|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: proljetne bebe 2016.
5.5.2016 6:43:25   
Snjeguljica_83
NAŠI PREGLEDIuser posted image

pchelitza - 5.5.user posted image

noemaa - 6.5.user posted image

as1403 - 9.5.user posted image

snjeguljica_83 - 18.5.user posted image

Velika cura user posted image
Mali veliki dečko user posted image
"Bog ne stavlja u srce želje koje ne misli ispuniti."

My Ovulation Chart

(Odgovor članu Snjeguljica_83)
Neposredna veza do poruke: 2226
5.5.2016 6:44:22   
Snjeguljica_83

user posted image user posted image

user posted image PROLJETNE BEBEuser posted image

user posted image ivchy81 - 25.4.2016. stigla Tia 8.4.2016.user posted image

user posted image danery - 2.5.2016. - stigla Hana 13.4.2016.user posted image

user posted image subby - 8.5.2016.user posted image

user posted image Pchelitza - 13.5.2016.user posted image

user posted image noemaa - 16.5.2016. user posted image

user posted image Itsboy - 30.5.2016.
user posted image

user posted image as1403 - 6.6.2016.
user posted image

user posted image Snjeguljica_83 - 13.6.2016.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 2227
5.5.2016 6:49:53   
Snjeguljica_83
Jutro!

Pčelice, sretno danas na pregledu!user posted image

Možda su Subby ostavili u bolnici, možda rađa, možda je rodila, možda....user posted image Javi se!user posted image

Noema, pa gdje si ti? user posted image Jel i tebe nešto stisnulo?user posted image

Mislim da imam aftu/e u grlu, odatle to neko specifično peckanje. user posted image

Čitala sam, načula sam, da se može utvrditi raspored budnosti bebe u trbuhu, uočiti obrazac, pa shodno tome očekivati takav obrazac i poslije rođenja. Jeste vi uočile obrazac budnosti? Juser posted image a nekako jesam.

Jučer na rođendanu je bilo brdo mama i jedan tata.user posted image Veli on nama da, svaki put kad vidi trudnicu (pogleda značajno mene) poželi imati još jedno, treće dijete, ali žena ne da. user posted image Na to su mu nazočne rekle da ni ne treba mu treće jer ionako ima dečka i curu, ništa ne bi time dobio.user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Neposredna veza do poruke: 2228
5.5.2016 8:02:16   
cuba
Naletusice moja, kaskam dobro al za lijepe zelje i cestitke nikad nije kasno jel dauser posted image
Maloj Hani zelim sve najbolje, nek je prate zdravlje i srecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Eto, dobro sam prognozirala da ces roditi isti dan kad i jauser posted image
Kako je sada u cetvero? Ne racunajuci babu i ostata selauser posted image

Saljem vam puse i pozdrave iz Zg, malo lajsamuser posted image

Roko i Dino user posted image

Neposredna veza do poruke: 2229
5.5.2016 8:02:43   
Pchelitza
Hvala! Jutros budna od 5, boli u križima lagano pa se nisam mogla namjestiti. Javim se.

Neposredna veza do poruke: 2230
5.5.2016 8:03:07   
as1403
Snjeguljo drago mi je da vam je bilo lijepo na rodjendanuuser posted image
Nadam se da ce ti brzo proci grlouser posted image
I ja bi trojeuser posted image za sada, e kada rodim vidjet cemo sta cu onda pricatiuser posted image KAda A krene u skolu jos jedno, to znaci za 3 godineuser posted image

Pchelitze sretno na pregleduuser posted image probaj se javiti bar kratko da znamo sta se dogadjauser posted image

A subby je rekla da u ako ostane u bolnici da nema interneta pa moze snjeguljo to biti touser posted image Samo da se moze kratko javiti sta se dogadja, pa da smo mirneuser posted image

i Noema se usutilauser posted image

Danery gledala sam slikice ma super ste mi sve triuser posted image user posted image

Ja sam ok. Kod mene nista novo. Te bh kontrakcije su tu i tako..
A Snjeguljo mogu ti reci da sam i ja vec nekako skuzila u koje doba dana je beba budna a kada spava. Nocu ju par puta isto osjetim oko ponoc i 4, a ide spavati oko 9 i pouser posted image
S A pojma nisam.imala kad sta i kako
user posted image

Pchelitze vidim sad si pisala kada i ja, pa mozda nesto i krene. Sretno i drzi seuser posted image user posted image

