|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
18.3.2016 12:15:02   
Snjeguljica_83
Lidac, primamo te. :P
Cure, znate koliko ljubavi ima izmedju tig malca koji se svidja E i njegove sestre.... On je sad napunio 6 g, a mislim da ona ima 3. Kad je jednom bio nesto tuzan, ona ga je mazila po glavu i tjesila, sama od sebe... A jednom je on trcao za E pa je sestra bula ljubomirna. Cim je dosao do nje.... Uglavnom, toliko ljubavi, preeeeeedivni su zajedno, grle se..... Tako da se nadam barem upola takvoj ljubavi izmedju E i brata joj... :D premda su razlicit spol, divno je to, ulijeva nadu....

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1651
18.3.2016 23:28:28   
noemaa
Snjeguljice, za odnos brace i sestara zasluzni su karakteri,ali i odgoj. Tako barem ja razmisljam. Nas su roditelji uvijek ucili da mislimo jedna na drugu i pomazemo si itd. Bilo je i svada kad smo bile klinke, razlicitih stavova itd.,ali uvijek smo bile tu jedna za drugu i trecu.i danas je tako.tako da ja uopce ne sumnjam u tvoje klinceuser posted image

Lidac,uvijek si dobrodoslauser posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1652
19.3.2016 8:23:50   
lidac0605
Jutro,proljetnice user posted image

Eto mene k vama na kavicu user posted image ...
Vidim priča se o odnosima među braćom..znate kaj ću vam reć-moji klinci su ko cucki jedan prema drugom user posted image ,sad u pubertetu i adolescenciji još i više...Kćer je dok je bila manja uvijek bila s dečkima u svađi,a oni međusobno su si bili ok-pogotovo ovih dvojica koji su 18 mj razlike,dok su bili manji ljudi su mislili da su blizanci-stalno su bili skupa,a sad kad su veliki ona je ok s njima,al odnosi među dečkima-k a t a s t r o f a user posted image
Non stop se svade,pa kad se i potuku-zlo mi dođe...a razgovor tipa-konju,kretenu,idiote i sl-katastrofa user posted image
Vražji pubertet i hormoni,mila majka dok su mali user posted image ...jedino su mi ovi dva mali "normalni"user posted image
I vidim ih-svi oni gledaju samo za svoju guzicu,nema tog zajedništva kojeg se ja sjećam sa svojom sestrom-meni je moja starija sestra bila Bog zakon-nema sad toga...danas klinci imaju previše i predobro žive...i mislim da nije samo stvar u odgoju jer ti možeš klinca učit jedno doma(kao ja),al on kad dođe u te neke godine-u biti već čim krene u školu-počne se povodit za svojim vršnjacima,hoće biti kao oni,a vjerujte mi ja mislim da se cca 20% djece odgaja na dobar način,bez "njegovo visočanstvo dijete" stava...baš sam sad neki dan slušala na telki,pa vele-Kolko puta ste prošli pored grupice osmaša koji psuju i krevelje se na cesti,pa ste pomislili kako su neodgojeni,moje dijete nije takvo?Veli,da doma djeca nisu takva,ako ih vi doma to ne učite,al djeca su se danas već naučila na jedan način se ponašat doma,a na drugi vani u društvu...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 19.3.2016 8:29:07 >

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1653
19.3.2016 10:19:34   
danery
jutro user posted image
ja kasnim,al smo budni svi od pola 7....mene noćas nešto krenulo boluckati kao pred mengu user posted image baš mi smeta....
mala se zmajka naravno digla ko sova,izmasirala starom žifčeke,pa se 'ladno spustila kod bake....doručkovale,popile kavu/čaj,i onda je krenuo drugi krug davljenja....
sreća pa danas na trgu ima neki uskrsni sajam i program za djecu,pa sam fino tutnula jedinicu ćaći u ruke i rekla nek ih voda nosi,auto vozi,štogod im volja....danas odmaram 100 na sat....
nareckala sam si jabuke i mrkve,nešto mi se klopa sirova mrkva ovih dana user posted image

uff,odnosi između braće i sestara....slažem se ja da je do odgoja,ali i do karaktera djece,društva koje imaju i svega oko nas....
nažalost današnja djeca se ne snalaze baš nešto kad su bombardirana svim i svačim.....hrpa reklama,sve na juriš,svatko sebi....užas....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1654
19.3.2016 10:41:39   
noemaa
Ma i mi smo se svadale. Ja sam uvijek bila buntovnica i grozna. Jednom me mirna seka tako odalamila da sam sve zvijezde vidjela i usput komentirala da ne zna ona sto ce biti sa mnom kad budem imala 20god.user posted image tad smo mislile da je to vec starost.bile smo niza osnovna skola. Pa bismo se znale pocupat,navrijedati... Ali to su bile te pred i pubertetske godine,nije nis neuobicajeno. I kad su se hormoni ohladili, postadosmo opet svi za jednog,jedan za sve.user posted image

