|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
7.4.2016 9:09:07   
subby
meni pregledi sad krecu svakih tjedan dana..
tako da iduci mi je 13.4.2016.

danery, snasla s ti odlicno, pravis i atmosferu tamo, a tulum od ranog jutra user posted image

noemaa, tak sad i ja, svi samo dolaze kod mene na druzenje, pravim liste ko koji dan dolazi user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1901
7.4.2016 12:43:42   
danery
Lidac,nije mi rekla nis definirano,nije me gledala,veli vidjet ce na porodu ako bude smetalo bebi za izlaz,rezat ce,ako ne,ne bi dirali.....
Da ako mene ne smeta fizicki i estetski,ne bi ponovo prckala....a i ne koze se znati kakvo ce biti stanje nako poroda dok se sve to vrati na mjesto....tak da....fifti fiftiuser posted image
Nego mene sad zacepilo,nemrem piskit,na odjelu vruuuuuceeee,ne mogu bit u potkosulji,plivam u znoju,ubi me ovaj najlon....a mala najasila na mjehur pa nabija,a meni kao da mi se upalilo....u pm...sad sam smotala vestu pa stavila na stomak da me grije da odem na wc,a vode sam popila ihaj....
Bljak,mrzim bolnicu samo zbog tih pregrijanih soba i najlonskih navlaka ....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1902
7.4.2016 12:44:40   
ivchy81
Ola curke user posted image
Meni u 4 ujutro puko vodenjak i od 5 i nekaj sitno sam u bolnici. Nikaj se ne dogada, uloziva sam za 1 prst, nema bas trudova, nisam otvorena. Joj ovo bu potrajalo user posted image dobila sam antibiotik u venu da nebi dobila neku infekciju jer mi predugo curi plodna voda. Javim se kad cu moc user posted image bokic zenske user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1903
7.4.2016 13:19:05   
lidac0605
Oooo,evo stiže prva proljetnica user posted image user posted image user posted image

Sretno Ivchy,nek se pokrene i bude brzo i čim manje bolno user posted image ...morat će te inducirat,pošto ti je puko vodenjak ak samo ne krene,ne smije beba bit nutra dugo bez vode...SRETNO!!!

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1904
7.4.2016 13:22:10   
Jupiter
Aaaaaa Ivchy!!!!
Samo polakoo...(to ja sebi)..
Nadam se da ce ipak brzo krenuti i da bude sve super!
Pa da se vec popodne grlitee 💖💖💖
Sretnooooo!!!

.. na kraju sve ipak bude dobro, ako jos nije dobro nije kraj..

4×AIH, 3xIVF, 1xFET- Imamo plus, imamo srčeko..
15.07.2016. Stigla Leona user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1905
7.4.2016 16:11:30   
danery
Oooohohoooo,ajmo Ivchy,ajmo beboooo user posted image user posted image
Sretno i da bude sto brze i bezbolnije koliko moze user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja cekam muza....i le babu,bas mi sad ona treba user posted image
Ova zadnja cura iz sobe nas bas uzdrmala,pa smo po cekaonicama i kod drugih cura na druzenju.....propada joj vodenjak van,ne znaju sto ce s njom,sva je uplakana,a njeni u sobi,pa sad nam blesavo biti tamo,a i biti vani,pogotovo sto ova druga cima mora lezati zbog mioma kraj bebe...mah....bas je neko lose popodne user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu Jupiter)
Neposredna veza do poruke: 1906
7.4.2016 17:19:12   
as1403
Ivchy sretnouser posted image da stonprije zagrlis svoju bebicu i da bude sve ok... krenulo je krenulo..
A danery ti izdrzi jos malo, mislim da tcoja bebica ipak ceka svoj red, tj da ivchy rodiuser posted image pa ce se i kod tebe pokrenuti.
Sto se tice kolica nama je kosara super velicine i ok je.
Noema odmaraj i gosti samo kod tebe kao i kod subby.
Mi smo ok za sada. Veselim se uzv u bolnici 15.4. Noema ti ides kod svog gin 15.4.?
Sretno cure...tipkamo se...

