Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 13:53:09
|
|
|
|
noemaa
|
as1403, super lijepi datum 6.6.2016. i super da je sve u redu na uzv-u!!! snjeguljice, kad ćeš doćiiii? ja došla iz grada i odmah trk na rr da vidim je li još jedna gospa uskočila na našu mušku listu. danery, ajme, a i ti imaš i mašte i volje i energije za stalno nekakvo prekrajanje, pronalaženje, šivanje.... kad mi bude bedić jer nemam curicu, sjetit ću se ovih tvojih vratolomija oko presvlačenjea pa će mi biti lakše. koja utjeha, ahhh. subby, još malo pa ćeš i ti zapisivati svoje show priče s bebačem. moj je postao opsjednut tko je cura, a tko dečko. svaki dan, 500 puta. i upao mi u wc kad sam piškila i čudio se di mi je pišulin. i onda kaže tati: mama je cura jer ima pišu. i bakice. dl je njemu b. i onda je rekao još tati: i cura je jer ima cice. a u cicama je mjeko. ali samo u jednoj za bebu. u dugoj je čaj. ja sam htjela ogtt danas srediti, ali nisam par dana bila bez slatkog tako da moram odgoditi za idući tjedan. šta i vama kažu da se par dana prije ogtt-a ne smije konzumirati slatko?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 13:54:32
|
|
|
|
subby
|
Arian je lijepo ime Btw, jel netko od vas ima susilicu i perilicu rublja u jednom? Dal se to isplati uzimati i kakvo je? Cula sam jedno iskustvo da je sve ok dok sve peres i susis, ali kod stvari koje se ne smiju i susiti ostaju mucice i mrvice po njima.. S druge b ne znam nikoga tko to ima, a uskoro selimo u novi stan i stize beba pa ne znam koliko se to isplati uzimati? Imat cemo podno grijanje tamo tako da znaci nece biti i radijatora najvjerojatnije.. Nisam jos imala podno u cijelom stanu pa ne znam kako to funkcionira, ja inace uvijek stavljam na radijatore ako treba nesto na brzinu da se dosusi.. edit: ja isto danas skicam da vidim situaciju, sta Snjeguljica kaze, pridruzuje li se timu ili ce biti kao "prava" snjeguljica, jedina cura medju svim deckima I Pchelitza da potvrdi stanje iduci tjedan :)
< Poruku je uredio subby -- 22.1.2016 14:00:09 >
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 18:47:40
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljica nas drzi u neizvjesnosti. Subby, ja nemam susilicu pa ti ne mogu odgovoriti.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 19:01:08
|
|
|
|
danery
|
oj,eto i mene malo subby,ja imam odvojeno,i to je bolje,moja mama je imala skupa,pa kvarova svako malo,a veš ko preživio bombardiranje.... ako uzimaš stavi si sušilicu na mašinu,ne smeta,naše tako stoje,drndaju jedna po drugoj sve u 16 ako nemaš odvod zraka za ventilacijsku (kao za napu),uzmi kondenzacijsku,njoj isprazniš spremnik nakon sušenja i mir,a ni ne mora biti u kupatilu... nego kako smo se mi sad ismijali,do suza,stomak me boli....igrali pantomime mala,mm i ja,ajme....ovaj moj se dao u izvedbe i kostimiranje,natakao deku na glavu,glumi faraona,a a mala viče:ZLATOKOSA!!ČASNA!!a ja krepavam onda se pokrio,stavio jastuk na stomak i hrkao,kaže mala VUK IZ KOZLIĆA!,a on oponaša sveki kad zaspe
< Poruku je uredio danery -- 22.1.2016 19:05:58 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 19:09:38
|
|
|
|
as1403
|
Hvala Subby Nemam nazalost susilicu i perilicu u jednom. Iako i ja nekada pozelim da imam susilicu. Mislim da je super podno grijanje. Hocete li prije rodjenja bebe preseliti u novi stan? A i moj je u fazi deckic curica mama je curica, a on je nekada deckic a nekada kaze da je curica
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 21:48:30
|
|
|
|
noemaa
|
danery, ti imaš pravo kazalište u kući uvijek veselo, neka as1403, danas me micek ispitivao zašto mama ima velike cice, a on male. baš mi je bilo smješno jer daleko su moje od velikih mada, ajde, da bar netko i to pomisli... a tvoj je mješanac, dakle... snjeguljice, što bi da se ne javljaš??? nisi se valjda šokirala od vijesti da su u trbuhu ipak dvije bebe? ajde, držim palčeve samo da je sve ok.i da je bebuška zdrava!!!!