Danery, super si to napravila, skurila van malu i velikog.user posted image to sam upravo i ja napravila.mislila sam da cu ih nalemati obojicu kak su mi digli zivce, te ovo te ono mali, a gospon mm pomalo sve. Ufffff... Muskiuser posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1655
19.3.2016 16:02:50   
Snjeguljica_83
Evo i mene!user posted image

Ispit polozenuser posted image user posted image user posted image Hvala Bogu.[
user posted image
Malac i ja smo to uspjesno obavili.user posted image

Nemojte tako lose o svojim muzevima. user posted image ipak je danas Dan oceva. Nek budu jedan dan postedjeni...user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1656
19.3.2016 17:36:00   
lidac0605
Čestitam,Snjeguljo-majstorice user posted image user posted image user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

Neposredna veza do poruke: 1657
19.3.2016 17:50:04   
subby
Hjoj konacno i mene, potrajalo je dok sam sve iscitala, kod vas se sve neke zabavne stvari dogadjaju, bas lijepo user posted image

Snjeguljuce, bravo, svaka cast! user posted image

Nama stigao krevetic user posted image Jos madrac naruciti i imat ce gdje spavati. Jel koristite vi preko madraca neku nepropusnu plahtu, vidjela sam da ima za kupiti.. Stigao mi i toplomjer za bebaca, pomalo se i mi spremamo user posted image

lidac, samo se ti pridruzi, sto vise, to je bolje user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 1658
19.3.2016 19:22:45   
danery
snjeguljice,čestitam user posted image

subby,ja sam stavljala tu podlogu,znala je nekad promočiti pelena....sad sam kupila u kiku za nekih 40-ak kn....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1659
19.3.2016 21:12:55   
noemaa
Cestitke, snjeguljice, jos jednom!!!user posted image

Subby, obavezno nepropusnu podlogu. Ima je i u apoteci. To je spas jer i pelene znaju propustiti.

Mm upravo uspavljuje miceka. Eto. I tako sljedeca dva i pol mjeseca najmanje.user posted image

Cure, kako je po pitanju prisnih druzenja s muzevima kod vas? Mi nista. Em mi G zabranila odnose, ali i tako se tromo osjecam, te mi se stalno piski, tako da stvarno nis od toga. I tako jos bar tri mjeseca.user posted image dakle, jadnic mm. Nije ni njemu lako.user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1660
20.3.2016 7:09:50   
Snjeguljica_83
Jutro!

Hvala na čestitkama!user posted image

Nisam imala tu nepromočivu podlogu, nije nikad pelena propustila na krevetić.... No, možda bih trebala nabaviti jer pišulinac možda bude piškio u visine.. user posted image drugačije je to nago kod curica, kod njih sve ide dolje... user posted image Valjda ja to dobro percipiram...user posted image

Noema, ja sam aseksualna i dalje. To je nešto prestrašno.user posted image Baš se čudim što je ova trudnoća od mene napravila...user posted image Dakle, suša.user posted image

Sad kad sam slobodna od učenja, ne znam kud bih sa sobom.user posted image Toliko bih toga, čistila, izlazila, čitala, buljila u tv.... Idem dan po dan polako... najprije sutra pregled pa stan dovesti u red. Ipak se Uskrs bliži.user posted image
Pravljenje čestitki, bojanje jaja i pravljenje kolača!!!user posted image

Sretan prvi dan proljeća!!!!user posted image
user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 20.3.2016 7:12:56 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1661
20.3.2016 9:05:52   
lidac0605

Ufff,keks user posted image ...u trudnoći je bio zadnji negdje u 12.tjednu user posted image ,dalje ništa-nit smo smjeli nit sam ja imala ikakve želje,ko cjepanica user posted image
A sad nakon poroda,bila akcija nakon nekih 7 tjedana i nije mi baš pasalo,nikak se opustit user posted image ...al samo taj prvi put user posted image
Al rijetke su nam te akcije,u 2 i pol mjeseca nekih 4x user posted image puno obaveza,ja cijeli dan oko malca okupirana i dok bi navečer imali vremena,ja sam već ko krepana kokoš user posted image spremna samo za strmoglavit se u krevet...