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1907
7.4.2016 17:54:18   
danery
Ma polako,pa ce biti kad treba user posted image
Ja rekla muzu da mi donese spavacicu,kao,svekrva je oprala-bar sam ja tako mislila,a on po opisu donio ljetnu ljubicastu haljinu i to sa podstavom user posted image user posted image da se bolje usaftam....jer ONA TRENUTNO PERE DEKE I POSTELJINU....
zemljo otvori se,jadna ja kad dodem kuci user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 1908
7.4.2016 18:14:34   
mmamita
Ivchy sretno i smireno, bit ce sve ok!
Da te malo utjesim (ako mogu), od kuma zeni pukao vodenjak u 34tt, uspila izdrzat u bolnici bez plodne vode 7 ili 10 dana(nisam 100%sigurna). Najvise su strepili oce li uspit proc 3 dana od inekcije za pluca malome, i rodila u 35tt.
Htjedoh reci da mozes bit bez plodne vode i da moze bit sve u redu, ali pod stalnim nadzorom naravno. Samo se nemoj previse sekirat! user posted image user posted image

Zelim ti svu srecu i da prodje sto bezbolnije user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1909
7.4.2016 19:19:09   
noemaa
Ivchyyyyy, sretnooooooo...jos maloooo....user posted image user posted image

Danery, ajme, haljnica!user posted image bas sam se nasmijalauser posted image

As, da, ja idem svojoj G.

Ja sanjala opet porod...

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1910
7.4.2016 19:22:00   
ivchy81
Joj curke, puno vam hvala svakoj na podrsci i na ohrabljenju user posted image stvarno mi to puno znaci user posted image
Evo dobila sam oko 3 neki gel u rodnicu za brze otvaranje i od 5 su krenuli neki jaci trudovi u donjem dijelu leda i to je za sada to, nema bas nekog pomaka user posted image vec je proslo 15 sati od pucanja vodenjaka, a nemam pojma kolko bi to moglo jos trajat user posted image bolje da ne znam. Javim se jos i jos jednom vam svima puno hvala na podrsci, utjehi, bodrenju itd.user posted image

(Odgovor članu mmamita)
Neposredna veza do poruke: 1911
7.4.2016 19:36:18   
subby
ajmeeee ivchy user posted image

samo opusteno, nemoj previse misliti o tome, samo se opusti i uzivaj, bit ce i tebi i bebi lakse, sad si ionako pod nadzorom i sve je ok ;) drzim fige da bude porod iz snova user posted image

(Odgovor članu ivchy81)
Neposredna veza do poruke: 1912
8.4.2016 7:26:18   
noemaa
Curke u rodilištu, kako ste?

Ivchy, zdušno se nadam da si ti već ugledala svoju curkicu, da ste se već pomazile, izljubile, nagledale i da sad bar mrvu odmaraš!!! Razveseli naaaas!!! user posted image

Danery
, tvoja mala čini čuda, pa ne znam za što da navijam... Ali svakako da želim čuti lijepe vijesti i od tebe, želim!!! user posted image

Sve ostale trudničice, snjeguljice, subby, as, itsaboy... ne dajte se! Polako i opušteno do kraja i bude sve u redu!!! Mada je pomalo frkovito kad vidimo kako je započelo... Bebice su nešto nestrpljive pa se guraju van, ha?!? Žele što prije na sunce kako bi ljeti već bućkale prstiće u moru. user posted image

Ja kao i ovih par dana, dok ležim, dobro je, ali se mali rita 100/h, nije da nema mjesta pa da se uspori. Nađe si ga on. Baš me lupka, udara. ispruži se, pa se skrati itd... user posted image Kad sjedim duže ili hodam, eto pritiska, eto poziva na piš piš svakih 15 min itd... I još kad mi se gospon noa nasadi na cicu.. ufff... jutros sam mu rekla, ak je već moraš dirati, drži rukicu samo, nemoj mi ju vrtiti!!!! Čim je vrti, kao neke lagane mini kontrakcije.... Uffff... Slatke muke!

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1913
8.4.2016 9:19:13   
lidac0605
Ojla,proljetnice user posted image

Ivchy,nadam se da je curka već stiglauser posted image
Nema nam n Danery,da nije i njena zaželjela friškog zraka user posted image

"Children will not remember you for the material things you provided,but for the feeling that you cherished them"

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1914
8.4.2016 9:31:55   
danery
Ola....ma mene jos zezaju user posted image
Opet neka naklapanja da bi me slali kuci,a mene malo sarafi kao menga...al nis vise ni manje....
Rekla me dokica pregledati danas,pa po tome dalje....
Ovu sto je zadnja dosla bome stavise na trajno mirovanje,ni na wc ne smije,donosit ce joj patku user posted image
U tom slucaju bolje mi ici kuci....pa makar i na sat-2,taman da si pronadem spavacice dok moji nisu presli na donosenje vecernjib haljina i stikliuser posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu lidac0605)
Neposredna veza do poruke: 1915
8.4.2016 10:04:45   
Pchelitza
Ivchcy sreeeetnooooo! user posted image user posted image user posted image

Danery u kojem je tjednu ta sa vodenjakom? Nešto rano?