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 22.1.2016 22:12:25
|
|
|
|
subby
|
ahaha koja vesela atmosfera, danery kod tebe pravi sou selimo tijekom iduceg mjeseca posto je nenamjesten stan pa dok sve opremimo i namjestimo tako da ce biti taman vremena da se snadjemo prije nego beba dodje Znaci kao i vecina svari "sve u jednom", ni ovo nije nesto odlicno. Dobro sam pitala, onda bolje uzet odvojeno, hvala na savjetu i na tome da moze jedno na drugome. Mislila sam uzeti susilicu cisto iz razloga sto sam citala da je prakticnije zbog bebinih stvari jer se to sve mahom koristi.
Always remember to be happy! Happy baby #1 happily arrived :)
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 8:28:41
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Jutro! Nema potrebe da išta kažem jer avatar govori više od 1000 riječi! Došla sam na pregled i taman sam bila u kabini polougola, kad zove teta iz vrtića, da Ema plače zbog uha, jako... i čujem jadnicu i srce mi se para... Došlo mi je da se obučem i odem odmah po nju, ali sam pričekala pet min., nazvala muža, obavila pregled pa smo skočili zajedno po nju i odveli je pedijatrici. Ima akutnu upalu uha, opet. Dobila klavocin i zabranu ići u vrtić, baš kad je karneval. Opet mi se srce paralo... Nešto ćemo kući napraviti, neko maskiranje, a u subotu će biti povorka kroz grad pa možda tamo odlepršamo.... Sinoć je i povratila plus temperatura.... Na pregledu gin. prezadovoljan! Kaže nalaz je savršen! maternica se digla fino, ne može vjerovati da je tako brzo se to dogodilo! I gledala sam bebu na ekran, vidjela kralježnicu, rebrica... Sve je na mjestu, sve paše po razvoju u dan, jučer bilo 19+5. I vidimo i on i ja neke dvije loptice! Nisam trebala ni pitati... Velim ja njemu da sam znala, a on će na to kako?? Objasnila sam mu da se soda pjenila kao luuuuuda, smijao se. Na odlasku sam ga pitala jesu li dozvoljeni odnosi s mužem, a on će meni "SAMO S MUŽEM!" Ej, doktor je svjetski! Kontrola opet kod njega za 4 tjedna. Ovo je nevjerojatno da nosimo toliko dečkića!
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 23.1.2016 8:35:11 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 8:30:25
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
PROLJETNE BEBE - TERMINI danery - 2.5.2016. subby - 8.5.2016. Pchelitza - 13.5.2016. noemaa - 16.5.2016. chrna - 29.5.2016. Itsboy - 30.5.2016. as1403 - 6.6.2016. Snjeguljica_83 - 13.6.2016.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 8:30:33
|
|
|
|
danery
|
jutro snjeguljka,đe's ba? i ostale,što ste se uspavale?kod nas već standard-mini teatar,doručak smazan...pa vikend je,jel,kakvo spavanje popodne nam dolaze moji na druženje proći će dan ljepše i brže...mm morao na posao,nije baš oduševljen,al makar je do 7 uspio spavati.... jučer sam valjda od silnog smijeha nakon pantomime imala vatromet u stomaku,kao da ne netko ubacio par metara onih žabica-petardi i pripalio evo koja ako slučajno koja proškilji,hehe subby,mogu ti reći da je mene sušilica spasila,pogotovo zimi kad je trebalo prati silne tutice i plišana odijelca,partikle,jaknice....od kašica i svega što se dohvatiti dalo inače je sveki znala natrpati po 2-3 stalka veša oko peći kao barikadu,pa bi se to cmrljilo3 dana,a nikad suho,a neki bi bljak miris dobilo.... sušilica rulz,kupuj bez kompromisa
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 8:32:47
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
NAŠI PREGLEDI chrna - 28.1. as1403 - 28.1. noemaa - 29.1. danery - 3.2. subby - 4.2. itsboy - 10.2. snjeguljica_83 - 19.2.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 23.1.2016 8:33:08 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 8:41:27
|
|
|
|
danery
|
dečko?!? ajme....baš zanimljivo,ovo nisam dugo vidjela da toliko dečkića ima na okupu... al neka,ionako kažu da ima manje muških nego žena na svijetu,pa eto im sad prilike za pojačanje,i to dobrano nego....daj ti sad pazi s količinama kave za tm,da ne bi čovjek radio sve po kući,a oko gazdarice ništa nego....jel ti ema ima problema sa začepljenim nosom često? moja je imala svega 2 upale uha i to neke blage,sreća pa nije odlazilo dalje... kad god bi krenule balice,ja sam ju hvatala i izvlačila,natakala fiziološkom....
