|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
3.5.2016 7:44:13   
noemaa
Jutro!

Pcelitze, priprema seee! user posted image a osjećaš li i kontrakcije kad nastupe ti 20% trudovi?

as, ti koliko se krećeš... ima da ti bebač izleti kako sjedneš u rađaonu.user posted image

Moj se jučer tako izritao da mu kraja nije bilo. user posted image Tako da mi se u tim trenucima čini da nećemo mi tako skoro van. U zadnje vrijeme mi dođe - samo da ne poželi baš usred noći. Em smo umorni i mm i ja, em moram buditi tatu da dođe spavati k nama zbog velikog brace. eto koje su moje trenutne brige. user posted image

kako ste, trudnice drage, vi?

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2201
3.5.2016 9:21:01   
PinkyFunkyBirdy

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBEuser posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016. stigla Tia 8.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. - stigla Hana 13.4.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

Neposredna veza do poruke: 2202
3.5.2016 9:26:47   
PinkyFunkyBirdy
Snjeguljice javi detalje s pregleda. user posted image Kopirala sam listu jer me zanimalo koliko vas još ima.

Drage moje okruglice, vidim da još sitno brojite. Držim fige da sve prođe brzo i lako pa da maksimalno uživate u svojim malim mirišljavim smotuljcima! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2203
3.5.2016 10:23:56   
as1403
Kako ste cure?

Snjeguljice sretno na pregleduuser posted image javi se...

Subby nam nema da se nesto nije pokrenulouser posted image user posted image
Pchelitze kako si ti danas? user posted image
Pinky hvala na lijepim zeljamauser posted image

Danery kako je Hana?

Noema oooo kada bi tako bilo ma ja bi bila presretnauser posted image ... neki dan u parku ja trcim za A a jedna zena govori uspori mali jos ce ti mama ovdje roditiuser posted image nekqda zaboravim da sam trudna dok.me sve ne zaboliuser posted image ...
Znaci maleni se vrti Noemauser posted image ma biti ce to sve ok, kako si i planiras, vidjeti cesuser posted image
Evo stavim robu susiti i idemo vaniuser posted image

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2204
3.5.2016 12:37:27   
subby
Evo me, ne da se mali haha
Sinoc se opet toliko gurkao da sam jedva zaspala. Uvijek se tako uzbudi navecer kad trebam ic spavati user posted image Osjecam se super, osim sto cim pocnem brze hodafi, osjetim da me malo boli stomak.. I bole me lopatice, tj.s desne strane, imam na jeziku onaj trudnicki "tumor" koji se svako malo raskrvari i sad me to sve zivcira. Suta imam pregled pa cu ajd vidjeti kakvo je stanje. Osjecam se tako pasivno, a sve bih radila. Cim krenem i malo vjezbati, ne ide bas nesto.. Kak mi se sve u zadnjem mjesecu pojavilo, i strije i voda u nogama, jooj, jos malo.. user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2205
3.5.2016 13:44:10   
Snjeguljica_83
Hej, drage!user posted image

Pčelice, trudovi, jel?user posted image
Kad ideš na sljedeći pregled?

Odvezla sam se busom i odgegala do pregleda nekako... Osjećam da me boli, zateže, ne znam ni sama kako bih to nazvala, stidna kost.user posted image user posted image
Imam i izraženu venu "tamo dolje", hm....user posted image
Napale me vene posvuda!user posted image

Ležim tamo na ctg-u i osjetim poznati miris... Jeste čitale knjigu Povratak Filipa Latinovića? (Marcel Proust) Mi smo u srednjoj čitali jedan ulomak pa se sjećam da je pisao povratku u prošlost na temelju mirisa i dodira... Tako i ja. Bio je to miris posteljine iz naše bolnice. To je jedino što mogu pohvaliti.user posted image Miris posteljine i robice u koju je E bila obučena i jastuk u kojem je E bila dok smo ležale u rodilištu...user posted image Baš sam guštala....user posted image

Na pregledu sve u redu. Osim.... dr. je rekao je da "beba manja"...user posted image Ma njima su sve bebe manje!user posted image Nakon prvotnog šoka, nije mi palo na pamet baviti se time... Rekao je da je sve ok, mjere su uredne. Poslije sam pročitala nalaz. Mjera za AC (obujam abdomena) su za 33+6, a ja sam trudna 34+2. Dakle, odstupanje je minimum minimuma. Nije vrijedno spomena i uznemiravanja buduće mame.user posted image
Za E su od 20 tt govorili da je manja beba, a na kraju se rodila savršena!user posted image I dan danas je takva, bez masnoće u struku. user posted image Što da radim, takva je!

