Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 9:01:03
|
|
|
|
noemaa
|
Jutro! Ja se inhaliram i gledamsvoje bolesno dijete s temp.38.5 koje se prti, skace itd... Da ga ne pipam,ne bi ni posumnjala na temp. Morammu skuhati luk s medom jer je poceo kasljat. Danery,ti radis caj od lovora? Za sto je dobar? Stavis suh lovor ili svjez? Ubacis jos nesto ili?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 9:06:10
|
|
|
|
danery
|
oj,vi još bolujete valjda će brzo proći... ja ti taj čajić pravim za iskašljavanje,a i ovak mi je fin... prepržiš 3 žlice šećera,karameliziraš,jel i u to natrgaš par listova lovora,možeš i svježi i suhi,ja uglavnom stavljam suhi kad ga imam....nekih 4-5 listića,malo promiješaš da potopi šećerlistiće i doliješ vode 2 dcl....pustiš prokuhati kratko,a ako ti je prejak čaj,možeš i razrijediti hladnom vodom,i brže možete piti... kod nas pomaže,a mala ga voli i sama praviti,sva je bitna dok stavi šećer pa natrga listiće uff,trebala bi do lilda,imaju pidžame na akciji,treba persi koja nova za vrtić,a vani pada li ga pada....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 9:15:13
|
|
|
|
danery
|
ohohoooo evo baš nazvala prijateljicu da vidim hoće li do lidla,kupit će mi ona za persu pidžame da ne moram ići ja noemaa,ajd neku ideju za ručak....ja ne znam što bi.... mm danas na sistematskom za firmu,sad kad mu tamo onih par kapi krvi izvuku,umirat će cijeli dan moram nešto jako skuhati da ne krahira,ipak treba popodne po malu u vrtić
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 14:35:27
|
|
|
|
noemaa
|
Danery,si osmislila rucak? Mene gospon zabavio bome danas. Sad mrvu odmora dok je mm doma,a onda opet on odradit drugi dio,a ja party s klincem. Natezemo se oko lizaljke od kadulje. Di ste,curke?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 15:56:33
|
|
|
|
subby
|
Ja sam danas radila cijeli dan skoro.. Mislila sam da cu zavrsiti do 2 najkasnije, al evo tek sad sam uspjela neke zavrsne radove isfrizirati da bude kako sam i zamislila pa sam poslala i za danas je to to od posla. Odoh sad prosetati do trgovine pa malo vjezbati i sto vremena ostane opeglati lijepe hrpice sto me ceznutljivo gledaju vec danima: "opeglaj me, opeglaj me" caj od lovora, super! nisam to nikada pila, ali vjerujem da pomaze, isti takav caj je nama mama pravila za grlo kad smo klinci bili, ali samo secer i voda ili secer i mlijeko. No lovor je isto super ideja. Ja sam se inhalirala kaduljom kad sam jednom grlo prehladila i pomoglo mi je. Kakve lizaljke od kadulje noeamaa? Sta kuhate vi? Vidim Danery osmisljava jela.. Meni ostalo piletine od jucer pa cu to doraditi da ne moram ponovo sve kuhati
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 21:48:21
|
|
|
|
noemaa
|
Subby, ti.jos radis?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 15.2.2016 22:01:23
|
|
|
|
danery
|
večer da prijavim kako sam dobro osmislila ručak-otišli u a.mall na klopu usput kupila curi nove pidžamice jer je u lidlu tek od četvrtka,a nije mi se dalo čekati...osim toga upikla u nkd-u na sniženju dvodijelna odjelca za ,32 kn kompletić gegice i majica....uzela zeleno,pa mi nije bitno jel ili i mm se ponovio u bokse,i to sam oplakala kod kuće kad se dao u isprobavanje uz najavu A SAD SAMO ZA VAS SMEŽUR KESIĆ.... ne da sam skoro umrla,nego to nije bilo humano koliko sam se smijala tom umjetničkom imenu a još kad je jedne obukao naopako,s dugmetom na turu,pa zaključio da je to neki brazilski model čim tako iza zateže....oduzela sam se
