danery
|
jutro.... ja danas sva neka nabrušena,dosta mi svega....em bolnica,em vikend,pa smo same,em druga menga ovaj mjesec... i ofkors,pošto je vikend,što bi spavale,velika cura bila kd bake na spavanju,eto je u pola 7 gore DA VIDI ŠTO RADIMO....ma kolo igram,ne vidiš li ode dolje,ostavi vrata otvorena jer imamo neku kvaku iz 1907.DOSLOVNO,pa ju ne može stisnut do kraja i zatvoriti.... odozdola svekva lupa,nabija vratima mikrovalne,zvoni da je mlijeko ugrijano,dijete u pol 7 tovari 20 deka čokoladnih pahuljica u sebe i nastavlja gas.... ja nit oko otvorila,drugo ni ne znam da imam,eto je opet gore,poslala ju baka k meni jer ona ŽELI gledat sofiju prvu na yt... mala napola sisala jer se ova na nju stuštila bučeć i muček BEEBEEEEEE,GUUUUU,BUUUUU.... lijepo sad velim ide seka spavat,ne rondaj gore dok ne zaspe,neeeeeee,evo je,e sad se baš ona ide oblačit,i to ŽELI BIRAT HALJINU U ORMARU da bi sjedila na zemlji u avliji ....a mala stvarno sirota ne može manje tražit,poigra se u kindaču malo,ponjuška dekicu i zaspe.... i to sve,a tek je 10 sati....pa da me mozak ostavi jadan i vrišteći pobjegne pod ruku s ovo malo živaca što mi je ostalo ... jesam spomenula da je svekrva čekala da ja njoj kavu skuham? snjeguljice,što se hranjenja tiče,mala mi izdrži kako kad,kakve je volje....nekad i po 4 sata neće ni blizu sise,a nekad i kraće,pa prihvati kad ponudim....no neki prosjek je 3,5 sata,jer i kad na bočicu dajemo,ne popije nikad više od 150 ml,i to ako je razmak ta 3,5 sata,nekad 4....ako je manji,popije otprilike 100 ml,tako da paše i meni i njoj....a sad i kašice kreću,pa je dobro i to....