|      
Želiš odustati?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s posljedicama.
Ukoliko potvrdiš odustajanje na tvoje ćemo osobno računalo postaviti cookie kako bismo te pri dolasku na portal tijekom natjecanja od 17.-23.12., prepoznali i omogućili ti nesmetano korištenje portala, bez prikazivanja ikona sponzora odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, morat ćemo ti oduzeti sve prikupljene bodove. Odustajanjem, nažalost, gubiš i pravo na osvojene nagrade.

Želiš li još uvijek odustati?
Ringeraja.hr koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: nitko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Jesenske bebice 2016
3.10.2016 21:04:11   
ertzui
Aries cestitke i tebi!!user posted image user posted image

(Odgovor članu ertzui)
Neposredna veza do poruke: 1151
3.10.2016 21:23:47   
Rotkvica
Ajme cure čestitaaaaam!!!! user posted image
Ma neka ste vi i bebe zdrave i prave i hvala Bogu da je svaki porod prošao dobro.

Uuuuuuuuuuuuuuu, bome ste se zaredale user posted image user posted image user posted image

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu ertzui)
Neposredna veza do poruke: 1152
4.10.2016 8:00:56   
perlica55
Tajci i aries, čestitam cure na user posted image user posted image
sada fino uživajte, mazite se i pazite user posted image user posted image user posted image user posted image

1. ICSI Cito - user posted image
Izgubili smo bebu 32 tt - user posted image
2. ICSI Cito - imamo user posted image
17.5.17. stigla nam je najljepša djevojčica

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1153
4.10.2016 10:02:54   
bubulu
user posted image user posted image user posted image juhuhuu stiglo jos bebaaauser posted image
Cestitke od srca tajci i aries,neka su zivi i zdravi, a vama brz oporavak zelim ..

(Odgovor članu perlica55)
Neposredna veza do poruke: 1154
4.10.2016 11:10:29   
Želimbebu
Jos novih clanova, ajme... cestitke zenice od ♡! Brz oporavak Vam zelim! Mi smo sutra na kontroli, 34+4 al mene ledja ubise, prepone, karlica, stidna kost! Zeludac, uf! Samo da udjem u 9 mj... vidjet cemo sta ce nam sutra reci! Kako nam se priblizilo uhuhu user posted image

(Odgovor članu bubulu)
Neposredna veza do poruke: 1155
4.10.2016 11:53:21   
PinkyFunkyBirdy
Iskrene čestitke Tajci i aries! Želim vam brz oporavak, a bebicama dug život ispunjen srećom i zdravljem! user posted image user posted image user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu Želimbebu)
Neposredna veza do poruke: 1156
4.10.2016 11:56:29   
PinkyFunkyBirdy
user posted image

user posted image Briciola - 08.09. user posted image (Sv. Duh) - Stigla curica 21.08.
user posted image user posted image user posted image
user posted image ertzui - 27.09. user posted image (Vinogradska) - Stigao nam Petar 22.09.
user posted image nymeria - 29.09. user posted image (Petrova) - Stigao Fran 27.09.
user posted image Tajci66 - 30.09. user posted image (Sv. Duh) - Stigla curica 03.10.
user posted image aries - 17.10. user posted image - Stigao Lukas 03.10.
user posted image bubulu - 18.10. user posted image (Sv. Duh)
user posted image mama m - 18.10.
user posted image Tea285 - 25.10. user posted image
user posted image kikirikica - 25.10. user posted image (Koprivnica)
user posted image ivanaflyc - 04.11.
user posted image vepikica - 11.11. user posted image (Sv. Duh)
user posted image samoja - 11.11. user posted image (Petrova)
user posted image zelimobebu - 12.11. user posted image
user posted image Rotkvica - 18.11. user posted image

user posted image

My Ovulation Chart

17.10.2014. - M (moj pametni dečko)
19.10.2017. - D (veliki dečko koji želi biti mala beba)
24.02.2021. - L (mala ljepotica koja je stigla na mamin rođendan)

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1157
4.10.2016 20:52:41   
kikirikica
Cestitke na bebicama. Idu dani... Sretno svima... 😄

(Odgovor članu PinkyFunkyBirdy)
Neposredna veza do poruke: 1158
5.10.2016 16:36:48   
Želimbebu
Cure,mi s pregleda... moja se maza spustila dolje, glavica joj se osjeti, dakle nisko je, mene love laznjaci, kaze doktorica ona iskreno sumnja da cu termin docekati... ulaskom u 9. Mj bi mogla rodit, sad samo 34+4! Ma da je jos 2 tj bilo bi dobro pa ako zeli nek izadje! Zatvorena sam jos, krv u redu, tlak isto... na +15 smo! user posted image

(Odgovor članu kikirikica)
Neposredna veza do poruke: 1159
6.10.2016 22:53:54   
vepikica
Samoja - izdrzati ces...samo se pazi. Jos malooo 😊

Aries cestiiitaaaam ... uzivaj s bebicom i brz oporavak zelim!