< Poruku je uredio danery -- 15.2.2016 22:02:30 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 16.2.2016 6:35:34
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Noema, jel maleni bolje? Danery, ti stalno nešto šopingiraš, imam dojam... Malo malo i ti nešto kupiš! Sebi, mužu, kćeri.... Vi te ručkove konkretno kuhate... Ja sve nešto zbrzam pa me prosto sram priznati što. Bila bih ja kuharica da imam vremena, nakuhavala bih, ali eto.... Sjećate se da smo prije par tjedana spominjale slinčeke/bavarine? E ja sam ih negdje pronašla u ormaru, brdooooo ih je, onda ih je Ema zgrabila i sad se igra njima. Stavlja bebama, obuva im čarapice i vodi ih u šetnju... Ima ih po cijelom stanu! Evo, ima tri, četiri dana da me trbuh počeo svrbiti!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 16.2.2016 8:43:00
|
|
|
|
danery
|
jutro kod nas opet kiša,ali manje nego jučer,pa je podnošljivo....makar je fino osvježilo zrak,sad otvorim prozore i za minutu-2 sve prozračeno.... hah,snjeguljice,šta ću kad mi za malu stvari trebaju,a ostalo je više neki mali gušt....a cura sve prerasta kao iz vode,sad je na 128,i to samo gledam kad će početi viriti zglobovi,kao kekecu jutros se namrštila,pa nateže kosu,kad će već narasti,pita me....eeee tu si ptico,rekoh,nema to tek tako....kosa raste polako.... a jel nema nešto da brže raste? reko' ima,vitamini iz voća,mlijeko,meso,sve za ručak.... a od slatkiša? e bome ne baš... ONDA JA VIŠE NEĆU JEST SLATKIŠE,zaključi persida ozbiljno... mda,živi bili pa vidjeli,eno joj tata kupiokinder jaje pa joj spremio u ormarić, a ona i kinder jaja.... inače mene niš ne svrbucka kad se o pupi priča,samo me povremeno zateže i pecka oko pupka koža,grozan osjećaj evo se javlja nakon slatkog doručka,pogrickala sam neki crni kruh prepun suncokreta sa maslacem i medom
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 16.2.2016 19:25:35
|
|
|
|
subby
|
Ne radim, ali mi naisao super i zanimljiv projekt pa sam prihvatila jer ionako mogu od kuce s laptopa raditi, a i dobro mi dodje malo da se zabavim s necime. Mene isto nekada zna svrbiti stomak, nemam pojma sta je to i zasto, ali ja se onda namazem uljem i pustim da se upije. Super sa slatkisima i kosom hahaha bas me zanima koliko ce ustrajati u zdravoj prehrani Ovdje isto kisa i oblacno, nije neko vrijeme, ja cu grasak s knedlicama skuhati, to mi je nekako brzinski, a lagano.. Bas smo nekidan dragi i ja pricali kako trebamo iduci mjesec poceti s pripremama za bebu i nabaviti sve ostale stvari koje nam trebaju. Narucila sam ga danas kod zubara, a kad je sestra cula preko telefona prezime i krenula da ga upise, odmah se presaltala po naski, gospodjo, mozemo mi i ovako
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 16.2.2016 21:44:49
|
|
|
|
noemaa
|
Eto i mene. Mali mi oduzima energiju i za prikljucenje na rr. i on je,kao, bolestan. ma dobro,samo nek je zdrav! Danas prvi dan bez temp.,naskakao se ko blesav,glumio padobranca, gimnasticara, odbojkasa,penjaca i ne znam sta sve ne. Sad gnjavi mm-a jer se uspavljuje vec 50min. Toliko o umoru. Danas je pitao susjedu, cim je ova usla na vrata,gdje joj je kanalizacija. Snjeguljice,bas ti bebac ne damira. Neka,neka, to su slatke muke. a sto se ruckova tice,ja volim kuhati. Pa kad sam doma sama na miru,onda se malo zanesem. Ali inace i ja na brzinu. Danas skuhala karfiol,na salatu.i podinstala pilece za/batke. Eto brzog i finog rucka. Subby,vidis kako je svijet malen,svugdje nabasas na kakvog susjeda Danery,tm moze biti i model u nedostatku novca sad vidim na koga ti je mala glumica.
