noemaa
|
snjeguljice, eto u što se to pretvorilo: u englishsong, kao što rekoh, tako da australija tome savršeno paše. a ni izrael nije baš europska zemlja, ne?! nisam baš detaljno pratila sve, ali ono što sam vidjela (do hrvatske) su bile sve na engleskom jeziku, osim francuske. meni su bila uvijek fora ona stara natjecanja iz devedeset_ih kad si po jeziku mogao razaznati koja je država, to mi je bilo prefora, toliko različitosti... i gle, često smo se i mi sami puuuno bolje plasirali - novi fosili, riva, tajči, maja blagdan, doris, magazin ili danijela... gle makedonije prošle ili pretprošle godine, pa i bih ili srbija... a sad se sve engleziralo - baš dosadno!!! niš mi nije odskakalo nešto ekstra... i definitivno je ovo sr... za izbor za eurosong... mi i nemamo izbor, nego se nekog postavi iz raznoraznih bedastih motiva... otkako je počelo tako, ja više i ne pratim kao prije... sinoć sam blj spavala. u 2 išla u wc, bacim pogled na nou, on otkriven, na poplunu leži, umjesto ispod njega, na totalno drugoj strani kreveta, polugol, sve mu izašlo, kanotjerica, pidžamica... zovem mm-a da ga vrati u početnu poziciju, i micek se, naravno,lagano razbudio i više nema spavanja bez blizine cice. ajd k nama u krevet. i ajd mama spavaj na lijevom boku da gospon može držati cicu. ukočila sam se. čim bih se preokrenula, čujem: mama, okeni se, okeni se mama. nikako zaspat... na kraju - možda oko 5 zapala i imala noćnu moru, da me neki manijak želi kilnuti... ma stvarno... sad ću fino,nakon doručka, pod tuš i onda u krevet do pregleda. maneštrica mi se sad kuha tako da nema brige ni za ručak. da, subby nam je definitvno u zagrljaju sa sinčićem. as, ugodan pregled danas! ostale curke, uživajte, tipkamo se!
< Poruku je uredio noemaa -- 16.5.2016 7:58:11 >