< Poruku je uredio danery -- 23.1.2016 8:44:34 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 8:53:59
|
|
|
|
Snjeguljica_83
|
Danery, ima začepljen nos otkako ide u vrtić, dakle ovu jesen/zimu. Prije su je čuvali moji i imala bi prehladu svega dva puta zimi. A gle ovo, svaka dva tjedna nešto. E da, dolazi mišonja.
< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 23.1.2016 8:54:47 >
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 9:13:25
|
|
|
|
danery
|
joj,znači mučite se s tim.... nama pedica rekla samo nos čistiti da ne ide na uši upala,tako da su kod nas aspirator i inhalator stalna postava bili kad bi se začepila.... noemaa,ajde gukni,vidim te da virkaš
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 9:19:22
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljiceeeeeee, predivno!!!! Mislim da je to odlicna kombinacija, i cura i decko. ljubomorna sam taman cemo razmjenjivati muska iskustva Zao mi je za emu. brzo ozdravljenje! E, sad, pcelitze, uozbilji se i nek bude ipak decko! imamo novu momcad. Rukometnu,nogometnu, kakvu god. ako ne, bude ona trenerica njima. Danery, ja sam kao citala da ima vise muskaraca. Ili je to samo slucaj u dalm.zagori? Subby, vasa kucica,vasa slobodica. Hoce li biti u istom mjestu gdje ste i sada?
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 9:24:41
|
|
|
|
noemaa
|
Snjeguljice, ovu prvu godinu vrtica cete ocito biti izbombardirani bolestinama,dok ne stekne imunitet. Ali i to se treba kad tad. Tako je i moj prosle god. Ja sam doslovno svaki mjesec bila na bolovanju zbog njega. Sad zna proci i dva mjeseca u komadu bez bolestina,a i tada cesto uspjevamo sa samolijecenjem,bez antb.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 9:25:08
|
|
|
|
danery
|
ha noemaa,ne znam,u našoj avliji je odnos 7 baba-1 did eto ti statisike uf,ova moja nije jutarnji tip kao ni ja...mlatne kojiput,ono,eto da se javim sistem,i mir.... zato popodne bude fešta neki dan me izmlatio gospodin uzduž i poprijeko,stomak hopsa,mm gleda,pa stavi ruku,ono tajac....zona sumraka,ni mrdnut....i drži ovaj ruku par minuta,ma kakvi...jel maknuo,ono samba,ruma,čačača
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 10:03:18
|
|
|
|
as1403
|
Jutro cure Snjeguljica pisulinac stize . Bas momcad jedna rukometna ili nogometna . A i moja samo drma, manje od prve ali je aktivna bas. Ujutro i poslije podne najvise. Mm isto jadan ceka da osjeti pokrete a nista, jednom je do sada mozda osjetio. Cim Arian stavi ruku beba ga udari a on odmah mama beba moja I ja bi susilicu samo joj trebam naci mjesto Noema ti imas kolica i sve od malog ili ces kupovati novo sve?
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 11:13:52
|
|
|
|
lidac0605
|
oooojjjj,Snjeguljo,pa kaj ja to vidim ništa od curetka ...neka,nek je samo živ i zdrav!A nek i ti probaš čari muškog djeteta ... Vi proljetnice zaredale muškiće sam tak,prešišale i nas zimske...ova godina je izgleda godina muške djece,definitivno ...