< Poruku je uredio as1403 -- 5.5.2016 8:06:57 >

Neposredna veza do poruke: 2231
5.5.2016 8:55:59   
noemaa
ma evo me, evo me. user posted image sve je po starom kod mene. jučer sam bila totalno koma, nisma niš bila u stanju. a danas puna energije - već sam izglancala micekovu sobu; prašina, prozor, usisavač, igračke.... user posted image i sad ću fino papati i onda horizontala i čitanje. user posted image

perlice, hvala na lijepim željama, tebi sretan rođendan!!! user posted image

subby je u rodilištu sigurnoooo user posted image dobro se as sjetila da je rekla da tamo nema interneta. user posted image tako će biti i sa mnom, ako vam se ne javim dva dana za redom, to je to. user posted image čak bi mi i danas bilo idealno, npr. sad za tri-četiri sata jer mi mm neočekivano dolazi ranije doma pa da to odradimo dok je maleni u vrtiću. user posted image ali koliko se vrti junior u trbuhu, mislim da još nije spreman za vam. jelda da kažu da se bebač smiri pred porod?

danery, prave ste kraljice sve! user posted image

pcelitze
, javi se kako je prošlo!

snjeguljice, moj se prvi gospon jako ritao u trbuhu i sad je živ ko vrtuljak, svuda ga je. ali ovaj ga je i nadmašio, čini mi se. pa ako je po tome suditi... neće mi više trebati ni vježbe ni niš. samo trčanje za klincima i bit ću sva od kondicije i mišića. user posted image

as, dakle ti i na treće user posted image sad si nekako mislim, bi li mi se dalo nakon što klinci više odrastu.... ali dobro, ja nemam brige o tome jer mi pečatiramo papire nakon ovog. mm je i sad napravio golemu žrtvu. user posted image user posted image

My Ovulation Chart

Bebaču, iščekujemo te s veseljem.

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2232
5.5.2016 10:00:33   
subby
Moram se brzi ski javiti da ne bude daljnje pomutnje user posted image Mali se ne da, jos smo 2u1, pregledam je da se jos malo spustio, al ne skroz koliko bi bilo dovoljno da se moze rec da ce uskoro.. Jos ja pitala jel se moze znat otprilike, kaze ne moze. Tako da eto, ja jos uvijek u komadu..

Iduci pregled mi je u bolnici na sam termin, znaci nedjelja.. Ako u medjuvremenu ne rodim user posted image
Moj je cijeli dan aktivan, a navecer se uvijek intenzivira i ojacaju njegova gurkanja.

Always remember to be happy!
Happy baby #1 happily arrived :)

Neposredna veza do poruke: 2233
5.5.2016 10:26:06   
Pchelitza
Pozz iz cekaonice. Odradili mjerenja I ctg I cekamo pregled. Doktoricu upravo pozvali hitno u salu pa cemo se izhleda ovaj put nacekati. Bebuska je zivahna, coksa je pomogla, tako da vjerujem da je ctg dobar. Javim se jos poslije

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2234
5.5.2016 15:19:02   
Pchelitza
Evo me,dakle, kaže doktorica da se vidimo u ponedjeljak osim ako prije ne rodim user posted image
Otvoreni 3-4 prsta do glavice.kaže ona odličan nalaz i ako krene da ne čekam dugo s polaskom od kuće . sad čekamo.ja tu i tamo osjetim neke lagane bolove u križima i to je sve

(Odgovor članu Pchelitza)
Neposredna veza do poruke: 2235
5.5.2016 15:44:25   
as1403
Subby nam je znaci jos uvijek u komaduuser posted image a mi smo vec sve mislileuser posted image

Pchelitze super nalazuser posted image , samo pomalo uzivaj i opusti se.. veselim se jauser posted image jos malo pa stizu nove proljetniceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2236
5.5.2016 22:56:27   
subby
pchelitze, ajmee kako uzbudljivo, bas mi je drago zbog tebe, a moram reci i blago tebi user posted image

Btw, nasli smo konacno ime za bebaca user posted image cim se rodi saznat cete, kad svijetu objavimo njegov dolazak! Meni je bas lijepo, odabrali smo ime koje nije jako cesto, a opet je poznato i u jednu ruku "univerzalno" user posted image

< Poruku je uredio subby -- 5.5.2016 23:00:46 >

Neposredna veza do poruke: 2237
6.5.2016 6:21:36   
noemaa
Pcelitze, aaaaj, pa to je dosta obecavajuce, mogla bi ko metak iskociti bebica.user posted image nek te ne gnjavi dugo, navijam.user posted image

Subby, a i tvoj dan d se blizi pa ti zelim isto skok,buc buc i hop!user posted image