Uglavnom, dr. je rekao da imam bebu kakva sam i ja. Mislim, obzirom na svoju građu, ne mogu imati ne znam kakvu bebu. Bitno da je sve u redu.user posted image A u redu je!user posted image

Evo, maleni se javlja, gladan je jaaaaaaakoooooooooooo.... Ručak se kuha i jedva čeka da bude pojeden.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2206
3.5.2016 13:44:59   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

subby - 4.5. user posted image

pchelitza - 5.5.user posted image

noemaa - 6.5.user posted image

as1403 - 9.5.user posted image

snjeguljica_83 - 18.5.user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2207
3.5.2016 14:46:09   
as1403
Evo A spava, ja odmaram... od puno hodanja imam osjecaj da me muce hemeroidiuser posted image
I mene bole dolje te kostiuser posted image

Snjeguljice super za pregleduser posted image a pusti ti njih manja beba, kako moze beba biti velika ako su bubam roditelji sitni, mislim da to uopce ne bi trebali doktori komentirati.. samo ti bace bubu i uho bez razloga...
Mozda si kasnije zatrudnila nego kako oni racunaju pa je beba mozda i veca... pusti ti njih...
Subby znaci jos nista kod tebe, a ja sam se vec ponadalauser posted image

Pchelitze di si?

Neposredna veza do poruke: 2208
3.5.2016 15:27:48   
subby
slazem se s as, i oni znaju svasta bzvz reci sto na kraju nema veze s veze.. a ionako ne mozes znati tocno kada se oplodnja dogodila, tako da samo ti uzivaj sa svojom bebicom user posted image

ja se javljam isto s tim "donjim" kostima, isto ih osjetim.. navodno jer meksaju pa se sire da bebica lakse pristigne.

svi se ponadali, a ja jos uvijek u komadu user posted image

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2209
3.5.2016 17:44:56   
danery
ola....
kod nas pada kišurina....bljak...
curetak spava ko top,ja ispekla brdo palačinki i muffine sa starijpm,pa se sad maže i sladi koječim,od linolade do vanilin pudinga i jagoda user posted image
mm me bojkotira,danas mi je digao tlak svojim pametovanjem oko naknade,a na kraju ga žena poklopila sa AKO JE GOSPOĐA PRIJAVILA DIJETE NA POLICIJI,VI NEMATE ŠTO OKO PAPIRA....nadurio se ko balavac,a meni došlp da ga ko pile za gušu ščepam kad je pred tom ženom meni iz ruku počeo iz fascikla zgrabati dokumente i trpati se,a uopće nije vidio što uzima....

u međuvremenu noćni maratoni u sisanju se nastavljaju,svaka 2 sata eto je user posted image al sad smo se već ispraxale,u 10-15 min plafon sve gotovo,i ona nasisana i podrugnuta,inspekcija pelene obavljena,obje u krevetu i nastavak hrkanja....

zato preko dana ima velike razmake,po 3 i pol sata otprilike,ne kmeka,ne traži,posisa jednu i pusti....
pedica rekla da mora dobiti bar 600 g,a otkad je otpuštena u srijedu,dobila je nekih 200 g....valjda je to dosta da ne trpamo dohranu koju ni prismrdit neće....

kako su vaši sisavci imali raspored?ja ju dojim kad zatraži,inače nit zijevnut na dudu....

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2210
3.5.2016 17:58:55   
Pchelitza

IZVORNA PORUKA: noemaa

Jutro!

Pcelitze, priprema seee! user posted image a osjećaš li i kontrakcije kad nastupe ti 20% trudovi?

Ma Niš ne osjećam osim blagih bolova u ledjima

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2211
3.5.2016 18:00:19   
as1403
Subby znaci jos nista user posted image . A to.ti je sve normalno pred kraj trudnoce...

Danery super to vama ideuser posted image
A je isto dojen, kako trazio. Dudu isto nema sanse nikada nije zelio. U pocetku je dojio svaka 2 sata pa se to povecalo na 3 do 4 sata. Samo nama je noc bila u pocetku pfffff. Znao je bili budan po dva sata jer ga je mucila stolica, bas je cesto kakao, i navecer u pocetku, dok se ne bi pokakao ne bi niti spavao, ali je to ubrzo proslo. Pa je spavao od 12 do 6 ujutro.

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2212
3.5.2016 18:05:14   
Pchelitza
Ja se izlezavala dok se tablet punio. Preteško mi je sjediti za kompom jer i mene bole stidne kosti i to već mjesec dana,a mob uvijek zasteka čim više napišem. Danas me tu i tamo bole ledja. Noćas ssam sanjala da srcem u prirodi.već mi dosta kucvnog pritvora i ove kiše.baš bih išla šetati.a možda bi i npokrenula stvari. Malo sam se raspitala oko ovih mojih trtudova. To su laznjaci. Ja sam nekak mislila da ću roditi za prvi maj user posted image ali eto,nećemo još. Curka je jako živahna a kažu da se pred porod bebe smire tak da....