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 11:31:08
|
|
|
|
Jupiter
|
Hej Snjeguljice, bas lijepo! Cura i decko ❤ Kod nas, ljetnih bebaca, jos je rano ali one koje su pravile testove nose sve pisulince ...Izgleda da ce stvarno biti neka muska godina. Neka, neka, samo da nam budu sretni i zdravi ❤
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 20:53:58
|
|
|
|
noemaa
|
as1403, ma nemam ništa od opreme za bebu. za prvog smo bili sve posudili od šogorice i seke, i tako ćemo i sada isto nekako iskombinirati. baš smo si bili lijepo uštedjeli, jedini trošak su nam bile nosiljke koje smo bome često koristili, i putni krevetić koji nam je jako dobro došao na putovanjima, a i kod njegovih. nište ne namjeravamo trošiti na opremu jer je sve skupo, a za godinu - dvije ak mogu posuditi, bome se isplati. ti? snjeguljice, što ti tm kaže na bebolinca? jel vam sjela ta vijest? a emi? danery, vidiš, odmah u trbuhu je već pravi živac. dečko, nema šta. mi došli s rođendana, slavljen u kući. ajme, što sad oni imaju za spremati... skoro sve dečki bili.... to je bila ludnica. samo potvrda da dobro radimo da idemo u igraonicu skakaonicu. dečkima baš treba luftanje, đipanje itd... p.s. kome od vas su savjetovali da prije ogtt-a ne jedete par dana slatko???
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 21:24:23
|
|
|
|
as1403
|
Vecer Mi smo sve kupili s prvim tako da ovaj put sam mislila mozda uzeti samo klokanicu ili nesto slicno jer nemam pojma kako cu trcati za Arianom i bebu nositi, i mislila sam uzeti putni krevetic. Sve ostalo imam, i godisnje doba je opet ljeto tako da je i robica spremna. Kupiti cu jos neke sitnice i to je to. Iako je super i kada moras sve opet kupovati, ne zbog trosenja para nego samo to pripremanje i sve ostalo. Ma meni su samo rekli da ne jedem nista od 7 navecer i to je to. Nisu mi slatko spominjali. Tako je i bilo. Dosadno je cekati dolje ta 2 sata ali sta kad moras. Evo A mi ima opet temp. Ma vise neznam sta cu. Bio je bolestan kada i ja i evo sada opet .
|
|
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 21:29:18
|
|
|
|
noemaa
|
as1403, ako kupujete nosiljku, ja ti preporučam mei tai. imaju neke ženskice neku firmicu u splitu, od njih sam online naručila. super zadovoljna, lako se stavlja, lako podešava kak bebi treba, sigurna je. imam i maramu - isto je super, ali ona je samo za male bebice, do vremena kad počinju držat samostalno glavicu (onda nastipa mei tai). a imam i klokanicu, uglavnom ju je mm koristio (iako ne baš često), ne znam, nekako mi je bila nezgrapna, boooo... ali to je samo moje skromno mišljenje. temperaturica? ozdravite brzo! mi svo troje kašljemo, pijemo sljez i trputac i nadam se da će više proći taj kašalj....
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 21:31:34
|
|
|
|
noemaa
|
p.s. hvala, as, za info o ogtt. sad sam išla na stranice bolnice i piše da za tu pretragu treba tri dana normalno ugljikohidratnu hranu jesti plus natašte cijelu noć i jutro (8-14h). eto. ni spomen slatkog. to je meni ginekologica rekla. tako da ću ja ipak poslušati stranice laboratorija, valjda ipak su upućeniji mrvu više od ginice.
|
|
RE: proljetne bebe 2016. 23.1.2016 21:32:33
|
|
|
|
noemaa
|
e, i vidjela sam u plodinama plave putne krevetiće na lijepoj akciji....
|
Anketa
Ostale vjerenjanjanajiskrenije odgovorite bez ikakvog objašnjavanja: poštujete li druge vjere, one kojima sami ne pripadate?da (
76%)
ne (
24%)
Broj svih glasova: 102Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti
svoju anketu!
Oznake
Sve najbolje!
Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:
Čestitamo!