|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
25.1.2016 19:28:34   
danery
ola,eto mene opet user posted image prošao dojč,dobila temu ala za mene:nove generacije i propadanje životnih vrijednosti...
a ja s mojih 5 baba u kući jedva dočekala user posted image user posted image
nadam se da ću proći....nije mi baš svejedno...al ajd,kako bude user posted image
glavno da sam sve na njemačkom napisala user posted image

nego kako je mene pokočilo odjednom u rebrima i ramenima user posted image user posted image user posted image sreća pa su imali tamo stolice sa dobrim naslonom pa sam se nekako naslonila unatrag da se ne srondam....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1226
25.1.2016 20:24:27   
subby
oo danery, jel to neka posebna prigoda da polazes njemacki, cestitam user posted image vjerujem da ces proci, ipak si i tanjur razbila user posted image

jesam, setala sam, 8 stupnjeva, jos kasnije bilo i 11, bas neobicno toplo i ugodno. Ja jos obukla kao neku tuniku rolku pa se iznojila user posted image Na kraju se nisam nasetala kao sto sam planirala 2 sata jer sam prvo otisla obaviti kupnju i kupiti imbus kljuc user posted image (pokidala se karnisna, a neki mali sarafcici pa je muz rekao da ce nam trebati imbus kljuc za to, na sta sam ja gledala u to i cudila se dal postoji tako mal, ali eto danas se uvjerila da postoji i manji hahaha).. I krenula ja da cu produziti u setnju i osjetim neki pritisak na mjehur i znam da me ne tjera piskiti, ali je taj osjecaj bio jaci, a posto sam vec bila 20ak min od stana, vratila sam se doma za svaki slucaj user posted image Poslije sam jos isla do soping centra, tamo sam se kratko prosetala, pojela sladoled od sladoledara i kupila neke sportske tajice, ali su gore nekako sire posto je broj M tako da taman fino stane stomak, pa cemo vidjeti kako ce funkcionirati.

Sto se tice jakne, bas sam gledala danas i ja.. Istog sam razmisljanja.. ne isplati se kupiti za ovih par mjeseci, iako sam nasla neku skroz snizenu kao kaputic bas za trudnice, za 30€, duplo snizeno.. Vidjet cu jos, ne znam koliko jos dugo stanem u ovaj kaput, uskoro ce dugmeta otpadati user posted image

Vidim da se prica o finom sokicu za ogtt, meni nitko nije ni rekao niti sam se ja raspitivala da cu morati piti tako divan napitak pa me docekalo na prepad.. Jos ja popijem na brzinu sve i ostane dolje taloga, kaze ona meni, sve sve, a ja gledam u secer, gleda i on mene user posted image

ivchy81 hvala na savjetu za jos jedan dopusteni caj, ja samo kamilicu povremeno.. znaci i rooibos u rinfuzi je isto ok, hvala user posted image

Btw, jucer sam naisla na internetu da se od 35.tt preporucuje piti caj od lisca crvene maline jer moze olaksati porod i jaca te misice, dosta ljudi kaze da vjeruju da im je pomogao, pa eto ako tko ima iskustava nek podijeli, ja ga planiram isto tako negdje pocet piti.

u trenutnom stanu imam srecu da mogu namjestiti veliko ogledalo koje se otvara tako da se vidim iz kade kad se tusiram pa mogu dolje frizuru lakse srediti, iako je vec postao napor, ali ulazem trud i dalje user posted image

nadam se da sam sad sve pokrila teme sto sam propustila :D

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1227
25.1.2016 23:44:44   
ivchy81
Subby, tako sam i ja bila sa tim šećerom user posted image joj to na dnu je baš bilo malo previše slatko i sa mukom sam ga popila user posted image

A kaj se tiče čaja rooibosa, najbolji je za nas onaj obični iliti čisti, bez ikakvih dodataka i da, u rinfuzi user posted image
Onaj čaj od lista maline sam ja kupila, isto u rinfuzi, ali nikako da ga počnem piti, barem svaki dan po jednu šalicu. Probala sam ga, nije baš neki okus, al nije baš tolko ni bljakav, da se popit user posted image al kako kome, nekom će možda okus biti super user posted image Isto sam čitala za njega da pomaže u vezi poroda itd., al ne znam nikog ko bi mi iz prve ruke reko da je stvarno pomogao, al vrijedi pokušati, jer nemre sigurno naškodit user posted image
Subby, dobro si se snašla u vezi frizure user posted image tak i ja u kupaoni pred ogledalom user posted image pa kak ispadne, ispadne, al sve u svemu sam zadovoljna user posted image user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1228
26.1.2016 6:41:51   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image Pijem kavu sa šlagom, mljac!user posted image

