|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
24.1.2016 7:28:58   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, u bolnici isto na plakatu pišu neke upute za vađenje ogtt i ima toga dosta napisano, nisam ništa zapamtila. user posted image kad me zanimalo vađenje krvi za štitnjaču i hormone, nazvala bih tete tamo i pitala. Tako ću i ovaj put pa ti daju info iz prve ruke.user posted image

Vijest smo nakon nekog žvakanja uspjeli progutati, sad preživamo...user posted image Nekako smo se naučila na malenog, a onda iskrsne novi problem. Sinoć sam u krevetu pričala s Emom o bebi i rekla mi je da je pitam nešto, na što sam ja njoj odgovorila da je "REKAO...." (sad nije važno što), važno je da je to bilo u MUŠKOM RODU. E to mi sad mora sjesti!user posted image user posted image user posted image Kako ja puno pričam s Emom, sve je u ženskom rodu...e sad mijenjamo ploču. Hm.

Ona se pomirila s time da dolazi brat, što joj je čak ok jer u vrtću voli one blizance koje sam spomenula. Tako su slatki i maleni. Kupili smo im komplet za igranje policajaca i zatvora i još jedan komplet kamiona za građevinare. Ona je time bila oduševljena! Palo mi napamet da našem malenom to kupimo kad poraste, ali tko će čekati do onda pa sam joj predložila da će nam to ionako trebati pa ćemo ići po komplet za zatvor i onda će se ona s time igrati dok ne bude trebalo bratu!user posted image I tako guramo i snazimo se s paketićem koji nam dolazi.user posted image

Cure, samo vi mene zezajte, neka, neka...user posted image Ići ćemo mi na treće pa će biti cura.user posted image Rekoh mužu, čim se malo oporavim, bacamo se na posao.user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.1.2016 7:31:52 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1201
24.1.2016 8:01:27   
noemaa
I sta ti je muz rekao, pristaje na trece?user posted image

Meni slijedi rastava ako samo spomenem trece.user posted image kad se samo sjetim koliko sam ga nagovarala na drugo.user posted image a i godinice su tu pa ce nama ovaj vlakic biti zadnji i nadat cemo se curici unuciciuser posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1202
24.1.2016 10:33:19   
Snjeguljica_83
IZVORNA PORUKA: noemaa

I sta ti je muz rekao, pristaje na trece?user posted image

Meni slijedi rastava ako samo spomenem trece.user posted image kad se samo sjetim koliko sam ga nagovarala na drugo.user posted image a i godinice su tu pa ce nama ovaj vlakic biti zadnji i nadat cemo se curici unuciciuser posted image

Nego što! I sam je rekao to neki dan! user posted image

A opet, nek ti napravi treće i onda nek se rastavi! user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 24.1.2016 10:34:01 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1203
24.1.2016 13:48:07   
ivchy81
Bok ženske user posted image
Nova sam ovdje na forumu, ali vas pratim već jedno vrijeme, pa sam se i ja konačno odlučila prijavit na jedan forum i to ovaj user posted image
Super ste mi, baš se dobro nasmijem kad čitam dogodovštine sa vašim preslatkim klincima i klincezama, jedva čekam da moje jednog dana počne izvoditi razno razne izjave itd....user posted image
Ja sam u iščekivanju svoje prve user posted image user posted image ... navodno je curka, mislim potvrđeno je već tri puta, al ja svaki puta na pregledu ipak pitam user posted image
Kaj ćete, nevjerni Toma, nemrem si pomoć user posted image
Trudna sam 27 tj.+1 dan, a očekivani termin poroda mi je 25.04.2016., makar imam osjećaj da će bebolina ranije doći na ovaj svijet user posted image
Kad god stigne, samo da je živa i zdrava user posted image
Nadam se dobrom druženju drage moje žene, majke, kraljice user posted image

Neposredna veza do poruke: 1204
24.1.2016 16:17:40   
noemaa
Ivchy, pokvarit ces nam prosjek s curkicom.user posted image salim se! Dobrodosla i samo nam se pridruzi. user posted image

Snjeguljice, vec ste i na trecoj bebuskiuser posted image user posted image ambiciozni, nema stauser posted image

Ja se izlezavam, micek gleda peppu pig, mm nesto prevodi. A sad ga moram dici i dati mu par zadataka. Uffff, sto ce biti sretan.user posted image
Jutros smo svi troje bili u finoj duzoj setnjici,bas prekrasno sunce bilo.user posted image