Snjeguljo,sretno na pregledu sutra user posted image

Kaj bute danas za ručak?Ne znam kaj bi kuhala...

< Poruku je uredio lidac0605 -- 20.3.2016 9:07:02 >

Neposredna veza do poruke: 1662
20.3.2016 9:13:50   
subby
Znaci, nepropusna podloga za svaki slucaj.
Wow, prvi dan proljeca, a ovdje bas oblacno user posted image jucer je bilo suncano, kao i protekla 3dana, a za prvi dan proljeca oblaci haha

Jedva cekam Uskrs, jel ima netko recept za dobar uskrsni kruh? Nisam sigurna kako se zove, pincla, tako nekako, slatki je, bude i s grozdjicama. Bas bih htjela to napraviti..

Ja danas poham snicle, uz to krompirice iz rerne i neku salatu.. Jucer pravili popis za kupovinu i uzmem sve, a zaboravim krusne mrvice.. Vidjet cu od kruha sto je ostalo, posusit ga i samljet..

Neposredna veza do poruke: 1663
20.3.2016 12:05:32   
danery
ihaj,jeste vrijedne bile ujutro user posted image
ja sam se dosad pozabavila spremanjem kuhinje,raskopala kolica no. 2,jaje i košaru,pa oprala,pravila palačinke za doručak,popila kavu sa sveki,a malu sprašila u sobu na hlađenje jer se digla nafurena,pa nastavila njurgati....kad ono-nema nje 3 sata,zaigralo se dijete user posted image nije loše imati sobu gore,a dnevnu dolje user posted image
sad sam tek sjela,pojela par jagoda sa medom,mala dolje dribla baku,igraju domino....
uskoro će i ručak biti gotov,pa nakon klope palimo k mojima....

subby,meni kad nestane mrvica,ja paniram u smjesi pola brašno,pola griz ili palenta,isto fino ispadne......šta'š,lijena sam za sušiti kruh user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1664
20.3.2016 17:22:22   
Pchelitza
Bok Curke,ja sam nagovorila mm da peče roštilj tak da sam se ubila u klopi.a ostalo je nekaj i za večeru. user posted image

Keks? A kaj je to?! Hihihi otkad sam ostala trtudna probali smo par puta ali mene je toliko boljelo da smo odustali.a SAD sam i otvorena tako da Niš od toga...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1665
21.3.2016 6:21:48   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

snjeguljica_83 - 21.3.user posted image

noema - 21.3.user posted image

subby - 23.3.user posted image

danery - 30.3.user posted image

ivchy81 - 30.3.user posted image

pcelitza - 31.3.user posted image

as1403 - 1.4.user posted image

Noema, sretno na pregledu! Nek bude sve ok!user posted image
user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1666
21.3.2016 6:22:39   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBE - TERMINI user posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image chrna - 29.5.2016.

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016. user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1667
21.3.2016 6:33:01   
Pchelitza
Dooobroooo jutrooo!
Ja kao sova. Probudila se u 2,45 i zjakam. Razmišljam kaj kuhati za ručak i ići ili ne ići u Lidl. Danas počinje neka akcija za bebace ali vrijeme je tak sugavo.user posted image

Ivchcy i Danery jeste se vas dvije spakirala? Prve ste na listiuser posted image

Neposredna veza do poruke: 1668
21.3.2016 8:32:43   
lidac0605

Noema,sretno na pregledu danas user posted image

Pchelitza,ja bih ti preporučila da ti zalegneš na koji tjedan,nemoj se igrat s otvorenošću,ja sam bila otvorena u zadnje dvije trudnoće i morala mirovat do 36.tjedna,relacija krevet-wc i pit magnezij i čim sam ustala sam se krenula dalje otvarat pomalo,tak da sam u zadnjoj trudnoći recimo počela s otvaranjem sa 25 tjedana-kad je bilo za prst,strogo mirovala,sa 32 bila otvorena 2 prsta i dalje mirovala do 36.tjedna,počela normalno se kretat i sa 37+5 bila otvorena 5 prstiju bez trudova i išla na inducirani...termin ti je blizu,možeš sad koji tjedan odležat....Ja sam još i višerotka pa su dizali frku oko te otvorenosti(5x sam rodila sad sveukupno user posted image ),a kod prvorotki je to još alarmantnije...

