za prste drzat izvan dzepova. Srecom pa sam popodne provela kod prijateljice, ima balkon s hrpom sunca pa smo upile sunca i sunca i napricale se bas fino user posted image Jos idem zadnji tren kupovati kao poklon za useljenje i nadjem super cvijet i da platim, ne moze karticom jer imaju minimalni iznos pa sam na kraju uzela jos i kalic i cvijece za vazu pa je jos bolje ispalo user posted image

trenutno sam u potrazi za dobrom maskarom.. inace omiljena mi je od bourjoisa ultra black maskara, ali ovdje je nema pa trazim alt_ernative..

< Poruku je uredio subby -- 12.2.2016 18:20:31 >

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1416
12.2.2016 21:16:44   
noemaa
Ivchy, pa ti si se danas nagustala sitnicama za bebu.user posted image i ja znam katkad u bubamari uzet sto. Dosta su brzi i za sad je uvijek bilo sve ok.,a i volim placati pouzecem. Nista unaprijed.

Subby, ti se opet nasuncala.user posted image bravo! Ja imam recept fini za keksice koji se zovu samo cookies. Ali ne ide cokolada unutra, vec samo ljesnjaci, orasi, grozdice. To onda nisu ti?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1417
12.2.2016 22:02:50   
as1403
Vecer cure
Ivchy super da je sve ok i da beba je bas velikauser posted image super i za kolica ostale stvari za bebicu.
Mi jos imamo vremena za touser posted image

Danery nadam se da cete brzo ozdravitiuser posted image
Super za sve vas koje ste bile u setnjici, ja se osjecam kao stara baba, jer islo lose spavam pa nisam za nis. Bas lose lose spavam, nikako se namjestiti, idem u wc sto puta pa sam isto toliko puta i zedna. Kukovi kriza samo kukam.
Noema sretan rodjendan deckicu velikomuser posted image
A i nama.valentinovo kao i svaki drugi danuser posted image .

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1418
13.2.2016 8:38:04   
Snjeguljica_83
Jutro!

Noema,
kako je prošlo u banci i odlasku preko reda?user posted image

Jučer sam bila kod endo i OPET je bila neka nova dr:! Ovo je već četvrta kod koje sam išla! I uglavnom, velim ja da sam došla na redovitu kontrolu i da je njena kolegica rekla da, ako je sad tsh uredan, ne moram ga više vaditi do iza poroda.... Ona je to prečula i veli na kraju pregleda da idem vaditi tsh.
"Vi si gledajte da to bude za 4-6 tjedana!" Ja da si gledam?user posted image user posted image

A stvarno doktor može biti svatko!user posted image Možda odem do poroda na još jedno pikanje, a možda i ne jer je prethodna rekla da ne treba.....

Inače, kad sam došla, iako imam prednost, pitam brdo ljudi u čekaonici tko je zadnji? Svi su se blijedo pogledavali, upućivali me na tamo neku med. sestru da pitam, nitko nije bio zadnji!? Koja letargija kod ljudi... A ma, velim da sam trudnica i nemam broj, ali dobro, valjda ćemo nekako ući unutra.....user posted image I iza mene dođe još jedna trudnica.. Kad je dr. otvorila ordinaciju, ušla sam - PRVA!!!user posted image

Ajde, Noema, potuci ovo ako možeš!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sjetih se, u prvoj trudnoći u PBZ-u me zaštitarka uvela preko reda.user posted image

Cure, jel imate problema s venama i kapilarama na nogama sad u trudnoći?user posted image

Evo, meni se pojavilo.... Sve do prije 4 dana sve je bilo ok. Tako mi je bilo i s Emom.user posted image Moram si kupiti čarape za vene, a za trudnice, ah koštaju 200 kn, kupih si Hepan gel, ali moram i još nešto što dodatno HLADI. To područje mi je baš vruće. Srećom, vena je kakva jeste, ali podljev krvi zbog tih kapilara je grooozan i vruć.user posted image
Dižem noge na povišeno i tako..

