|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
24.2.2016 22:54:46   
noemaa
Jao,snjeguljice, ispricaj mu se u moje ime. Ne budem to niti spomenula svom muzu jer ce kilnut i mene i brekicu. Jako se ljuti kad tako trci za ljudima. A i mene zivcira. Zna li tm unaprijed kojim danom nosi to u nase selo,i oko koliko sati? Ja cu ju onda zatvorit u kucu ili vezat jer ne zelim da ponovi sok. Bas mi je krivo. user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1476
25.2.2016 6:30:18   
Snjeguljica_83
Noema, ma ne brini se! Stvaro nije ništa strašno....user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1477
25.2.2016 7:55:22   
as1403
Jutro cure
Noema opasan je taj tvoj mali psicuser posted image . I ja sam prezadovoljna s osobljem u bolnici stvarnouser posted image . Mozda cemo se nas tri i vidjati onaj zadnji mjesec kada se ide u.bolnicu svaki tjedan na pregled. Termini su nam tu nwgdjeuser posted image
Znaci i vasi muzeki su romanticniuser posted image i moj je istouser posted image
Subby super za tecaj i ja sam bila u prvoj trudnoci, mislim da dobro.dodje.
A sto se tice snova i ja svasta ludo sanjamuser posted image
Vadila sam krv,zeljezo ispod minimumauser posted image

Neposredna veza do poruke: 1478
25.2.2016 9:21:17   
danery
jutro user posted image

noemaa,kužim te kako ti je sa tvojom brekicom user posted image zavoliš,al i brineš,pogotovo ako je tako živahna zvjerčica....ne daj bože kakve nezgode....

blago vama trima,vi ćete se i podružiti možda koji put na pregledu,što kaže as user posted image

ja bila u lidlu,pa vidjela jednog tatu iz vrtića,pita kad će user posted image ,reko' znate ona pitanja kud ćeš za novu godinu i prvi maj?e,pa ja sam pokrila oba datuma user posted image
smije se čovjek....

konačno sam solo kod kuće user posted image mislim,lijepo je kad mi je mm doma,al brate,kad stane zabadat što bi se kuhalo za ručak,e onda je vrijeme za povratak na posao user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1479
25.2.2016 14:29:33   
Pchelitza
Dobar odgovor tateku iz vrtića! user posted image

Pitanjce- Jel vas boli oko pupka ? Mi 29 TT i već tri dana bolucka oko pupka. Mazem stalno i ne vidim strije

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1480
25.2.2016 15:41:14   
ivchy81
Bok curke user posted image

Ja vas sve pratim i čitam, al nemam kaj previše pametnog za napisat user posted image

Drago mi je da user posted image super napreduju i da je sve ok user posted image

Moja user posted image skoro svaki dan štuca i već mi ju je stvarno žao, a nemrem joj nikak pomoć oko toga user posted image znam da joj to ne škodi, al si mislim da joj se to baš ne sviđa user posted image
Namjestila se na lijevu stranu i tu je 90% vremena i mlati me i to pošteno user posted image da čak zna i zabolit user posted image već je sad prava mala borbena fajterica user posted image bome je "opasna" user posted image user posted image
Ma bitno da se ona meni javlja, to mi je najvažnije user posted image user posted image user posted image

Meni opet neki dan došao paket od Bubamare user posted image i to u subotu, a muž samo gleda sa upitnikom iznad glave user posted image u stilu kaj si OPET naručila user posted image user posted image bila sam dobra, samo dvije stvari ( vrtuljak za iznad bebine glavice za kinderbet i Chicco uloške jer sam čitala da su odlični ) user posted image već mi je reko da će mi uzet sve kartice i zabranit internet da više nikaj ne kupim, jer nemrem odoljeti user posted image A što je najbolje, prije te narudžbe sam i bila u Bubamari kad imaju onu akciju -10% za trudnice i kupila pelene, zvečku, slinčeke i onaj jastuk za bebicu kaj se preklopi na čičak da bude u njemu kad krenu posjete doma, da svima bude lakše tako držati bebu, a i da ju baš svi ne diraju odma.

Pchelitze, mene ti je samo jednom zabolio malo pupak i to kad je iskočio van, ali ne baš oko njega, ali mislim da to nije ništa strašno, da ne trebaš da brineš, ali pitaj još nekoga ili će možda cure se ovdje javit, pa ti znati koja reći ako je kojoj tako bilo...