Mi se danas kolektivno zbudili oko pet.user posted image micek je onda dzipao po nama sat vremena i sad umire od smijeha gledajuci crtani, a mm mijenja slicice zivotinjskog.user posted image eto mojih deckiju.user posted image

A ja ljencarim u krevetu, cekam dorucak, poslije tus i opet krevet pa pregled.user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2238
6.5.2016 6:35:25   
Snjeguljica_83
Jutro!user posted image

Noema,
veselo je tebi od zore!user posted image

Sretno na pregledu!user posted image

Ne znam koji me vrag jučer snašao, ali od popodne do navečer tu i tamo me uhvatio grč u desnom guzu...da prostite na izrazu...user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2239
6.5.2016 9:10:07   
Pchelitza
Netko se kolektivno zbudio u pet,a mi u tri.sad sam već strgana od umora.u ledjima lagani povremeni bolovi ali Niš posebno.
Joj svi kažu,bu mala izletila ko metak,a ja se bojim da ne bi još na dripu završila jer sam čitala da to znaju napraviti.pa mislim,i Danery je došla otvorena pa na kraju showuser posted image

Neposredna veza do poruke: 2240
6.5.2016 9:59:07   
danery
jutro user posted image
ja cijelu noć šetam,hapio nas prvi skok u razvoju,mislim da je ovo skok sa motkom i veeeeelikim zaletom kako se budi za sisanje user posted image
baš pričam s mm-om,pa ovo dijete je totalna suprotnost od starije.....ona je do 5-6 mjeseci ležala ko daska,a i kasnije kad se trebalo okretati na stomak i leđa,nije se gospojici dalo....a ova već sad vitla šakama,pliva,zjaka u sve oko sebe...što nas čeka za koji mjesec,majko mila user posted image

danas će ju patronažna kupati...žena malo u strahu zbog pupčića,još malo vlaži....al kad promislim,i stariju smo kupali bez problema....gazu na stomačić,oprali okolo i super sve bilo...

jutros sam skoro crkla od smijeha....vodi mm malu u vrtić i čeka da se obuče,i kad mu je dojadilo čekanje,viknuo nek požuri...kažem ja ajde,tata je nestrpljiv već...
a ona 'ladno:PA NEK SE IDE IGRAT KOD BAKE U SOBU DOK SE OBUČEM... user posted image user posted image user posted image

pchelitza,ne mora biti da će tebe zdripati....a i ako bude,ovo moje veselje od 4 sata je zapravo ništa,tako da....sretno user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

Neposredna veza do poruke: 2241
6.5.2016 14:36:41   
subby

IZVORNA PORUKA: danery

jutro user posted image
jutros sam skoro crkla od smijeha....vodi mm malu u vrtić i čeka da se obuče,i kad mu je dojadilo čekanje,viknuo nek požuri...kažem ja ajde,tata je nestrpljiv već...
a ona 'ladno:PA NEK SE IDE IGRAT KOD BAKE U SOBU DOK SE OBUČEM... user posted image user posted image user posted image

Hahahahaha, zakon je! user posted image user posted image
Kako je proslo s prvim kupanjem? Jel uziva? user posted image

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2242
6.5.2016 14:41:29   
subby

IZVORNA PORUKA: Pchelitza

Netko se kolektivno zbudio u pet,a mi u tri.sad sam već strgana od umora.u ledjima lagani povremeni bolovi ali Niš posebno.
Joj svi kažu,bu mala izletila ko metak,a ja se bojim da ne bi još na dripu završila jer sam čitala da to znaju napraviti.pa mislim,i Danery je došla otvorena pa na kraju showuser posted image

Najmanje ti sad trebaju "crne" misli. Poslusaj sto Danery kaze, nista ne mora znaciti, a jos je kod nje eto sve super proslo user posted image
Ja o bolovima uopce necu vise pricati, ostalo mi je jos malo, izdrzat cu i ne kukati, bar me uhvatilo sad pred sam kraj. Sad se spremam otici u trgovinu sama po sladoled jer dragi radi, pa si mislim dal da odem ili ne, al bas me briga, ako me nesto i uhvati usput, nek- bar cu imat sladoled user posted image user posted image

Jucer sam navukla trudnicke tajice preko majice pa me zezao da izgledam ko Obelix (on je imao one plavo bijele prugaste hlace tako visoko navucene) pa sam skuzila da bi to bas bile dobre hlace za trudnice koje slobodno navuces preko majice, a ne ispod hahaha user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2243
6.5.2016 17:02:39   
as1403
Dan
Noema sretno na pregledu, ako vec nisi i zavrsila... javi kako je proslouser posted image
Pchelitze ne zivciraj se biti ce to sve ok vidjeti cesuser posted image
Subby ti si ok vidimuser posted image
Bebicama je lijepo unutra user posted image pa ne zele vani...pametne.