Vi, kako provodite nedjelju?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1205
24.1.2016 16:54:53   
ivchy81
Noemaa, hvala ti za dobrodošlicu user posted image

A kaj se tiče prosjeka, toga sam se i bojala user posted image svi skoro dečkići i samo jedna curka, pa sad još i ja user posted image

Bas mi je drago što ste svi zajedno iskoristili današnje lijepo vrijeme za šetnjicu user posted image

Ja danas ljenčarim, a i neda mi se nikud, jer sam u banani user posted image pošto mi muž sutra ujutro opet ide na poslovni put i nema ga do petka navečer.
Samo najgore je što to već traje mjesec dana i trajat će još cijeli drugi mjesec user posted image tak da je doma samo za vikend, al me tješi da je to valjda do kraja drugog mjeseca gotovo, a sada kad mi najviše treba ga nema user posted image makar znam da je i njemu teško kao i meni, a ima takav posao da nemre to odbit, nego mora odradit, al će barem onda biti mir, pa će barem raditi u Zg-u ili tu i tamo otići na dan, dva, što mi je puno lakše za prožvakat...

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1206
24.1.2016 16:58:35   
noemaa
Ivchy,imam kolegicu ciji muz vec godinama radi preko tjedna u zg, a svaki drugi vikend je doma u istri. Isprve joj je bilo koma. A sad kaze da se jos vise vole; mislim - treba odrzat staru vatru,neuser posted image tak i ti,iz sveg zla,izvuci ono najbolje!!!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1207
24.1.2016 17:03:19   
ivchy81
A joooj, vjerujem da joj je koma user posted image
Onda ova moja situacija i nije tako loša, uspoređujući se sa njom, al nemrem se baš naviknut, al ću nekak izdurat user posted image
Imaš pravo, još smo si bliži i bolji od kad ga tako nema doma user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1208
24.1.2016 19:30:19   
noemaa
Moj ide jednom godisnje sam na metalcamp s frendovima na par dana. To je u ljeti. I kad dode,ajme, frcaju nam iskre. I on i ja obozavamo metalcamp. Svako iz svog razloga.user posted image user posted image

Ostale curke, gdje ste? Ja se okupala, polusredila frizuru-bakice,kako kaze moj klinacuser posted image , kazem polusredila jer se vise prakticki ne vidim ispod pupka. Trbuh mi je sad u 5.mj ko u prvoj trudnoci u osmom. Ne salim se.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1209
24.1.2016 21:32:38   
subby
danery, hvala na savjetu za susilicu ;)

noemaa, sada smo negdje 20ak km od grada, pa selimo blize centru, sada ce nam sve biti blize i lakse zbog user posted image Sad mozemo i reci da smo u gradu user posted image haha super za stomak, moj isto fino napreduje, samo gledam da jos uvijek stanem u kaput svoj omiljeni user posted image

danas smo prosetali, lijepo vrijeme bilo, 3 stupnja, a evo sad pojeli palacinke :)

tim se povecava i to ni vise ni manje nego curica stize user posted image user posted image user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1210
25.1.2016 7:03:49   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1211
25.1.2016 7:04:46   
Snjeguljica_83
Ivchy, dobrodošla! Zavidim ti na curi!user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1212
25.1.2016 7:32:00   
noemaa
jutro, spavalice!!!! user posted image

snjeguljice, ti bar - kao i danery - imaš jednu curku! a zamisli život s dvojicom malih orkana. user posted image jučer mi je moj bio presladak. nisam baš mislila da će znati biti tako nježan (dečkić). razmahao se papirima pa po trbuhu. i onda se ukipi i dođe, digne mi svu robu i počne maziti trbuh i kaže: opoti, baco. evo ti autić. kad ćeš doći vani da se igamo? i onda je mene zagrlio i rekao mi da sam njegova jubiva.user posted image pa mu je bilo čudno, onda se ispravio: "jubavi, mama moja jepa. i tata je jubav. mama, i ko je još jubav? dide!" i tako smo se grlili, on mene mazi po licu i tako zaljubljeno gleda. ahhh, koji dragi osjećaj... nema do toga.... user posted image user posted image user posted image

subby, baš super što ste si našli kaj vam paše za stančić. je li to stan, kućica? morate biti duplo uzbuđeni, zbog bebice, a i selidbe. baš slatke muke. user posted image

sad idem seki guštati u jedinoj curici u našoj široj obitelji (mi dva dečka, druga seka dva dečka, šogorica isto dva dečka, samo najstarija seka jednu curicu).... user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 25.1.2016 7:39:19 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1213
25.1.2016 8:54:38   
danery
jutar user posted image
ja sam nešto hepi,hm user posted image user posted image dobro smo se naspavali svi noćas,mala je u vrtiću,a ja si skuhala jutarnju kofi....