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1916
8.4.2016 10:08:54   
danery
22. tt user posted image

....mini gospa....

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1917
8.4.2016 10:19:38   
noemaa
Danery, je li ti dugo do doma? Mislim, kolko si udaljena od bolnic?

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1918
8.4.2016 10:33:46   
Pchelitza

IZVORNA PORUKA: danery

22. tt user posted image

Uh to je fakat rano. Nadam se da bu vodenjak ipak izdržao.moja jedna cimerrica rodila u 26tt i sve na kraju dobro.bebica super napreduje.držim joj palčeve.
A ti se pokušaj ne stresirati,makar znam da je teško,kad čuješ sve te bolničke priče....

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1919
8.4.2016 11:37:46   
Snjeguljica_83
Dan!

Ivchy i Danery, stvarno ste požurile u bolnicu... Noema, i tebi svakakvi pritisci.... Ma htjela ne htjela, morat ću se ranije pripremati za rodilište/bebu. Idete mi na živce user posted image

Ivchy
, nadam se da je sve u redu kod tebe i da će bebica sretno (ako već nije) stići na svijet! Juser posted image avi seeee!user posted image

Danery
, s tvojima je stvarno zabavno!

Pčelice, MM je remenčiće iz košare "sakrio" ispod. Znači nije lijepio, već je podigao navlaku i onda ih jeje sakrio od ispod...

Valjda je smisao tih remečića da, dok je beba unutra, vežeš je i onda možeš trčati s tim kolicima jer je kao za vježbanje.... Glupost. Baš je meni do trčanja!user posted image Želim da beba zaspi i šetati.....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 8.4.2016 11:38:06 >

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 1920
8.4.2016 11:42:14   
danery
Noemaa,ma nisam daleko,ako nam treba 10-15 min autom i to ako je guzva u gradu....nije problem to, nego sto ako me uhvati kad sam sama doma...inace se ne bediram nesto previse...

....mini gospa....

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 1921
8.4.2016 13:17:40   
noemaa
Danery, kuzim te.ja sam sama s mm,pa si mislim koga cu zvat u slucaju hitnoce. On kako radi u skoli,nema mobitel na zvuku. Makar cu mu rec da ga u svibnju, ak zdrzim do onda, upali i objasni ravnatelju koj poziv ocekuje. Ili cu zvati nekog susjeda, al to mi je isto nezgodno jer su ili penzici pa vise u polju ili mladi koji rade... Zato se nadam da ce me primiti nocu ili raaano jutro. Ili popodne kad mi je mm doma. user posted image eto, skromne zelje.user posted image

Snjeguljice,imam filing da ce tvoj doc nekako u terminu. Tvoja mirnoca bude na to utjecala.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 1922
8.4.2016 13:31:24   
cuba
Upadam ko pravi voajer user posted image
Naletusice drzi mi se u bolnici...jos koji dan pa bi mogla na rodjendan mog D roditi user posted image
Snjegulica, ti remencici u kosari su tu iz razloga ako ces bebu prvih par mjeseci u autu voziti u njoj a ne u AS, onda beba u kosari mora biti vezana unutra a naravno i sama kosara ucvrscena pojasomuser posted image
Puse svim trudnicama, neka vas proljetne bebice ne zezaju i porodi prodju u najboljem reduuser posted image

Roko i Dino user posted image

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 1923
8.4.2016 19:26:08   
subby
nesto svi utihnuli, al svi ostali napeto cekamo izvjestaje user posted image

mene danas mali lupka/gurka intenzivnije i osjetim ga skroz dolje, kao da me gura nogama ili rukama, ali bas skroz dolje osjetim, ko neko probadanje, ali nije probadanje... jel to normalno? osjecala sam to prije nekoliko puta, ali danas se bas gura jako, ne mogu dugo ni stajati ili sjediti ako ga tamo osjetim user posted image malo mi je cudno, sta je to..

(Odgovor članu cuba)
Neposredna veza do poruke: 1924
9.4.2016 4:22:40   
ivchy81
Cure moje, evo da se javim konacno user posted image
08.04.u 12:32 se rodila moja princeza user posted image teska 3680 kg i dugacka 53 cm user posted image nakon duga 32 i pol sata muke, al bolje da vam to ni ne pricam, jer kad su mi je stavili na prsa, vise nista nije vazno user posted image Nikad nikome nebih pozeljela takav porod, al o detaljima neki drugi put. Bitno da je user posted image dobro user posted image

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 1925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  75 76 [77] 78 79   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!