Tajci - hitan carski?!! Uhh... ali pisi moooliiiiim te kad stignes dojmove jer i mene to ceka!
U svakom slucaju , drago mi je da je sve ok, cestitam takodjer i zelim brz oporavak 😘😘😘😘

Ja danas bila na kontroli... evo me 35+3...
Vaginalno nisu gledali nista tako da nemam pojma kakvo je stanje dolje hahaha...
Inace, sve ok... mjere odgovaraju za tjedne. Kontrola za 2 tj.pa cemo valjda znati i termin carskog... ako docekamo te dane! Ako ne, odmah u bolnicu i pod noz!

Drzite seeee... meni je vec tesko

(Odgovor članu Želimbebu)
Neposredna veza do poruke: 1160
6.10.2016 22:56:22   
vepikica
Uhh Tajci... ti si jos na sv.duhu isto!!
Pisi SVE 😂😂 ... tko je operirao, zasto, kad si dobila bebicu kod sebe i tako sve redom 😍
Ako trebas sta da ti se donese - vici... ja sam ti prek ceste 🖒
Puseee...drzite se

< Poruku je uredio vepikica -- 6.10.2016 23:03:44 >

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1161
8.10.2016 8:49:38   
Tajci66
Vepikice hvala ti na ponudenoj pomoci, ako nista drugo doci cu na kavu do tebe user posted image
Ne bi htjela plasit cure sa svojom pricom pa ne znam bas dal da pisem il ne. Mogu ti u PP napisati ako hoces. Bit o da je sad sve u redu i da je bebica dobro. Moramo bit jos do ponedjeljaka najmanje jer cekaju da naprave neke enzime pa da vide dal su pali.

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1162
8.10.2016 9:09:07   
vepikica
Pa mislim da ce svakome koristiti tvoje iskustvo da se pripremi, ali mozes mi i u pp napisati naravno!
Ja sam prvi put imala stvarno dramu (ima clanak na Klokanici) tako da me vise nista ne moze iznenadit hahahahaha...
Pisi 😘😘😘
I ljubite se! Bitno da ste ok sada

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 1163
8.10.2016 13:50:45   
nymeria
Cure evo mene na par min da se javim... trebalo je tjedan dana kuci da se uhodamo sa dojenjem i spavanjem... jos se uhodavamao ali svaki dan je sve lakse...

Rana od reza boli ali zato odmaram samo.. tatek i baka nam sve rade tako da se mi mazimo...

Bebac ne voli bit pokakan al voli posao obavit taman kad promjenim pelenu..

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1164
8.10.2016 13:52:28   
vepikica
Hahaha Nymeria... tako i treba! Znaju oni kad se obavlja nuzda 😋😋
Uzivajteeeeeee 😘😘😘

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1165
8.10.2016 13:52:50   
nymeria
P.s. vidim da se aries pozurila.. dobrodoslicu zelim bebici a mami cestitke i brzi oporavak..

Tajci nek je proslo zelim vam bez oporavak i brzo kuci...

I mene zanima zasto carski... pa cijela trudnoca uredna i sve...

Mm- 81 g; normozoospermia
Ja - 85 anovulacija
23.10. 2015 biokemijska

27.09.2016 - mamin decko F

Cekati je tesko i dugo ali za najljepsi poklon vrijedi sacekati

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1166
9.10.2016 8:41:16   
Tajci66
Cure i ja sam iznenadena, nakon uredne trudnoce dozivjet ovakav sok je uzas. U kratkim crtama cu samo.... Dosla u radaonu bez trudova jer sam se dog sa svojom babicom, otvorena 3 cm, klistit, radaona, ukljucili drip, probusili vodenjak-dokt pogodila zilu koja nije smjela bit tu di je bila i pocelo je krvarenje, carski u roku od 3 min, mala primila tramsfuziju jer je izgubila krvi

(Odgovor članu nymeria)
Neposredna veza do poruke: 1167
9.10.2016 8:44:13   
Tajci66
Bila u inkubatoru do navecer taj dan, izvadili je na grijani krevetic i onda je taj dan dosla k meni na minutu da ju vidim. Posto sam ja bila u totalnoj komi su mi ju dali 3. dan i od onda je sa mnom. Nose je jedino na vaganje i dohranu jer nemam mlijeka od tog svog soka. Ona je sad super, cekamo pon da ponove enzime neke i onda bi trebale doma ja se nadam. Psihicki sam bas to tesko podnijela i jedva cekam da idem doma sa svojom curicom... user posted image

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 1168
9.10.2016 8:49:19   
vepikica
Jaooooooo...najgore je kad se nesto s djetetom zakomplicira 😔
Sve ovo sto je nama se nekako prezivi.
A ti doktori/babice uopce ne gledaju sta buse... sta su ga uopce isli busit bezveze... al dobro 😊😊

Sad je kako je... bitno da je ona dobro i da si ti bolje 😍
Sutra ce sve biti super pa cete doma 😘😘