Ja sam vam sladokusac pravi pa tako da meni čaša s brdo šećera nije nikakav problem.user posted image

Noema, Emi je bolje, kao nova je, ovaj klavocin sve liječi!user posted image

As
, suosjećam... eto i moja kćer ima upalu uha. Gadno je to....user posted image Neka brzo prođe i ne vraća se!

Ma sjećam se kad sam od svoje 12. godine do 14. imala po tri-četiri gnojne angine godišnje i bila sam na antibioticima, ne bih išla u školu po četiri dana. I nikom ništa! Nije se radio problem što sma toliko na antibioticima, a kod naših klinaca sve nas nešto strah i panika toga... Ne znam zašto? user posted image

Što se tiče jakne, imam jednu koja mi je ogromna, kupila sam broj veću,e to zaletila se pa mi je idealna. Kaput je već tijesan pa moram ostaviti zadnja dva dugmeta otkopčana, onda moram skrivati trbuh da ne objašnjavam susjedama i prodavačici u pekari.user posted image

Ne bih kupovala za još ovo malo zime, a ne......

I ide mi na živce ovo vrijeme, tako je iznadprosječno toplo!user posted image Mislim, ugodno je za šetanje, ali nije to zdravo i normalno za ovo doba godine!user posted image Kako ne biti bolestan!? Javili su za sljedećih par dana oblačno, a meni dragooooo jer ionako moram biti kući!user posted image user posted image

Frizura? Uspijevam se još frizirati gledajući dolje, ali uskoro to više neće biti moguće. Zato, ogledalo i šiškaj!user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.1.2016 6:42:52 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1229
26.1.2016 8:48:41   
danery
jutro user posted image
ja nekako napola u elementu,srčem kavicu,smazala žemičke sa maslacem i medom....
prvo sam morala tražiti maslac,pa ga otapati,sveki ga strpala u friz,a ja ga držim vani na sobnoj temp.da ne moram pruljati i orati po njemu kad mažem user posted image
sad čekam 9 sati,nervozna sam ko pas,zanima me je li okinava iz njemačkog ili sam ipak dobro naškrabala....user posted image user posted image

beban se razmrdao jutros i to dobrano,otplesao koloplet dok sam bila u tramvaju,mislim da mu se sviđa truckanje user posted image

danas curi u vrtić dolazi mađioničar,probudila se i veli ne bi išla u vrtić,reko' a ćirobiro?,odmah se poletila spremiti user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1230
26.1.2016 10:07:32   
subby
i? kako je prosao njemacki? jesi medju streberima? user posted image
hahaha madjionicar, kako dobro user posted image

moj se ovih zadnjih nekoliko dana bas aktivirao, po citave dane kao da igra utakmice, sad je cini se skuzio da je ojacao pa se razmlatio user posted image user posted image nisam jos uocila neki uzorak ponasanja jer ga osjetim i kad secem, kad sjedim, kad sam u trgovini, bas mi je zabavno :)

ja sam jucer izgleda previse izbivala iz kuce jer kad sam se vratila kao da me neki pritisak u glavi dohvatio, skroz sam se cudno osjecala, malo sam legla i meditirala u mraku.. tek kasnije sam napravila veceru i jela i onda sam nadosla. Dobra ideja za maslac, moj je u frizideru pa uvijek moram orati po njemu, prodje me volja dok ga namazem na kruh user posted image

danas ce navodno biti 11 stupnjeva opet.. iako volim to vrijeme, sve se pitam kako ce onda biti u trecem i cetvrtom mjesecu.. srecom pa se ja drzim zdravo. Kad je muz bio nedavno kod doktora reko mu ovaj ako pije dovoljno tekucine da je veca sansa da bude zdrav jer kad ljudi kisu i lete bakterije i virusi okolo, lakse se uhvate za suho grlo tako da ja tome i zlici meda i salici caja s limunom svako jutro prepisujem dobar imunitet, a i bas pijem dosta vode posto se u trudnoci preporucuje 8 casa dnevno pa si ja uvijek pripremim casu vode i stavim na radijator jer sam skuzila da mi je bolje i lakse ju pijem ako je toplija :D Plus, na vidnom je mjestu pa se cesce sjetim.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1231
26.1.2016 12:48:05   
as1403
Dan cure

Snjeguljice znaci i Ema istouser posted image . Arian je danas super nema temp jucer od 14 sati. Nadam se da se vise nece niti vratiti.