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 2213
4.5.2016 7:36:23   
noemaa
Subby, sretno danas na pregledu, nek ti kažu baš ono što želiš čuti. user posted image

Danery, i moj je bio dojen. I tražio svako malo, pogotovo prvi mjesec. I po danu i po noći, nije bilo razlike. Svakih sat vremena čak, nekad i manji razmak. Dok nije malo ojačao i počeo cicati ko blesav. Jedno vrijeme nije dobivao na težini (taj prvi, drugi mjesec) pa smo ga, uz cicu, i nadohranjivali AD-om. I kako je gospon počeo jačati, tako si je sam izbacio bočicu. Više ju nije htio ni kad bi moje mlijeko bilo unutra. Samo cica i cica. I dandanas je tako. user posted image Cica mu je prva, a tek onda mama. user posted image

Meni kao neke kontrakcije tijekom noći, to su one lažne, kao i pcelitzi. A sad osjećaj ko pred mengu. Dakle, on nas stalno prati - kad nismo bile trudne svaki mjesec, pa kad jesmo bile trudne, pa i sad... hhhh...user posted image

Sad doručkujem, vidim neko kmekavo vrijeme.
Jučer sam se bila naradila; izglancala kupaonicu, dvije mašine robe. Baš sam bila koma.

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

Neposredna veza do poruke: 2214
4.5.2016 8:25:19   
perlica55
Curke drage bliže se vaši termini user posted image  user posted image  user posted image
Noema, hoće li dečkić uraniti??
Hajde fino sutra na moj ročkas 5.5 lijep datum user posted image
Sretno svima user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2215
4.5.2016 8:59:35   
danery
jutro user posted image
kod nas bilo dizanja samo 2x kroz noć,naspavali se svi,al ujutro bi se gospa nasisavala na 5 rata,a nema više šta,tj.ima,al ne da joj se vući,pa...bah....adaptirano smo probali dati da vidimo što će,čisto za slučaj nužde da ima sveki ako ju bude trebalo pričuvati,al ma kakvi,pljuje ga na sve strane,a faca....kao da sam joj otrova dala....bit će veselo kasnije....

oko 10 mi dolazi patronažna da ju okupamo pošteno,otpao je pupak još neki dan,al meni to nekako pipljavo jer je odrezan jako kratko zbog umbilikalne infuzije i svega,pa bolje mir,prebrišem ju svaku večer i amen...

vrijeme i dalje ikakvo,mm i dalje kod kuće da mi "pomogne" user posted image jedino što mi je pomogao ovih dana je dovest me do suza,riskirat njegov lajfić u tek načetoj četrdesetoj i povisit mi tlak u sekundi user posted image

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 2216
4.5.2016 10:41:34   
Pchelitza

IZVORNA PORUKA: danery

oko 10 mi dolazi patronažna da ju okupamo pošteno,otpao je pupak još neki dan,al meni to nekako pipljavo jer je odrezan jako kratko zbog umbilikalne infuzije i svega,pa bolje mir,prebrišem ju svaku večer i amen...

Ma i bolje tak.meni patronazna rekla da Niš ne diraj nakon poroda,da bu sve ona i da nemre Niš bit

vrijeme i dalje ikakvo,mm i dalje kod kuće da mi "pomogne" user posted image jedino što mi je pomogao ovih dana je dovest me do suza,riskirat njegov lajfić u tek načetoj četrdesetoj i povisit mi tlak u sekundi user posted image

Joj živo me zanima kak bu se moj snašao. Inače je dobar s djecom i ona ga obožavaju ali nikad ne znaš kak bu.ipak je u pitanju mala štruca.

Vi mamice,,imam pitanjce-,čist praktično.SAD si razmišljam,koliko treba stopalima da se vrate u normalu. Jučer mi sinulo Jel bum imala kaj za obuti na svadbu u kolovozu.trenutno mogu samo u tenisice.user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2217
4.5.2016 10:54:58   
danery
meni se sve vratilo u roku dan-2 u normalu što se nogica tiče....jedina uspomena na user posted image 2 mala šlaufeka oko struka user posted image i koji zamrljani dnevni uložak....
stigneš se i u cipele i u neku haljinicu uvući bez problema user posted image

koliko si dosad kilica dobila?mene nisu vagali pred kraj,ja si računam da sam išla sa 96 roditi (došla u bolnicu sa 93,pa sam si sama eto dodala kao 3 kile)...a sad sam na nekih 82...kao prije user posted image ...

a za tenisica te razumijem,ja sam skakala od sreće kad sam od mame dobila reebokice na čičak user posted image ko djeca za vrtić user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2218
4.5.2016 11:03:14   
Pchelitza
Dosad dobila nekih 16 ak kg.stim da sam zadnjih mjesec dana valjda dobila 4. Voda pretpostavljam.

