ivchy81
|
Hej curke Danas i kod nas ujutro kiša, al kasnije je prestala i zasjalo sunce i razvedrilo se kao da nije ni padala i još zatoplilo tako lijepo Snjeguljice, bome svaka budala može bit doktor, nemreš vjerovat kak se ponašaju i razgovaraju, stvarno debilno Ajde baš mi je drago da si se uspjela prošvercat bez čakanja a ljudi su stvarno svakakvi.... Joj baš mi je žao za ovo sa venama i kapilarima ja oduvijek imam ispucale kapilare i to jako po nogama i to cijelim to mi je tako ružno vidjeti na meni, tak da baš ne nosim kratke hlačice po ljeti ili suknje, osim po doma i na moru, ali nisam to sa ničim mazala, jer mi nisu bolne, ni ništa, a ne pomažu baš te kremice, gelovi itd... Probala sam, ali ništa, to sam genetski pokupila od mame Subby, dogovoreno za recept i za sunčanje sa frendicom na balkonu, treba nam čim više D vitamina Lijepo što si se počastila sa cvijećem kod mene sve rikne, osim kaktusa A što se tiče maskare, meni ti je jako dobra L'oreal Telescopic, srebrno pakiranje i Make Up Factory- All in one, pa sad vidi koja bi ti možda od njih dvije odgovarala Noemaa, bome sam se opskrbila sa svime samo mi još fali doslovno par sitnica za i meni za bolnicu i imam sveee a i ti si uzimala iz Bubamare, evo ja sad prvi puta, jer su prošlu srijedu imali popust 15% na sve redovne cijene, a bila sam doma bez auta i još kasno vidjela mail koji su mi poslali za to i onda brzo preko neta naručila, samo što sam se sa ženom skoro tjedan dana natezala za narudžbu, jer nekih stvari nije bilo koje sam naručila, pa onda traži zamjensko, uff živce sam izgubila, al su mi onda u četvrtak poslali mail da je narudžba poslana i već je u petak bila kod mene doma Ajme meni mene je danas od nekih 18-22 sata beba toliko izmlatila da su mi se na trbuhu vidjele izbočine i kao neki valovi i to samo na lijevoj strani trbuha i malo prema sredini, a na desnoj strani mir već sam se prepala da joj nije nešto valjda je to normalno tako sad je mir, valjda se namjestila kako spada, pa paji to mi je zato što sam zadnja dva dana kukala i malo plakala i bila tužna kako se slabo javlja, pa je to danas sve nadoknadila
|