sutra moram po doznake da odnesem na socijalno i u firmu....
a onda koji dan kroz tjedan stvarno više moram na vađenje krvi i onaj kleti ogtt user posted image smao se nadam da se neću ispljuckati tamo nad cugnem tu "žestu",buahhhh....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1214
25.1.2016 12:06:16   
subby
u stan selimo, ma super ce biti. Ovdje neko sunce pa odoh izviditi vrijeme! :)

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1215
25.1.2016 12:15:53   
danery
joj,kod nas neka kišica :P
ja trknula ručak kuhati,neki mutljikaš će biti,hahhahah....potrpala i prokulice i mrkvu,krumpir,brokulu,mahune,češnjak sve skupa....uz to pohana piletina,pa tko preživi,pričat će user posted image user posted image
fino miriše,e sad....

nego,uspjela sam skrkati stakleni tanjur i prosuti brašno,ajme....danas sam opća opasnost u kuhinji,mislim da san nervozika jer popodne idem polagati njemački....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1216
25.1.2016 12:51:49   
ivchy81
Bokić ženske user posted image

Kod nas danas malo kišice padalo ujutro, al sad se razvedrilo i sunčeko proviruje, tak da bi moglo bit ipak lijepo danas user posted image

Noemaa, joooj razumijem te kaj se tiče "frizurice", ja se sređujem kolko tolko isto jedva i to preko ogledala, jer mi je tolko trbuh već naraso da više nikaj ne vidim, katastrofa hahhaha user posted image svi misle da sam puno više trudna nego kaj jesam user posted image kaj da radim kad buša sama raste, a user posted image je malo veća nego bi trebala biti pa valjda zato user posted image

Subby, tebi je još super kaj se kaputa tiče, jer ja već mjesec dana nemrem niti jednu jaknu zakopčat user posted image a glupo mi sad kupovat veću za još ovih par mjeseci.... Srećom skoro svugdje idem sa autom, jer mi muž brani da idem pješice po ovoj zimi, makar bi ja rađe išla pješice baš zbog slabijeg kretanja u trudnoći....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1217
25.1.2016 13:09:51   
ivchy81
Snjeguljice, hvala na dobrodošlici user posted image

A kaj da ti velim na našu curku? Nama je kao i vjerujem svima nebitno dal je cura il dečko, bitno samo da je živo i zdravo, jel tako? user posted image

Pošto ti već imaš pripreme i planove za treću user posted image onda neka ona bude curka user posted image user posted image

Danery, znam kak ti je što se tiče ogtt-a, al odi čim prije da si to skineš sa grbe user posted image Ja sam išla prije dva tjedna, al kad mi je sestra dala punu čašu od 2,5 dcl one slatke vodurine, mislila sam kak ću to popit, al malo po malo, guc po guc sam uspjela user posted image makar ono na dnu kaj treba srknut je bas bljakavo user posted image al se izdrži. Srećom mi je šećer bio ok na sva tri vađenja user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1218
25.1.2016 13:15:54   
danery
ivchy,ti si već bila na rr prije,jel?nekako mi poznat nick,al se drugog ne sjećam,nismo po istim temama valjda bile....
znači cura,ajd super user posted image user posted image ma cure su zakon user posted image moja sad kako je porasla,baš mi je velika pomoć u svemu....

bah,ma morat ću od srijede koji dan otići pa se natankati tim"nektarom" user posted image user posted image
sad sam baš fino ručala i smazala jabuku,e sad ajmo jovo nanovo,ponoviti tekstove user posted image više ne znam što da gledam....al ajd,iza 5,kako bude...