Danery kako je prosao njemacki? Tvoja curek je vec velika i biti ce ti bas od pomici s bebicom.

Ma meni nije bio problem sa ispijanjem te slatke vodeuser posted image .

Subby i ja pije. Dosta tekucine, ali stvarno samo sam zednauser posted image .

Idem sada, nemam ideju sta bi mogla za rucak spremati danas

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1232
26.1.2016 13:16:50   
noemaa
evo me, došla i ja. danas bila na ogtt-u, i uopće nije strašno kao što mnoge cure govore. mislim, voda sa šećerom, sve ok. najstrašniji dio mi je bilo otkidanje vatice s mjesta uboda jer mi ju je svaki puta doktor fino strogo zalijepio flasterom.
nakon toga sam si otišla u prvu trgovinu kupiti doručak i onda u šetnju uz more. sama, fino vrijeme, ahhhhh.... uživancija! user posted image
ali isto me malo živcira to pretoplo vrijeme. no tako je bilo i prošle godine, ne? mislim da se komotno možemo naučiti na ovakave zime ubuduće. jednostavno, sve se mijenja, pa tako i godišnja doba....

as, ajde, super da je arian bolje, baš sam te htjela pitati. user posted image

snjeguljice, ne znam što reći s antb. možda baš zato što je zadnjih deset_ljeća propisivanje antb bilo dosta olako, sad se opet borimo protiv toga da ne dođe do privikavanja bakterija na njih... user posted image

danery, zašto polažeš njemački? otvarate malu školu auf deutsch im Kindergarten? (sam dobro stavila padež; mislim da je Garten - der user posted image )

subby, ti imaš maratonske šetnje user posted image sladoled, sada? možda je baš to recept protiv grlobolje, ha? user posted image

ivchy, taj rooibos ima i u trg. centrima? meni je moja doktorica rekla da u trudnoći smijemo piti sve "voćne" čajeve jer oni ne utječu na plod. tako da sam ja sad na malini i jagodi. user posted image

danas sam si kupila i mljeveni lan i sad ću ga papati u jogurtu. čašica zdravlja na dan (uza sve ono slatko) dobro će doći! user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 26.1.2016 13:17:25 >

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1233
26.1.2016 14:40:51   
ivchy81
Ej curke user posted image

Evo ja kod mame u Zagorju u posjeti, tj.na ručku, baš sam se napucala ko krme user posted image nema mi do mamine kuhinje user posted image
Vrijeme je prekrasno, sunčeko, toplo baš super, al nezdravo i ludo za ovo doba godine, jer ni to nije dobro kad je ovak, a trebalo bi bit hladno, mislim ipak je zima user posted image
A taj rooibos ima za kupit u Mulleru, onaj čisti, klasik, a mislim da ima i u bio&bio dućanima, pa u Kući zelenog čaja...

Cure drago mi je kaj su vam klinci bolje user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1234
26.1.2016 21:43:53   
noemaa
ivchy, jako lijepo je to što možeš doživjeti maminu kuhinju. user posted image uživaj punim plućima u tome, kao i u druženju s njom...

ja se sad nažnjopala, kasna večera jer je malom trebalo sto godina da zaspi. ali barem je završio onaj period vrištanja i plakanja jer je "spavanje bezveze i nećem zato spavati". user posted image

sutra ću raditi neke tortille s keljom, paprikom, jajima i mozzarellom, našla neki recept na internetu... nadam se da će biti kako treba!!!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1235
27.1.2016 8:33:50   
danery
jutro... user posted image user posted image
ajme kako sam loše spavala,nasanjala se gluposti na rate,užas....
njemački...bah,onak,kolika je pauza između nekog žešćeg šprehanja bila,još je i u dobrom stanju,ali ovih dana ću si uzeti vremena pa još doraditi....uglavnom nije propast user posted image

sinoć me satrala žgaravica,valjda kombinacija kranjske i popodnevne kave user posted image user posted image sreća pa je gastal prije spavanja i odmor s povišenim jastukom pomogao...