< Poruku je uredio noemaa -- 16.2.2016 21:48:42 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 9:24:32
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
NAŠI PREGLEDI pchelitza - 17.2. snjeguljica_83 - 18.2. noemaa -29.2. as1403 - 1.3. subby - 1.3. danery - 3.3. ivchy81 - 8.3. Pčelica, sretno danas na pregledu! Uživaj!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 9:34:43
|
|
|
|
Pchelitza
|
Smotana sam.pregled je sutra a danas si Vadim krv za guk profil. :s
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 9:58:54
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
IZVORNA PORUKA: Pchelitza Smotana sam.pregled je sutra a danas si Vadim krv za guk profil. :s Onda sutra nastupamo ti i ja....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 9:59:26
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
NAŠI PREGLEDI pchelitza - 18.2. snjeguljica_83 - 18.2. noemaa -29.2. as1403 - 1.3. subby - 1.3. danery - 3.3. ivchy81 - 8.3.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 10:00:35
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
PROLJETNE BEBE - TERMINI ivchy81 - 25.4.2016. danery - 2.5.2016. subby - 8.5.2016. Pchelitza - 13.5.2016. noemaa - 16.5.2016. chrna - 29.5.2016. Itsboy - 30.5.2016. as1403 - 6.6.2016. Snjeguljica_83 - 13.6.2016.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 10:00:56
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Pčelica, koliko si sad trudna?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 10:04:49
|
|
|
|
Pchelitza
|
Evo SAD sam iscitala kaj sam propustila pa da se nadoveže. Mene su neki dan prepali bnolovi u trbuhu. Ujutro sve bilo normalno, otišla na WC i onda je krenuo pritisak i bol i boje je držalo sat vremena. Nije se pojačavalo ali nije ni prestajalo. Ne želim paničariti jer se mala javlja a moguće da je to samo probava.SAD kao je trbuh veci- 28 tt- počelo me mucit.kaj ghod pojeddem kreće podrigivanje i plinovi a nekacd i žgaravica.mtrudim se da ne Jedem puno jer se kile počele ful brzo lijepiti al nekad sam zaista gladna. I mene zna peckati i zarezati oko pupka pa se namazem kremicom i bude mi lakše.više me brine kaj me zna fgakat bolit s desne strane ispod rebara.ne znam Jel to beba naslonjena na neki organ ili kaj. Na streckanje i probadanje u rodnici sam se navikla.konstantno je nekaj. Prošli put sam im to rekla na pregledu pa nije bilo neke reakcije. Cerviks je bio smeksan ali zatvoren. Jako me zanima kakvbo je SAD stanje. Mi smo počeli s nabavljanjem opreme. Imamo kimbac i kolica i SAD pomalo nabavbljam ostale Stvarčica. Robicu ne kupujem jer BiH trebala dosta dobiti od rodbine samo ne znam kaj čekaju.da ja obećan odmah bi to popakiurala i poslala poštom.al dobro,poklonjeno konju se ne ghledsa u zube ne?! Vidim kupuju se jastuci.bit će navodno u kaufglandu od četvrtka nekakav.ja sam našla žensku kaj prodaje poslovne stvarati za bebacem pa sam taman u pregovorima za jastuk,baby gym,kafiću i još neke potrepštine. Drzite palčeve da sutra budem tvrda i zatvorena
< Poruku je uredio Pchelitza -- 17.2.2016 10:14:31 >
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 10:06:21
|
|
|
|
Pchelitza
|
IZVORNA PORUKA: Snjeguljica_83 Pčelica, koliko si sad trudna? Danas moj kalendar kaže 27+6
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 17.2.2016 23:23:21
|
|
|
|
ivchy81
|