Drzite se

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 1169
9.10.2016 17:07:09   
Rotkvica
Ajme Tajci66 baš mi je žao da si imala takvo iskustvo.. samo da budete dobro i ti i bebachica user posted image
javljaj novosti

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1170
10.10.2016 13:44:16   
Tajci66
Evo cure mi idemo doma, hvala dragom Bogu i Majci Bozjoj user posted image
Sve je u redu s nasom curicom user posted image

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1171
10.10.2016 13:46:50   
vepikica
Eeeee Tajciii... bas sam te mislila pitati jel idete doma. Haha...
Tj.jeste li vec otisli 😋
Vidjela sam kroz prozor da su izlazili neki par s bebicom (mama dobila buket cvijeca), obucena u neku rozu haljinu , a tata u odijelu. Usli u crni auto hahaha...
Pa sam htjela pitat jesi to ti bila 😋😋😋

(Odgovor članu Tajci66)
Neposredna veza do poruke: 1172
11.10.2016 11:19:42   
Rotkvica
Jučer bila na pregledu, još zatvorena, a cerviks dug. Biće zanimljivo user posted image
Nije mi radila UZV nego samo CTG i po njenom je bebi jako dobro unutra.
Doktorica ne očekuje da ću prije termina ići roditi, a meni je taaaaakooooo teeeeeškooooo da bih ja to što prije.

Bila jučer do rodilišta prijaviti supruga za pratnju na porodu pa sam se poprilično uplašila. Samnom je u lift ušla jedna žena koja je valjda nedavno rodila, pa je pričala ne baš lijepo o svom porodu. I baš me bacila u bed!

Kako ste vi trudnjače?
Vepikica, odmaraš li?

Žabica 21.01.2010.
<3 11.2016.

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1173
11.10.2016 11:57:19   
vepikica
Joooj Rotkive... to sa cerviksom ti nista ne mora znaciti...
Evo price ako te utjesi.
Jedna moj kolegica... cijelu trudnocu zabetonirana... cerviks skoro 5cm.
Prosli tjedan bila u TA kada je bila 37+0... i rekli su joj da je to beton beton i narucili ju za 2 tj.
I njoj prije 3 dana puko vodenjak. Spremila se i dosla u bolnicu prst otvorena... 6 sati je tamo cekala da bi ustanovili da je i dalje otvorena samo prst bez trudova ikakvih.
Dali su joj gel dolje za omeksavanje grlica i rodila je u roku od pola sata bez ikakvih drugih pomagala. Niti je rezana, niti pukla... minutu nakon izgona se sama prosetala do wc-a, vec drugo jutro isla u ducan preko ceste po grickalice hahaha...
Tako da je sveee individualno...

Ja bi vam stavila svoju pricu s prvog poroda tu, ali necu bas da vas nebi zbedirala... iako, nema pravila... o jaaaakoooo puno faktora ovisi taj porod... i o genetici i o tome na kakve ljude naletis i faktor srece ima veliku ulogu...
Tako da, ne brini 😊😊 biti ce kako mora biti, a beba ce krenuti kada ona bude spremna... mozda za 2 dana, a mozda za mjesec dana...

Iako kuzim sta pricas... meni je vec doooostaaaaa!!! Hahahahaha...
20.10.imam kontrolu i ja sam si isplanirala da cu 25.10.rodit... vidjet cemo sta ce doktor reci na moj plan haha...
Inace... za 5 dana sam punih 37tj i tada cu pocet zivjet ko covijek (iako vec dugo ne mirujem bas strogo)..
Samo molim Boga neka ipak jos tih tjedan dana izdrzi u trbuscicu... al jedva se krecem hahaha...

Kako ste ostale?! 😊😊

(Odgovor članu Rotkvica)
Neposredna veza do poruke: 1174
11.10.2016 16:42:59   
bubulu
Hej cure..
Tajci drago mi je da je na kraju sve dobro i da ste domeka... cuvajte se
Mi smo dobro, malo neispavani jer mala nikako bas ne podriguje nego samo stenje i njurga, rezi, cvici tak da mislim da ju muci zrak kojeg proguta..mi se na trepavice mozemo postavit al od podriganca nista user posted image ... ko prezivi pricat ce... nocu se budi na svakih sat i pol do 2 pa spava sa mnom u krevetu jer nemam snage tolko se dizat i bit budna, ovako ju dojim dok spavam, sqmo ju pristekam i zaspem hahaha, i sve bi bilo super da ona ne njurga ko mali T-Rex u snu... danas sam joj uzela waya kapi u ljekarni pa mozda nam malo olaksa da to isprdi bez njurganja...
Puse svima :*

(Odgovor članu vepikica)
Neposredna veza do poruke: 1175
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  45 46 [47] 48 49   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Pušenje tijekom trudnoće.
пеперутка16

Zanima me kakva su iskustva PUŠAČA na ovu temu, da li još uvijek puše, jer znam da nepušači jako oštro reagiraju i ne razumiju želju za tom praznom cigarom.

Oznake

Sve najbolje!

Nekoliko korisnica i korisnika koji danas slave rođendan:

Čestitamo!