čitam na fejsu....napišite u kojem trenutku više niste vidjele nožne prste od trudničkog stomaka....došla kući iz vrtića,pa zjakam,ne vide se ako baš ravno stanem user posted image
a kako čitam vaše doživljaje sa frizurama,mogla bi i ja uskoro zapet....samo da ne nastane nova kategorija-"tren kada su vam dlake počele virit ispod stomaka" user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1236
27.1.2016 10:08:01   
noemaa
jutro, curke!
nema vas na pomolu.user posted image where aaaaare you?

ja tek sad doručkujem i uživam u svom miru. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1237
27.1.2016 11:22:22   
subby

IZVORNA PORUKA: danery
A kako čitam vaše doživljaje sa frizurama,mogla bi i ja uskoro zapet....samo da ne nastane nova kategorija-"tren kada su vam dlake počele virit ispod stomaka" user posted image user posted image

hahaha user posted image user posted image

vec je poceo dan, danas planiram provesti dan u setnjici user posted image
bebac je stalno aktivan, sinoc kad smo isli spavati jos se on namjestao pa mu je tata stavio ruku na stomak i ionda se malo umirio user posted image

ja pravila kiseli kupus na slanini i luku uz sufnudle/luleke, ne znam kako se to zove, od krumpira, ko gnocci tijesto, ali nakon sto se skuhaju jos se na malo maslaca poprze do zlatne boje.

e da vas pitam, jel treba novorodjencetu onih partikla/portikla sto se stavljaju oko vrata? Nisam jos nijedne nabavila jer nemam pojma jel se to uopce koristi na pocetku i za sto ili samo kasnije kad pocnu jesti?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1238
27.1.2016 12:34:19   
danery
juhu,et'' mene opet user posted image

bila mi prijateljica na kavi,pa smo produžile u kozum,mueller i slične radnje user posted image baš dobro što joj je pofalilo AD mlijeko za malu,jelte user posted image

ponovila sam se u offertissimi u nove tanjure,mm će biti hepi jer već duže grinta na ove koje imamo,em su duboki,em široki,pa se i on koji jede kao provalija često zezene pa pretrpa....jest da je prednost što se u njima juha prije ohladi,ali.....nek mu je na veselje user posted image

našla sam u muelleru komplet bodića kratkih rukava za 44 kn,pa sam kupila 2 paketa,eto nek se nađe user posted image
nisam znala što bi za ručak,pa sam kupila gljive,salatu i naišle na akciju njoka i fileta soma,baš mi je dobro došla promjena u vidu ribe....
i baš me evo zove mm i kaže spremaj nešto lagano,izgori od kobasica jučer user posted image inače ne voli ribu,al kad je i na soma pristao,onda mogu mislit koliko ga pati user posted image

e da,subby,ja sam svojoj skoro pa odmah stavljala slinčeke jer je dosta bljuckala,pa kupi,i da ti ne trebaju,nek ih imaš....lakšezamijeniti koju partiklu nego komplet bodije i sve ostalo skidati 5x dnevno user posted image

< Poruku je uredio danery -- 27.1.2016 12:40:46 >

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1239
27.1.2016 12:41:04   
subby
mmm riba, ja sam se bas n prave ribe, ovdje samo losose i neke sjevernomorske ribe svuda imaju.. kupila sam bas nekidan blitvu, tako sam je se pozelila, sad jos moram naci ribu da ju komplementiram :D

super za tanjure, dobro si me sjetila da i to stavim na popis za novi stan posto ovdje nismo nista kupovali tako da ce sve biti ganc novo.

Jucer sam kupila vrecu za spavanje za bebu, malo je veca, pise 3-6mj, ali vjerojatno ce biti ok. Uzela sam i veci body s nogavicama broj 62 i dvije kapice. Ajme sto sam bila sretna kad sam vidjela da na njima pise za koju dob je jer inace dodjem i gledam te kape i pojma nemam koju bih, taman kad pomislim da je to neka ok velicina, pogledam da ima jos manje pa se zbunim user posted image Al neka sam sad i to uzela pa sam mirna.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1240
27.1.2016 13:03:28   
danery
joj ja kod mame imam hrpu tih vreća i drndi od male,a sad mi se i prijateljica već najavila da će mi sve posuditi,pojma nemam kuda ću sa svim tim...
još kad krene karavana sa druge strane ceste,em ladičar sa previjalištem,em kinderbet,em AS,hranilica....mukomojaaaa,iskrcavanje na normandiju bit će smjehurija naspram toga user posted image
srećapa imamo dupli podrum pa sve ono što ne trebamo trenutno može dolje,a bit će i toplo,pa ne moram brinuti hoće li navući vlagu...kindač ionak planiram staviti pod veliki prozor kako smo i maloj kad je je bila bebuljka,blizu mi je kutne i wc-a,a za dalje ćemo vidjeti....