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1481
25.2.2016 15:58:32   
as1403
Dobar odgovor daneryuser posted image
Pchelitze nije da me boli nego me ponekada malo zna kao zatezati i to je to.
Ivchy da super su ti ulosci, ja sam ih zadnji put nasla slucajno kod nas u ljekarni na vidikovcu ispod vodotornja. Sada nemam pojma da li ce ih biti tamouser posted image . A noemu i snjeguljicu molim za informacije ako ih nadju negdje prije meneuser posted image . Iako ima jos vremena do spremanja torbe za bolnicu user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1482
25.2.2016 16:13:36   
ivchy81
As1403, navodno ih ima u velikim Konzumima, Dm-u i u Mulleru, barem sam tako pročitala na drugim forumima, pa probaj tamo pronaći, a ako ništa drugo ima ih u web shopu Bubamara i u Chicco web shopu, pa sada vidi user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1483
25.2.2016 16:59:02   
noemaa
danery, tm bi trebao biti kuhar. user posted image što ga malo ne uposliš u kuhinji kad već ima toliko ideja?user posted image a to za samoću kod kuće... oh, kako te razumijem! user posted image

as, kakvi su to ulošci, nešto tipa vir80 ili? e, a koja ti je soc.G?
i, p.s. mm nije romantičan. bio je kad smo se zaljubili, a sad se sramežljivo smije i pita se kad je on to bio romantičan. user posted image kad mi nešto slučajno romantično izjavi, ja padnem na guzicu pa se smijemo svi. ili kad mu ja kažem kad će mi nešto romantično napraviti, ima tako smješne odgovore da odustanem. ali, uopće, ali uopće me to ne pila jer me voli i 100% mogu imati povjerenja i oslonac na njega. ne bih ga mijenjala ni za koga. naravno, ako postane zločest, najurit ću ga van. to i on zna. user posted image

ivchy, ko da čujem svog muža za ovo kupovanje online. user posted image znači ritanje je u punom jeku! user posted image

meni stigla prematalica - naručila ju prelko njuškala, skoro pa nova, za 120 kn. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1484
25.2.2016 20:49:07   
as1403
Nemaju onu mrezicu kao vir80 i dugacki su bas i stvarno su mi bili super.. Pakovanje je mislim bilo oko 60 kuna. Frendica je neki dan trazila u dm-u i nije ih nasla. Angelovska mi je gin.Tebi?

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1485
25.2.2016 22:10:40   
noemaa
As, a sta su samoljepljivi ili "plesu"kao i vir? 60Kn, ajme, pa to je puno! Koliko ih je unutra?
Meni je ladavac.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1486
26.2.2016 6:33:14   
Snjeguljica_83
Jutro!

Pčelice, nije me zabolio trbuh na taj način, još....

Ivchy,
moja E. je štucala jako puno... tamo zadnja dva mj. trudnoće. Ma mislim da se ne bebe time ne muče.user posted image Ne brini, dobro je njoj.user posted image A tebi trbuh poskakuje i uživaj!user posted image

As
, ti ulošci su preeeeeeeskupi!user posted image Mogu biti ne znam koliko dobri, kad im je cijena paprena....user posted image Jer ne trebaš ih samo jedno pakiranje. Dobri stari Vir80.user posted image

Noema, daj sličicu od prematalice...user posted image Možeš?

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 26.2.2016 6:34:39 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1487
26.2.2016 6:50:44   
as1403
Njih je ja mislim 30 kom. Ali stvarno su odlicni dugacki siroki i mekani. Jedan je dovoljan, oni vir su tako mali da mislim koliko sam krvarila bi trebala 3 staviti svaki put da pokriju koliko ovaj jedan. Tako da mislim da se opet dodje na isto.Samo sto su ovi bolji. Pakovanje je pakovanje pelenauser posted image
Koja god ih je cura koristila ne vraca se vise na viruser posted image

Neposredna veza do poruke: 1488
26.2.2016 6:51:28   
as1403
Njih je ja mislim 30 kom. Ali stvarno su odlicni dugacki siroki i mekani. Jedan je dovoljan, oni vir su tako mali da mislim koliko sam krvarila bi trebala 3 staviti svaki put da pokriju koliko ovaj jedan. Tako da mislim da se opet dodje na isto.Samo sto su ovi bolji. Pakovanje je pakovanje pelenauser posted image
Koja god ih je cura koristila ne vraca se vise na viruser posted image

Neposredna veza do poruke: 1489
26.2.2016 6:55:27   
as1403
Moj mob poludiouser posted image . Mislim veliko je kao jedno pakiranje pelena.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1490
26.2.2016 15:02:47   
noemaa
snjeguljice, evo linka
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/20045205/

dakle, taj stol koji u ikei košta 179,00, ja sam ga uzela za 120,00 kn (njuškalo) zato što je jedna noga mrvu razbijena, ali toliko mrvu da uopće ne smeta, u biti kao iver je malo izašao. tako da sam prezadovoljna. za ono što će mi služiti je super, a na kraju uvijek može naći mjesto u špajzi ili garaži za policu. ili, ako se ful raspadne, imamo drva za peć. user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1491
26.2.2016 15:04:43   
noemaa
vidim da ikea iz zg-a vrši dostavu po hrvatskoj. čak i da se plati puna cijena tog stola plus dostava, opet je puuuuno jeftinije od svih onih silnih komoda... stvarno za godinu-dvije što ti treba je preskupo davati po 1000 kn za komode... user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1492
26.2.2016 15:16:46   
subby
cool izgleda to za previjanje.. mi jos nismo osmislili sto cemo. Nismo planirali uzimati komodu jer ne znamo gdje cemo s njom i sta, pa me zanima moze li radni stol koji se ne koristi posluziti za tu namjenu? Malo je veci pa bih stavila na njega i stvari koje trebaju za previjanje, jel moze to tako? Sta bi mi onda u tom slucaju jos trebalo, nekakve spuzve i podloge za gore staviti ili? Mozda su pitanja cudna, ali stvarno ne znam tocno sta i kako bi to trebalo biti.