koliko vidim,nije loše slomiti staklariju u kuhinji,vele babe da je to sreća user posted image pa si premišljam da odem malo urediti kolekciju čaša,podosta je okrnjena user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1219
25.1.2016 13:40:11   
ivchy81
Nisam draga Danery još bila ovdje user posted image
Prvi puta sam tu user posted image
Ma znam da ti je koma kaj se tiče tog kak veliš nektara, al odi, pa si mirna user posted image
Sad budem ja išla gore kod sveki na ručak, radila je sarmu user posted image koja mi se uopće ne jede, al budem preživila, neću se bunit, ipak se žena portudila user posted image user posted image
Sretno ti bilo na polaganju user posted image user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1220
25.1.2016 13:42:59   
ivchy81
A kaj se tiče suđa, odi onda malo preroštat i još nekaj "riješi" kad je već za sreću user posted image user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1221
25.1.2016 15:06:00   
noemaa
danery, bitte auf deutsch!!! user posted image javi kako si prošla! user posted image i ja se spremam na ogtt, ja ću to sutra odguliti. jesu tebi rekli da ne smiješ danima ništa slatko konzumirati prije tog ogtt-a?

ivchy, meni je taman jakna jer je onaj model s pojasom. tako da sad sam skinula taj pojas i savršeno stane trbuh. mada ne znam do kada. user posted image ti makar čopi muževu jaknuuser posted image

subby, jesi se našetala?

snjeguljice, kako je ema?

ja još kašljem. user posted image katkad prođe sat vremena i ništa, akatkad mi dođe na povraćanje. user posted image bila kod seke, ta mala bebica curica je preslatka, skoro mjesec dana i samo 3 kg. bubicaaa!!!! user posted image
sad sam došla doma, na brzinu naložila peć, tj. samo potpalila jer mm svako jutro mi sve servira unutra i sad ću staviti kuhati ručak - tortelline. user posted image eto, sve brzinski i taman za pola sata dolaze moji dečki. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1222
25.1.2016 17:17:44   
as1403
Dan cure
Da se i mi malo javimo
ivchy dobro dosla ti i tvoja curkauser posted image
I meni je tt vec dosta velikiuser posted image ali jos stanem u svoju jaknu isto sa pojasom. A da niti ne stanem isto ne bi kupovala novu za ovih mjesec dva.

Danery sretno na njemackomuser posted image . I ja tako cesto svasta smuckam pa neka jede tko sta mozeuser posted image

snjeguljice znaci i vi cete na trece. I mi smo se jos prije dogovorili. Bez obzira na spol najvaznije mi je da su zivi i zdravi.

Noema inja kasljem kao i ti,identicno, bas muki mucim, ma vazno da mi se ne vrati temperatura. Mala mrvica je ta curicauser posted image

Subby ma biti ce bam super i stanu. Najvaznije da sve smjetite dok beba ne dodje.

Arian mi ima upalu grla i blagu upalu uha. Dobio je antibiotik drugi u zivotu, nadam se da ce biti sve ok.

Tipkamo se kasnije

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1223
25.1.2016 17:59:51   
ivchy81
Noemaa, kaj se tiče tog ogtt-a meni nije nitko reko da nesmijem jest slatko par dana prije vađenja, jer ćeš tak samo stvoriti krive nalaze, tj.ne baš točne ako i inače klopaš slatko, nego samo bi ti trabao biti zadnji laganiji obrok u 18h user posted image znam da je teško, jer je meni bilo koma, al sam za user posted image izdržala, makar sam mislila da bum riknula od gladi, jer sam sve zajedno dok nije bilo gotovo i zadnje vađenje bila na tašte 16h user posted image Ma izdržat ćete sve za svoje user posted image jel tako? user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1224
25.1.2016 18:13:41   
ivchy81
As1403, hvala na dobrodošlici user posted image

A curke to kaj tolko kašljete, pijte puno čajeka sa medom i probajte si nabavit Roiboos čaj al ne iz vrećice jer vam je to smeće, nego baš pravi kaj se mora cijediti, on vam je pun c vitamina, a smiju ga piti trudnice user posted image super je i pravi bijeli, al neznam dal ga mi trudnice smijemo user posted image
As1403 baš mi je žao zbog malog kaj je bubani, al želim da čim prije ozdravi user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  47 48 [49] 50 51   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za dečkića
slaaavko

Koje ime vam je ljepše?

Andrej (34%)

Dino (20%)

Ivan (18%)

Petar (28%)

Broj svih glasova: 307

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!