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1241
27.1.2016 13:49:53   
noemaa
danery, kako se som prodaje? mislim, cijeli i komade? mislim da ga u našim centrima nisam vidjela, samo pastrvu. user posted image kako ga pripremaš?

a, ti, subby, kako pripremaš losos? ima kod nas zamrznutih fileta za kupiti. samo jednom sam kupila i u pećnicu i bilo je fino. imaš li ti koj fini recept? i neka si kupila br.62, taman super, jer bebice tako brzo rastu. bolje da ima viška, a ionako duple pelene pokupe onaj prostor. user posted image

ja sam se sad išetala sat i pol po šumama, njivama, selu sa svojom kumom. uživancija. i sad na brzinu ručak srediti. inače danas se cijeli dan izležavama, krevet, kauč, knjiga.... ništa, ali ništa ne radim!!!! user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1242
27.1.2016 15:43:24   
ivchy81
Ej curke, evo i mene malo user posted image

Kako ste mi? Ja već danima isto ne spavam kak spada user posted image milijon puta se okrenem, pa probudim po noći, jao ima da poludim, al bitno da mi je muž za vikend reko da sam hrkala pred juto hahhahaha user posted image user posted image ja njemu velim, ma jesam jarca, a cijelu noć praktički sam budna, pa se pitam kad sam to uspjela zahrkat user posted image makar je on skužio da kak sam sve više trudna, da onda sve više i češće hrčem user posted image jer inače baš i ne user posted image
Kak ste mi vi curke po tom pitanju, mislim na hrkanje?
Ja jučer od mamine susjede u Zagorju dobila hrpetinu robe za user posted image , jer ta ženska ima malu od 17 mjeseci, pa je ona sve to prebrala, oprala i za mene čuvala ako bude curka, al eto ispalo je da je user posted image pa sad prebirem po tome i smijem se i pekmezim kak je to sve tak malo, slatko, joj sva sam se user posted image Kupila sam i ja već neke stvari, al sad ću još koju sitnicu i to je to za sada dok user posted image malo ne poraste user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1243
27.1.2016 16:03:37   
ivchy81
Noemaa, mali ti je strašan user posted image "spavanje je bezveze" kaže, ha? Joj kak su mi super te dječje izjave, čovjek se baš nasmije, al vjerujem da ti nije nimalo lako kad ga je trebalo uspavljivat, a on navali vikati user posted image

user posted image za šetnjicu, svaka ti čast, barem si se po ovom lijepom i toplom vremenu našetala i nadisala svježeg zraka, sigurno je i user posted image zadovoljna user posted image

I daj mi reci kako su ispale tortille? Ja ih jako volim, a ovaj tvoj recept mi je skroz drugačiji kako ja inače radim, mislim radim one klasične, pa me zato baš zanima i ak su ispale fine, molim te za receptić user posted image

Danery, jesi kupila čajek onaj rooibos? Ak jesi, jel ti dobar? Meni je baš fini, nadam se da će biti i tebi user posted image
Ona kategorija sa dlakama kaj si napisala, pa znaš šta, iskreno, nebi me ni to začudilo da se pojavi user posted image user posted image