Uf super za noge. Već sam se i zabrinula.pa di nac cipele 42\43?!user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2219
4.5.2016 11:20:51   
Pchelitza
Joj žene, upravo sam nešto shvatila.prije dva tjedna sam dobila paket pampersicai tuniku na kućnu adresu.kak sam dan prije bila u dm mislila sam da to ima veze s njihovom akcijom.i SAD povezem- pa igrala sam tu na forumu nagradnu igru i izgleda da sam dobila! Woooohooooo! user posted image user posted image točno to kaj mi je stiglo je navedeno kao nagrada

Neposredna veza do poruke: 2220
4.5.2016 11:38:04   
danery

IZVORNA PORUKA: Pchelitza

Dosad dobila nekih 16 ak kg.stim da sam zadnjih mjesec dana valjda dobila 4. Voda pretpostavljam.

Uf super za noge. Već sam se i zabrinula.pa di nac cipele 42\43?!user posted image

user posted image user posted image user posted image ja bi to lako našla,svekrva nosi tako neke čamce user posted image

bila patronažna,gospica ostala na suhom,pupak još malo "slini",pa bolje mir do petka....ako bude trebalo,lapizirat će,i starijoj su morali...
u međuvremenu se bumbarica nasisala,okrenula se i hrče opet user posted image
kaže patronažna da super izgleda kakva je bila kad ju je prvi put vidjela....em se ubucila,em fino opće stanje,koža fine nijanse kakva je bila prozirna i blijeda....

stavit ću koju slikicu u album...

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2221
4.5.2016 11:55:12   
Snjeguljica_83
Hej, drage!

Subby, sretno na pregledu!user posted image

Danery
, znači muž ti je od velike pomoći, ha?user posted image user posted image Dobro, svatko zna pomoći na svoj način.user posted image
user posted image za napredak malene!

Što se tiče dojenja moje E, kao i kod Noeme, bilo je tu u početku dosta kmečanja, dosta navlačenja....
Isto sam joj uz dojenje kombinirala AD, ali na žličicu. Nikad nije imala bocu... Nekad bi uzela, nekad ne bi. Uglavnom sam joj nudila iza večernjeg podoja... Poznato je da se onda laktacija smanji, umorni su mama i beba.. a po noći smo isto znali zamutiti tu i tamo par ml, nije puno uzimala, tek toliko da se smiri... Kako je bila starija i jača, tamo negdje s tri mjeseca, noćni podoji su nam bili najbolji... Noćni podoji su i preporučljivi i onda bi onako u polusnu obje najbolje funkcionirale. user posted image

Pčelice, ne znam ti ništa za noge jer meni ne otječu, niti su mi prvi put otjecale, uvijek sam stala u svoju obuću...

Ja sam kao da me vlak pregazio... Grlo prestalo peckati, a jutros opet!user posted image Odđonjala sam malo pa mi je san otišao s očiju, ali ipak sam sva nikakva.

Popodne E ide na rođendan. Još da proslavi svoj idući tjedan i mislim da je s tim rođendanima više došao kraj!user posted image

Perlice,
eto napokon smo saznali kada ti je rođendan! user posted image Onda čekam priliku da ti čestitam....user posted image

< Poruku je uredio Snjeguljica_83 -- 4.5.2016 11:56:46 >

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2222
4.5.2016 12:00:59   
danery
ma snjeguljice,meni je noć milina,koji put sejavi,posisa i natrag u krpe i ona i ja.....evo sad se pošteno nasisala,okrenula ju na drugu stranu i odmor....a bome idem i ja malo u horizontalu,tlak mi je danas u banani,ČAK 100/60,pa sve nekako naginjem podu user posted image

eno stavih slikice u album user posted image

....mini gospa....

Neposredna veza do poruke: 2223
4.5.2016 12:13:34   
as1403
Bas ste se raspisaleuser posted image
Evo mi u parkicuuser posted image
Danery super za malenu lijepo napredujeuser posted image
Pchelitze meni s A su se isto odmah vratile u normalu, a za sada su jos uvijek iste.. tako da neces imati problema...
subby.sretno na pregledu javi seuser posted image
snjeguljo lijepo se provedite na rodjendanuuser posted image
noema odmaraj ne forsiraj se previse
Javim se kasnije...a vice idemoooooo

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2224
4.5.2016 20:55:20   
as1403
Subby di si? Da se nije nesto pokrenulo? user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2225
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  87 88 [89] 90 91   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!