Mi cemo iduci mjesec rijesiti ostale stvari tipa krevetic, kolica i nosiljku, planiram uzeti manduca-u, cula sam od dosta ljudi da je super.. eventualno jos maramu za ljeto dok je jos mali.. sta vi planirate za nosanje bebaca koristiti?

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1493
26.2.2016 15:58:01   
as1403
Noema super je stvarno meni isto bolje od komode ako vec imas di sa robicomuser posted image . Nije niti skupo.
Ja sam s A imala onu podlogu koja ide na krevetic, ali je ispucala, pa cu i ja trebati kupiti drugu, a na komodi iz spavace uz krevetic su mi stajale te kremice i ostalo.
Ali ovo noema mi je super user posted image
Bas se se vratila da vidim kada je subby termin. Vi vec pomalo u pripremeuser posted image superuser posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1494
26.2.2016 22:24:00   
noemaa
Subby, ma moze i na radnom stolu, kako ne. bitno je da je dovoljno visoko da se ne saginjes jer leda odmah pate s obzirom da presvlacis bebaca stalno. Dobro bi tidosla na radni stol podloga za presvlacenje jer je cvrsta,a taman mekana za bebu i lako se cisti u slucaju da se beba popiski po njoj, samo se prebrise. A sta je manduca?

As,a na komodi uz krevetic ne bi mogla presvlaciti?

Mi nemamo komodu u sobi tako da nam bas treba dodatak za presvlacenje.user posted image

< Poruku je uredio noemaa -- 26.2.2016 22:27:28 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1495
26.2.2016 22:28:58   
danery
večer user posted image
ja malu spremila u krpence,eno već spava....u biti,gledale smo rio,pa se odužilo veče,alnema veze....vikend je user posted image
noemaa,koliko kontam,manduca je klokanica....
a što se tiče prematalica i komoda,stolova i sl.,ovaj tvoj je super....
nama će opet poslužiti naš ladičar-komoda,a vidjela sam i u lidlu onaj kupaonski ormarić za iznad mašine,to mi je super,taman po mjeri da stane iznad uzglavlja kinderbeta,pa bi gore složila stvarčice da nisu okolo na 100 strana...

što ste vi danas radile?ja uglavnom odmarala,danas je bio dan za izležavanje user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1496
27.2.2016 7:26:29   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

noemaa -29.2.user posted image

as1403 - 1.3.user posted image

subby - 1.3.user posted image

danery - 3.3.user posted image

ivchy81 - 8.3.user posted image

snjeguljica_83 - 10.3.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1497
27.2.2016 7:27:16   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image chrna - 29.5.2016.
user posted image user posted image user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1498
27.2.2016 7:32:36   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema, ovakvu prematalicu još nisam vidjela!user posted image Svašta proizvode... Da, obzirom da nema ladice, košta bitno manje. Super!user posted image Poslije će naći svoje praktično mjesto ili namjenu (pottpala).user posted image Ma super!user posted image

Mi na selu imamo pravu prematalicu, ostalo od jedne mame/bebe i tamo je koristi baka MM za neke svoje stvari. Nitko nije ponudio da nam je posudi, a meni je glupo sama uzeti od stare žene.user posted image I tako.. za sada mi je samo u mislima. Nikad nisam imala prematalicu, a ako sada ne budem imala, kad ću?user posted image Strpit ću se još malo.. U protivnom, imat ćemo spužvu za prematanje stavljenu na nešto povišeno.user posted image Ako je moglo biti dobro za E. guzu, bit će i za guzu malecnog.user posted image

Danery, što sam radila jučer? Išla popodneu Plodine trošiti novce.user posted image I danas, kad sam baš raspoložena za još šopinga, želim kupiti gležnjače, pada kiša...user posted image Išla bih u grad, nisam godinama gledala po gradu cipele, a bila sam u Pitarossu i nisam našla svoj broj. Popusti su bili izvanredni, ali to su zadnji, mali brojevi.....user posted image

Jao kad nam počnu termini, kako ćemo se izredati.....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 27.2.2016 7:34:55 >

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1499
27.2.2016 7:44:12   
noemaa
Snjeguljice, ma ako imas sta poviseno i stavis na to spuzvu za prematanje, pa super! Niti ne treba nis drugo. ali ako mislis da bi ti dobro dosla ta sa sela...natukni muzu pa bi on mogao na finjaka pitat babu. Zena se mozda uopce nije sjetila da bi vam dobro dosla komoda kad u njeno vrijeme je bilo sve drukcije...user posted image

Danery, bas je bio dan za izlezavanje. Ja sam klafrala s curama ujutro, a popodne s malim kod kume koja ima sina pa su se igrali,a mi blebetale...

Danas ce biti jos bezveznije vrijeme. Radije bih hladnocu,buru, snijeg,nego ovo...

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  58 59 [60] 61 62   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!