Subby, dobro pitanje za slinčeke, jer ni ja nemam pojma dal to treba ili ne, al eto kao što kaže Danery, bolje kupiti, pa ak zatreba dobro, ak ne, onda za kasnije kad počnu papati sami user posted image
Ja sam isto kupila nedavno vreću za spavanje, piše vel.70 cm, to je valjda ista veličina ko tvoja Subby, a tak je fina prozračna, baš za proljeće, ljeto, od onog materijala za pelene je, baš je supač user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1244
27.1.2016 16:29:12   
danery
noemaa,kod nas prodaju svakako,u ribarnici cijeloga ili ti očisti,ali ja najčešće uzmem filete,svježe ili smrznute....ili ga poham klasično u jajetu i prezlama,ili kao danas samo malo začinila,uvaljala u brašno i na laganoj vatrici na malo maslinova ulja,tako mi je finiji...nekad ako mi ostane,samo napravim malo riže,prodimstam luk i mrkvu da omekšaju,i onda dodam u rižu ribu natrganu na komadiće i taj luk,uvaljam kao krokete i popržim u ulju,fino bude....
eno se i mm najeo ribetine,inače ne voli...kaže fino mu je bilo...ajde de user posted image

nego ne može on da ne doda neki komentar,pa use.e motku,što b' se reklo user posted image
dakle AKO SMIJE BIRATI (user posted image user posted image ),NE VOLI JUHU SA TARANOM....
i da,SUTRA SARMU (skuhala baka) S PIRE KRUMPIROM,A U PETAK JE MISLIO KNEDLE...

ja ono user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,a on se sav uvrijedio kako ja ne prihvačam njegove SAVJETE o kuhanju,hahhahahahahhahaha user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1245
27.1.2016 18:25:46   
subby
danery pa kod tebe je stvarno uvijek zabavno user posted image

joj sad svi pricate toliko o ribi, citam vase recepte i samo zamisljam i sline mi cure user posted image
nemam ja neki recept za lososa, nisam neki veliki ljubitelj jer ga svuda stalno ima pa mi je dosadio i kod kuce ga bas i ne pravim, svega nekoliko puta i to je zadnje bio u nekom bijelom umaku s tortelinima.. vjerujem da na coolinarici mozes naci dobrih recepata, ja tamo uvijek nesto nadjem, citam po sastojcima i postupku pripreme i komentare pa otprilike nadjem neki koji mi u tom trenutku pase.

noemaa, divna setnja, vjerujem da si se i napunila energijom, a tek beba sto je uzivala user posted image

ivcy81 sad kad si vec spomenula da ih je bolje imati, nabavit cu ih onda i ja. Danas sam vidjela u trgovini nesto sto izgleda kao neki mali trokut, obican porubljeni komad tkanine i to kao ide oko vrata, ali je tanko, znaci pojma nemam sta je to, jel to kao samo dekorativno jer je pretanko za neku funkcionalnost, al eto i to postoji..
tvoja vreca je prozracna.. joj, moja je malo deblja, nisam ni razmisljala da mi je beba proljetnica, sad moram i neku tanju nabaviti user posted image

sto se hrkanja tice, nemam pojma, ne cujem se, muz nista ne kaze (nesto ranije ustaje u zadnje vrijeme hahaha user posted image ), jedino se zadnjih par veceri nekako okrecem na ledja unatoc jastuku iza mene pa me zna vratiti posto sam mu rekla zasto spavam na lijevom boku i da se trebam prestat okretat na ledja, pa je rekao da me mozda beba gura i onda se ja "otkotrljam" user posted image user posted image )

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1246
27.1.2016 18:39:20   
ivchy81
Subby, onda ništa, nema nam druge, kupujemo slinčeke, pa kaj bude, bude user posted image

Ovo kaj ti se muž ranije ustaje, možda ga probudiš hrkanjem user posted image , pa čovjek ode da to ne mora slušati, a ne želi ti reći da hrčeš, da te ne uzrujava user posted image pitaj ga user posted image
Ja isto stalno spavam na lijevom boku, pa me počnu noge boljet, pa kao da trnu, pa donji dio leđa me ubija, čak me zna toliko boljet lijevo uho da to nije za izdržat, pa se prehitim na kratko na leđa, pa malo na desni bok, pa brže bolje natrag na lijevi, jer me strah za bebicu, jao koje su to muke po noći....user posted image
A budeš pronašla neku tanju vreću, ali tko zna, možda će biti još hladno, pa će ti i ova poslužiti za početak user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1247
27.1.2016 18:50:55   
subby
hahaha zato to i kazem user posted image iako zapravo znam da nije do toga jer ima dosta stvari koje su mu na umu i sve zeli stici sto prije pa se mozda i previse opterecuje nedostatkom vremena, a osjeca da puno toga mora na poslu sam, vec mu je doktor to rekao pa je sad koliko-toliko regulirao san i obaveze. No dobro, ako bude potrebno spavat cu ja i na kaucu u dnevnoj, barem se sigurno necu moci okrenuti na ledja od naslona user posted image