Ej curke Snjeguljice i Pchelitze SRETNO sutra na pregledu i javite novosti Ovo vrijeme je za poluditi stalno glupa i dosadna kiša, pa tmurno, baš fuuujjj navodno tek za vikend ljepše vrijeme... Nemam volje za ništa, a i je nešto zadnjih par danas slabo aktivna i mirnija, osim što zadnjih par dana češće štuca i konačno je danas kasno popodne počela opet lupati i namještati se, a sad siroče opet štuca... Baš mi ju je žao kad tako štuca Joj ja sam u nedjelju oko 5 ujutro imala malu borbu na wc-u, tj.grlila sam školjku, nemam pojma od čega, samo sam se digla iz kreveta misleći kako idem pipi kao i uvijek i samo odjednom mi se gore diglo i ajmooo sve van , al što je najbolje, samo voda i odma mi je bilo sve ok kao da i nisam povraćala, ali sam cijelu nedjelju bila sva nikakva i bezvoljna i samo sam kunjala, a u pon.sve super valjda neka viroza, jer je isto jutro malo poslije mene i muž imao rigoleto... nemamo pojma od čega, al od hrane nije, jer je sve kaj smo večerali bilo friško i isto... Imam jedno pitanje, možda je glupo, al me zanima... Jel normalno da mi nekad pupak nebrekne i iskoči malo van, a nekad se opet povuče unutra? Mislim znam da iskoči van, al da se i zna vratit natrag, to još nisam čula, pa zato se pitam. Pretpostavljam da kak se beba okreće i namješta, pa da se onda to tako mijenja? Jer se to dogodi i po nekoliko puta dnevno, pa mi malo čudno.
< Poruku je uredio ivchy81 -- 17.2.2016 23:29:33 >
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 18.2.2016 14:18:44
|
|
|
|
noemaa
|
ajme, šoka sad prala sam pod u kuhinji. mali se naljutio na mene jer sam mu ugasila komp i trk od ljutnje po kući. i pred kuhinjom ja vičem: stani, mokro je, stani... ali on, naravno, ne čuje, ne razmišlja... ajme, kako je tresnuo. na guzicu, glava lupila, on počeo plakati... pa sam se još dodatno izvrištala na njega. i onda u krevet. i tamo se ja smirim, i on, i mazim ga... i dođe mi u glavu što mu se sve moglo dogoditi... naravno, pomisliš na ono najgore... ajmeeee....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 18.2.2016 14:24:21
|
|
|
|
noemaa
|
IZVORNA PORUKA: ivchy81 Imam jedno pitanje, možda je glupo, al me zanima... Jel normalno da mi nekad pupak nebrekne i iskoči malo van, a nekad se opet povuče unutra? Mislim znam da iskoči van, al da se i zna vratit natrag, to još nisam čula, pa zato se pitam. Pretpostavljam da kak se beba okreće i namješta, pa da se onda to tako mijenja? Jer se to dogodi i po nekoliko puta dnevno, pa mi malo čudno. Točno to sam primijetila jučer! Prvi put. Tako da je sigurno normalno kad nas ima još. Evo, sad dok sam malo došla k sebi, iščitala vaše poruke... Snjeguljice i pčelice, kako je prošlo danas? očekujem lijepe vijesti. potvrđeni ili demantirani spolovi bebuškica? pcelitze, ti to namjerno ističeš SAD i BiH? ivchy, jao, viroza... fuj, fuj... neka bježi što dalje od subby, danery, kako ste vi? čime se bavite, osim šopingiranja? itsaboy, as, gdje ste vI? ja danas stavila maneštricu od povrća na brzinu i onda palačinke s višnjama i vrhnjem. evo, baš ih idem još stavit u pećnicu da se pripeku malo. nadam se da će biti fineeeee. a vrijeme je bljak. kao, sutra lijepo. eh, da mi je to vidjeti.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 18.2.2016 20:40:58
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Noema, gin. nije komentirao spol, a ja nisam pitala. Ma bitno da je sve ok! Gin. me se mislio riješiti, kao da odlazim kod svoje gin. već kad mije tamo zgodnije ići. To je istina, ali ovdje u bolnici dođem prije na red, dobiješ broj i točno se zna red i redoslijed.... Tako da sam se izborila za svog Grdinića! Malac je super, danas sam 23+4, a BPD je za 24+1, AC za 23+3, a FC za 23+2. Dakle, imam malog glavatog malca. Pitala sam težinu, imamo 600 g! Mala štruca kruha! Kontrola za 4 tj. Za dva tjedna idem napraviti ogtt i to je to. P.S. Noema, čujem da si danas mahala MM! Što se to priča po selu?
