subby
|
oo danery, jel to neka posebna prigoda da polazes njemacki, cestitam vjerujem da ces proci, ipak si i tanjur razbila jesam, setala sam, 8 stupnjeva, jos kasnije bilo i 11, bas neobicno toplo i ugodno. Ja jos obukla kao neku tuniku rolku pa se iznojila Na kraju se nisam nasetala kao sto sam planirala 2 sata jer sam prvo otisla obaviti kupnju i kupiti imbus kljuc (pokidala se karnisna, a neki mali sarafcici pa je muz rekao da ce nam trebati imbus kljuc za to, na sta sam ja gledala u to i cudila se dal postoji tako mal, ali eto danas se uvjerila da postoji i manji hahaha).. I krenula ja da cu produziti u setnju i osjetim neki pritisak na mjehur i znam da me ne tjera piskiti, ali je taj osjecaj bio jaci, a posto sam vec bila 20ak min od stana, vratila sam se doma za svaki slucaj Poslije sam jos isla do soping centra, tamo sam se kratko prosetala, pojela sladoled od sladoledara i kupila neke sportske tajice, ali su gore nekako sire posto je broj M tako da taman fino stane stomak, pa cemo vidjeti kako ce funkcionirati. Sto se tice jakne, bas sam gledala danas i ja.. Istog sam razmisljanja.. ne isplati se kupiti za ovih par mjeseci, iako sam nasla neku skroz snizenu kao kaputic bas za trudnice, za 30€, duplo snizeno.. Vidjet cu jos, ne znam koliko jos dugo stanem u ovaj kaput, uskoro ce dugmeta otpadati Vidim da se prica o finom sokicu za ogtt, meni nitko nije ni rekao niti sam se ja raspitivala da cu morati piti tako divan napitak pa me docekalo na prepad.. Jos ja popijem na brzinu sve i ostane dolje taloga, kaze ona meni, sve sve, a ja gledam u secer, gleda i on mene ivchy81 hvala na savjetu za jos jedan dopusteni caj, ja samo kamilicu povremeno.. znaci i rooibos u rinfuzi je isto ok, hvala Btw, jucer sam naisla na internetu da se od 35.tt preporucuje piti caj od lisca crvene maline jer moze olaksati porod i jaca te misice, dosta ljudi kaze da vjeruju da im je pomogao, pa eto ako tko ima iskustava nek podijeli, ja ga planiram isto tako negdje pocet piti. u trenutnom stanu imam srecu da mogu namjestiti veliko ogledalo koje se otvara tako da se vidim iz kade kad se tusiram pa mogu dolje frizuru lakse srediti, iako je vec postao napor, ali ulazem trud i dalje nadam se da sam sad sve pokrila teme sto sam propustila :D
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|