Odo sad lunjat po Mulleru,muž ostaje čuvat bebača user posted image javim se kasnije user posted image

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1669
21.3.2016 8:44:30   
noemaa
Jutro, curke!!!

snjeguljice, možda se i vidimo danas na pregledu. user posted image stalno da ću te pitati u koliko si naručena i stalno zaboravim.user posted image ali sretno!

cure sve, sad mi je lakše kad čitam da ste sve smirile svoje strasti.user posted image nek nam muževi izdrže vjernost još koji mjesec i znat ćemo da je to ljubav do groba. user posted image user posted image

meni se maleni tako jako rita, udara pod rebra, ispod zdjelice osjetim, sa strane... nemirko mali. user posted image vidim i sama da mi puno više paše ležeći položaj nego sjedenje, a kamoli stajanje. jučer ipak nisam odoljela prekrasnom vremenu pa smo se prošetali šumicom i livadama. moj micek je glumio leptira čim bi ih vidio. onako bi počeo skakutati trčeći po livadi i s rukicama u zrak kao da leti. baš je bio presladak i smješan.user posted image

danas poslije pregleda idemo svekićima, svekr ima rođendna pa sam mu napravila krempite. budemo par dana ostali tako da se tipkamo kad dođem.

budite mi dobro, šopingirajte, šetajte, spremajte torbe, ležite, odmarajte... sve što vam paše!

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 1670
21.3.2016 10:41:33   
Snjeguljica_83
Noema, ja idem na pregled u bolnicu kod svig dragog gin. A kako mi .je drago sto mi trudnicu prati bas on!user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1671
21.3.2016 13:15:09   
subby
Snjeguljice, sretno na pregledu! Dodji nam sa super vijestima :)

Ja jedva cekam srijedu, da idem na pregled, bas sam nekako uzbudjena user posted image

Jucer sam bila puna energije, a danas sam nekako pasivna i pospana, cak sam i odrijemala sat vremena..

Imam opet jedno banalno pitanje, za sta se koriste one dude, laze? Kad se to pocne koristiti? Vidjela sam hrpu modela i pojma nemam koje su za sta, koje su bolje...

Neposredna veza do poruke: 1672
21.3.2016 14:35:08   
Pchelitza
Lidac- mirujem ja.radim samo kaj moram.doktori su rekli više mirovanja.nekaj si mislim da bi rekli strogo mirovanje da su mislili krevet i wcuser posted image

Što se tiče moje bebacice- primijetila sam da joj paše kad secem.čim legnem,a trudim se većinom ležati,ona krene s ritanjem.Sad već i jačaju udarci pa zna zaboliti. Čim se ustanem i napravim par koraka,ona se smiri. Već me trenira na nosanje

< Poruku je uredio Pchelitza -- 21.3.2016 14:37:54 >

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1673
21.3.2016 18:17:18   
lidac0605
Mah,oni ti to podrazumijevaju čim vele mirovanje...a normalno ti je da beba tulumari kad ležiš-opušteni su ti mišići,ne pritišću je okolni organi i ima više mjesta nego kad si na nogama.
Noema,Snjeguljo kak su prošli pregledi user posted image ?

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1674
21.3.2016 22:58:10   
ivchy81
Ej curke user posted image

Lidac, samo ti nama dodi user posted image pratila sam i ja vas na zimskima i sad na bebicama user posted image

Snjeguljice, čestitam ti na položenom ispitu user posted image user posted image

Snjeguljice i Noemaa kako je bilo na pregledu? Javite nam novosti user posted image

Subby, i ja sam ti odma kupila tu nepropusnu podlogu, pa nek se nađe ispod plahtice za svaki slučaj user posted image

Pchelitze, što se tiče torbe, još samo par sitnica trebam ubacit i torba je spremna user posted image ali velika većina je već u njoj user posted image Ti isto nisi daleko od nas user posted image , pa se polako spremaj ako već nisi user posted image

A kaj se tiče keksa, ja više nemam pojma ni kaj je to user posted image totalno sam aseksualna i nemam pojma kaj mi se desilo, a još me na početku trudnoće bilo i strah, pa poslije totalno nezainteresirana user posted image koma živa, a sad pri kraju me i ful trta ko i muža. A valjda je to sve normalno u trudnoći, stvarno nemam pojma user posted image jer prije nje nije bilo tak...

Noemaa, bome imaš pravo, jer ak nas još mogu takve trpit, tj. izdržat bez toga, ima da nas fakat užasno vole user posted image user posted image

Moja bebolina zadnjih par dana nešto posebno i često luduje user posted image user posted image nemam pojma kaj joj je user posted image kak je sve veća i jaća, ti udarci bome znaju i zaboliti user posted image moja velika fajterica user posted image

Neposredna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!