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 18.2.2016 20:45:10 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 18.2.2016 21:11:16
|
|
|
|
subby
|
IZVORNA PORUKA: noemaa ja danas stavila maneštricu od povrća na brzinu i onda palačinke s višnjama i vrhnjem. evo, baš ih idem još stavit u pećnicu da se pripeku malo. nadam se da će biti fineeeee. a vrijeme je bljak. kao, sutra lijepo. eh, da mi je to vidjeti. Ja se pozivam sama na palacinke! Ajoj bubica, kako je pao, nemoj se derati na njega kad je jos tako bolan i uplakan, vjerojatno je i njemu jasno da se nista dobro nije dogodilo... Nadam se da je sad vec bolje Mene danas i jucer svrbiiiii stomak, ajme, jos bila u gradu i samo sam mastala kako cu se namazat uljem kad dodjem kuci Jos sam i potkosulju promijenila, a evo jos uvijek je sve ok od popodneva pa je mozda i to utjecalo. Sinoc se nisam nesto naspavala, lijevi bok je protestirao jer sam dugo lezala na njemu tako da se nadam da ce veceras biti nesto bolje. Ovo je sad glavno, pa ostalo je nekako sporedno. Zavrsavam onaj projekt, svi s zadovoljni i sretni pa je to super.. Za vikend se uzdam u prognozu jer su rekli suncano i dvoznamenstu temperaturu. Dosadilo mi ovo sivilo, divim se kako netko moze prezivjeti u podnebljima gdje je cesto takvo vrijeme. Danas su isto rekli suncano i to cim je sunce izaslo ja se spremila, i taman opet naisli oblaci, a ja se bas ponadala Vidjeh ja da tu nema neke nade ni od cekanja ni vjerovanja prognozi pa sam otisla u jednosatnu set_njicu iako je ostatak dana bilo i dalje oblacno... Ah, "lazljive prognoze" Snjeguljice, super vijesti s pregleda Ma nek je on sretan, zdrav i veseo!
< Poruku je uredio subby -- 18.2.2016 21:12:26 >
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 18.2.2016 21:45:37
|
|
|
|
as1403
|
Vecer cure Evo A spava. Boli ga prst, kao da se udario je crven ali spava... Neoma dobro je prosao maleni. Moj je jednom tako pao drito na nos i krv je odmah krenula. Snjeguljice ti si iz Pule? Meni je sada kada sam 28.1. Bila na uzv u bolnici bio Belci. Isto je ok. Becic me vecinu vremena vodio proslu trudnocu i bio mi je u radjaoni. Stvarno je super Subby i mene muci isto to s vremena na vrijeme ali u ulju je spas, tako mi je bilo u prvoj, tjesi me samo da to nem veze sa strijama Znaci i Noema je iz Pule? A koliko nas je
|
|
|
Anketa
Crtići
пеперутка16
Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!