Ako imate kakve savjet iz prve ili druge ruke, preporuke za kreme, gelove, samo dajte....user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1419
13.2.2016 9:50:59   
danery
jutro....
kod nas padala kiša kroz noć,evo i sad nešto šuška....baš je zahladilo...
mala je jučer i danas u nekoj "vragu iz torbe ispala" fazi,jučer se nikako pa nikako dogovorit,tjera svoje i mak na konac ma do zadnjega....pred spavanje mi se doslovno dimilo iz glave....jutros nastavak,a kao jedva čeka na rođendan popodne...bude li bezobrazna,bome ne ide i amen...
ajd srećom je puno toga iskašljala,izvukla sam iz nosa čudesa,pije čaj od lovora,pa ju to potjera na iskašljavanje....još ću ju malo inhalirati,pa će biti ok do pon...temp.srećom nema,jučer je bila toplikava prije podne,ali stalo je...

user posted image jutros izmlatila mm-a user posted image
kaže i on kadćemo na pregled da vidim tko me mlatuška user posted image
sinoć bila kod prijateljice pa poplašila njenu vagu,kaže 85,5kg user posted image

što se vena tiče,nisam primijetila neke velike promjene ni flekice,jedino su mi gležnjevi na nogama malo otekli...

kak ste vi,jeste se naspavale?što rade klinci?

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 1420
13.2.2016 23:08:37   
ivchy81
Hej curke user posted image

Danas i kod nas ujutro kiša, al kasnije je prestala i zasjalo sunce i razvedrilo se kao da nije ni padala i još zatoplilo tako lijepo user posted image

Snjeguljice, bome svaka budala može bit doktor, nemreš vjerovat kak se ponašaju i razgovaraju, stvarno debilno user posted image
Ajde baš mi je drago da si se uspjela prošvercat bez čakanja user posted image a ljudi su stvarno svakakvi....
Joj baš mi je žao za ovo sa venama i kapilarima user posted image ja oduvijek imam ispucale kapilare i to jako po nogama i to cijelim user posted image to mi je tako ružno vidjeti na meni, tak da baš ne nosim kratke hlačice po ljeti ili suknje, osim po doma i na moru, ali nisam to sa ničim mazala, jer mi nisu bolne, ni ništa, a ne pomažu baš te kremice, gelovi itd... Probala sam, ali ništa, to sam genetski pokupila od mame user posted image

Subby, dogovoreno za recept user posted image i user posted image za sunčanje sa frendicom na balkonu, treba nam čim više D vitamina user posted image
Lijepo što si se počastila sa cvijećem user posted image kod mene sve rikne, osim kaktusa user posted image
A što se tiče maskare, meni ti je jako dobra L'oreal Telescopic, srebrno pakiranje i Make Up Factory- All in one, pa sad vidi koja bi ti možda od njih dvije odgovarala user posted image
Noemaa, bome sam se opskrbila sa svime user posted image samo mi još fali doslovno par sitnica za user posted image i meni za bolnicu i imam sveee user posted image a i ti si uzimala iz Bubamare, evo ja sad prvi puta, jer su prošlu srijedu imali popust 15% na sve redovne cijene, a bila sam doma bez auta i još kasno vidjela mail koji su mi poslali za to i onda brzo preko neta naručila, samo što sam se sa ženom skoro tjedan dana natezala za narudžbu, jer nekih stvari nije bilo koje sam naručila, pa onda traži zamjensko, uff user posted image živce sam izgubila, al su mi onda u četvrtak poslali mail da je narudžba poslana i već je u petak bila kod mene doma user posted image
Ajme meni user posted image mene je danas od nekih 18-22 sata beba toliko izmlatila da su mi se na trbuhu vidjele izbočine i kao neki valovi i to samo na lijevoj strani trbuha i malo prema sredini, a na desnoj strani mir user posted image već sam se prepala da joj nije nešto user posted image valjda je to normalno tako user posted image sad je mir, valjda se namjestila kako spada, pa paji user posted image to mi je zato što sam zadnja dva dana kukala i malo plakala i bila tužna kako se slabo javlja, pa je to danas sve nadoknadila user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1421
14.2.2016 7:16:56   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Maleni se javlja i zajedno sa mnom poručuje:

Sretno Valentinovo!

user posted image

Volite se, mazite se i nemojte se prepirati s vašim muževima barem jedan dan, valjda ću i ja to uspjeti.user posted image

P.S. prije 10 godina, naše prvo Valentinovo... u vezi smo svega dva mjeseca, nešto smo se porješkali i ja mu izgovorim "mrziim te!"user posted image I na kraju me oženio!user posted image user posted image Što ti je život.....user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1422
14.2.2016 7:21:21   
noemaa
Ivchy, ma normalno je. Da si samo vidla brda i doline u mojoj prvoj trudnoci. Bebac bi valjda ispruzio rukice i to bi dosao eiffelov toranj s jedne strane trbuha. Bas smo se smijali. Evo
I jucer mi tako krenuo malac.user posted image

As, i ja lose spavam, ali zbog alerg.kaslja. nadam se da ce se to objema brzo promijeniti pa da uspijemo bar malo normslno odspavati prije dolaska user posted image

Snjeguljice, prvaaaauser posted image osvjezenje.
Al i men je u petak za pultom za kruh propustila jedna gospoda vidjevsi me onoliku.user posted image

Danery, sto je to? Curka njurgava ko i vrijeme ili nekakva faza, tioa ona s 2-3 god; ima li i oko 5.god.?

Mi odslavili rodendan,bilo super, prebrzo proslo. Micek bio odusevljen, nadipao se s frendicima, bio sav vazan oko puhanja torte. Izjavio da je puhao svjecicu ko vjetar.user posted image stigli doma i pred spavanje temp.38.5.user posted image tak da ovaj tjedan ima postrodendansko bolovanje.user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 14.2.2016 7:23:42 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1423
14.2.2016 10:08:03   
danery
ola....
ja sam se fino naspavala,mala se sredila,al mi digla tlak rano ujutro moja mudra sova...
dolje kod nje u sobi ima mali ležaj na razvlačenje,kao,za malu da može koji put prespavati,i sad je gospođa neka 4 mjeseca valjala da "MALA NE MOŽE SPAVATI DOLJE JER JE ZIMA,A NJOJ BUDE VRUĆE PA OTVARA PROZORE DA SE RASHLADI,BOJI SE DA SE DIJETE NE RAZBOLI"...ok,ajde de...
da bi mi jutros sišle dolje,a u tom krevetu spava šogorica....ajme,sirota je bolesna,njoj je hladno u njenoj sobi (sad kad je prošao i snijeg i vijavica i svi minusi) user posted image user posted image user posted image
znači kokoš od 25 godina bolesna može,na nju će paziti,a na malu ne može ni tih par sati što spava tamo....
oooooo,ama za guzicu bi ju ujela,a bome se i ima za što ujest....

trebaju mi moji doći....idem do dućana da se ispušem,ovih dana su tlakovi i živci svima na 505 s crtom....

user posted image danas mirnija,valjda jadna kuži i ona da ću iz kože iskočit user posted image

a noemaa,faze ti ne idu po godinama,koliko vidim po mojoj....to je iz sata u sat user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1424
15.2.2016 7:42:31   
danery
jutro user posted image
evo opet kod nas kiša,pada li padaveć kroz cijelu noć,al meni je supeeer....
mm išao na sistematski,pa je odvezao malu u vrtić da se ja ne navlačim s kišobranima po tramvaju user posted image sad jutarnje zasjedanje:doručkić,kavica i sve 4 uvis user posted image

što ste se vi sve uspavale,evo vam koja user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  55 56 [57] 58 59   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Poza za bebu
bembo

U kojoj pozi ste zatrudnile?

Misionarskoj (46%)

Odostraga (doggy) (21%)

Žena gore (19%)

ili nekoj drugoj i kojoj? (14%)

Broj svih glasova: 152

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!