Danery Hana me po tvojoj prici podsjeca na mog Auser posted image on od kada je bio u trbuhu pa evo dan danas nema mirauser posted image

Snjeguljice hoce tebe ti grcevi u guzovimauser posted image da ne radis neke vjezbe a ne zelis nam otkriti koje user posted image

Ja sam ok, bebica se vrti. Nema nikakvih promjena.

< Poruku je uredio as1403 -- 6.5.2016 17:03:47 >

(Odgovor članu subby)
Neposredna veza do poruke: 2244
7.5.2016 6:31:40   
Pchelitza
Dobro jutro ženske! Ja opet poranila. Curka me tak zvajznula pod rebra u 5 da sam zvijezde vidjela iako je svitalouser posted image
Sad skuhala kafiću i čekam da mm ustane pa ćemo u nabavku prije guzve.
Želim vam ugodan dan,bit će sunčan user posted image user posted image user posted image

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2245
7.5.2016 6:56:14   
Snjeguljica_83

IZVORNA PORUKA: as1403

Snjeguljice hoce tebe ti grcevi u guzovimauser posted image da ne radis neke vjezbe a ne zelis nam otkriti koje user posted image

user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2246
7.5.2016 8:27:31   
as1403
Jutro...
snjeguljice samo se ti smijiuser posted image
Pchelitze tvoja curka rano raniuser posted image imas li sada bolove u ledjima?
Noema se ne javljauser posted image da nije ona ostalauser posted image
Subby kako si ti?
Danery kako ste vi?
A mi je malo zacepljen nosic.. valjda ce brzo proci...

Neposredna veza do poruke: 2247
7.5.2016 9:29:39   
danery
Jutro :)
Ja vec odavno budna,ova moja zmikilda mala me digla 3x u noci da se natanka....sreca pa je uspjela navci dosta user posted image
Starija operira kod bake,a baka vec izmislja akcije....kod nas oblacno,neka kisica u najavi user posted image a mm planira s njom do parka....a ova mudra sova je vec par puta u pat minuta rekla maloj da ce ju tata vozit biciklom u park....pa kad ju ne bi naklofala na uranak kad pocne baljezgatuser posted image
Neki dan je rekla djetetu da MORA SLUSAT MAMU,INACE CE JOJ NESTATI MLIJEKA ZA BEBU AKO JE ZLOCESTA....ono,wtf user posted image
user posted image
Kud se dijete vec samo od nas mice kad je mala budna i nitko ju od nas ne tjera,tu jos ova bleba gluparije da ti mozak stane....
I tak....
Joj,jedva cekam da idemo van,kad ce vise neki period stabilnog vremena da i ova prdilda vidi sunca kako treba..ovako me ubi to dezuranje radi sisanja,nit van sa velikom mogu,nit vuci malu s nama....aaaaaa....

Vidim kod user posted image veselo user posted image kos.malo,pa ce festa prijeci na sasvim drugi nivo user posted image

...bejb...our be(a)st.....

....mini gospa....

bogo....priti pliiiiiiiiiz,očuvaj me od baba u životu,od ostalog ću se sama čuvati..... ;)

(Odgovor članu as1403)
Neposredna veza do poruke: 2248
7.5.2016 9:50:28   
noemaa
Eto na pregledu bila, 4 cm otvorena. Reko dokt.nek se strpim do pon jer je za vikend manje lijecnika.user posted image nek se strim, haha. Ja vec regrutirala kume za dnevno i nocno dezuranje...

My Ovulation Chart

(Odgovor članu danery)
Neposredna veza do poruke: 2249
7.5.2016 10:19:16   
hipo
Noema nek se bebac onda strpi do ponejeljka.

Drage moje hipica i hipo vas budno prate, al ne stignemo tipkat. Sretno svim trudnicama a mamama da bene budu zdrave i da po noci sto bolje spavaju.

Mama najslađe mišice
GRAF

(Odgovor članu noemaa)
Neposredna veza do poruke: 2250
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  88 89 [90] 91 92   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Crtići
пеперутка16

Da li su vaša djeca gledala crtiće tipa Nindža kornjače, Yu Gi Oh , Pokemon... i radi njih postali nasilni?

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!