Ja si stavim jedan jastuk izmedju nogu i jedan ispred na kojeg stavim desnu ruku tako da mi bude sve u ravnini, tako sam nasla da je optimalno za spavati i za sada mi je ok. Imam citavu instalaciju od jastuka na svojoj strani kreveta, kad idem spavati samo se instaliram u sredinu user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1248
28.1.2016 8:01:59   
noemaa
Danery, hahaha, rekoh ti ja već da ti je muž zmajski. user posted image dakle, danas kuhaš sarmu! user posted image šta je to taran?

ivchy, ja ne hrčem, katkad mm zahrče ako je jaaako fizički umoran. onda ga je išutiram par puta pa je mir. user posted image i samo si nabavite slinčeke. svakakvih veličina i vrsta. budu jako trebali. kad su mali, bljuckaju, poslije sline od zubića, a i jedu, naravno. user posted image
ivchy, tortille su ispale ok., malo za promjenu bezmesne. mada su mi bolje one klasičnije. ovo ti je link: http://kuharica.kontin.info/recipe/quesadilla-s-jajima-keljom-paprikom-i-mozzarellom/ (ja sam uz mozzar.stavila još i goude)

subby, da, coolinarka je raj za nas kuharice. user posted image budem si pogledala.
subby, instalacija jastuka i ti se uguraš u sredinu! user posted image baš si me nasmijala!

vidim da se vi dosta mučite s grčevima i položajima. meni je fino na leđa i onda prebacim noge preko muža. njemu katkad i nije to baš najzgodnije, ali tko ga pita. trenutno imam privilegije. user posted image

a vreće su mi bile super do nekih godinu i pol. onda ih gospon više nije htio. ali otkako se počinju micati, zakon su! sigurna si da su pokriveni, udobne se i izgledaju ko mali popići ili sultani. user posted image

mi smo se jučer nasmijali s našim micekom jer je vidio neku nepoznatu stariju gđu kad smo izlazili iz vrtića. i pita me kako se zove ta "baba". (gdje je taj izraz pokupio?) ja sam mu rekla da ne znam, da bi je trebalo pitati. on ni pet, ni šest, akd aje prošla pored nas, pita: a kako se TI zoveš? user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1249
28.1.2016 8:51:37   
danery
jutro user posted image
kod nas danas maskenbal u vrtiću,ajme uzbune,opsadno stanje,a svi u isto obučeni user posted image četa batmana i elsi,mo''š grupne svatove napravit o jednom trošku user posted image

heee,noemaa,viš ti kako se mm brine i dijeli mi savjete o kuhanju...samo kad meni dogori,da ne bi ja počela vaspitne dijeliti,njegov je doseg podgrijavanje kakaa u mikrovalnoj bez kipljenja i ajde,moram priznati,naučio je skuhati hrenovke bez da eksplodiraju user posted image user posted image

e da,tarana je tijesto sitno od jaja i brašna,sve na jako gusto smiješano,dodaješ brašna dok ti se ne počne u grudice rasipati....

joj vreće...svi navalili kupovati,a ja se sad sjetila da se baš i nisam s malom proslavila kad bi u vreći bila...preznojavala se i umotavala u to,koma,dernjala se i osipala....al znam da ju je mm znao umotati onak kao štrucu u pelenu i da je onda fino spavala....
tako da mislim da ću kupiti onu trokut pamučnu dekicu što se poveže/pokopča,mislim da je čak u lidlu bila....a ako i ne nađem,imam već od male jednu takvu dekicu,pa ću si samo trakice na uglove došiti ili dugmad da mogu učvrstiti....

e da,i one rolice da se beba ne izvrće i tralala nebuloze koje ajme koštaju-niš to neću kupovati....sama si smontiram,umotam si ručnik u kakvu zgodnu krpicu i povežem krajeve kao bombon,čak još bolje gumicom čvršćom za kosu pokupim i moš prat po potrebi sve i lako opet namjestiti....

< Poruku je uredio danery -- 28.1.2016 8:54:45 >

....mini gospa....

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  48 49 [50] 51 52   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Osobe koje poštujete
njanja

Poštujete li neke osobe na RR s kojima se "privatno" ne družite ili s kojima vam se mišljenja razilaze?

da (76%)

ne (24%)

Broj svih glasova: 87

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!